Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 27/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα έχουμε πει όλα. Όμως πάντα κάτι βρίσκω, όλο και κάτι μου συμβαίνει, που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!

Η αγάπη και ο έρωτας είναι ο λόγος που ζούμε και υπάρχουμε. Όλα τα άλλα περισσεύουν, κατά τη ταπεινή μου άποψη πάντα, αφού
τι να τα κάνεις τα λεφτά, αν είσαι μόνος, σα τη καλαμιά στο κάμπο; Να εξαγοράσεις ψυχές και σώματα; Πάλι με το κενό μένεις και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό!

 Όταν ένα ζευγάρι αγαπιέται, τότε κανείς, μα κανείς στο κόσμο δε μπορεί να τους χωρίσει. Και αυτό να το καταφέρουν, το σύμπαν θα βρει τον τρόπο του να τους ξανά σμίξει. Συμβαίνει όμως και το αντίθετο. Δηλαδή εάν δεν είναι γραφτό κάποιοι να είναι μαζί, δε θα είναι ποτέ!

Τα προβλήματα αγάπης, δε λύνονται, ούτε με τις καφετζούδες, ούτε με τις χαρτορίχτρες, ούτε με τους μελλοντολόγους! Και εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι το Μαντείο των Δελφών και ούτε έχω το δικαίωμα, να δίνω απαντήσεις σε θέματα ζωής! 

Εντάξει μπορεί να μου αρέσουν όλα αυτά, αλλά αν ήξερα θα είχα όλες τις λύσεις μέσα στο τσεπάκι μου, θα γνώριζα τι μου ξημερώνει και ίσως να ήμουν και πιο ευτυχισμένη, αλλά να που το άγνωστο έχει και αυτό τη γλύκα του!

Κάποτε αγάπησα έναν άντρα! Ο γνωστός-άγνωστος Κριός! Ο πιο άπιστος και ψεύτης που υπήρχε! Ήταν όλα τέλεια! Οι οικογένειες ταίριαζαν μεταξύ τους. Είχε όλο το πακέτο μπορώ να πω. Αλλά να που κάτι μου βρωμούσε συνεχώς! Και επειδή μου αρέσει το μυστήριο και το παράξενο, ξεκίνησα να παίρνω σβάρνα τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες! Αρρώστια και ψυχασθένεια! Αυτό ήταν η όλη φάση!
Όσο πονάς, άλλο τόσο το ψάχνεις και άλλο τόσο μπερδεύεσαι, γιατί η αλήθεια κρύβεται μόνο μέσα στη καρδιά σου! Εκείνη θα σου πει τι πρέπει να κάνεις.. Κανείς άλλος.. Έτσι λοιπόν, αφού το πάλεψα πολύ, αφού ο άνθρωπος δεν αλλάζει, αφού έγινε μια φορά, έγινε συνήθεια και ο κύριος είχε διπλή ζωή, το πήρα απόφαση! Τα μάζεψα και έφυγα! Δρόμο το ξωτικό! Κανείς δε μου το είπε. Γιατί την αλήθεια όλοι τη γνωρίζουμε, το θέμα είναι κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να την αποδεχθούμε..

Σώθηκα! Τίποτα άλλο δε λέω!

Την αλήθεια, μόνο η καρδιά θα τη μιλήσει.. κανείς άλλος! Και τα λάθη πού και πού, έχουν τη σημασία τους..


Καλή Εβδομάδα σε όλους!



Κριός
Υπάρχει κάποιο άτομο στο χώρο που κινείστε, μπορεί να είναι στη δουλειά, μπορεί να είναι στο γυμναστήριο, πάντως κάπου που θα έχει κόσμο, το οποίο σήμερα θα σας φλερτάρει κανονικά. Δε νομίζω να σας αρέσει και τόσο, γιατί θα επιμένει και εσείς μόνο για τέτοια δε θα έχετε όρεξη, να ασχοληθείτε. Εντάξει μην είστε τόσο ξινοί, χαμογελάστε και λίγο και αποφύγετε με τακτ τη φάση αυτή! Γοητευτείτε πρώτα όμως!

