Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 30/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα μπαίνει ο Ερμής στο Κριό. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα βρούμε το κέφι και την όρεξη, να ασχοληθούμε με
επαγγελματικά ζητήματα, με οικονομικά ή ακόμα και νομικά και να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θετική η επιρροή αυτή η αστρολογική σχεδόν για όλους! Η επικοινωνία στο φουλ, ξεκαθαρίσματα πολλά γίνονται και ότι είναι να βρει το δρόμο του, απλά το βρίσκει.

Οι επιτυχίες όμως είναι πάντα για λίγους και καλούς! Σήμερα λοιπόν, θα έλεγα αδράξτε την ημέρα, σε εσάς τους Διδύμους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες!

Παράξενος συνδυασμός, όμως ο κλήρος έχει ήδη πέσει από νωρίς.

Οι λοιποί, παλέψτε το και κάτι καλό θα συμβεί. Το σύμπαν έχει για όλους..

Φιλάκια..



Κριός
Μέρα δύσκολη κυρίως στη δουλειά σας. Κάτι θα συμβεί, κάτι απρόοπτο που θα σας ζορίσει αρκετά και θα ξεσπάσετε. Δεν είναι καλή ημέρα, ούτε για να κλείσετε μια νέα συμφωνία, ούτε για να κάνετε χρηματικές συναλλαγές. Μπορεί εσείς να θέλετε τα καλύτερα για τον εαυτό σας και τα περισσότερα, όμως οι άλλοι κυρίως οι ανώτεροί σας, δε θα σας κάνουν το χατίρι. Αφήστε το να περάσει, εντωμεταξύ το δουλεύετε το θέμα διαφορετικά!

Ταύρος
Χαρωπή η ημέρα σας και πολύ ανάλαφρη. Σήμερα θα τα βάλετε όλα κάτω και θα αρχίσετε να πετάτε ότι σας είναι άχρηστο. Από χαρτιά, αντικείμενα, ότι βρίσκεται μπροστά σας, που πιάνει άσκοπα τόπο, πάει δρόμο. Λίγη προσοχή, γιατί μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, που σημαίνει πως μπορεί να πετάξετε και κάτι σημαντικό που θα το ψάχνετε αργότερα. Καθαρίστε το γραφείο σας, το σπίτι σας, το αμάξι σας.

Δίδυμος
Τέλεια η σημερινή ημέρα για εσάς. Ντυθείτε ωραία και να βγείτε από το σπίτι παρέα με φίλους και γνωστούς. Δημόσιες σχέσεις το κλειδί για να σας αποκαλυφθούν οι επαγγελματικές ευκαιρίες που ψάχνετε. Κάποιος ανάμεσα από το πλήθος, θα εντυπωσιαστεί από τη παρουσία σας και να και η έκπληξη. Χαμογελάστε, ξεχάστε τα ερωτικά σας για λίγο, πρέπει να βρείτε δουλειά!

Καρκίνος
Προφανώς ξεκουραστήκατε αρκετά και από σήμερα θα κάνετε σχέδια για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Κάτι έχετε κατά νου, κανένα εμπόδιο δε θα σας σταματήσει, πρέπει να γίνει το δικό σας. Μάχιμους και χαρωπούς σας βρίσκω, προφανώς κάποιος σας έθιξε και πρέπει να αποδείξετε την αξία και τις ικανότητές σας. Ωραία είναι και αυτά, αρκεί να το παλέψετε μέχρι τέλος, να φανεί το αποτέλεσμα και να το κάνετε κορνίζα! Υπερηφάνεια είναι αυτή..

Λέων
Λιονταράκια μου η ημέρα κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Αν τρέχετε εκεί με τίποτα δικαστήρια και καίγεστε για ένα θέμα που είναι να βγάλετε και λεφτά κιόλας, ε λοιπόν, σήμερα θα έρθουν τα νέα στη πόρτα σας. Το χαμόγελο ως εκεί .. στην Αφρική! Χαρμόσυνα μαντάτα όλων των ειδών έρχονται για να σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Έτσι ηρεμείτε, βελτιώνονται οι σχέσεις σας και την ανάσα σας τη παίρνετε γενικώς!

Παρθένος
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Μην ακούσω γκρίνιες.. Όλα στρώνουν. Ότι προσπάθειες κάνατε τις προηγούμενες ημέρες, πιάνουν τόπο. Και με λεφτά θα γεμίσει το πορτοφόλι σας και ο έρωτας θα σας κάνει κούκου! Εντάξει είναι η περίοδος τέτοια που θέλετε να υπάρχει πολύ έρωτας στη ζωή σας, κάνετε γνωριμίες, ξεσαλώνετε ένα πράγμα. Τώρα που θα σας πει το ναι το ενδιαφερόμενο το άτομο, να δω τι θα κάνετε. Τέρμα οι κακές οι παρέες.. χα χα!

