Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 05/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μελαγχολική η διάθεσή μου, από τη μια τραγουδώ.. στοίχους αγάπης, από την άλλη αναρωτιέμαι, πώς είναι
η ζωή μου έτσι.. Εντάξει έχω αποδεχθεί το γεγονός, πως δε μπορούμε να τα έχουμε όλα, πως κάποιοι θα έχουν λεφτά και καθόλου αγάπη και το αντίθετο, πολύ αγάπη και καθόλου λεφτά! Το θέμα της υγείας, μας αφορά όλους, αλλά και πάλι, όποιος μπορεί θα πάει στα καλύτερα και θα γιατρευτεί, όποιος δε μπορεί, απλά θα βασανιστεί πολύ και ίσως να μη βρει την άκρη ποτέ!

Ως μια απλή γυναίκα, ισορροπημένη προς το παρόν κοινωνικά και οικονομικά, ναι κάνω όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, αυτό που θα δημιουργήσω η ίδια προσωπικά. Βρίσκω εμπόδια παντού, αλλά δε το βάζω κάτω. Θα γίνω καλύτερη και θα τα νικήσω. Γιατί ξέρω τι θέλω και γιατί. Και όπου με βγάλει.. Δε φοβάμαι ούτε χώρα να αλλάξω! Μου αρέσει να ρισκάρω γιατί έτσι ανεβαίνει και η αδρεναλίνη, έτσι νιώθω πως ζω!

Θέλω περισσότερα! Από εμένα, από τους άλλους, από το σύμπαν. Τι κάνω για αυτό; Το παλεύω. Ακόμα το παλεύω, γιατί το θέμα δεν είναι τι θέλω για τον εαυτό μου, το θέμα είναι οι γύρω από εμένα, να κατανοήσουν τι πλάσμα είμαι και ποιες οι προθέσεις μου. Γιατί δεν είμαστε μόνοι στη ζωή αυτή.. έχουμε φίλους, οικογένεια, συνεργάτες, απλούς γνωστούς, με τους οποίους συνυπάρχουμε και συνεργαζόμαστε καθημερινά..
Μίλησε η Ταυρίνα.. η σταθερότητα.. Και ας μιλήσει η Υδροχόος, η φευγάτη μου η πλευρά!

Θέλω να εξαφανισθώ. Να μπω σε ένα αεροπλάνο και να τη κάνω όσο πιο μακριά γίνεται. Να ξεχάσω τους πάντες και τα πάντα, να πάθω μια αμνησία κανονική, να σταματήσω να αγαπώ, να αισθάνομαι, να νιώθω και να επιστρέψω στο χαβαλέ και στις συνήθειες τις κακές, σα να είμαι 20 χρονών! Μπορώ ακόμα, πιστέψτε το!

Αλλά φοβάμαι..

Ίσως προσμένω εσένα..

Απλά θέλω να το κάνουμε παρέα.. Εσύ & Εγώ!
..για να με προσέχεις..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Και εκεί που νιώθατε πιο σίγουροι από ποτέ στη δουλειά σας, εκεί πάει θα χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Κάτι δε προσέξατε σωστά, ή δε δώσατε σημασία στις λεπτομέρειες και ξαφνικά θα διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα θα πρέπει να γίνουν από την αρχή. Ναι θα γκρινιάξετε, θα μουρμουρίσετε εκεί πέρα, αλλά φάτε μια σοκολάτα, θα νιώσετε καλύτερα.!

Ταύρος
Τα άστρα λένε, πως η ημέρα σας θα είναι πολύ ερωτική και απρόβλεπτη. Μακάρι να ήξερα τι εννοεί ο ποιητής. Πάντως είστε διαφορετικοί στο θέμα αυτό, δηλαδή οι απόψεις σας έχουν γίνει πιο λογικές, παρά συναισθηματικές, γεγονός που θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε μια πραγματικότητα εντελώς μυστήρια. Αν δε σας ικανοποιεί η σχέση σας, βρείτε τον τρόπο ή να πείτε το αντίο, ή να φτιάξετε το κλίμα!

Δίδυμος
Πολύ δύσκολη η ημέρα σας, φταίει το φεγγάρι για αυτό. Ξαφνικά οι προτάσεις οι επαγγελματικές που έχετε, ναι μεν σας αρέσουν και σας συναρπάζουν, από την άλλη όμως αν είστε σε σχέση, να περιμένετε αντιρρήσεις και όχι μόνο. Ο χαμός ο ίδιος θα γίνει σήμερα και εσείς δε πρόκειται να κάνετε ποτέ πίσω. Σκεφτείτε καλά τι θέλετε στη ζωή σας, γιατί μπορεί σήμερα να φτάσετε στα άκρα και να χωρίσετε!

Καρκίνος
Πολύ θετική η ημέρα σας επιτέλους. Σήμερα θα καταφέρετε να λύσετε όλα αυτά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Μπορείτε να μιλήσετε με τους ανθρώπους σας, άσχετα αν σας κρατούν ακόμα μούτρα και να τους δείξτε πως πάει πέρασαν τα μπουρίνια. Δραστηριοποιηθείτε και μη χάνετε το χρόνο σας σε χαζοχαρούμενες καταστάσεις. Κάτι καλό θα βγει θα το δείτε..

