Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 09/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο χθεσινός ο ήλιος, ήταν τόσο απολαυστικός, τόσο ζεστός, που με παρέσυρε σε μια αγαπημένη μου συνήθεια, τη κηπουρική. Νέο χώμα, νέα λουλούδια, νέα χρώματα! Μπορώ να πω, πως
με ζαβλάκωσε ένα πράγμα, ούτε μια νταμιτζάνα κρασί να έπινα, βρέθηκα να κοιμάμαι 3 ώρες για να συνέλθω! Καταστράφηκα!

Τι γίνεται εκεί έξω; Ο χειμώνας δε θέλει να φύγει ακόμα. Τόσο χιόνι έχει πέσει, σε όλο το πλανήτη και ακόμα δε βγαίνει κάποιος να εξηγήσει τους αληθινούς τους λόγους.


Θα αναφερθώ ξανά στο αγαπημένο μου το θέμα, τα ηφαίστεια! Η γη έχει ξυπνήσει! Ενεργά, μη ενεργά, επανέρχονται πολύ δυναμικά στο προσκήνιο και δεν έχει σημασία, αν είναι κάπου στην Ινδονησία, αν είναι στη Χιλή, ή στην Ιαπωνία, ή στην Ισλανδία. Τα ανέφερα τα μέρη με τυχαία σειρά, όμως θα δείτε πως αν βάλουμε κάτω ένα χάρτη, κάτι συμβαίνει, γίνεται πιο συχνά και έχει επιπτώσεις! Και είναι πολύ κοντά μας.
Δε πιστεύω στην υπερθέρμανση του πλανήτη, αντιθέτως σε μια νέα εποχή παγετώνα, καλύτερα. Τα ντοκιμαντέρ του National Geographic, είναι καταπληκτικά και μιλούν την αλήθεια, αρκεί κάποιος να έχει αντίληψη και να μπορεί να δει και λίγο πιο πέρα..

Και κάπως έτσι προβληματίζομαι και αναρωτιέμαι.. Άνοιξη πού είσαι;;;

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί και ακόμα δε το έχετε λύσει. Σας βλέπω να δαγκώνεστε, να κοκκινίζετε, να τρελαίνεστε, όμως συγχρόνως να κρατάτε τη ψυχραιμία σας. Ναι, δεν είναι μέρα για να επιτεθείτε, αφήστε τους άλλους να βράσουν με το ζουμί τους. Στο τέλος θα γίνει το δικό σας και θα λάβετε και τις απαντήσεις που με τόση λαχτάρα προσμένετε. Υπομονή!

Ταύρος
Επιθυμείτε να αναλάβετε κάτι νέο στη δουλειά και θα έρθει στη πόρτα σας να το περιμένετε. Μια νέα πρόταση, θα τη λάβετε και θα μπορέσετε να κάνετε και εκείνη τη συζήτηση για το οικονομικό. Πάρτε το αίμα σας πίσω, αλλά με όμορφο τρόπο, αν και σας βλέπω ήδη. Χαμογελούν ακόμα και τα μουστάκια σας! Για να δούμε..

Δίδυμος
Αν κοιτάξετε γύρω σας είναι σα να έχει πέσει βόμβα. Συμμαζέψτε την ακαταστασία σας, τα ρούχα σας, οτιδήποτε είναι πεταμένο από εδώ και εκεί. Μέρα που είτε το θέλετε, είτε όχι, θα πρέπει να οργανωθείτε και να κλείστε τις εκκρεμότητες που έχετε. Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του, γιατί δε ξέρετε τι σας ξημερώνει αύριο; Σωστά;

Καρκίνος
Ερωτική η ημέρα η δική σας εντελώς! Οτιδήποτε νιώσετε για τον άνθρωπό σας, να το πείτε έξω δυνατά και φωναχτά και να του το δώσετε να το καταλάβει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μπορεί ακόμα και να μην έχει ιδέα για την αγάπη σας, αναφέρομαι στους ελεύθερους. Κάντε το πρώτο βήμα εσείς και δε θα χάσετε!

