Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 23/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε μπορούσε σήμερα να ήταν αργία, να το πηγαίναμε σερί; Εκεί που θα πάρουν οι
μηχανές μπροστά, εκεί και θα τις βάλουμε σε παύση και μετά ξανά μανά και βουαλά ήρθε και το επόμενο ΣΚ!

Άδεια. Θα ήταν μια πολύ super ιδέα, έχω μέρες, αλλά το βουνό στο γραφείο μου, δε θα πάει πουθενά, αντιθέτως θα αποκτήσει ύψος, λαγκάδια και ραχούλες και μετά το άγχος θα χτυπήσει στο Θεό! Άρα κάθομαι φρόνιμη και ακολουθώ.. το χάος.. Άλλωστε δεν έχω να κάνω και κάτι το αξιόλογο..

«Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη..» μου έχει κολλήσει μέρες τώρα, επιτέλους έδειξε τη ταινία, γιατί θέλω να τη ξεπεράσω την ατάκα αυτή.. Όμως όλως τυχαίως μου αρέσει, γιατί είναι τόσο αληθινή, μα τόσο που λέω να φτιάξω μια ταμπέλα, ένα πανό και να το τραγουδώ όλη μέρα, κάθε μέρα, μπας και με ακούσει μια ψυχή.. Η καψούρα καλά κρατεί και ας είναι Δευτέρα πρωί.. Δεν έχει ώρες το συναίσθημα.. Να το πω και στα ξένα;;; “I am dying for you though you are a λαμόγιο..” χα χα .. δε τη βρίσκω φυσικά τη λέξη αυτή στα αγγλικά, αλλά το υπονοούμενο το πιάνουν ακόμα και οι Πορτογάλοι..

Αυτά μας κάνει η Θεά Άφρο, μας παίρνει το μυαλό, μας κάνει ζαβολιάρικα παιδιά, πάντως το πειραχτήρι σας λέει .. έχε γεια..

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Αρκετοί θέλετε να πιστέψετε πως και σήμερα είναι Κυριακή, άρα σας βλέπω να τεμπελιάζετε και ίσως να κάνετε και μια κοπάνα από τη δουλειά σας. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη η περίπτωση, να σχολάσετε νωρίς και αντί για το σπίτι, να βρεθείτε πάλι για καφέ με τους φίλους σας. Δε μαζεύεστε με τίποτα. Το φωνάζω μέρες τώρα. Απλά σας το λέω, γιατί θα βρεθείτε ξαφνικά αντιμέτωποι με αμέτρητες εκκρεμότητες.. και θα γκρινιάζετε!

Ταύρος
Τόση αυτοπεποίθηση πρωί-πρωί, φτου μη σας ματιάσω. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, ξέρετε πιο δρόμο να διαλέξετε, για πιο λόγο και τι αποτέλεσμα θα φέρει στη ζωή σας. Φοβάμαι, γιατί μακάρι να ήξερα τι εννοεί ο ποιητής.. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας, μερικές ίσως να είναι καταπληκτικές και να εντυπωσιάσετε συγχρόνως τα πλήθη. Πάντως γίνεται το δικό σας!

Δίδυμος
Λίγο άγχος θα έχετε γιατί ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας. Δε ξέρω τι έχει μπει στο μυαλουδάκι σας, πάντως οργανώστε το έγκλημα γιατί πρέπει να είναι τέλειο. Καλά το πάτε ως τώρα, ένας συμβιβασμός, μπορεί να σας ξελασπώσει από πολλά, όμως στην άκρη του μυαλού σας, έχετε άλλα σχέδια για τον εαυτό σας. Βρείτε τον τρόπο, να μιλήσετε για τις σκέψεις σας, τις ανησυχίες σας, γιατί το να εξαφανιστείτε από τη μια στιγμή στην άλλη, είναι βάναυσο πολύ, ιδιαίτερα για εσάς τους δεσμευμένους.

Καρκίνος
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Σίγουρα είστε από τα άτομα που θα λείψετε λίγο από τη δουλειά σας, ευκαιρία η αργία, ως συνήθως. Μέσα στη τρελή τη χαρά, επικοινωνείτε με τους φίλους σας και κανονίζετε εκείνο που καιρό συζητούσατε αλλά δεν είχατε το χρόνο για να το κάνετε. Δε ξέρω τι βόλτα θα είναι αυτή; Πάντως σα τα μικρά τα παιδιά, θα απολαύσετε τη κάθε τη στιγμή. Μέχρι και τις 25 πετάει η ομάδα..

Λέων
Σήμερα θα έχετε δουλειές με φούντες. Ξαφνικά θα σας φορτώσουν με διάφορα και θα πρέπει να αντεπεξέλθετε εντός ημέρας. Μη γκρινιάζετε, γιατί κανείς δε θα σας δώσει σημασία. Να ξέρετε πως αρκετοί θα περάσετε από ένα test drive, γιατί κάποιος θέλει να σας δώσει μια προαγωγή, μια αύξηση και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν και χειροπιαστές αποδείξεις. Κάντε τη δουλειά σας, με το καλύτερο τρόπο και υπομονή.. Τα καλύτερα έρχονται.. θα το δείτε.

