Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 16/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νιώθω μεγάλη απογοήτευση και θυμό, με αυτά που συμβαίνουν εδώ στην Ελλαδίτσα μας! Την έχουμε χάσει τη μπάλα εντελώς και δεν υπάρχει κανείς να μας σώσει από αυτό που συμβαίνει.. Και εμένα κάποτε στο σχολείο,
δε με έκαναν παρέα, γιατί δε φορούσα Ralph Lauren μπλουζάκι, levis ή Timberland παπούτσια, αλλά δεν είχα μπαμπά φραγκάτο να μου τα χώνει στα 17, για αυτό έπιασα δουλειά και τα απέκτησα από μόνη μου! Μετά εγώ δε τους έκανα παρέα, γιατί άλλο το πλουσιόπαιδο ο φλώρος, ο κλώνος, δηλαδή, των γονέων του και άλλο, να είσαι δυνατός, ανεξάρτητος και ωραίος! Ποιος είναι μάγκας τώρα;;;

Εχθές πήγα σε ένα ταβερνάκι και ήταν μια τεράστια παρέα, από οικογένειες. Τα παιδιά τους τόσο ήσυχα, τόσο φρόνιμα. Μα γιατί; Κανονικά θα έπρεπε να κάνουν λίγη φασαρία, να μιλούν, να γελούν, αλλά φρόντισαν οι γονείς. Και Tablet και κινητό και Facebook! Ηλικία; Ούτε 12! Γιατί βρε παιδιά; Γιατί πρέπει από αυτή την ηλικία, να χαζέψουν και αυτά; Γιατί για να έχεις εσύ την ησυχία σου, καταστρέφεις την αθωότητα και τη παιδικότητα, ενός πλάσματος, που εσύ έφερες στο κόσμο, εσύ τώρα πρέπει να αφιερώσεις το χρόνο σου, είτε σου αρέσει, είτε όχι!

Λατρεύω τη τεχνολογία, όμως τη καταδικάζω συγχρόνως! Η κάθε ηλικία έχει τη χάρη της. Κάποιος πρέπει να παίξει, κυνηγητό, σχοινάκι, κρυφτό, ποδήλατο, να πέσει, να χτυπήσει, να γελάσει. Όταν στα 12, χαζεύεις στο internet στα 40 σου, τι θα κάνεις; Τι άνθρωπος θα έχεις γίνει; Τι ψυχή θα κουβαλάς μέσα σου; Υπάρχει περιεχόμενο; Δυνατή άποψη; Ή Φυτό;;;;

Μας έχουν κάνει γλάστρες.. Μικρούς και μεγάλους..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Πω πω τις κρεμάσατε ήδη τις μαύρες τις κουρτίνες και η απαισιοδοξία στο φουλ. Γιατί χρυσά μου; Ποιος πάλι δε σας έκανε το χατίρι και σκούζετε; Ξαφνικά νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει και πως είστε μόνοι και έρημοι στη ζωή αυτή. Κάνετε φυσικά μεγάλο λάθος, απλά το σύμπαν έχει κατεβάσει προσωρινά διακόπτη όσον αφορά τη πάρτη σας. Μπορεί να βάλετε και τα κλάματα έτσι ξαφνικά..!!!

Ταύρος
Επιμένουν τα άστρα για εκείνες τις αλλαγές! Μα τι εννοεί ο ποιητής; Ωραία αν και τρομάζετε στην ιδέα, σας αρέσει και ίσως να περιμένετε και κάποιος να σας παρακινήσει ή να σας κάνει μια πρόταση. Έτσι από μόνοι σας αλλαγές, δε το νομίζω, γιατί απλά δε ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας. Είστε όμως έτοιμοι και αυτό είναι καλό. Δηλαδή δε θα σας πιάσουν στον ύπνο. Ότι νέο έρθει στη ζωή σας, καλωσορίστε το!

Δίδυμος
Μέσα στη γκρίνια θα είστε σήμερα και τη μουρμούρα. Το ένα σας βρωμάει, το άλλο σας ξινίζει, πάντως θα αρπαχτείτε εκεί με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε καθημερινά και παίζει να ξεστομίσετε και λόγια άκρως πικρόχολα! Σας λέω μαζευτείτε, γιατί ναι μεν δεν είστε στα καλά σας, αλλά θα βγουν στην επιφάνεια όλες σας οι βρομοδουλειές και θα εκτεθείτε από το πουθενά. Μη φέρνετε αντιρρήσεις κυρίως στη δουλειά σας!

Καρκίνος
Νεύρα πολλά νεύρα και δε θα μπορέσετε σήμερα ειδικά να ηρεμίσετε με τίποτα. Με κάποιο άτομο δε τα βρίσκετε και τόσο και είστε λόγια στα λόγια, μπηχτή στη μπηχτή και αυτό θα κρατήσει ως το βράδυ σίγουρα. Παίζει ένας χωρισμός, ένα αντίο, πάντως ανοίγετε τη πόρτα και φεύγετε, ξεπερνάτε τον εαυτό σας κανονικά. Μπορεί να είναι επαγγελματικό το ζήτημα, μπορεί και ερωτικό. Πάντως όλα στα κόκκινα!

