Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 31/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πάει έφυγε και αυτός ο μήνας, άντε να δούμε, θα έρθει αυτή η άνοιξη επιτέλους; Έχουμε γίνει σα τις Βόρειες Χώρες.. Ψάχνουμε τον ήλιο και τον επικαλούμαστε και μόλις
βγαίνει, τσουπ, έξω όλοι να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας!

Να σας θυμίσω, κάτι ηφαίστεια, που έχουν εκραγεί, τις ημέρες αυτές, Ιαπωνία και Χιλή, βράζουν, καζάνι που καίει.. Και όχι μόνο.. Αυτό είναι η αιτία, που έχουμε σύννεφα, κρύο, βροχές και θα χιονίσει και το Πάσχα!!!

Το περίμενα, απλά επιβεβαιώθηκα, όχι γιατί είμαι κάποια επιστήμονας, γιατί απλά παρακολουθώ τι γίνεται στο πλανήτη, στο σπίτι μας! Θεωρώ πως καμία άνοιξη, κανένα καλοκαίρι, κανένας χειμώνας, και φυσικά η εποχή μπαλαντέρ, το φθινόπωρο, δε θα είναι ίδια από εδώ και πέρα. Το ρολόι της φύσης χτυπά, βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση και άγνωστο για εμάς, τον απλό λαό, το τι θα συμβεί..

Παρόλα αυτά, κάτι ξύπνησε μέσα μας! Τη νιώσαμε την άνοιξη, άνθισαν και οι αμυγδαλιές, κελάηδησαν και μερικά πουλάκια, προσωπικά ένιωσα ένα σκίρτημα εκεί στη καρδιά.. Πεταλουδίτσες από εδώ, παπαγαλάκια από εκεί, λουλούδια με χρώματα και ας μην έχει ήλιο.. 

Αγωνιώ για τη στιγμή που θα φορέσω και εκείνα τα φορεματάκια μου.. Τότε σίγουρα θα βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο… Εκείνο του καλοκαιριού.. Βρε τι έχουμε πάθει φέτος;;;

Είμαι tropical ξωτικό.. τι να κάνουμε..

Φιλάκια..


Κριός
Τις βρήκατε τις απαντήσεις στα θέματά σας, τώρα θα πρέπει να τις φτιάξετε κάπως, για να τις μοιραστείτε και με τους άλλους. Όσο ξεκάθαροι είστε, άλλο τόσο θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δίχως να χάσετε το χρόνο σας άδικα. Καλή ημέρα, θετική από όλες τις απόψεις. Για αυτό ζητήστε για να λάβετε! Και όχι πλαγιομετωπικά, αλλά με το πιο όμορφο τρόπο. Πρώτα τα επιχειρήματα στο τσεπάκι και μετά ανοίγετε το στόμα σας!

Ταύρος
Το ξέρατε πως ο Θεός Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας; Μας; Πείτε το όπως θέλετε! Αυτό σημαίνει, πως θα είστε πολύ δυναμικοί, αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα! Μάχιμοι δηλαδή και στον ερωτικό τομέα, αλλά και στον επαγγελματικό. Καλή ημέρα, για να λάβετε και εσείς κάτι παραπάνω, για όσα έχετε προσφέρει όλο αυτό τον καιρό. Από μια καλή κουβέντα, μέχρι και ένα μπόνους. Θαύματα γίνονται.. απλά όχι συχνά!

Δίδυμος
Νεύρα, γκρίνια, πάει ο χαμός ο ίδιος. Λοιπόν, από το πρωί νωρίς θα έχετε τη διάθεση, να τα σπάσετε όλα! Να χώσετε και μερικές μπάτσες, μπας και εκτονωθεί το είναι σας! Βάναυσους πολύ σας βρίσκω, για αυτό φορέστε τα αθλητικά σας και βγείτε έξω για τρέξιμο. Ας κάνετε χιλιόμετρα, αρκεί να ηρεμήσετε. Αυτοκαταστροφική η διάθεσή σας και θα το φέρετε το πανικό να είστε σίγουροι. Γυμναστήριο! Από το πρωί, ως το βράδυ!!!

Καρκίνος
Σήμερα λοιπόν αγαπητά μου, θα σας δώσουν μια ευκαιρία, για να αποδείξετε την αξία σας! Κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Μπορεί μέρες τώρα να έχετε δείξει το καλύτερό σας εαυτό, να έχετε εντυπωσιάσει, αλλά θέλουν οι ανώτεροί σας, να δουν το κάτι παραπάνω. Για αυτό θα σας αναθέσουν μια αποστολή, σχετικά δύσκολη και θα πρέπει να τη φέρετε εις πέρας, με μεγάλη επιτυχία. Δώστε τα όλα, επιβάλλεται!