Ταύρος
Κάποιος παρακολουθεί την επαγγελματική σας πορεία από πολύ κοντά και γοητεύεται κάθε μέρα και πιο πολύ. Θα σας πλησιάσει αν όχι σήμερα, μια από αυτές τις ημέρες και θα σας προτείνει να συνεργαστείτε σε βάθος. Ναι όπου να’ναι το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα. Δε ξέρω πιο από όλα, αλλά ανάλογα στα νερά που κολυμπάτε, θα κάνετε και τα αντίστοιχα τα μακροβούτια! Πάντως η ψαριά όλο και θα γίνεται καλύτερη!

Δίδυμος
Σας έχουν ξεσηκώσει για μια νέα δουλειά, εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα. Είστε έτοιμοι, ή να δηλώσετε παραίτηση, ή να ξεκινήσετε κάτι νέο, αλλά δεν είστε και πολύ σίγουροι. Προσέξτε πού πάτε να μπλέξετε! Μερικές φορές, αλλιώς μας τα λένε και αλλιώς είναι. Μην υπογράψετε τίποτα. Μη δώσετε καμία υπόσχεση. Ξέρω οι ανάγκες είναι πολλές, αλλά μη βιάζεστε αν έχετε τις αμφιβολίες σας. Άλλωστε η διαίσθησή σας, θα σας κατευθύνει και πάλι..

Καρκίνος
Καλά σήμερα θα είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για εσάς! Δε ξέρω αν σας τσίμπησε κάτι την ώρα που κοιμόσασταν, αλλά θα έχετε τη τάση να κάνετε πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα σας και ίσως και να κάνετε και λίγο από εκείνα τα extreme sports! Πάντως σας βρίσκω σε έξαλλη κατάσταση, όχι από τα νεύρα, αλλά θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα και θα το κάνετε! Προσοχή εκεί με τα χιόνια.. γιατί σας βλέπω με πατερίτσες και κασκόλ!

Λέων
Μπα, μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια θα είστε σήμερα. Ξαφνικά ο κόσμος θα σας αγαπήσει και θα σας το δείξει και πάλι. Όλα τα φώτα επάνω σας, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας. Για αυτό ντυθείτε ωραία και χαμογελάστε, γιατί σας ταιριάζει πολύ καλύτερα η γλυκύτητα στο πρόσωπο, παρά η κλασική σας η γκρίνια. Ακόμα και στη δουλειά, θα σας ζητήσουν το πιο δύσκολο πράγμα, με το πιο όμορφο τρόπο. Άντε να αρνηθείτε τώρα..

Παρθένος
Λοιπόν αγαπητά μου σήμερα θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα. Σίγουρα θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους, ή ακόμα και στη δουλειά και ή οι σχέσεις σας θα διαταραχθούν, ή θα δέσετε ακόμα πιο πολύ με τους άλλους. Πάντως το θέμα είναι, ότι θα ανοίξετε τα χαρτιά σας, θα τους δείξετε τις προθέσεις σας και όποιος θέλει ακολουθεί! Πολύ δυνατούς, γεμάτους αυτοπεποίθηση σας βρίσκω. Καιρός ήταν!

Ζυγός
Αγαπητά μου σήμερα το σύμπαν θέλει να σας ανταμείψει για τους κόπους σας. Αν ήσασταν καλά παιδιά και έχετε δουλέψει σκληρά, τότε ή θα έρθει ένα μικρό μπόνους, ή ένα δωράκι, από το αφεντικό, έτσι ξαφνικά! Μη ξινίσετε τα μούτρα σας, αν δεν είναι των προσδοκιών σας, γιατί η κίνηση μετράει πάνω από όλα και η σκέψη. Μη περιμένετε ποτέ ο πλούσιος ο εργοδότης, να μοιραστεί μαζί σας, τα πλούτη του. Ξέρω, είναι άδικο πολύ! Γιατί άλλους κουράστηκε! Αλλά έτσι είναι η ζωή..

