Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η Αφροδίτη στο Ταύρο, ως τις 11/04! Λέτε να αγαπήσουμε ξανά;;; by F’Ariel!

Κάλιο αργά παρά ποτέ.. Βγήκε και ο ήλιος, έχει ησυχία έξω και η μουσική με αγγίζει με το πιο απαλό και γλυκό τρόπο.. Έτσι θα γράψω, γιατί λατρεύω τη Θεά Αφροδίτη, τα πειράγματά της και τις σκανταλιές της! Είναι στο σπίτι της τώρα, στο ζώδιο του Ταύρου, μπορεί ως
φιλοξενούμενη, αλλά από τις 17/03 που μπήκε, έχει βολευτεί πια και θα μείνει για μέρες ακόμα. Τώρα θα αρχίσει να το γλεντάει το θέμα, αφού έπρεπε να σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της, να στοχεύσει τους εραστές της, ναι είναι έτοιμη για σεργιάνι τρελό..

Φάνηκαν ήδη τα μαγικά της τα κόλπα, με το που φώτισε έξω ο τόπος.. Μύρισε άνοιξη, μύρισε έρωτας, μύρισε εκείνη η έντονη η ανεξήγητη επιθυμία, η άγνωστη καλύτερα, για το κάτι της παραπάνω..

Σε θέλω, με θέλεις, φύγαμε! 



Και κάπως έτσι, ας δούμε, το κάθε ζώδιο πως θα παίξει μπάλα τις ημέρες αυτές.. Γιατί το γεγονός αφορά τους πάντες μεν, αλλά λίγοι τρώνε το κερασάκι..

Ταύροι, Παρθένοι & Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να απογειωθείτε..!!!



Κριός
Συμμαζεύεστε εν ολίγοις! Λίγο τα οικονομικά σας βελτιώνονται, αφού σταματάτε τις σπατάλες, μια τα αισθηματικά σας ηρεμούν. Πάλι λάδι τη βγάζετε. Μπορεί να έφυγε από εσάς η Θεά Αφροδίτη, όμως ακόμα τα μάγια της καλά κρατούν. Βρίσκετε τις ισορροπίες σας ξανά και τρόπο φυσικά να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Ναι αν είστε συγκεντρωμένοι και καλά μελετημένοι, ξέρετε προς τα πού να βαδίσετε. Σας αγαπάει το ταίρι σας ξανά, σας το δείχνει, αφού το έχετε εντυπωσιάσει κατά κάποιο τρόπο με τα κατορθώματά σας. Αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, κυκλοφορήστε να σας δουν. Τραβάτε ακόμα τα βλέμματα.. Το νιώθετε;

Ταύρος
Φτιάχνουν όλα, έτσι λέει το σύμπαν! Βασικά αλλάζετε απόψεις για τη ζωή σας, αναθεωρείτε καλύτερα και ασχολείστε ξανά με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Διατροφή, γυμναστική, κρέμες, κομμωτήρια, μασάζ, τα πάντα για να είστε όμορφοι και γοητευτικοί. Κάπως έτσι θα σας βοηθήσει η Θεά Αφροδίτη, να αποκτήσετε ξανά τη λάμψη σας, να ομορφύνετε και μόνο τότε θα πετύχετε τους απώτερους σκοπούς σας.. Είναι πονηρή η Θεά και σας προετοιμάζει για το νυφικό κρεβάτι;;; χα χα..!!! Βγαίνετε έξω, διασκεδάζετε, φλερτάρετε, ερωτοτροπείτε σα πεταλουδίτσες, γίνεστε πιο δημιουργικοί από ποτέ. Ασχολείστε με το σύντροφό σας, φτιάχνετε εκεί λίγο ρομανς. Αλλιώς να βγείτε έξω να σας δουν! Τέρμα ο καναπές!

Δίδυμος
Η Θεά δε σας βοηθά και τόσο! Μα τι σχέση έχετε εσείς οι Αέρηδες, με τη Γη; Καμία.. Αντιθέτως αν το πάρουμε και ως φυσικό καιρικό φαινόμενο, ο αέρας, είναι λίγο ενοχλητικός.. χα χα ! Για αυτό λοιπόν, θα κλειστείτε στο καβούκι σας, δε θα εκφράζεστε και τόσο εύκολα τις ημέρες αυτές και θα επεξεργάζεστε τις πληροφορίες. Τα μηνύματα που παίρνετε από το περιβάλλον σας. Το παράξενο της υπόθεσης, είναι ένας παράνομος, κρυφός έρωτας. Υπάρχει και κάποιο άλλο άτομο στη ζωή σας, που ακόμα δε σας έχει εξηγήσει το όνειρο και αν δε μάθετε τι παίζει, δε πρόκειται να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Οι φίλοι σας φυσικά γνωρίζουν τα πάντα και καλά θα κάνετε να μη τα κρατάτε όλα μέσα σας.. Μιλήστε θα σας καταλάβουν!

