Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Κριαράκια, είστε για μια super άστρο..ψυχανάλυση;;; by F’Ariel!

Μιας που έχετε τη τιμητική σας, ξεκίνησαν ήδη τα γενέθλιά σας, σκέφτηκα να σας κάνω ένα δώρο! Να αποκαλύψω στο κόσμο πτυχές του εαυτού σας, άγνωστες, ίσως και
ανεξερεύνητες.. ακόμα και για εσάς τους ίδιους! Θα σας τα πω λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα, γιατί έχω ήδη φορέσει τη στολή του ξωτικού, έχω ανοίξει τους μαγικούς πάπυρους της magicfariel και να κάτι βρήκα..

Είστε παράξενα πλάσματα. Όχι αγαπητά σε όλους, γιατί το ύφος σας έχει κάτι. Βασικά είστε οι ψηλομύτες της παρέας, γιατί θεωρείτε πως αν και δε γνωρίζετε τα πάντα, είστε ικανοί να αντεπεξέλθετε στην οποιαδήποτε δυσκολία, ή ακόμα καλύτερα στη πιο δυνατή πρόκληση.

Ναι έτσι είναι, αλλά το τι γίνεται μέσα στη ψυχή σας, μόνο εσείς το γνωρίζετε και φυσικά και οι άνθρωποι που σας βλέπουν κάθε μέρα, γιατί αλλάζετε όψη, είτε το θέλετε, είτε όχι!

Κλειστοί πολύ ως χαρακτήρες, δε σας παίρνουν λέξη, με τη καμία, όταν δε θέλετε. Μουτρώνετε πολύ εύκολα, θέλετε να γίνετε το δικό σας, όμως με τον τρόπο σας και κάνετε ακριβώς ότι νιώθετε. Η καταπίεση δε σας ταιριάζει, μπορεί να συμβεί για λίγο, αλλά με τη πρώτη την ευκαιρία, ποιος τον είδε τον Παναγή;;;

Ας προχωρήσω σε πιο μυστήριες καταστάσεις.. δε λέτε;

Είστε πολύ της εμφάνισης. Καλοντυμένοι και κομψοί. Προτιμάτε κλασικά ρούχα, με μοντέρνες τσάντες, ρολόγια ή κοσμήματα. Όλα δίνουν τη νότα τους, όταν συνδυάζονται σωστά. Οι μίνι οι φούστες μεγάλη λατρεία για εσάς τις γυναίκες. Αγαπημένα χρώματα κόκκινο και πορτοκαλί. Γιατί άραγε;;;
Το ξέρετε πως αν φοράτε το κόκκινο συχνά, σημαίνει πως είστε σε επιθετική διάθεση που θα μπορούσε να συμβεί το απρόβλεπτο, στη δουλειά, ή στον έρωτα! Άνθρωποι με πάθη, με ένστικτο, ετοιμοπόλεμοι όλες τις στιγμές της ημέρας.
Εσείς οι άντρες είστε πιο σπορ. Φόρμες, παντελόνια με τσέπες, φούτερ με κουκούλα, έτοιμοι για εξόρμηση! Τα κουστούμια σας πνίγουν, αλλά αν χρειαστεί να πετύχετε κάποιο πολύ υψηλό στόχο θα το φορέσετε και θα πείτε και ένα τραγούδι. Ξέρω, η γραβάτα ήδη αγνοείται..!!!

Καταλήγουμε ως εδώ, πως είστε κομψοί, εντυπωσιακοί, με δυνατή προσωπικότητα! Σωστά;

Ακόμα και στο θέμα της δουλειάς είστε παράξενοι. Θέλετε να είστε πρώτοι! Οι καλύτεροι! Και όλοι να μιλούν για τα κατορθώματά σας! Ανταγωνιστικοί όσο εκεί που δε φτάνει, ψάχνετε συνέχεια για μια ευκαιρία. Δεν ακολουθείτε το πλήθος, φέρνετε συνεχώς αντιρρήσεις και προτιμάτε τη λεκτική λογομαχία ή ακόμα τη μάχη σώμα με σώμα, γιατί και σας αρέσει και με αυτό τον τρόπο δείχνετε ποιος είναι ο αρχηγός.

Τα όνειρά σας.. Παράξενα και αυτά.. Αφού και εκεί είστε ήρωες. Οι άντρες έχετε θέματα. Βλέπετε πως οδηγείτε ένα πανάκριβο αμάξι και τρέχετε να σώσετε κάποιον, ή κάποια. Και τελευταία στιγμή, εμφανίζεστε και να το happy end! Οι γυναίκες, επειδή ουσιαστικά καταπιέζεστε από τη φύση σας, θα προτιμήσετε το ρόλο της Cat woman, δηλαδή το αγοροκόριτσο, που θα φορέσει τη μαύρη της στη στολή και θα φέρει τη δικαιοσύνη.. στο κόσμο..!! Καλά το πάτε και οι δυο..

