Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 10/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάθε άνοιξη με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι τις επιλογές έχω κάνει στη ζωή μου και λέω,
μήπως έπρεπε να είχα διαλέξει το δρόμο εκείνον;

Η Υδροχοίνα που κρύβω μέσα μου, δεν έχει ικανοποιηθεί, ακόμα!

Μια φορά και ένα καιρό, μεγάλωσα με παραμύθια, εκείνα τα ωραία, τη κοκκινοσκουφίτσα, τη σταχτοπούτα, τους άθλους του Ηρακλή, όλα αυτά, μου τα έλεγε ο παππούς μου πριν κοιμηθώ.. Από τη μια με φώναζε πριγκηπέσα, από την άλλη άλογο! Γιατί όταν ξυπνούσα, ο χαμός ο ίδιος! Όλο έπαιζα, χόρευα, τραγουδούσα, μια μικρή σουρλουλού..

Μεγαλώνοντας δεν άλλαξε κάτι, βέβαια έπαψαν τα παραμύθια και αντικαταστάθηκαν, από τις σφαλιάρες, τις απογοητεύσεις, τα κλάματα και φυσικά εκείνα τα φανταστικά τα όνειρα, ισοπεδώθηκαν από τη πραγματικότητα και ναι μεν αλλά..

Να καταλήξω.. Ποτέ δεν ήθελα να είμαι κλεισμένη σε ένα γραφείο με τις ώρες! Προτιμούσα να δουλεύω σε ένα νησί, φουλ σεζόν και να κάθομαι το χειμώνα. Το είχα καταφέρει, ως ένα σημείο, το έζησα και όχι δε δούλευα σε μπαρ, αλλά έπρεπε να μαζευτώ, να νοικοκυρευτώ, να γίνω καλή κοπέλα, της παντρειάς! Σκατά στα μούτρα μου λέω.. τώρα! Μα πάντα μια μικρή σουρλουλού θα είμαι, γιατί καταπίεσα έτσι τον εαυτό μου;;;

Κυριάρχησε η Ταυρίνα. Η ασφάλεια, η σταθερότητα, η οργάνωση! Δώστε μου τώρα ένα μετάλλιο, για να προχωρήσουμε παραπέρα..
Γιατί κατά βάθος, η Υδροχοίνα κρατά τα μπόσικα και έχει ξυπνήσει καιρό τώρα.. Θέλει περιπέτειες.. Θέλει τρέλες..

Με καταλαβαίνει κανείς;;;

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Επιτέλους και μια μέρα που η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και θα χαμογελάτε από νωρίς το πρωί. Αυτό που σκέφτεστε καιρό τώρα, θα το βάλετε σε άμεση εφαρμογή και όποιον πάρει ο χάρος. Μπορεί να είναι καλό, μπορεί και κακό, για μερικές ψυχές, αλλά είστε έτοιμοι για όλα και σε όποιον αρέσει. Απολαύστε το, το όνειρο, γιατί από αύριο, έρχονται κάτι ανοιξιάτικα μπουρίνια..

Ταύρος
Όσο δε σας αρέσουν οι αλλαγές, άλλο τόσο σας προκύπτουν και είναι απρόβλεπτες, ευχάριστες, αλλά όσο να είναι δε παύουν να σας ξεβολεύουν ένα πράγμα. Κάποιοι μπορεί να αλλάξετε και σπίτι, κάποιοι ακόμα και δουλειά. Μπορεί να βρεθεί εκείνη η ευκαιρία, πολύ ξαφνικά και να την αρπάξετε. Μην αφήσετε τον κόσμο σας ξεκρέμαστο. Δε σας ταιριάζουν τέτοιες συμπεριφορές.

Δίδυμος
Πολύ τυχερή η σημερινή ημέρα για εσάς. Θα ακουστεί αρκετά το όνομά σας, στο χώρο και ως δια μαγείας, θα συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο. Να βρίσκεστε κοντά στο τηλέφωνο, γιατί είναι μέρα που μπορεί να παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες κυρίως επαγγελματικές και να μη ξέρετε τι να διαλέξετε στο τέλος. Πάντως φίλοι και γνωστοί, είναι με το μέρος σας και θα κάνουν τα πάντα για να σας βοηθήσουν.

Καρκίνος
Σας έχει καρφωθεί μια ιδέα στο μυαλό, κυρίως επαγγελματική και είστε έτοιμοι να επενδύσετε στον εαυτό σας, ή σε κάτι άλλο, προκειμένου να αποκτήσετε το κάτι της παραπάνω. Πατήστε φρένο και μείνετε ακόμα λίγο στην ιδέα, γιατί από αύριο έρχονται τυφώνες πάλι μέσα στη ζωή σας και δε θα έχετε χρόνο ούτε για νερό. Οργανωθείτε καλύτερα στις ήδη εκκρεμότητες που έχετε. Επανέρχονται όλα στο προσκήνιο!