Καρκίνος
Σας μαγεύει η Θεά Άφρο, κατά ένα παράξενο τρόπο και ξαφνικά βρίσκετε το χρόνο για να είστε με τους φίλους σας ώρες ατελείωτες. Ακόμα και ξεχασμένες ψυχές θα βρεθούν στο προσκήνιο γιατί θα θελήσετε να συναντήσετε τους πάντες. Χαμογελαστοί, πρόσχαροι μέσα στο κέφι, θα κυκλοφορήσετε, θα σας δουν, θα γοητέψετε τα πλήθη. Κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν και στα νέα σας επαγγελματικά βήματα, αφού όλως τυχαίως θα γνωρίζουν πέντε πράγματα περισσότερα από εσάς και θα έχουν και όλη τη καλή τη διάθεση. Το κερασάκι της τούρτας είναι ένας νέος έρωτας για εσάς τους ελεύθερους της παρέας. Τόσο καιρό ήταν εκεί μπροστά σας και δε το βλέπατε.. Δώστε λίγη σημασία.. Αξίζει το κόπο!

Λέων
Ποιος έρωτας τώρα; Εδώ γίνονται πράγματα και θάματα στη δουλειά σας. Λοιπόν η Θέα Άφρο, θα κάνει εκεί τα μαγικά της και το αφεντικό σας, ή ο κόσμος, ανάλογα με το τι ασχολείστε, θα σας δώσουν μια ιδιαίτερη σημασία. Ανοίγουν οι ουρανοί χρυσά μου ως και τις 11/04 και θα δείτε μια άσπρη ημέρα. Θα είναι μια αύξηση; Με μια προαγωγή συγχρόνως; Θα είναι μια νέα δουλειά; Μια νέα συμφωνία; Πάντως ανεβαίνουν οι μετοχές σας, αρκεί να το έχετε παλέψει με ψυχή και σώμα. Πολύ βασικό και αυτό.. Γιατί τα θαύματα συμβαίνουν όχι σε όλους.. Ας πάμε και στο ψαχνό. Κάποιο άτομο από τη δουλειά σας, σας κοιτάζει λίγο διαφορετικά. Να περιμένετε και φλερτ παρακαλώ πολύ..!!!!

Παρθένος
Γλυκά μου και τώρα η τρέλα! Αλλάζει η ζωή σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Το σύμπαν με συγκλόνισε και πρέπει να σας πω το γιατί! Φεύγετε, ταξιδεύετε, αλλάζετε τη ζωή σας ριζικά. Για μια νέα δουλειά; Για ένα μεγάλο έρωτα; Ακόμα και 40 ή 50 ετών και αν είστε, θα κάνετε μια στροφή τόσο μεγάλη που κανείς δε θα το πιστέψει. Ένα πτυχίο; Ένα ταξίδι ζωής; Μια τελευταία περιπέτεια; Δε το βάζετε κάτω με τίποτα. Ανεξαρτήτου ηλικίας, θέσης, ή κύρους! Λέτε η Θεά Αφροδίτη να σας αναστατώσει τόσο ευχάριστα που να ανατρέψετε τα πάντα στη ζωή σας;; Ακόμα και αυτό αν δε γίνει, τότε μια γνωριμία ακόμα και πρόσφατη, ερωτική φυσικά, θα γίνει πιο επίσημη. Άντε ίσως να είστε στα σκαλιά της εκκλησιάς και να μη το ξέρετε ακόμα.. Κάτι πολύ όμορφο σας συμβαίνει.. Θα το δείτε..!

Ζυγός
Πώς να σας το πω τώρα και να μη με παρεξηγήσετε.. χα χα .. λοιπόν ξυπνάει το λαμόγιο που κρύβετε μέσα σας και βγάζετε λεφτά από παντού! Πώς θα το κάνετε αυτό; Μόνο εσείς ξέρετε.. Έχετε κρυφούς άσους και μαγικά κόλπα. Πάντως το χρήμα έρχεται, από διάφορες δραστηριότητες που θα κάνετε, που μπορεί να είναι και παράνομες, αλλά τι να λέμε τώρα..!!! Τα έχετε κάνει πλακάκια με τη Θεά Αφροδίτη και εκείνη σας κάνει και τα γλυκά τα μάτια.. αιώνες τώρα.. Σας γουστάρει.. Ακόμα και στο καζίνο να πάτε, μπορεί να φύγετε από εκεί με μια μικρή περιουσία. Για τόση τύχη λέμε.. Από τη μια τα βρίσκετε με το σύντροφό σας, όμως είστε και σε αναμμένα κάρβουνα. Παίζουν και απίστευτοι πειρασμοί εκεί έξω, κάποιοι θα ενδώσετε και ότι προκύψει, κάποιοι θα το παλέψετε πολύ..

