Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 30/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άγχος και πάλι άγχος! Δε λέει να φύγει με τίποτα! Δουλεύω, άγχος! Πάω σπίτι, άγχος! Κοιμάμαι, άγχος! Γράφω, άγχος! Συγγνώμη που σας τρελαίνω πρωί-πρωί, αλλά πρέπει να μιλήσουμε και λίγο για τη πραγματικότητα, που
βιώνω εγώ και εσύ, εμείς, σωστά;


Στους δρόμους, η παράνοια η ίδια. Ο κόσμος πηγαίνει, αναρωτιέμαι πού, κάθε μέρα; Δηλαδή τι το σπουδαίο υπάρχει εκεί έξω; Να μου πει κάποιος να το ψάξω..

Στις εταιρίες, η σφαγή η ίδια! Ο ένας τρώει τον άλλον σε χρόνο ντε τε! Ο κακός ο λόγος είναι πολύ εύκολος, η αξιοκρατία δεν υπάρχει και το χρήμα δε ρέει άφθονο για κανέναν, πέρα από λίγους και καλούς! Όχι καλούς στη δουλειά τους φυσικά, αλλά να που οι τίτλοι και τα ψεύτικα χρυσάφια, θαμπώνουν, ρίχνουν στάχτη.. Ζούμε για το δήθεν και εγώ που σκοτώνομαι όλη μέρα, στην απέξω..!! Ναι γκρινιάζω..

Ο κόσμος έχει γίνει καχύποπτος πολύ. Κρύβεται. Έχει μυστικά! Γιατί;;; Τι είναι αυτό που φοβάσαι εσύ εκεί έξω;; Γιατί πρέπει να φοβάμαι και εγώ;; Το μόνο που θέλω είναι να ζήσω, όμορφα και ωραία, δίχως να με ενοχλεί κανείς, δίχως να ενοχλώ τους άλλους! Είναι τόσο δύσκολο αυτό;;

Μάσκες, παντού μάσκες! Υποκρισία. Ψέματα. Ζήλια. Φθόνος.

Βαρέθηκα.. τόσο πολύ.. που δε γουστάρω.. no more!!



Κριός
Τα επαγγελματικά σας ζητήματα σας βασανίζουν αρκετά και φέρουν ξανά και εκείνα τα μουτράκια τα ξινά. Κάτι θα συμβεί, που θα σας αναστατώσει και ξαφνικά θα αντιδράσετε έντονα, άσχετα εάν συμφωνείτε ή όχι. Ο εγωισμός σας στα κόκκινα και πεισμώνετε κιόλας, γιατί δε γίνεται άλλα να σας υπόσχονται και άλλα να γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Ψυχραιμία! Δύσκολη ημέρα για όλους!

Ταύρος
Και εκεί που είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια, είτε αφορά ένα ερωτικό σας θέμα, είτε ένα επαγγελματικό, θα συμβεί κάτι που θα ανατρέψει το σκηνικό και θα πάρετε πάλι φωτιά! Ναι δεν εγκαταλείπετε τη μάχη, άσχετα αν νιώθετε κάπως έτσι, το σύμπαν σήμερα θα παίξει μαζί σας, θα σας ξεσηκώσει και θα σας αναστατώσει πολύ γλυκά. Μη ξεχνάτε ο επιμένων νικά!

Δίδυμος
Με αυτά τα λιγοστά λεφτά που σας έχουν απομείνει, θα κάνετε ένα ντου στα μαγαζιά, γιατί κάτι έχετε βάλει στο μάτι και πρέπει να γίνει δικό σας! Ωραίο στόχο βάλατε πρωί-πρωί.. Να ξεπαραδιαστείτε και μετά να μην έχετε ούτε για τσίχλες. Βέβαια, είναι κάτι που ψάχνατε πολύ καιρό και τώρα που το βρήκατε δε πρέπει να το αφήσετε να πάει χαμένο. Κάντε παζάρια, βάλτε κάποιον να σας κάνει ένα δωράκι, πάντως, με προσοχή!!!

Καρκίνος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, σα να έφυγε ένα βάρος από επάνω σας. Νιώθετε πολύ όμορφα, προφανώς κάποιος σας έκανε το χατίρι, ή κάποιος μπορεί να σας έκανε έρωτα τρελό και σήμερα πετάτε!!! Καιρός ήταν να συμβεί και αυτό, συνεπώς, θα ψάξετε σήμερα τρόπους να ευχαριστήσετε είτε το ταίρι σας, είτε τους φίλους σας, ή ακόμα και τον εραστή σας! Σας βρίσκω με λουλούδια στο χέρι και σοκολατάκια, ανεξαρτήτου φύλλου! Ρομαντική η ημέρα σας..