Σκορπιός
Ναι σήμερα το πρωί, θα ξυπνήσετε με έντονη την επιθυμία, να μιλήσετε στο ταίρι σας, στον εραστή σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και ξαφνικά θα βγάλετε τα εσώψυχά σας! Θα νιώσετε πολύ ωραία, αφού δε το κάνετε συχνά και θα βρείτε και την ανταπόκριση που ψάχνετε, αν και μερικοί δε την αξίζετε! Πολύ γλυκιά ημέρα για εσάς, πολύ ρομαντική, που θα σας φτιάξει πολύ! Μη ντρέπεστε, ανοίξτε το ρημάδι, μπας και μάθουμε και εμείς καμιά αλήθεια..

Τοξότης
Είδατε το όνειρο και θα βγει αληθινό! Κάποιος βολτάρει ανενόχλητα μέσα στο μυαλό σας και δε λέει να φύγει με τίποτα. Για να ηρεμίσετε και εσείς λοιπόν, σηκώσετε το τηλέφωνο και κάντε την επαφή. Δεν είναι ντροπή, το ένα γεια, αντιθέτως μπορεί να ζεστάνει πολύ την ημέρα σας! Μπορεί ακόμα και να πέσετε και πάνω του, γιατί τα όνειρα, μας δείχνουν και κάτι. Μη το αγνοήσετε. Φτιάξτε την ημέρα σας αναλόγως!

Αιγόκερως
Κεφάτους σας βρίσκω, κοινωνικούς και πολύ χαμογελαστούς. Ναι σήμερα, θα δείτε τους φίλους σας, θα μιλήσετε, θα χαρείτε σα τα μικρά τα παιδιά. Είναι ωραία ημέρα, ανεξάρτητα αν είναι Δευτέρα, γιατί αρκετοί την έχετε κάνει από τη δουλειά και βρίσκεστε ήδη σε κάποιο χωριουδάκι.. Αν όχι μαζέψτε τους όλους γύρω από το τζάκι και κουτσομπολέψτε με τη ψυχή σας. Θα μάθετε πολλά και θα γελάσετε άλλο τόσο!

Υδροχόος
Τι είναι αυτό που θέλετε χρυσά μου και δε σας το δίνουν; Ε λοιπόν σήμερα, να κάνετε ξανά εκείνη τη προσέγγιση, ρίξτε άδεια για να πιάσετε γεμάτα και αν γίνετε και λίγο διπλωματικοί, τότε θα σας το δώσουν και με το παραπάνω. Ο σκοπός είναι να γίνει δικό σας. Μετά το αλλάζετε το παιχνίδι, ως συνήθως, αλλά τότε θα είναι και πάλι δικό σας! Παίξτε μπάλα, επικοινωνήστε με τον απαραίτητο τον κόσμο και δραστηριοποιηθείτε! Δύσκολο να σας χαλάσουν το χατίρι!

Ιχθύες
Ο έρωτας είναι αυτό που σας απασχολεί έντονα. Από τη μια τον αποζητάτε, τον θέλετε, τον έχετε και από την άλλη είστε κάπως διστακτικοί. Σήμερα θα το πάρετε απόφαση και θα μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι. Αν αγαπάτε ένα άτομο, θα του το δείξτε με κάθε τρόπο. Ο συμβιβασμός παίζει πολύ, δείξτε τις προθέσεις σας. Μην αφήσετε να αιωρούνται στον αέρα υπονοούμενα, γιατί πρέπει και ο σύντροφός σας να καταλάβει τι εννοεί ο ποιητής..!!!

magicfariel@gmail.com