Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 25/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ναι το ξέρω είναι αργία, θα μπορούσα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, αλλά το αφήνω για το μεσημεράκι το σπορ αυτό, αφού λατρεύω
ύπνο τέτοιες ώρες..
Όχι δεν έχει μπει κάποιο μαχαίρι στο λαιμό, ούτε υφίσταται η λέξη, «πρέπει»..!!! Ότι νιώθω κάνω, όπως νιώθω και βασικά, τα κέφια μου, με οδηγούν σχεδόν πάντα..!!! Αλλιώς γκρινιάζω.. και ξέρω γοητεύω και έτσι..

Έρωτας.. αχ αυτός ο έρωτας.. να μιλήσουμε ξανά και ξανά, γιατί είναι και ο λόγος που ζούμε και υπάρχουμε.. Αχ και βαχ και Αλί και τρεις Αλί.. Σκέφτομαι να επαναλάβω τα σημάδια του, μπας και μερικές ψυχές εμπεδώσουν το συναίσθημα και λάβουν τις απαντήσεις που ψάχνουν χρόνια τώρα..

Και με το πρωινό μας το καφέ, κάνω πως σε έχω απέναντί μου και σου μιλώ..

Σου αρέσω. Τι κάνεις ; Θα μου το πεις; Θα το δείξεις; Θα το κρατήσεις μυστικό; Πώς σκοπεύεις να αντιδράσεις, σε αυτό το σκίρτημα της καρδιάς; Αδιαφορείς; Γιατί; Τι φοβάσαι;

Και λέω, πριν μου απαντήσεις, κοίταξε τον εαυτό σου στο καθρέπτη. Πες το όνομά μου.. Think of me… Χαμογελάς. Σωστά; Μμμμ .. έχεις μυστικά. Μου κρύβεις κάτι;;; Βιντεοσκόπησε τον εαυτό σου, βάλε κάποιον να το κάνει αυτό για σένα. Ψαχουλεύεις τα πράγματά μου; Δε το ξέρει κανείς αυτό, ατιμούλικο.. Σε τσάκωσα! Χαμογελάς; Ξανά;

Τι βρήκες εκεί πέρα που σου έφτιαξε το κέφι; Κάτι που σου έχω γράψει. Είναι λόγια αγάπης.. και τα λατρεύεις.. Μη κοιτάς αλλού, στα μάτια μέσα να με βλέπεις, γιατί σε διαβάζω, όπως με διαβάζεις και εκεί, τα λόγια είναι περιττά..

Μιλάς για εμένα.. Από εδώ και εκεί.. Με σχολιάζεις, με χαρακτηρίζεις, σε εκνευρίζω. Μπα! Γιατί τόση σημασία; Μήπως πέρασε η ώρα και ακόμα μιλάς για εμένα; Ξέρεις, μου φέρνεις μια ανακατωσούρα στο στομάχι.. Έτσι ξαφνικά! Σε νιώθω, ούτε αυτό μη το ξεχνάς!
Άκουσες εκείνο το τραγούδι. Θυμήθηκες εκείνη τη στιγμή. Ήμουν και εγώ στην εικόνα. Χαμογελάς! Σου άρεσε πολύ, ζέστανε η καρδιά σου, σου λείπω..

 ..και κάπως έτσι, τσακώνεις τον εαυτό σου, σε στιγμές αδυναμίας, τον μαλώνεις και του λες, σύνελθε! ..αυτός ο Κρόνος τα φταίει όλα.. πάντα θα σου λέει σύνελθε..!

και σου απαντώ..

Ξεπέρασέ τον!

Φιλάκια..