Λέων
Πάει να ξεχάσετε τα νυχτοπερπατήματα, τις σπατάλες και τη μεγάλη τη ζωή, γιατί έχετε άλλες υποχρεώσεις να αντιμετωπίσετε. Σας έχουν προκύψει όλα τα κουλά του αιώνα και δε σας αφήνουν να χαρείτε και εσείς λιγάκι. Όμως δε σας πτοεί κάτι τέτοιο, γιατί και πάλι θα γίνει το δικό σας, σε ένα συνδυασμό απίστευτο και τρελό και ας μείνετε με κάτι ψιλά στο τέλος. Άλλωστε ζείτε για να ξοδεύετε!

Παρθένος
Σήμερα να περιμένετε να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Ότι και αν σας λένε, εσείς θα φέρνετε αντιρρήσεις, το ένα θα σας βρωμάει, το άλλο θα σας ξινίζει, αλλά έτσι είναι το φεγγάρι, μαγικό και στο ζώδιό σας! Βγάζετε δόντια χρυσά μου, γίνεστε βαμπιράκια και δαγκώνετε κανονικά. Να φωνάξουμε τον Damon, να σας κάνει παρέα.. Χα χα .. πάντως καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις πολλές τις επαφές με τον κόσμο!!

Ζυγός
Χρυσά μου δύσκολη η ημέρα σας. Αν έχετε κάνει κάποια βρομοδουλειά, είτε στο σπίτι, είτε στην εργασία σας, θα μαθευτεί και μαύρο φίδι που σας έφαγε. Φροντίστε να καλύψετε όλα τα ενδεχόμενα, τα αποδεικτικά τα στοιχεία, να εξαφανίσετε οτιδήποτε σας ενοχοποιεί, γιατί θα έρθει ο Οράτιος από το Csi Miami και θα σας μαζέψει κανονικά! Το πιάσατε το νόημα πρωί-πρωί.. Αν καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, τότε θα ακούσετε ένα μπράβο!

Σκορπιός
Φοβερή η ημέρα σας θετική αλλά και παραπονιάρικη. Θέλετε διάφορα για τον εαυτό σας και κανείς δε σας δίνει σημασία, ούτε σας προσφέρει αυτά που εσείς δίνετε απλόχερα καθημερινά.. Μονόπλευρες καταστάσεις, σας έχουν κουράσει και θέλετε να νιώσετε και εσείς λίγο όμορφα, ας πούμε. Θα τα πείτε τα παράπονά σας, θα γκρινιάξετε κάπως, αλλά δε θα επιμείνετε. Άλλωστε θα το δουλέψετε λίγο το πράγμα και μετά το σκοτάδι. Η επίθεση του Σκορπιού!

Τοξότης
Ωραίες οι ιδέες που έχετε αλλά για να γίνουν πραγματικότητα θα πρέπει να δουλέψετε και λιγάκι. Αφήστε τις τεμπελιές και οργανωθείτε. Δεν έχετε και τόσο το κέφι, για αυτό, προτιμάτε τις αμπελοφιλοσοφίες, αλλά δε βγάζουν πουθενά και το ξέρετε. Πιάστε χαρτί και μολύβι και γράψτε αυτά που πρέπει να κάνετε. Μετά βάλτε προτεραιότητες. Και κάποια στιγμή ξεκινήστε. Δεν έχετε άλλη επιλογή!

Αιγόκερως
Μια χαρά είστε κατά βάθος, μην ακούσω το αντίθετο. Βασικά σήμερα θα αναρωτηθείτε, για τα ζωή σας και τη καθημερινότητά σας. Αρκετοί νιώθετε σα ρομπότ, κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις, τα ίδια και τα ίδια και είτε σας αρέσει, είτε όχι, ο κλήρος έχει πέσει επάνω σας. Θα γκρινιάξετε, κάτι θα πείτε εκεί στους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να το ψάξετε το θέμα.. Νομίζω παραλογίζεστε ..!!!

Υδροχόος
Σήμερα σας βλέπω, να μπαίνετε στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχετε για να τσεκάρετε πως όλα είναι στη θέση τους και πως είναι όλα εντάξει. Στα κόμικ ο Σκρούτζ πήγαινε εκεί κάτω στο υπόγειο και χαιρόταν μόνος του. Το ίδιο να κάνετε και εσείς. Μέρα που θα ασχοληθείτε μόνο με τα λεφτά σας, τα έσοδα και τα έξοδα και θα οργανωθείτε για τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια!

Ιχθύες
Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Και με τους άλλους. Μπορώ να πω πως γίνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ρίχνετε και λίγη στάχτη στα μάτια και κάποιον ίσως να αδικήσετε έτσι ξαφνικά και χωρίς να το θέλετε. Να είστε αντικειμενικοί και αν δε μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, καλέστε και παρέα. Να είστε αυθόρμητοι αλλά και συγκρατημένοι. Πάλι θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας είναι σίγουρο αυτό και πάλι θα σας μαλώσουν..

magicfariel@gmail.com