Είστε γεμάτοι από πάθος. Αυτά να τα λέμε.. Ο Άρης, έχει φροντίσει για αυτό. Σας αρέσουν τα καινούρια τα πράγματα, ενθουσιάζεστε, με το παραμικρό, αλλά πρέπει να είναι πολύ πικάντικο για να έχει διάρκεια το ενδιαφέρον σας. Είστε λίγο άστατοι σε αυτό.. Δηλαδή σας αρέσει το όχι. Σας κάνει κλικ.. Ξέρω.. ξέρω.. χα χα .. !!!

Και πάμε στον έρωτα.. Εδώ έχουμε θέματα πολλά.. Δηλαδή, δε θα το προσδιορίσω σε άντρα ή γυναίκα, θα αναφερθώ γενικώς και αορίστως και ότι κάτσει.. Σας αρέσει να μπλέκετε με δύσκολες περιπτώσεις. Με τον άνθρωπο που ναι μεν θα σας παραδοθεί, όμως βασικά, δε θα σας ταιριάζει καθόλου, άλλα θέλετε εσείς, άλλα εκείνο.. Όμως εσείς το βάζετε αμέτι μουχαμέτι, να πετύχετε το ακατόρθωτο.. Αυτό συνήθως έχει ως συνέπεια, να πληγώνεστε γιατί επιλέγετε αυτούς που δε σας αγαπούν και τόσο..
Και εδώ ξεκινάει το παραμύθι.. Ενώ είστε η ψυχή της παρέας όπου πάτε και όπου βρεθείτε, μετά από μερικά ποτάκια, να σου και το λυπημένο το ύφος. Εκείνα τα ματάκια τα μελαγχολικά και έφτασε το μαναράκι δίπλα. Έπεσε.. Σας αρέσει ο πόνος. Ζείτε μέσα από αυτόν. Έτσι υπάρχει και μελό στη ζωή σας, αλλά βρίσκετε και πάτημα να εκμεταλλεύεστε καταστάσεις.. Θεατρίνοι μεγάλοι, γιατί;;; Βρείτε το μόνοι σας.. Αφού πάτε και ερωτεύεστε το άσχετο.. Ψάξτε κανά ζώδιο πρώτα;; Με ποιους ταιριάζετε; Και μετά.. παίξτε μπάλα.. Υπήρχε περίπτωση να κάνετε χωριό με Καρκίνο; Ποτέ! Αντίθετες ταχύτητες.. Αλλά εκεί, εσείς να το δοκιμάσετε!

Στο σεξ είστε φλογεροί εραστές και άκρως εγωιστές. Δηλαδή θέλετε πρώτα να ικανοποιηθείτε εσείς και μετά βλέπουμε. Δηλαδή πόσο άδικοι μπορεί να είστε και σε αυτό.. Όσο και αν θέλετε να το παίξετε ρομαντικοί, δεν είστε. Δε σας ταιριάζει άλλωστε. Κάποιοι τα προκαταρκτικά τα θεωρείτε απαραίτητα αλλιώς παιχνίδι δε γίνεται, κάποιοι όμως τα φοβάστε αφού είστε πολύ του πάθους και της στιγμής και νομίζω πως δε προλαβαίνετε, να τα κάνετε όλα.. Ουπς.. είπα κάτι που δεν έπρεπε;;;

Και να σοβαρευτούμε τώρα και να σας πω αντίο..

Γάμος! Ένα θέμα που ναι μεν αλλά. Είστε τόσο ενθουσιώδης και παθιασμένοι όταν ερωτεύεστε, που αμέσως να τρέξετε στην εκκλησιά. Μπορεί σε μερικές ώρες να χωρίσετε, ή σε μερικές ημέρες, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Δε μένετε σε ένα σύντροφο αυτό είναι σχετικά σίγουρο, ή αποκτάτε κακές παρέες, γίνεστε άπιστοι και το παίζετε σε διπλό ταμπλό. Με αυτό τον τρόπο ανανεώνεστε και κρατάτε και το γάμο σας. Είστε πολύ ατομιστές. Το ξέρετε αυτό;
Το μυστικό.. ;;; Όσο υπάρχει κόσμος στο σπίτι, τραπέζια και γλέντια, όλα είναι μια χαρά.. Βέβαια, αφού παίζει θέμα, σωστά;;; Οι μοναξιές, φέρνουν και τις γκρίνιες..

Κλείνω το μαγικό μου πάπυρο.. του χρόνου η συνέχεια.. τι λέτε;

magicfariel@gmail.com