Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 20/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κρύο και πάλι κρύο! Όμως έφτασε Παρασκευή και πάλι έρχεται το λατρεμένο μας ΣΚ! Δε ξέρω, πάντως όσο έχει τόση
παγωνιά εκεί έξω, άλλο τόσο θα βρίσκομαι μέσα στο κρεβάτι μου ή δίπλα στο τζάκι τυλιγμένη με μια κουβέρτα, κάτι σα τις αρκούδες ένα πράγμα.. Χειμερία νάρκη και δε ντρέπομαι καθόλου.. Τουλάχιστον κάνω επιδερμίδα, για το καλοκαίρι.. χα χα!


Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες! Το σημερινό αστρολογικό φαινόμενο. Και Νέα Σελήνη, παρακαλώ.. Κάτι νέο ξεκινάει, κάτι έρχεται, μια αλλαγή με το έτσι θέλω. Αυτό θα μας αναστατώσει αρκετά, θα διαταράξει τις ισορροπίες της ζωής μας, όμως θα μας δώσει συγχρόνως και ένα κίνητρο να ρισκάρουμε για το άγνωστο, να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και στη τελική, ότι προκύψει!

Ποιοι θα νιώσετε λίγο παράξενα σήμερα;

Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες και συγχρόνως, τα αντίθετα ζώδια από εσάς, θα πάθουν ακριβώς το ίδιο! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. 

Δεν είναι απαραίτητα αρνητική η ενέργεια αυτή, αντιθέτως τη βρίσκω ξεσηκωτική, λίγο χαοτική και άκρως αποτελεσματική. Αφού η αλήθεια θα φανεί και αυτή τη φορά θα πρέπει να ξεπεράσετε το παρελθόν, για να έρθουν τα καλύτερα.

Και κάπως έτσι σας λέω.. καλό ΣΚ!


Κριός
Νομίζω αρκετά χαλαρώσατε. Πρέπει να κοιτάξετε τη δουλειά σας, πιο σοβαρά, γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες που τρέχουν και πραγματικά δε θα προλάβετε να είστε συνεπής. Λίγο πιο γρήγορα παρακαλώ και ναι τελευταία ημέρα, αλλά πολύ χρήσιμη, δε λέτε; Όλα μια χαρά, ευτυχώς από κέφια πετάει η ομάδα και ως και τις 23 θα είστε μέσα στα χαμόγελα. Εκμεταλλευτείτε το αυτό και για εκείνη τη περίπτωση και για την άλλη!

Ταύρος
Μια ευκαιρία προσμένετε, κυρίως επαγγελματική και το σύμπαν λέει πως θα έρθει. Εσείς μη σταματάτε λεπτό τη προσπάθεια, είτε κουράζεστε, είτε όχι, αξίζει το κόπο. Ναι σας νιώθω, είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε, όμως εδώ είναι που πρέπει να αντισταθούμε στο κακό το διαβολάκι. Πείσμα, εργατικότητα και δυναμικότητα, σας φέρνουν κάτι καλό, μπορεί και μια μικρή αύξηση. Λεφτά έρχονται.. άντε να τα δούμε!

Δίδυμος
Τυχερή η ημέρα σας ως εκεί που δε φαντάζεστε. Περιμένετε με αγωνία για το τι θα γίνει με μια δουλειά. Ή σας παίρνουν τηλέφωνο και φεύγετε επιτόπου, ή βρίσκετε κάτι άλλο, εξίσου ενδιαφέρον, ίσως και λίγο καλύτερο. Πάντως μια ευκαιρία θα είναι όλη δική σας. Ετοιμάζετε βαλίτσα σωστά; Πάντως το σύμπαν κάτι καλό θα σας κάνει δώρο, έτσι γιατί σας ταλαιπώρησε πολύ το τελευταίο καιρό και το αξίζετε! Καλή επιτυχία!

Καρκίνος
Μέσα στη φαντασία και στο όνειρο σας βρίσκω. Σκέφτεστε διάφορα, από εδώ και εκεί και θέλετε να ασχοληθείτε με νέα πράγματα. Κυρίως στη δουλειά σας. Για αυτό λοιπόν κατά κάποιο τρόπο σήμερα θα σας έρθει η ιδέα και θα παρατήσετε όλα τα άλλα για να ασχοληθείτε με το άγνωστο. Αυτά κάνει το φαινόμενο αυτό. Σπρώχνει λίγο τις καταστάσεις. Μη φοβάστε τίποτα. Ζητήστε όμως και καμιά συμβουλή..

Λέων
Θα βρείτε τον τρόπο και λεφτά να μαζέψετε και να εντυπωσιάσετε το σύντροφό σας. Πάντως κάνετε εκεί τα μαγικά σας τα κόλπα και βελτιώνετε την εικόνα σας. Βέβαια προσωρινό το φαινόμενο, γιατί απλά δεν έχει ήλιο! Πάντως αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας και βγάλτε το ερωτικό το στοιχείο από μέσα σας. Τι λιοντάρια είστε; Φουντώστε εκεί τη γούνα σας και κοιτάξτε με εκείνα τα πλάνα μάτια..