Παρθένος
Λοιπόν γλυκά μου σας το έλεγα να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, σε μια ερωτική σχέση, αλλά ντρεπόσασταν. Να που θα συμβεί το αντίθετο. Να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην ημέρα, από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να σας ζητήσει να βγείτε έξω, να πάτε για φαγητό. Μπορεί να έρθει σπίτι σας πολύ ξαφνικά. Πάντως η Θεά Άφρο, σας μπλέκει ξανά με περιπέτειες.. Ντυθείτε ωραία.. Φορέστε και εκείνο το άρωμα.. Ξέρετε εσείς..

Ζυγός
Έχετε πολύ πλάκα. Για αυτό και σας λατρεύω άλλωστε. Κάτι έχετε βάλει στο μάτι. Πρέπει να γίνει δικό σας. Ή με τον τρόπο σας. Από τη μια θέλετε να κάνετε σαματά και να σπείρετε το πανικό, από την άλλη το ένστικτό σας, σας λέει να το πάτε λάου-λάου και να το δουλέψετε και κάπως υπογείως. Δηλαδή να το σερβίρετε προ τετελεσμένων. Εκεί ναι θα σοκάρετε αρκετό κόσμο, γιατί θα τους πιάσετε στον ύπνο, αλλά να που κανείς δε θα σας κρατήσει κακία.. Μαλαγάνες.. όσο εκεί που δε φτάνει..

Σκορπιός
Μια χαρά είστε και δυο τρομάρες. Ο εγωισμός και το πείσμα σας στα κόκκινα, θέλετε να γίνει το δικό σας με κάθε τρόπο. Λάθος τακτική, που φέρνει δυσάρεστα αποτελέσματα. Μη φέρνετε αντιρρήσεις στο κάθε πράγμα που σας ζητούν, αντιθέτως παίξετε το κάπως διπλωματικά, για να σας αφήσουν στην ησυχία σας και άμα βρείτε χρόνο και κέφια, κάτι μπορεί να γίνει. Το ότι αισθάνεστε καλά, δε σημαίνει πως πρέπει να τα βάλετε με όλο τον κόσμο.

Τοξότης
Έχετε τόσα πολλά να κάνετε, γιατί τα αφήσατε όλα για σήμερα. Ναι θα πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό, αν δεν οργανωθείτε σωστά. Ασχοληθείτε με τα πιο σοβαρά, τα πιο αναγκαία και ότι περισσέψει για αύριο. Αν αποφύγετε το κουτσομπολιό και το μπούρου-μπούρου, στη δουλειά, θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στα θέματά σας. Στο χέρι σας είναι, άλλωστε είστε μια χαρά. Πετάει η ομάδα που λέμε.. Να σας πω ένα μυστικό; Σε κάποιον αρέσετε..

Αιγόκερως
Αγαπητά μου κάτι θα σας προτείνουν για σήμερα, λίγο τρελό για τα δικά σας τα δεδομένα και θα νιώσετε την ανάγκη να το κάνετε, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και γοήτρου φυσικά. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή και χρόνο θα βρείτε άμα πραγματικά το θέλετε. Και στη τελική, το να ξεφύγετε από το πρόγραμμα, είναι και αυτό μια περιπέτεια. Για ταράξτε λίγο τα νερά, έτσι γιατί έχουμε άνοιξη..


Υδροχόος
Δημιουργικά μου πλασματάκια. Γιατί το λέω.. Υπάρχει ένας χώρος στο σπίτι σας, που έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Ξέρετε πώς θέλετε να τον διαμορφώσετε, αλλά ως τώρα δεν είχατε ή το χρόνο ή το χρήμα. Βέβαια ο καιρός περνάει και εσείς βουρλίζεστε, για αυτό σήμερα κιόλας, κάτι θα κάνετε για αυτό! Σε καμία περίπτωση, μη το παίξετε εργάτης, γιατί θα φέρετε τη καταστροφή. Αφήστε τους ειδικούς και εσείς απλά βάλτε τη πινελιά σας. Πάντως ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Του λείπει χρώμα και ζωή..

Ιχθύες
Καιρό τώρα αποφεύγετε κόσμο. Θέλουν να σας μιλήσουν, αλλά εσείς μια έχετε δουλειές, μια δε μπορώ, καταλαβαίνετε τώρα. Κάποιοι μπορεί να βρεθούν ακόμα και έξω από το σπίτι σας. Μπορεί στο γραφείο σας. Πάντως θα αναγκαστείτε να μιλήσετε, γιατί δεν είναι σωστό. Δε γίνετε μόνο όταν εσείς τους έχετε ανάγκη να είναι απίκο. Για αυτό βρείτε λίγο χρόνο, μια κουβέντα σας, μπορεί να είναι χρυσός, για ένα φιλαράκι.. Αμοιβαία είναι αυτά, ποτέ μη το ξεχνάτε αυτό..

magicfariel@gmail.com