Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 06/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Προβληματίζομαι πολύ τις ημέρες αυτές, συζητήσεις από εδώ, κουτσομπολιά από εκεί, να σου και ένας καθρέπτης,
από τη μια με παίρνει από κάτω, από την άλλη αποδέχομαι τη κατάσταση και προχωρώ.

Εντάξει σε ένα κόσμο ονειρικό, θα ήμασταν όλοι αδύνατοι, καλογυμνασμένοι, υγιείς και γαλήνιοι. Να όμως που δεν είναι έτσι. Κάποιοι το καταφέρνουν αυτό, με πείσμα και δυνατή ψυχή, κάποιοι όχι και τόσο. Αδυναμίες είναι αυτές, δεν είναι εύκολο να αντισταθεί κανείς, ας πούμε σε ένα σοκολατάκι..

Τα ψυχολογικά μου κάνουν party τον καιρό αυτό. Νιώθω, σα ξένη ακόμα και μέσα στο σώμα μου. Δε μου αρέσει τίποτα. Αλλά δε κάνω κάτι για αυτό. Σκέφτομαι, ζόρια στη δουλειά, ζόρια στο σπίτι, ζόρια προσωπικά, ζόρια ερωτικά, μα πόσο θα αντέξω; Δηλαδή γιατί να πεινάω κιόλας; Πού θα βρω την ευτυχία και τη χαρά που αποζητώ; Εκείνη την ικανοποίηση πως υπάρχω; Δεν έχω από πουθενά να πιαστώ, άρα γιατί να ζοριστώ ακόμα περισσότερο;
Και από την άλλη λέω πρέπει να ξεκινήσεις. Έχεις 3 μήνες μπροστά σου για να επανέλθεις. Πού θα πας; Αλλά επιμένω, δεν έχω και πάλι από κάπου να πιαστώ, αφού τίποτα δεν είναι το ίδιο, καμία ελπίδα, κανένα φως..

Τώρα που δεν υπάρχεις.. ούτε εγώ υπάρχω..
..τόσο απλά..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Να αφήστε τις τσάρκες σήμερα και να μαζευτείτε νωρίς στο σπίτι για ύπνο. Το χρειάζεστε όσο ποτέ και θα σας κάνει καλό. Βασικά θα κοιμόσαστε όρθιοι όλη την ημέρα. Μη ξυπνήσετε όταν βραδιάσει. Κρεβατάκι, ζεστασιά, γαλατάκι και ύπνο. Τίποτα άλλα δε σας λέω!

Ταύρος
Σήμερα να φύγετε νωρίς από το γραφείο και να κανονίσετε να βγείτε έξω μια βόλτα για ένα καφεδάκι με τους φίλους σας. Αυτό είναι το ιδανικότερο, για να χαλαρώσετε και να βρείτε λίγο τον εαυτό σας. Από την άλλη αν το σπίτι σας φαντάζει ονειρεμένο, τότε μαζευτείτε στη φωλίτσα σας, με παρείτσα πάντα!

Δίδυμος
Λοιπόν αφήστε τα τρελά σας και σοβαρευτείτε. Τι είναι αυτό που θέλετε πιο πολύ; Τι σας λέει η καρδιά σας; Αυτό να κάνετε! Αφήστε τα πρέπει, γιατί στο τέλος θα καταλήξετε όπου σας τραβήξουν οι επιθυμίες σας και θα αναστατώσετε τους πάντες. Να είστε σίγουροι για τις απαντήσεις που δίνετε!

Καρκίνος
Τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας. Να κοιτάξετε να βρεθείτε με ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι και που σας βοηθούν να ξεχάσετε τα βάσανά σας, έστω για λίγο. Ναι βρείτε το χρόνο να χαλαρώσετε και φυσικά να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Βολτούλα, να πάτε, να ξενοιάσετε, όμως δίχως να γυρίσετε πρωί στο σπίτι!