Λέων
Πολύ θετική η σημερινή ημέρα για εσάς. Οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας, θα το πετύχετε, αρκεί να είστε αισιόδοξοι, χαμογελαστοί και δυναμικοί. Δύσκολα θα σας αρνηθούν κάτι, αφού ήδη έχετε προσφέρει αρκετά στο χώρο σας. Φτιάξτε ένα ανάλαφρο πρόγραμμα για σήμερα, φροντίστε να δείτε τους φίλους σας, ή να ξεκουραστείτε περισσότερο. Ακόμα και στη δουλειά να μη πάτε, θα ήταν μια ευχάριστη νότα στη ζωή σας!

Παρθένος
Εντάξει πετάει η ομάδα, μέρες τώρα! Όμως σήμερα καλά θα κάνετε να επιστρέψετε στο παλιό, καλό, συντηρητικό σας εαυτό και να ηρεμίσετε. Μην αναλάβετε τίποτα νέο στη δουλειά σας, ασχοληθείτε με αυτά που ήδη έχετε. Αποφύγετε να αντιμετωπίσετε οικονομικά ζητήματα, μαζευτείτε και μη κάνετε σπατάλες. Και κάπως έτσι, λίγο στη μιζέρια, σας θέλουν τα άστρα για σήμερα, αλλά σίγουρα θα είναι για καλό..

Ζυγός
Εντάσεις από το πρωί νωρίς, κυρίως στη δουλειά. Επανέρχονται θέματα που κάποτε σας ενοχλούσαν και εξακολουθούν να σας τρελαίνουν ακόμα. Την ίδια στάση θα κρατήσετε, τις ίδιες απόψεις θα εκφράσετε, πάλι θα γκρινιάξετε, γιατί απλά κάποια πράγματα δε τα σηκώνει το πετσί σας πια. Εδώ υπάρχει θέμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Αν δηλαδή όλοι πάνε προς μια πλευρά, εσείς τι θα κάνετε; Για σκεφτείτε το..

Σκορπιός
Τι έχει μπει πάλι εκεί μέσα στο μυαλουδάκι σας; Πάλι κάτι το extreme, κάτι το εντυπωσιακό, κάτι που θα ταρακουνήσει πάλι τα νερά! Σήμερα θα είστε πολύ γοητευτικοί και σέξι και άκρως αποφασιστικοί. Θα είναι ερωτικό το υπονοούμενο; Θα είναι επαγγελματικό; Πάντως όλα θα γίνουν με το δικό σας τον τρόπο και πάλι όλα τα φώτα θα πέσουν επάνω σας. Ψώνιο μεγάλο, αλλά λατρεμένο!

Τοξότης
Καιρός να τα μαζέψετε και να φύγετε μακριά. Ένα ταξίδι είναι ότι πρέπει και το θέλετε και εσείς πολύ. Πρέπει να αλλάξετε παραστάσεις, συνήθειες, ακόμα να αποχωριστείτε και τους ανθρώπους σας, γιατί αλλιώς δε θα βρείτε τον εαυτό σας ξανά. Ο φόβος είναι μια λέξη που δε σας ταιριάζει, ούτε ο συμβιβασμός. Αν δοκιμάσατε και δώσατε ευκαιρίες, καιρός, να πάρετε το δρόμο σας και όποιος θέλει έρχεται.. κάπως έτσι! Ανανεώνεστε σιγά-σιγά και θα αργήσετε να το καταλάβετε αυτή τη φορά.. αυτά κάνει ο Κρόνος!

Αιγόκερως
Άλλα θέλετε εσείς, άλλα οι άλλοι, όμως πρέπει να γίνει το δικό σας. Σήμερα πεισμώνετε πολύ και αποφασίζετε να τραβήξετε τη δική σας ρότα και ότι προκύψει. Κινηθείτε όσο πιο αθόρυβα γίνεται, δουλέψτε το καλά και μετά κάντε τις αποκαλύψεις. Γιατί τεχνικές υπάρχουν πολλές, το θέμα είναι θα πετύχει το γλυκό στο τέλος;

Υδροχόος
Μέσα σε όλα είστε και οτιδήποτε προκύψει και φανεί ως ευκαιρία, θα την αρπάξετε κανονικά και με το νόμο. Τυχερή η ημέρα σας, κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Κάτι νέο εμφανίζεται, κάτι που καιρό το ψάχνατε και να.. έφτασε και η στιγμή. Φροντίστε η συμπεριφορά σας να είναι καλή και σωστή και αφήστε τις λαμογιές σας κάνουν κακό! Συνεργαστείτε και δε θα χάσετε!

Ιχθύες
Πολύ θετική η ημέρα σας, κυρίως για εσάς που ψάχνετε για δουλειά. Κυνηγήστε το, ψάξτε το, μπορεί να μην ακούσετε το ναι κατευθείαν, αν και παίζει πολύ και αυτό, αλλά σίγουρα θα βρείτε κάτι. Μέρα που όλοι θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε, να ψαχτείτε, γιατί κάτι πολύ καλό έρχεται κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην αφήνετε τα πράγματα στη τύχη τους.

magicfariel@gmail.com