Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 21/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς γίνεται όλα τα αστρολογικά φαινόμενα να με επηρεάζουν τόσο, δε μπορώ να το καταλάβω. Υπάρχει όμως εξήγηση. Αφού έχω Σελήνη στο Ζυγό, υπήρχε περίπτωση να
μη με έπιαναν τα κλάματα; Όχι! Μήπως να φταίει που έχω Ερμή στο Δίδυμο; Από νοοτροπία, όσα φέρνει και όσα παίρνει ο άνεμος.. Ααα το βρήκα! Μόλις ανακάλυψα, πως έχω 7 πλανήτες στα ζώδια που μόλις εχθές, έπαθαν ένα κάτι της, λόγω της έκλειψης! Μα πώς να πετάω από χαρά;;; Πάει η Ταυρίνα, ισοπεδώθηκε!
Και το πιο συναρπαστικό φυσικά, είναι τα «Σκοτάδια μου».. Ουρανό στο Σκορπιό! Ποσειδώνα στο Τοξότη! Πλούτωνα στο Ζυγό! Συνδυασμός που σκοτώνει, για αυτό εκεί που που πάω να απογειωθώ, εκεί παραπατάω και πέφτω! Αυτοκαταστροφικές τάσεις, σε συνδυασμό με συναισθηματική φόρτιση. Ηφαίστειο κανονικό..



Ας σας τα πω πιο λιανά.. Εχθές ενώ ήμουν μια χαρά, μέσα στην αισιοδοξία, ξαφνικά άρχισα να πέφτω. Το φαινόμενο φυσικά το βρήκα συναρπαστικό και όχι δε κρύφτηκα, μη με τυφλώσει ο ήλιος, ούτε φόρεσα μαύρα γυαλιά εντός γραφείου, όπως έκανε ένας φίλος μου ο «Μάτριξ»! χα χα.. Δίδυμος στο ζώδιο, out of space! Ήθελα τόσο πολύ να τελειώσει η ημέρα, να μαζευτώ στο σπίτι μου, να αράξω και να γράψω, αλλά μόλις έγινε αυτό, ξενέρωσα ακόμα πιο πολύ! Έχασα κάθε νόημα. Βαρέθηκα.. Κατέληξα στο κρεβάτι, παρέα με τα όνειρά μου.. Σχιζοφρένεια; Κατάθλιψη; Λύπη; Δε ξέρω..

Άλλη μέρα σήμερα! Έχει ήλιο! Θα ζεσταθεί λίγο το κοκαλάκι μας.. Θα βγούμε από τα σπίτια μας.. Θα χαμογελάσουμε.. Πρέπει να χαμογελάσουμε.. Να φυτέψουμε λουλούδια.. Να στολίσουμε το χώρο μας.. Να πάμε μια βόλτα, στο βουνό ή στη θάλασσα.. Να κάνουμε οτιδήποτε δημιουργικό για να ομορφύνει η ζωή μας.. 

Έχει ήλιο..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Πολύ ανεβασμένοι ψυχολογικά, σα να είστε μαγεμένοι ένα πράγμα. Σα να έχετε λύσει όλα σας τα θέματα και προχωράτε αμέριμνοι παρακάτω. Ότι επιθυμείτε θα το κάνετε γιατί έχετε τα κέφια σας. Πολλά όνειρα στο μυαλό σας, απραγματοποίητα, που θα βρείτε όλως τυχαίως την άκρη του νήματος και θα ακολουθήσετε φυσικά τη καρδιά σας, αυτή τη φορά. Χαρείτε το συναίσθημα ως τις 23, βαστάει καλά!

Ταύρος
Καιρός να μπείτε σε πράξη και να αφήσετε τις θεωρίες. Τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο για τον εαυτό σας; Κυνηγήστε το, παλέψτε το, κάντε όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας. Θετική η ημέρα από όλες τις απόψεις, για αυτό πετάξτε τη πιτζάμα και τα κασκόλ και βγείτε έξω να σας δει ο ήλιος.. Η καλύτερη ψυχοθεραπεία, αιώνες τώρα..

Δίδυμος
Κάτι θα σας τσιμπήσει πολύ ξαφνικά και θα φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Έχετε την ανάγκη να φανείτε χρήσιμοι σε κάτι, να κάνετε κάτι το δημιουργικό και επειδή είστε ανήσυχα πλάσματα και το σκαλίζετε συνεχώς, κάτι θα βρεθεί σήμερα, που θα φέρει την ανατροπή. Ψυχολογικά πετάει η ομάδα, για αυτό συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και κοιτάξτε να λύσετε άμεσα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Κάτι καλό έρχεται..

Καρκίνος
Στα καλύτερά σας, σας βρίσκω και φτου μη σας ματιάσω. Να ντυθείτε ωραία, να βγείτε από το σπίτι και να μη μαζευτείτε αν δε χορτάσετε τους φίλους σας και γενικά.. Μια βόλτα στα μαγαζιά είναι μια καλή ιδέα, να ανανεωθείτε έστω και με ένα μπλουζάκι, αν και συνήθως κατά ξοδεύεστε αφού σας αρέσουν όλα! Ημέρα ιδανική για ένα επαγγελματικό ραντεβού, που θα σας βοηθήσει στα μετέπειτα σχέδιά σας. Θα πάτε ο κόσμος να χαλάσει.. !

