Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 22/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, μια λαμπερή ημέρα μόλις ξεκίνησε, φωτεινή, όμορφη, ξέγνοιαστη, ανοιξιάτικη.. επιτέλους! Σκέφτομαι, ποια θα ήταν η τέλεια ψυχοθεραπεία για τη περίπτωσή μου; Η απάντηση φυσικά είναι
ένα μόνιμο και αιώνιο party.. Από αυτά που με έμαθαν, με αυτά που μεγάλωσα, από εκείνα που διαμόρφωσαν τον εσωτερικό μου το κόσμο.. Αλλά πάνε αυτά, έμειναν μόνο οι στιγμές, ως αναμνήσεις, ως θαμπές εικόνες, ως ένα παρελθόν, γιατί κάποιοι αποφάσισαν να μεγαλώσουν, με το ζόρι! Να κάνουν στροφή 360 μοιρών, επειδή .. χιλιάδες επειδή..!


Από μικρή έψαχνα εκείνο το special place και το βρήκα! Ήμουν 19 ετών όταν το ανακάλυψα, με ενθουσίασε, με ανανέωσε, μου έδωσε κίνητρα να μεταμορφωθώ, σε μια δεσποινίδα, να αλλάξω συνήθειες, παρέες, ήμουν ευτυχισμένη. Ακόμα και τα μουσικά μου ακούσματα, άλλαξαν, ακολούθησα τις μελωδίες και ως δια μαγείας, κράτησε χρόνια αυτή η κολόνια..
Έφυγα, γύρισα, δοκίμασα το διαφορετικό, ξεχάστηκα, αλλά πάντα υπήρχε κάτι εκεί, κάτι το μαγικό, να με κρατά, καλά δεμένη και να με παρασέρνει, σε άλλες εποχές, πιο σπουδαίες και πιο τρανές.. Ήμουν παρούσα! Δεν έλειψα σχεδόν ποτέ! Γιατί; Ακόμα το ψάχνω… και ναι έχουν περάσει 20 χρόνια..

Δε θέλω να μεγαλώσω! Δε με νοιάζει καν το θέμα αυτό! Παράλογο, ξε παράλογο, ακόμα νιώθω 20! Όταν πρόκειται για εσένα, για τη φάση σου, για το θαύμα σου, είμαι η μικρή σου. Γιατί έτσι νιώθω.. Έτσι με έμαθες.. Αυτά που έλεγες όλα αυτά τα χρόνια..

Και τώρα πού είσαι;;;

Παραλογίζομαι σωστά; Φταίνε προφανώς τα σκοτάδια μου, εκεί ο Ουρανός με το Πλούτωνα κάνουν party, στις πλάτες μου.. και μου λένε.. ας πρόσεχες!

Φιλάκια..


Κριός
Μέρες τώρα ζητούσατε διάφορα και τίποτα δε καθόταν. Λοιπόν σήμερα ετοιμαστείτε να σκάσουν μύτη όλα μαζί και να απογειωθείτε από τη χαρά σας. Δε θέλω γκρίνιες, πώς θα πάτε, πού θα πάτε και αν θα σας συνοδεύσουν. Ντυθείτε ωραία και εξαφανιστείτε! Με φίλους θα είστε όλη την ημέρα, από εδώ και από εκεί. Ω ναι θα σας φάνε οι βόλτες, αλλά σύμπαν είναι αυτό, μαγικό και ονειρεμένο.. Απολαύστε το κάθε λεπτό!

Ταύρος
Κατά βάθος, πολύ βάθος είστε μια χαρά. Βέβαια κάτι σας τρώει, είστε ανήσυχοι πολύ και θα το ψάξετε σήμερα το θέμα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Και ναι, αν η έρευνά σας είναι σωστή, θα ανακαλύψετε διάφορα, που από τη μια θα σας ηρεμίσουν, από την άλλη όμως θα σας αναστατώσουν χαρούμενα. Παίξτε εκεί πέρα το ρόλο του Sherlock Holmes, ακολουθήστε τα σημάδια και όλο και κάποιο στοιχείο, θα κολλήσει με την υπόθεση..!

Δίδυμος
Ανήσυχα πλάσματα, βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί θέλετε να κλείσετε μια δουλειά απεγνωσμένα. Κάτι είναι στα σκαριά, έτοιμο και κρέμεστε από μια λέξη. Θετική η ημέρα σας, για αυτό να βγείτε και να συναναστραφείτε με κόσμο, ουσιαστικό κόσμο. Δηλαδή μέσα από τις γνωριμίες σας, θα προκύψει η ευκαιρία που ψάχνετε. Σύντομα η τσέπη σας θα γεμίσει με λεφτά, αρκεί να το παίξετε έξυπνα το θέμα.

Καρκίνος
Πολύ ρομαντική η ημέρα σας και έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί και σε ερωτική. Από κέφια είστε μια χαρά, ήρεμοι και χαμογελαστοί και εσείς που αγαπάτε κάπως παράξενα, θα έχετε είδηση τρελή και θα απογειωθείτε. Ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, κάτι θα έρθει έτσι ξαφνικά και θα σας βάλει σε διαδικασίες τρελές και παθιάρικες. Απρόβλεπτη η ημέρα σας, βιώνετε χαρωπές στιγμές με το ταίρι σας. Όπως τότε, θυμάστε;

Λέων
Σήμερα γλυκά μου θα τρέξετε να βρείτε το φιλαράκι σας, εκείνο που του μιλάτε σχετικά πιο άνετα και που έχετε φυσικά και τρελή εμπιστοσύνη. Κάποιες ανησυχίες σας, θα τις μοιραστείτε γιατί έχετε φτάσει σε αδιέξοδο και δε ξέρετε πια, τι είναι αλήθεια και τι όχι. Καλά θα κάνετε να είστε ειλικρινής και να μην αποκρύψετε στοιχεία, γιατί μόνο τότε θα λάβετε τις σωστές τις συμβουλές. Για να σας δούμε..