Ζυγός
Δεν είστε καλά χρυσά μου. Ένα πτώμα μπορώ να πω και ας πέρασε το ΣΚ! Θέλετε ύπνο απεγνωσμένα αλλιώς τα νεύρα κρόσσια. Βρείτε τον τρόπο να απομονωθείτε, να ηρεμίσετε λιγάκι γιατί σας βλέπω να ξεσπάτε και να τα κάνετε όλα ρημαδιό. Ύπνος, καλό φαί, ένα ζεστό μπανάκι και ηρεμία. Βέβαια, εάν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε επαγγελματικά ζητήματα, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι για να μη διαταράξετε τις ισορροπίες.

Σκορπιός
Επαγγελματικά ζητήματα είναι το θέμα της ημέρας. Μόνο με αυτά θα ασχοληθείτε, γιατί έχετε βρει κάτι που σας αρέσει, που είστε πολύ καλοί σε αυτό και θα του δώσετε να καταλάβει. Βασικά τα θέλετε όλα δικά σας, εγωιστές όσο ποτέ, μάχιμοι κανονικά και όποιος βρεθεί μπροστά σας, θα φάει πόρτα! Σκληροί παίχτες, αρπάζετε το κομμάτι από τη πίτα και δε ρωτάτε κανέναν.. Σας αξίζει το πιστεύετε, είστε απολύτως σίγουροι!

Τοξότης
Ωραία μέρα σας ξημέρωσε, ντυθείτε όμορφα, φορέστε εκεί τα αρώματά σας και βγείτε έξω να εντυπωσιάσετε. Θα σας πιάσει μια λογοδιάρροια, θα τα πείτε όλα, γιατί έχετε ανάγκη να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε με τον κόσμο. Κάποιο άτομο θα σας δώσει ιδιαίτερη σημασία, θα γοητευτεί από τη παρουσία σας και ω ναι θα είναι η αιτία να ασχοληθείτε με το σώμα σας, περισσότερο. Κάτι θα ξυπνήσει μέσα σας..

Αιγόκερως
Μέρα που σας βρήκε.. χα χα .. γελάω από τώρα, γιατί; Μετά από μια άκρως κουραστική ημέρα στη δουλειά, θα γυρίσετε σπίτι για να ηρεμίσετε και να χαλαρώσετε. Φυσικά με το που θα ανοίξετε τη πόρτα, θα βρείτε μέσα τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα. Να το πρώτο το εγκεφαλικό! Στη συνέχεια άνω-κάτω το σπίτι, φασαρία και ξαφνικά θα πρέπει να φτιάξετε και μεζέδες;;; Δε το νομίζω.. Ψυχραιμία και στη τελική ξαπλώστε και αδιαφορήστε εντελώς! Το έχετε..

Υδροχόος
Πέρα-δώθε θα είστε όλη την ημέρα. Δε θα μείνετε λεπτό στάσιμοι, λυπάμαι αυτούς που θα είναι δίπλα σας! Ανήσυχοι πολύ, υπερ δραστήριοι θα έλεγα, το ψάχνετε από εδώ, πηγαίνετε από εκεί, πάει το χάνουμε το κορμί.. τι λέτε;;; Είστε μια χαρά, πολύ ανεβασμένη η διάθεσή σας, τα θέλετε όλα δικά σας, νομίζω ξύπνησε ένα μικρό παιδί έτσι ξαφνικά; Δε παίζει να χαλαρώσετε με τίποτα. Τσίτα τα γκάζια! Προσοχή εσείς οι άνω των 45..!!!

Ιχθύες
Κάτι πάλι έχετε βάλει στο μάτι. Λίγο ακατόρθωτο αλλά όχι και τόσο. Λοιπόν, σήμερα παίζει να σας περάσουν από ένα test drive, τύπου να δουν κατά πόσο είστε ικανοί για να αποκτήσετε κάτι τέτοιο. Θα περάσετε το test με μεγάλη επιτυχία και ναι να και ένα νέο παιχνιδάκι στη παρέα. Το περιμένω πώς και πώς! Πάντως θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις και ναι ανεβαίνετε και μερικές σκάλες στα μάτια των άλλων.!

magicfariel@gmail.com