Λέων
Μέσα στη ζωντάνια σήμερα, λάμπετε κανονικά. Μα γίνεται να ήταν διαφορετικά; Σας βλέπω να φεύγετε από το σπίτι και να ξεχνάτε να γυρίσετε, γιατί είναι Σάββατο, γιατί έχει ήλιο και γιατί καιρός να χωθείτε εκεί ανάμεσα από τις παρέες και να κάνετε το κομμάτι σας. Θα βρείτε ακόμα και το χρόνο να αλλάξετε προτεραιότητες, κυρίως για θέματα δουλειάς. Μη το βάζετε κάτω, think positive..!!

Παρθένος
Κάτι πάλι φτιάχνετε εσείς και θα πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη. Μόνο έτσι θα τελειώσουν οι δουλειές σας, στην ώρα τους και θα έχετε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μη περιμένετε από τους άλλους. Στη τελική κρατήστε το λογαριασμό και στη πορεία κάνετε το αίτημά σας και θα είναι και χειροπιαστό! Φτιάχνετε το σπίτι σας; Το γραφείο σας; Ένα χαλασμένο αυτοκίνητο; Ο ενθουσιασμός μετράει πάνω από όλα.. και μετά η θέληση..

Ζυγός
Μη μάθω πως γκρινιάζετε θα σας μαλώσω.. Μέρα φοβερή και έχετε και τα κέφια σας. Και όταν συμβαίνει αυτό, πειράζετε τον κόσμο όλο. Απορώ τι θα κάνετε πάλι. Πάντως ένα ξεκαθάρισμα στην ατζέντα σας, στο κινητό, ή ακόμα και στα social media, θα το κάνετε. Τι τους θέλετε τους πολλούς και τους άσχετους; Το ζητούμενο είναι λίγοι και καλοί. Μήπως να τα αντιγράψετε όλα σε λίστα, just in case; Γιατί κάποια στιγμή όλο και κάποιον θα χρειαστείτε..

Σκορπιός
Θα σας ξενερώσω πρωινιάτικο, αλλά πρέπει να πάτε στο γιατρό. Εντάξει είπαμε πως είστε μια χαρά, βιάζεστε να φορέστε και τα ανοιξιάτικά σας, πάει να σου και το κρυολόγημα. Προστατέψτε τον εαυτό σας, αν νιώθετε πως δε τραβάει η ομάδα. Χαπακωθείτε στη τελική και πέστε στο κρεβάτι για ύπνο. Από εσάς εξαρτάται πως θα εξελιχθεί το ΣΚ σας. Γιατί αύριο είναι μια πολύ super ημέρα για εσάς και θα πρέπει να είστε υγιέστατοι!!!

Τοξότης
Και ξαφνικά όλοι θα σας χρειαστούν, για τη παρέα, για το πνεύμα σας, για τις γνώσεις σας, γιατί σας λατρεύουν. Ετοιμαστείτε να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας, στην οικογένειά σας, στους φίλους σας, ακόμα και στο σύντροφό σας. Σας αρέσει ότι έχετε φτιάξει ως τώρα, ακόμα και το σπίτι σας, που σήμερα θα βρεθείτε να το χαζεύετε σα να το βλέπετε για πρώτη φορά. Ναι με τον καιρό, πολλά μικρά πράγματα γίνονται που στη πορεία φαίνονται μεγάλα.. Απολαύστε το!

Αιγόκερως
Μέρα που θα ασχοληθείτε εξολοκλήρου με τον εαυτό σας και μετά με τους ανθρώπους σας. Δε ξέρω τι θα καρφωθεί μέσα στο μυαλό σας, ίσως έχετε πρόγραμμα, ίσως και όχι. Πάντως προέχει η ομορφιά σας, η φυσική σας η κατάσταση, ή ακόμα και ένα φοβερό πρωινό, με από όλα τα καλά! Δώστε σημασία στο σύντροφό σας, κάντε τα νάζια σας εκεί πέρα, αγαπήστε ξανά, γιατί κάτι έχετε κατά νου.. Σωστά;

Υδροχόος
Να πω πως ζείτε τα καλύτερα, ή πως τα καλύτερα έρχονται; Πάντως ταξιδεύετε, φεύγετε λίγο μακριά από τη βάση σας, αλλάζετε παραστάσεις. Είναι της εποχής ακόμα και αστρολογικά, πάει και τελείωσε! Νέες γνωριμίες, ερωτικές, επαγγελματικές, όλο και κάπου μπλέκετε, όλο και κάτι πετυχαίνετε. Μια χαρά είστε, φτου μη σας ματιάσω! Ως και τις 25 δε νομίζω κάποιος να σας χαλάσει το χατίρι. Για αυτό ζητήστε για να λάβετε!

Ιχθύες
Ζείτε; Είστε εδώ; Ή διακτινιστήκατε στο σύμπαν και πάει το χάσαμε το κορμί; Η αλήθεια είναι πως καμία επαφή με τη πραγματικότητα. Έχετε ξεφύγει, μπεμπεκίζετε ξαφνικά, σας το λέω. Η κάθε ηλικία έχει τις χαρές της, για αυτό προσαρμοστείτε.. χα χα .. μα πού πάτε;;; Σήμερα θα θελήσετε να ικανοποιήσετε τη κάθε σας επιθυμία και ας ξεπαραδιαστείτε κανονικά. Ότι και αν σας πω, είστε ήδη μαγεμένοι. Ούτε ευρώ μέχρι το βράδυ! Για τόσο πολύ λέμε..

magicfariel@gmail.com