Παρθένος
Αναστατώνεστε ευχάριστα μπορώ να πω. Κάτι γίνεται εκεί στη δουλειά σας, μπορεί να σας φέρουν και ένα μαναράκι βοηθό και να ξεφύγετε κανονικά. Ακόμα και έξω αν βγείτε τα μάτια όλα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Ντυθείτε ωραία και φροντίστε να εντυπωσιάσετε με τους ωραίους σας τους τρόπους. Πάντως πιάνετε το καινούριο και το παλιό και το σκάρτο το πετάτε ένα πράγμα. Καιρός ήταν!

Ζυγός
Επαναστατικούς πολύ σας βρίσκω. Θέλετε αλλαγές στη ζωή σας, στη δουλειά σας, νέα κίνητρα. Βαριέστε όλο τα ίδια και τα ίδια και νομίζω πως σήμερα θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Θα ασχοληθείτε μόνο με το θέμα που σας αρέσει και δε θα ρωτήσετε κανέναν για αυτό. Ότι επιθυμήσει σήμερα η καρδιά σας, να ξέρετε πως θα είναι η απάντηση που έχετε στα ερωτήματά σας. Γιατί στο τέλος μας τραβάει.. εκείνο το μαγικό το φως.. της ψυχής..

Σκορπιός
Όλα σήμερα θα θελήσετε να τα κάνετε. Τόσο καιρό είχατε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας, εσείς τελευταία στιγμή. Έχετε μαζέψει μέσα σας ενέργεια πολύ και πρέπει να εκτονωθείτε κάπως. Θα σας έλεγα να κάνετε σεξ, γιατί είναι ότι πιο ευχάριστο μπορεί να σας συμβεί, αλλά τι σας λέω τώρα. Δημιουργήστε, συμμαζέψτε, ψωνίστε, πάντως μια επιθυμία να οργανώσετε λιγάκι τη ζωή σας, θα την έχετε.

Τοξότης
Λοιπόν ψάξτε εκεί στην αποθήκη σας, στο υπόγειο, όπου βάζετε τα ξεχασμένα σας αντικείμενα και θα βρείτε κάτι μαγικό. Με ένα μυστήριο τρόπο, θα συνδεθεί το παρελθόν σας με το μέλλον και θα δημιουργήσετε κάτι μοναδικό. Δε ξέρω τι είναι αυτό, αλλά είναι μέρα που θα σας δείξει ένα σημάδι. Μια νέα ευκαιρία. Για ψάξτε και πείτε μου, έχω μεγάλη αγωνία να μάθω. Τι κρύβετε εκεί πέρα; Είναι μυστικό;

Αιγόκερως
Είστε άκρως επικοινωνιακοί και πρόσχαροι. Σήμερα θα σας κάνουν παρέα, όπου και αν βρεθείτε, αφού και όμορφοι θα είστε και μέσα στα χαμόγελα. Πάντως δε σκέφτεστε μόνο εσείς έτσι, υπάρχουν και άλλοι με τις ίδιες απόψεις και θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας κρυμμένα μυστικά. Άλλωστε ο σκοπός πάντα αγιάζει τα μέσα. Μη χαμογελάτε πονηρά, αφού πλέον έχετε και συμμάχους.

Υδροχόος
Μια χαρά είστε επιμένω. Εντάξει σήμερα ακόμα καλύτερα, αφού πάλι θα κάνετε τα μαγικά σας τα κόλπα, γιατί θα έχετε και τα τρελά τα κέφια και πρέπει να εντυπωσιάσετε. Θα γίνετε πολύ προσιτοί με το περιβάλλον σας και ιδιαίτερα αγαπητοί. Ξεπερνάτε το θέμα του χρήματος και βασικά κάνετε ένα πολύ μεγάλο καλό στον εαυτό σας. Τελικά τι έχει μεγαλύτερη σημασία; Βρήκατε το νόημα της ζωής; Μόνοι σας απαντήστε..

Ιχθύες
Ωχ πάει εσείς θα τρελαθείτε κανονικά. Πρωί-πρωί κομμωτήριο. Τι θα κάνετε; Το φαντάζομαι, δε το συζητώ! Αλλαγές θα κάνετε στον εαυτό σας από τη κορυφή ως τα νύχια. Μπορεί να αλλάξετε και τη διακόσμηση του γραφείου σας. Πάντως κάτι πολύ extreme θα κάνετε πάνω σας ή στο χώρο που βρίσκεστε και θα αφήσετε τους πάντες άφωνους. Να σας δούμε, γιατί σίγουρα το θέαμα θα είναι αξεπέραστο! Χα χα ..

magicfariel@gmail.com