Λέων
Μέσα στα κέφια είστε και όχι μόνο. Νιώθετε πως θα πρέπει να παλέψετε για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας και πως δικαιούστε κομμάτι από τη πίτα. Θέλετε πολλά για τον εαυτό σας, μπορείτε να τα έχετε, είστε πολύ κοντά! Και στη δουλειά θα τα καταφέρετε μια χαρά και στη κοινωνική σας τη ζωή. Πείτε ναι σε προτάσεις για έξω, για συναντήσεις με φίλους, μπορεί να έρθει και ο Έρωτας.. θα δείξει..

Παρθένος
Για όλα υπάρχει μια εξήγηση. Ο Άρης από το Ταύρο, κάνει τα μαγικά του και σε εσάς. Δηλαδή, σας κάνει πιο δυναμικούς, πιο ανεξάρτητους και παίζετε δυναμικά αρκεί να γίνει το δικό σας. Λοιπόν τι έχετε βάλει στόχο ή ποιον; Πρέπει σήμερα να το παίξετε λίγο αδιάφοροι, λίγο υπεράνω, για να πέσουν μερικές ψυχές στα πόδια σας.. Το λέει και το σύμπαν αυτό! Πάντως είστε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσετε ένα από τα όνειρά σας..

Ζυγός
Καλά γελάμε σήμερα, γιατί; Το σύμπαν εκεί πέρα με το που θα ξυπνήσετε, θα σας δώσει μια σπρωξιά, έτσι για να ταρακουνηθείτε κάπως! Με τα λεφτά σας θα ασχοληθείτε, θα ψάξετε να βρείτε τι έχει μείνει στην άκρη.. (χα χα .. τίποτα) αλλά ευτυχώς pay day, θα ξελασπώσετε πριν καταλάβετε τι έχετε κάνει όλες αυτές τις ημέρες. Κάντε σωστή διαχείριση, οργανωθείτε, βάλτε τίποτα στην άκρη, γιατί δε ξέρετε τι σας ξημερώνει..

Σκορπιός
Ότι και αν προκύψει σήμερα, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Μην αφήσετε τίποτα για αύριο, γιατί έρχονται και παράξενες ημέρες. Ευχάριστη η ημέρα σας και πολύ θετική, για αυτό μη διστάσετε να μιλήσετε έξω από τα δόντια. Μπορεί κάποιοι να σας προκαλέσουν. Το δε βαριέσαι, απλά δεν υπάρχει. Μόνο επίθεση και ο καθένας στο μέρος του. Πάντα όμως με όμορφο και διπλωματικό τρόπο..

Τοξότης
Τρέλα θα σας πιάσει σήμερα, με το σώμα σας, τα μαλλιά σας και γενικά με τη πάρτη σας. Θα βρείτε την όρεξη ξανά, να ανεβείτε σε εκείνο το ποδήλατο, στο διάδρομο, ή ακόμα να πάτε να γραφείτε στο γυμναστήριο. Έρχεται και καλοκαίρι, πρέπει να είστε φέτες. Βέβαια, περισσότερο σας ταιριάζουν τα βουνά, έχει και ανώμαλο δρόμο, κάνετε καλύτερο σώμα έτσι. Για να σας δούμε.. Θα το κρατήστε αυτή τη φορά.. ;;;

Αιγόκερως
Λοιπόν σήμερα γλυκά μου θα ξυπνήσετε με μια άκρως ερωτική και ρομαντική διάθεση. Ναι θα αποζητήσετε στιγμές, γεμάτες από πάθος και ναι θα κάνετε και σεξ! Δεν είναι κακό που σας το λέω, έτσι χύμα στο κύμα, αφού το σύμπαν, τέτοια λέει.. Βρείτε τρόπο να ξεκλέψετε χρόνο από τη καθημερινότητά σας και κάντε εκεί τα μαγικά σας. Κεριά, ατμόσφαιρα, μουσικούλα και φιλιά και χάδια παντού! Έτσι σας θέλω..

Υδροχόος
Τέρμα οι χαρές και τα γλέντια. Να και τα μουτράκια. Τι έγινε; Κάτι συνέβη στο σπίτι σας, στην οικογένειά σας, σε ένα δικό σας άνθρωπο, τέλος πάντων και θα πρέπει να παρατήσετε ότι κάνετε και να τρέξετε να συμπαρασταθείτε. Αυτό δε σας ταιριάζει καθόλου, αφού είστε μοναχικές υπάρξεις, αλλά δανεικά αλεύρια είναι αυτά, ποτέ μη το ξεχνάτε. Σας χαλούν το πρόγραμμα, σας αλλάζουν τα σχέδια. Αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς. Πω πω γκρίνια..


Ιχθύες
Κάντε δημόσιες σχέσεις, δείξτε το προσωπάκι σας, μιλήστε όμορφα, γοητέψτε τους πάντες. Μέρα ιδανική για τέτοιες συμπεριφορές, ας καβαλήσετε και λίγο το καλάμι, δε πειράζει. Ναι πρέπει να δείξετε πόσο καλοί είστε, στη δουλειά σας, στις σχέσεις σας, στο πως χειρίζεστε τις καταστάσεις σήμερα, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Life style και κουραφέξαλα. Να όμως που χρειάζονται και αυτά..

magicfariel@gmail.com