Σκορπιός
Μια πεταλουδίτσα θα γίνετε αυτές τις ημέρες. Μόνο με τον έρωτα ασχολείστε, δηλαδή το σύντροφό σας, είτε είναι μόνιμος, είτε όχι. Πάντως μια ζαλάδα θα την έχετε, λίγο περισσότερο ρομαντικοί θα γίνετε, θα αποζητήσετε νιαουρίσματα και χαδάκια παντού.. Ναι γίνεστε γατούλες, με νύχια of course.. μη ξεχνιόμαστε. Λοιπόν η Θεά Αφροδίτη θα κάνει εκεί τα μαγικά της, θα βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, θα ομορφύνει η ζωή σας κατά κάποιο τρόπο. Τώρα αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, δύσκολα θα σας πει το ναι το μανάρι που γνωρίσατε, αλλά όταν το πει να είστε έτοιμοι για όλα. Άλλωστε σας αρέσουν οι περιπέτειες και τα όχι. Σας ανάβουν τη φαντασία.. Βουρ στο ψαχνό.. χα χα !!

Τοξότης
Τι θα σας κάνει εσάς η Θεά Άφρο; Θα σας υπνωτίσει κανονικά. Δηλαδή, θα ρίξει κάτι εκεί στο κρασί σας και ξαφνικά θα θέλετε να κοιμόσαστε περισσότερο, να βγαίνετε έξω βόλτες, να κάνετε έρωτα, να χαζεύετε στο άπειρο κενό, πάντως καλά να περάσετε. Από την άλλη αν δε πιείτε από αυτό το μεθυστικό ποτήρι, θα καταφέρετε να δραστηριοποιηθείτε ευχάριστα στη δουλειά σας. Αν το παλέψετε μπορεί να δείτε και το χρήμα να έρχεται προς τη πλευρά σας. Πάντως εσείς που είστε μόνοι, θα βρεθεί κάποιο άτομο να σας φλερτάρει, θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα σας περιτριγυρίζει καιρό τώρα. Δώστε μια ευκαιρία, γιατί θα εκπλαγείτε.. ο έρωτας ίσως να είναι μπροστά σας!!!

Αιγόκερως
Επιτέλους χαλαρώνετε και εσείς λιγάκι στη ζωή σας, ξεκουράζεστε. Μέρες που αρκετοί θα ζητήσετε μια άδεια από τη δουλειά σας, θα σας δει περισσότερο το σπίτι σας, οι δικοί σας οι άνθρωποι και θα νιώσετε και εσείς μέλος αυτής της ομάδας, που εσείς έχετε δημιουργήσει. Μέσα στις γλύκες θα είστε και τα χαμόγελα. Προσέξτε γιατί αυτά φέρνουν εγκυμοσύνες. Που σημαίνει πως κάποιοι θα γίνετε και γονείς.. Αυτά είναι. Βρήκατε ελεύθερο χρόνο και τον αξιοποιήσατε καταλλήλως! Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία, αρκετά λίγο από όλα δηλαδή, γιατί το λέω. Θα έχει όλα τα φόντα για να σας βοηθήσει στα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια.. Λίγο συμφεροντολογική.. όσο εκεί που πατάει η γάτα.. χα χα !!

Υδροχόος
Η δημιουργικότητά σας στο φουλ! Αυτός είναι ο μεγάλος σας ο έρωτας. Να φτιάχνετε ένα χώρο από την αρχή, να βάζετε τη πινελιά σας, τα χρώματά σας, το γούστο σας. Ζείτε για κάτι τέτοιο και θα το κάνετε καταρχήν για ψυχολογικούς λόγους και μετά για να εντυπωσιάσετε. Θα φτιάξετε το σπίτι σας από την αρχή; Θα κάνετε μια νέα επιχείρηση; Θα μετακομίσετε σε ένα άλλο, νέο σπίτι, πιο ιδανικό για τα δικά σας τα γούστα; Πάντως στη τρέλα λέμε ναι και εσείς είστε το κατάλληλο άτομο. Θέλετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Με τους φίλους σας, την οικογένειά σας. Αρκετά με τις κόνξες σας. Μπορείτε να γίνετε αγαπητοί και προσιτοί με όλους, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Κάτι αλλάζει μέσα σας. Και αυτό είναι ωραίο..

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε και με το δισάκι σας στον ώμο. Όλο φεύγετε. Αυτό ήταν. Μπήκε η άνοιξη μέσα σας. Βόλτες από εδώ, αποδράσεις από εκεί, όλο ταξιδάκια είστε και καλά κάνετε. Βασικά σα να έχει ξυπνήσει από μέσα σας το παιδί, εκείνο της περιέργειας και της περιπέτειας και θέλετε και το ένα και το άλλο. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως παρασέρνετε και το ταίρι σας μαζί και αυτό θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε κάπως τη σχέση σας. Αποζητάτε εκείνες τις οικογενειακές τις στιγμές, θέλετε να τα πείτε όλα, να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Μπράβο σας, τώρα ρωτήστε και τους υπόλοιπους αν έχουν τόση διάθεση για σορόπια.. ;; Με μέτρο χρυσά μου, ξεφεύγετε.. Λεφτά έρχονται, σε όσους ασχολείστε με τα πάντα..

magicfariel@gmail.com