Παρθένος
Χρυσά μου σήμερα είναι η ημέρα σας. Ναι θα μεταμορφωθείτε σε πεταλουδίτσες και θα ερωτοτροπήσετε σα μικρά παιδιά. Μια έκπληξη σας περιμένει, μπορεί ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, μια ερωτική εξομολόγηση, κάτι θα ακούσουν τα αυτιά σας, ή θα δουν τα μάτια σας, που να τις ακούτε τις καμπάνες;; Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα για πάρτη σας. Ελπίζω το σύμπαν να μη σας περιπαίζει.. Απολαύστε το δίχως ενοχές!

Ζυγός
Και εκεί που ψάχνατε να βρείτε λίγη ηρεμία από τη γκρίνια του συντρόφου σας, εκεί που καταφέρατε το ακατόρθωτο, έφτασαν και τα οικογενειακά τα θέματα. Έχετε δυο δρόμους να διαλέξετε. Ή εκείνον της αδιαφορίας, που όμως θα έχει ως επίπτωση, να βασανίζετε η σκέψη σας όλη την ημέρα. Ή εκείνον της επικοινωνίας και εντάξει πείτε και μερικές κουβέντες παραπάνω, αρκεί να λυθεί το θέμα και να περάσετε σχετικά ήρεμα το υπόλοιπο της ημέρας.. Το έχετε το κλειδί. Χρησιμοποιήστε το!

Σκορπιός
Γλυκά μου σήμερα είναι η ημέρα σας. Να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε και το χαμόγελό σας και να βγείτε έξω με φίλους να σας δουν και να τα πείτε κιόλας. Όλα θα είναι επιλογή σας, για αυτό δε βρίσκω κανένα λόγο να είστε σε μέτρια διάθεση. Όσο έχει ήλιο μαζέψτε τον, θα σας δώσει μια φοβερή ενέργεια και στη συνέχεια μόλις βγει το φεγγάρι, που τόσο το λατρεύετε ασχοληθείτε με τις άλλες σας τις δραστηριότητες. Εκείνες τις πονηρές.. Από όλα τα καλά έχει ο μπαξές σήμερα..!!!

Τοξότης
Σήμερα θα γίνει το θαύμα. Να το περιμένετε. Ένα άτομο που σας ενδιαφέρει μεν, αλλά δε σας δίνει και τόση σημασία, σήμερα θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Κάποιος σας πλησιάζει, γιατί σας αγαπά, γιατί θέλει να σας βοηθήσει, να σας στηρίξει, σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε πως δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν. Μη βαρεθείτε να σηκώσετε το τηλέφωνο. Θα εκπλαγείτε..

Αιγόκερως
Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σας, που ναι μεν τον εμπιστεύεστε αλλά όχι απόλυτα. Σήμερα θα σας δείξει πόσο καλός είναι, πόσο άδικο είχατε και θα σας κάνει να νιώσετε και ντροπή μεγάλη που κάνατε τέτοιες σκέψεις εσείς. Το ξέρουμε πως είστε καχύποπτοι με τους πάντες και τα πάντα, αλλά να που δε πέφτετε συνέχεια μέσα. Ακούστε όσα έχει να σας πει, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και don’t worry.. όλα είναι εντάξει!

Υδροχόος
Σήμερα θα κάνετε τα μαγικά σας. Θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη, έτσι ακριβώς όπως θέλετε εσείς! Ναι το χαμόγελο θα φτάσει ως εκεί δα.. στο άπειρο, μια ικανοποίηση θα τη πάρετε και ναι πετάει η ομάδα. Φαντάζομαι διάφορα, αλλά θα περιμένω με αγωνία να δω τι θα σκαρφιστείτε πάλι, αλλά είμαι σίγουρη πως θα αξίζει το κόπο. Μπράβο σας, μια χαρά τα καταφέρνετε, όταν έχετε πείσμα και θέληση φυσικά! Λάμπετε κανονικά.. Το ξέρετε αυτό;

Ιχθύες
Ψάχνετε για ένα αποκούμπι και θα το βρείτε. Θέλετε να βγάλετε τα εσώψυχά σας κάπου και ή θα πιάσετε το τηλέφωνο και δε θα το κλείνετε με τίποτα, ή μαλλιάσει η γλώσσα σας γενικώς, ή θα πιαστούν τα δάχτυλά σας από το πολύ το γράψιμο. Πάντως θα βρείτε υποστήριξη, θα ακούσετε εκείνα τα καλά τα λόγια, μην ανησυχείτε δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν. Ναι πολύ φροντίδα και προδέρμ θα αποζητήσετε σήμερα γιατί είστε και μωράκια.. Μη το ξεχνάμε ούτε, αυτό..

magicfariel@gmail.com