Λέων
Κάποιον έχετε ξεχάσει, μια υπόσχεση, ένα λόγο. Σήμερα θα βρεθεί μπροστά σας και θα σας τα ψάλλει κανονικά. Πάντως πριν συμβεί αυτό, για κάντε το κόπο και πάρτε ένα τηλέφωνο, μπας και το σώσετε λιγάκι. Μήπως να δώσετε λίγη σημασία στους φίλους σας; Μήπως έχετε χαθεί και σας χρειάζονται; Για κοιτάξτε λίγο παρά δίπλα..

Παρθένος
Πιο ευχάριστη ημέρα από τη σημερινή δεν υπάρχει. Μπορεί κάποτε, κάποια στιγμή, να είχατε κάνει διάφορες προσεγγίσεις επαγγελματικές, που όλως τυχαίως θα εμφανισθούν ξανά στο προσκήνιο και ίσως να λάβετε τώρα εσείς προτάσεις που θα σας συναρπάσουν και θα σας ξεσηκώσουν. Διαλέξτε και πάρτε ένα πράγμα. Μακάρι..

Ζυγός
Απολαύστε και τη σημερινή ημέρα, γιατί έρχονται μπουρίνια κανονικά! Αν θέλετε κάτι πάρα πολύ φροντίστε με τον τρόπο σας, εκείνο του διπλωμάτη, να το αποκτήσετε, δίχως να κουραστείτε ιδιαίτερα. Κανείς δε θα σας το αρνηθεί, γιατί είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και μπορείτε εύκολα να πείσετε κάποιον να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Μαγική η ημέρα σας!

Σκορπιός
Έχετε κέφια και θα φανεί αφού θα ντυθείτε πολύ σέξι σήμερα. Εσείς που έχετε τη δυνατότητα, σας βλέπω στα μαγαζιά, να αλλάζετε look, γιατί έχετε άμεσα την ανάγκη να ανανεωθείτε. Εντάξει, το κέφι μετράει πάνω από όλα. Ανοίξτε τη ντουλάπα σας και όλο και κάτι θα βρείτε. Άλλωστε η γκαρνταρόμπα σας, είμαι σίγουρη έχει πολύ μαύρο χρώμα και ρούχα που σαγηνεύουν..

Τοξότης
Σήμερα έχετε δουλειές και ένα κάρο εκκρεμότητες να κλείσετε, που δεν έχετε ούτε το χρόνο να μιλήσετε στο τηλέφωνο. Βασικά η συμπεριφορά σας θα είναι τόσο ψυχρή και ανάποδη, που κάποιοι παίζει να σας παρεξηγήσουν. Είστε φορτισμένοι με τα δικά σας, αλλά στα δύσκολα οι φίλοι πάντα ήταν δίπλα σας. Φερθείτε λίγο πιο όμορφα και ίσως σας βοηθήσουν κάπου.

Αιγόκερως
Θα ξεκινήσετε τις συζητήσεις με διάφορες ψυχές και θα τους τρελάνετε κανονικά. Αν δεν έχετε τη πολυτέλεια του χρόνου, θα σας έλεγα μην αναλώνεστε με ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν, γιατί άντε μετά να εξηγήσετε τι εννοούσατε. Συναναστραφείτε με εκείνους που ήδη βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με εσάς και που με μια λέξη, μια ματιά, καθάρισε το θέμα. Ξέρετε τι εννοώ..

Υδροχόος
Τα κέφια σας τα έχετε και χαμογελάτε. Η ψυχούλα σας άγνωστο φυσικά, αλλά είστε τουλάχιστον ήρεμοι. Όσο και αν το αποφεύγετε, θα πρέπει να δώσετε σημασία σε μια σχέση, είτε αυτή είναι φιλική, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική. Τι θέλετε και πώς τη θέλετε; Σε όλα είναι τι δίνεις και τι παίρνεις, εσείς μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε; Απαντήστε πρώτα στον εαυτό σας και μετά πράξτε αναλόγως!

Ιχθύες
Τα άστρα λένε να παραμείνετε στη θέση σας, με χαμηλό προφίλ και να κάνετε λίγο τη πάπια. Δε χρειάζεται εν ολίγοις να καβαλήσετε καλάμι, επειδή είστε μοναδικοί στο είδος σας και σας έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Παίξτε θέατρο, μπορείτε, μια παράσταση και σύντομα θα γίνετε οι πρωταγωνιστές. Με πιάνετε τι λέω;;;

magicfariel@gmail.com