Λέων
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως σήμερα δεν είναι καλή ημέρα, ούτε αύξηση να ζητήσετε, ούτε κάτι χρωστούμενα, ούτε τίποτα. Εμπόδια από παντού έρχονται σε κάθε σας βήμα. Ναι θα τρελαθείτε, θα εξαγριωθείτε, θα τα δείτε όλα που λέμε, για αυτό αφήστε τις δοσοληψίες και τα σούρτα φέρτα για να αποφύγετε τα χειρότερα. Πάντως τρώγεστε με τα λεφτά σας, θέλετε να βγάλετε περισσότερα και δε σας κάθεται με τίποτα! Βρήκατε την ημέρα..

Παρθένος
Να μια δύσκολη Δευτέρα για εσάς. Σήμερα αν θέλετε να προχωρήσουν οι δουλειές σας, είτε αφορούν το σπίτι σας, είτε την εργασία σας, θα πρέπει να στρωθείτε, να σοβαρευτείτε και να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Κανείς δε θα σας βοηθήσει, ούτε καν θα ασχοληθεί με τη περίπτωσή σας. Σχεδόν για όλους είναι μια φρικαλέα ημέρα, για αυτό μη παρεξηγήσετε τη συμπεριφορά των ανθρώπων σας.. Είστε ικανοί για όλα, μη φοβάστε!

Ζυγός
Έχετε ένα πρόβλημα τελικά άλυτο και που το είχατε ρίξει κάτω από το χαλάκι καιρό τώρα. Και σήμερα το ίδιο θα προσπαθήσετε να κάνετε, αλλά δε νομίζω το σύμπαν να σας κάνει τη χάρη. Αντιθέτως δε θα μπαίνει με τίποτα και ξαφνικά θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Πείτε την αλήθεια. Να είστε ξεκάθαροι. Ζητήστε βοήθεια. Έχετε εσείς τον τρόπο σας, αρκεί να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και να βάλετε το μυαλό να δουλέψει! Ελάτε τώρα, μη βαριέστε..

Σκορπιός
Χαπακωθείτε πρωί-πρωί γιατί θα το χρειαστείτε. Οτιδήποτε και αν έχετε να κάνετε, ξεκινήστε από νωρίς, γιατί η ημέρα θα σας φέρει τέτοια εμπόδια που θα διαταραχθεί το νευρικό σας σύστημα εντελώς. Το σύμπαν δε σας αφήνει σε χλωρό κλαρί, ναι μεν έχετε ένα πλάνο αλλά το θέμα είναι να φτάσετε ως εκεί. Μπλέκετε στη κίνηση, σας σπάει το τακούνι, ξεχνάτε κάτι σπίτι, πάντως ένα χάος κανονικό.. Το νου σας!

Τοξότης
Έχετε τα νεύρα σας και κάποιο άτομο από το σπίτι σας ζορίζει τόσο πολύ που παίζει να ξεσπάσετε και μετά να έχουμε ένα πανικό κανονικό. Καλύτερα να αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, είτε είναι η οικογένειά σας, είτε οι φίλοι σας, γιατί είναι μέρα πολύ παράξενη και τα νεύρα όλων κάνουν party. Συνεπώς, δε θα βρείτε καμία ανταπόκριση και θα πληγωθείτε άδικα. Και αύριο μέρα είναι. Και πολύ καλύτερη μάλιστα!

Αιγόκερως
Σήμερα θα σας τα κάνουν τα νεύρα κρόσσια. Είτε μιλήσετε τη προηγούμενη εβδομάδα, είτε όχι, ένα και το αυτό! Θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο, θα πεισμώσετε και δε θα βοηθήσετε κανέναν. Ο καθένας τη δουλειά του και τις ευθύνες τους ένα πράγμα. Βρείτε άλλο τρόπο για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και στη τελική δουλέψτε το υπογείως. Δηλαδή αν με το καλό κάποιοι δε παίρνουν χαμπάρι, τότε θα το πάρουν με το κακό!

Υδροχόος
Πολύ παράξενη η ημέρα σας. Να το περιμένετε. Εννοείται πως κανείς δε συμφωνεί με τις απόψεις σας ή με τον τρόπο που ζείτε. Σήμερα θα σας το πουν ξεκάθαρα, θα σας το δείξουν και παίζει και κάποια ανίδεη ψυχή να σας ζητήσει να αλλάξετε χαρακτήρα. Εδώ γελάμε φυσικά, γιατί αυτό δε πρόκειται να συμβεί ποτέ. Βέβαια, ακούστε τις απόψεις των φίλων σας, σκεφτείτε σοβαρά τι είναι αυτό που σας λένε και μετά πράξτε αναλόγως. Αφήστε τις αντιδράσεις, δε σας παίρνει!

Ιχθύες
Μέσα στα νεύρα και στο άγχος θα είστε σήμερα. Ξαφνικά δε σας καταλαβαίνει κανείς, νιώθετε πιο μόνοι από ποτέ και θα γκρινιάξετε τόσο που θα ακουστείτε ως το Cape Town, εκεί στην Αφρική.. Μα δε μαζεύεστε, ούτε παλεύεστε με τίποτα. Μια λέτε το ένα, μια το άλλο, έχετε τρελάνει τον κόσμο σας κανονικά. Και βέβαια, κανείς δε πρόκειται να σας δώσει σημασία, ούτε να σας πάρει στα σοβαρά. Αυτό θα σας εξοργίσει ακόμα πιο πολύ, αλλά βρείτε εκεί ένα νέο παιχνιδάκι και ασχοληθείτε..

magicfariel@gmail.com