Λέων
Κάποιος παίζει να σας ζητήσει βοήθεια για ένα θέμα του και εσείς να τη προσφέρετε και ας είναι χρηματική. Μπορεί να το κάνετε από τη καλή σας τη καρδιά, μπορεί όμως να έχετε κάτι κατά νου και να ζητήσετε και εσείς τη βοήθειά του στο μέλλον. Συμφεροντολόγους σας βρίσκω, αλλά καλά κάνετε. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο!

Παρθένος
Αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν διάφοροι με τη στάση τους, μη προσπαθήσετε να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα. Απομακρυνθείτε καλύτερα και παρακολουθήστε το έργο με προσοχή. Δε χρειάζεται να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας, επειδή μερικοί τύποι είναι ιδιότροποι. Το πρόβλημα εκείνοι το έχουν και όχι εσείς!

Ζυγός
Από διάθεση μια χαρά. Από κέφια το ίδιο. Αλλά πάλι θα σας προβληματίσουν οι δικοί σας οι άνθρωποι, πάλι θα μπείτε σε διαδικασίες τρελές. Πρέπει να είστε αντικειμενικοί σήμερα και να αφήσετε τους συναισθηματισμούς και τις ευαισθησίες. Όσο πιο ψύχραιμοι και λογικοί θα είστε σήμερα, άλλο τόσο και θα βοηθήσετε όπου σας χρειαστούν!

Σκορπιός
Θα βρείτε σήμερα το χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Θα αφήσετε την ατζέντα σας κενή για να έρθουν τα απρόβλεπτα, γιατί κάπως έτσι το απολαμβάνετε περισσότερο. Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και έχετε ρίξει άδεια για να πιάσετε γεμάτα και όλο και κάποιος θα τσιμπήσει. Απολαύστε την ημέρα σας έτσι όπως έρθει..

Τοξότης
Μπορεί σήμερα να έρθει ακόμα και ο Αι Βασίλης με τα δώρα του, έστω και καθυστερημένα. Κάποιος εκεί έξω, θα σας προσφέρει βοήθεια, κυρίως οικονομική και θα σας διαβεβαιώσει πως δεν είστε μόνοι σε αυτό που κάνετε. Εντάξει, μη ξεφύγετε και πάτε στην αγορά και κατά ξοδευτείτε. Πάντως αλλάζει η ψυχολογία σας προς το καλύτερο!

Αιγόκερως
Φοβερή η ημέρα σας και θα μάθετε κάτι και θα χαρείτε πολύ. Κάτι στη δουλειά σας φυσικά, αφού ξαφνικά έρχεται μια βοήθεια ή μια αναγνώριση από το πουθενά. Εντάξει μπορεί να το έχετε παλέψει με ψυχή και σώμα, αλλά μια απρόβλεπτη έκπληξη θα είναι τόσο ευχάριστη που θα ανέβει πολύ το ηθικό σας! Το αξίζετε άλλωστε!

Υδροχόος
Λεφτά έρχονται και παθαίνετε ένα σοκ! Δε θα είναι πολλά, αλλά σίγουρα δε τα υπολογίζατε με τίποτα! Θα χαρείτε όμως τόσο πολύ που θα νιώσετε πολύ φραγκάτοι, εντάξει για αυτό υπάρχουν και τα καλάμια άλλωστε, αλλά δε πειράζει, θα είναι κάτι ευχάριστο, που καλά θα κάνετε να το απολαύσετε. Μπορεί ακόμα να σας κάνουν και μια επαγγελματική πρόταση, που μέχρι και σήμερα, να μη σας περνούσε από το μυαλό!

Ιχθύες
Φοβερή η ημέρα σας, παίζει να δακρύσετε και από τη χαρά σας. Υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που σας αγαπούν και σας στηρίζουν και θα σας το δείξουν με κάθε τρόπο. Αυτό θα σας συγκινήσει πάρα πολύ και θα σας κάνει πιο ευαίσθητους από ποτέ. Μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια πάνω στη χαρά σας και μετά κάνετε το ψόφιο το κοριό. Το νου σας!

magicfariel@gmail.com