Λέων
Κατά ένα περίεργο λόγο νιώθετε πολύ εξαντλημένοι και σωματικά και εγκεφαλικά και σήμερα ειδικά η πίεσή σας ίσως ανέβει και στα ύψη και αν δεν ηρεμίσετε το πάθετε.. Από ζαλάδα ξεκινάει.. Θέλετε να πάτε σπίτι, να κοιμηθείτε και να μην ακούτε τίποτα. Βέβαια αυτό δε μπορεί να συμβεί. Προσοχή στα λάθη, γιατί καραδοκούν και εκεί που όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, ξαφνικά εσείς να εκτεθείτε! Το νου σας γενικότερα!

Παρθένος
Εντάξει σίγουρα θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας, μια ανασφάλεια θα τη νιώσετε και πώς θα καλύψετε το κενό;;;; Στην αγορά φυσικά! Σας βλέπω να χάνεστε μέσα σε ένα super market και να αδειάζετε τα ράφια που λέει ο λόγος! Πρέπει να τα έχετε όλα και μπόλικα γιατί σκοπεύετε μήπως να καλέσετε τα φιλαράκια σας, για κανένα γεύμα τρελό και αλλοπαρμένο…;;; Κάντε μια λίστα καλύτερα, γιατί ξεφεύγει το πράγμα!!!

Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως δεν είστε και στα καλύτερά σας. Είστε ανασφαλής με τα επαγγελματικά σας ζητήματα, γιατί τίποτα δεν είναι όπως ήταν πριν, έχουν αλλάξει όλα, ακόμα και οι συμπεριφορές του κόσμου και εσείς θα πρέπει να βρείτε την άκρη του νήματος, οπωσδήποτε! Πάντα κρύβετε έναν άσο στο μανίκι σας και ναι έφτασε η εποχή να τον χρησιμοποιήσετε. Από εδώ και πέρα θα είστε πιο σίγουροι για την επαγγελματική σας πορεία..

Σκορπιός
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπουμ. Ναι πιέζεστε πολύ για όλα τα ζητήματα που σας αφορούν και το μυαλό σας τα έχει δει όλα! Πρέπει να χαλαρώσετε, να κλείστε για λίγο τους διακόπτες, γιατί έχει μπλοκάρει το σύστημα όλο! Υπάρχουν λύσεις, μόνο που αυτή τη στιγμή δε τις βλέπετε και έχετε πελαγώσει. Το ξέρω ο χρόνος πιέζει, αλλά οι περισσότεροι από εσάς, έχετε τον έχετε με το μέρος σας!

Τοξότης
Όχι απλά πετάει η ομάδα, στους ουρανούς είστε μέρες τώρα! Πιστεύω να το έχετε καταλάβει και να μη χρειάζεται να σας το λέω κάθε μέρα. Όλη η τύχη σας έχει επισκεφτεί, μέρες τώρα, ελπίζω να τη χρησιμοποιήσατε για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, ακόμα και για τα ερωτικά. Και πάλι κάτι έχει περισσέψει! Ότι εμπόδια και αν προκύπτουν εσείς τα προσπερνάτε! Παιχνιδάκι είναι για εσάς, το όλο θέμα!

Αιγόκερως
Σας ξημέρωσε μια πολύ φανταστική, ερωτική ημέρα! Δεν έχω λόγια να πω! Για αυτό φορέστε τα καλά σας, τα σέξι σας, τα αρώματά σας και μαγέψτε τα πλήθη! Ναι το έχετε και αν θέλετε να ζητήσετε και μια χάρη από το ταίρι σας, να το κάνετε νιαουρίζοντας! Βρήκατε τη κατάλληλη ημέρα, ξέρετε εσείς τι κάνετε! Παίξτε, να φλερτάρετε, να χαμογελάσετε, κάντε όλα τα προκαταρκτικά για να φτάσετε στο κυρίως πιάτο!!!

Υδροχόος
Χάος! Τίποτα άλλο δε θέλω να πω! Σήμερα έχετε δουλειές με φούντες που λέμε, αφού όλες τις προηγούμενες ημέρες, σκαλίσατε τα πάντα και τώρα έχετε αφήσει ανοιχτές εκκρεμότητες παντού! Τακτοποιήστε αυτά πρώτα, όχι τίποτα άλλο, για να ξεκολλήσει ο εγκέφαλός σας από εκεί και φυσικά να σταματήσετε τη γκρίνια. Σας ακούω ως εδώ..!! Οργανωθείτε, βάλτε το σπίτι σας, το γραφείο σας, τη ζωή σας σε μια τάξη και αύριο θα είναι μια άλλη ημέρα!

Ιχθύες
Εσείς μπορεί να είστε μια χαρά, αλλά όλοι οι άλλοι δεν είναι. Τουλάχιστον οι άνθρωποι που συναναστρεφόσαστε κάθε μέρα. Δε θέλετε κανείς να σας χαλάσει το κέφι και για να αποφύγετε τα χειρότερα, καλά θα κάνετε να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Μπορεί να σας ξέρουν οι δικοί σας άνθρωποι σα κάλπικη δεκάρα, όμως και εσείς πρέπει να μιλήσετε για να σας ακούσουν. Δύσκολη η ημέρα σας και παίζει να παρασυρθείτε… στη μελαγχολία!

magicfariel@gmail.com