Κριός
Σήμερα θα ονειρεύεστε όλη την ημέρα. Κάτι θα επανέλθει στο μυαλό σας ως σκέψη και θα βρείτε ένα καινούργιο παιχνιδάκι για να ασχοληθείτε. Μπορεί αυτό που θα ανακαλύψετε να είναι κάτι που το είχατε αφήσει στη μέση, μια φορά και ένα καιρό και αυτή τη φορά θα πωρωθείτε ακόμα πιο πολύ και καλά θα κάνετε να το ολοκληρώσετε. Βασικά το κάθε πράγμα στο καιρό του. Τώρα έφτασε η στιγμή του. Το σύμπαν σας προκαλεί, μια ευκαιρία σας δίνει..

Ταύρος
Ελάτε να γελάσουμε όλοι μαζί παρέα. Το σύμπαν λέει, πως θα λάβετε λεφτά από κάπου. Σήμερα; Που είναι αργία; Μας κάνει πλάκα σωστά; Ανεξάρτητα όμως από αυτά, χρήματα έρχονται, όχι πολλά, λίγα καλά, από το πουθενά. Μπορεί και αύριο να προκύψει το ευχάριστο. Πάντως να τα περιμένετε. Τι να πω; Ανοίξτε το πορτοφόλι, κάντε χώρο δηλαδή γιατί έρχονται τα χρυσά μου, έρχονται..

Δίδυμος
Μέρα που θα κάνετε έναν ωραίο διάλογο με το ταίρι σας και θα νιώσετε κάπως περίεργα. Από τη μια θα χαρείτε γιατί ουσιαστικά θα σας επιβεβαιώσει για το πόσο πολύ σας αγαπάει, πως είστε μέρος της ζωής το και πως υπάρχουν πλάνα, μελλοντικά. Θα χρειαστεί όμως να θυσιάσετε κάτι, το οποίο δεν είστε έτοιμοι ακόμα. Σκεφτείτε τα υπερ και τα κατά και μη τρελαίνεστε. Ο χρόνος θα δείξει..

Καρκίνος
Δεν έχει σημασία που είναι αργία, εσείς έχετε δουλειές. Τώρα θα αφορούν το σπίτι σας; Πήρατε από το γραφείο διάφορα; Πάντως με κάτι θα ασχοληθείτε όλη την ημέρα, θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και τον ενθουσιασμό και κανείς δε θα σας παρασύρει σε βόλτες και ξεπορτίσματα. Βασικά βλέπω να μαζεύονται όλοι εκεί που θα είστε εσείς, να σας κάνουν παρέα και να παρακολουθούν το έργο σας.. Μήπως θα φτιάξετε καμιά λιχουδιά;

Λέων
Όλο ιδέες είστε και νέα ξεκινήματα. Τι να σας πω. Πάλι μέσα στον ενθουσιασμό, κάτι θα σκαρφιστείτε και κάπως έτσι σας βρίσκω να ψάχνετε εκείνο το ποδήλατο, ή τα πατίνια, αλλά ευτυχώς που ο καιρός δεν είναι ιδανικός και θα αποζητήσετε κάτι εντός χώρου. Αυτό φυσικά δε σας πτοεί ιδιαίτερα, τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε. Απορώ πραγματικά. Δηλαδή μπορεί να ξεσηκώσετε τους ανθρώπους τριγύρω και εσείς να αποχωρήσετε.. στις μύτες κιόλας..


Παρθένος
Λοιπόν γλυκά μου σήμερα είναι η ημέρα που θα καλέσετε κόσμο στο σπίτι και θα το φιλέψετε κιόλας. Δε ξέρω αν θα μπείτε σε διαδικασία να μαγειρέψετε, πάντως το τραπέζι θα το κάνετε εσείς εξολοκλήρου. Ναι οι δικοί σας άνθρωποι θα ευχαριστηθούν και έτσι θα τους δείξετε πόσο τους αγαπάτε και τους εκτιμάτε. Κάτι έχετε σκαρφιστεί. Κάποιον θέλετε να πλησιάσετε και δε ξέρετε τον τρόπο. Ναι, εντυπωσιάστε πρώτα και μετά βουρ στο ψαχνό!

Ζυγός
Ημέρα θετική και ήρεμη πολύ. Βασικά είστε στα καλά σας και θα βρείτε και εκείνη την ευκαιρία, να πλησιάσετε έναν άνθρωπο, για ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Πείτε πως νιώθετε, πως βλέπετε αληθινά τα πράγματα και γενικά ας είστε ξεκάθαροι στις απόψεις σας. Μη παλαντζάρετε από εδώ και εκεί, γιατί αυτό είναι που σας κάνει κακό. Αυτό που πιστεύετε να το υποστηρίξετε με όλο σας το είναι.

Σκορπιός
Αναλάβατε κάτι νέο ή μια ευθύνη τέλος πάντων, που σας αρέσει πολύ, όμως έχει τρέξιμο και κούραση μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Είναι όμως μια ευκαιρία, να αποδείξετε στον εαυτό σας, πόσο δυνατοί είστε, πόσο ικανοί και να πιστέψετε και εσείς και οι άλλοι. Ξεχάστε για λίγο τις χαλαρές τις στιγμές, θα έρθουν και αυτές. Τώρα έχει σκληρή δουλειά! Αργία για πολλούς, όχι όμως για εσάς!

Τοξότης
Ξαφνικά καθαρίζει το μυαλό σας και έρχονται οι λύσεις. Γνωρίζετε πού δε πράξατε σωστά, μπορείτε πλέον να το διορθώσετε και κάπως έτσι η ημέρα σας θα κυλήσει ήρεμα και χαρωπά. Η εμπειρία είναι σπουδαίο πράγμα και τα σημάδια φυσικά. Ακολουθήστε ότι σας τραβήξει τη περιέργεια και μείνετε εκεί μέχρι να λυθεί ο γρίφος. Θετική ημέρα και αισιόδοξη, για αυτό μη τη χαλάσετε..

Αιγόκερως
Καλά, σήμερα θα σας πιάσει το παραδοσιακό σας και θα φτιάξετε ή θα φροντίσετε να φάτε, από όλους τους μεζέδες. Σκόρδο, ξε σκόρδο, τι να λέμε τώρα! Τα έχετε οργανώσει όλα μια χαρά, κόσμος θα έρθει σπίτι σας, ή θα βγείτε έξω, ανάλογα και θα γίνει ο χαμός! Προσέξτε γιατί μπορεί να πέσει η πίεση και να λιποθυμήσετε! Μπορεί να πέσουν ακόμα και οι διπλανοί σας. Με μέτρο χρυσά μου.. χαλαρά..

Υδροχόος
Με τον εαυτό σας μπορεί να τα έχετε βρει, με τους άλλους είναι το θέμα. Κάτι που είχατε για παιχνιδάκι, πάει σας τελείωσε. Αλλάζει ύφος η κατάσταση, είναι πιο σοβαρή από όσο νομίζατε και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε, εφόσον σας ενδιαφέρει. Να και μια φορά που θα αποζητήσετε κάτι πιο μόνιμο, πιο ήρεμο και πιο όμορφο στη ζωή σας. Απορώ τι σκέφτεστε; Πάντως απολαύστε την ημέρα, με ανθρώπους που αγαπάτε..

Ιχθύες
Νομίζω μεγαλοπιάνεστε! Εντάξει είστε ικανοί, είστε άξιοι, όμως προσγειωθείτε λίγο στη πραγματικότητα, ρίξτε τους τόνους, εκτίθεστε. Θέλετε να αποδείξετε σε κάποιον πως μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά και από μόνοι σας. Ναι, αυτό είναι το σίγουρο, όμως αργία σήμερα, χαλαρώστε. Μια χαρά τα πάτε τις ημέρες αυτές, οι κόποι σας αποδίδουν στο φουλ. Για αυτό μη γκρινιάζετε και μη φέρνετε τη καταστροφή! Υπάρχει το αύριο, ακόμα!

magicfariel@gmail.com