Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πως θα καταλάβετε το ζώδιό του, από το πρώτο ραντεβού; by F’Ariel!

Στην ερώτηση, τι να γράψω βρε κορίτσια, έλαβα το τίτλο! Οι φιλενάδες μου, όσο ξεπεταγμένες και αν είναι, ντρέπονται από το πρώτο το ραντεβού, να ρωτήσουν το ζώδιο του άντρα. Μα τι πιο φυσικό, τους απαντώ, αφού για εμένα, δεν είναι ταμπού, αντιθέτως
τη βρίσκω την ερώτηση άκρως απολαυστική. 

Στις ντροπές αυτές, φταίει η κλασική αντίδραση του άντρα, αφού υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω, που θεωρούν τη συγκεκριμένη ερώτηση πολύ χαζή και κοριτσίστικη.

Και σας απαντώ, όπως εσείς μιλάτε για το στρατό σας, έτσι και εμείς μιλάμε για τα ζώδια! Και το παράδειγμα, είναι πολύ ζωντανό, καθημερινό και άκρως βαρετό για εμάς τις γυναίκες..!!!

Και συνεχίζω, στο πρώτο ραντεβού κορίτσια μου γλυκά, κοιτάμε τη συμπεριφορά του, το ντύσιμό του, τα χέρια του και γίνεται η απόλυτη επεξεργασία στο πρόσωπό του. Αφού ντρέπεστε λοιπόν και προτιμάτε την εξερεύνηση, αυτά τα στοιχεία που σας ανέφερα θα σας πουν το ζώδιό του, αλλά πρέπει να είστε και καλά μελετημένες!
Τα φαινόμενα συνήθως απατούν και φταίει ο ωροσκόπος για αυτό!

Ανοίγω λοιπόν το μαγικό πάπυρο της magicfariel και σας δίνω τα φώτα μου..

Άντρας Κριός
Ένας τέτοιος άντρας φλερτάρει επίμονα και δίχως ντροπές. Αν θέλει ραντεβού μαζί σας, θα βρει τον τρόπο να το ζητήσει. Κυρίως θα σας πλησιάσει μέσω φίλων και από κοινές παρέες. Αυτό μπορεί να του έχει πάρει χρόνο πολύ, αλλά του αρέσουν τα δύσκολα! Ανεξάρτητα από αυτά, η συμπεριφορά του μπορεί να θεωρηθεί επιθετική, όμως θα είναι μέσα στα κέφια και τη τρελή τη χαρά. Συνήθως είναι λεπτός, έχει μακρύ πλατύ πρόσωπο και φαρδύ μέτωπο. Το στόμα φαρδύ, η μύτη πλατιά και έχει μάτια βαθιά και ζωηρά. Θα σας μιλάει και θα σας κοιτάζει επίμονα, προσπαθώντας από τη μια να σας γοητέψει, από την άλλη να σας μαγέψει και τέλος να σας ρίξει στο κρεβάτι! Όλα μέσα σε λίγες ώρες!

Άντρας Ταύρος
Ο άντρας Ταύρος είναι πολύ διστακτικός και ντροπαλός. Πρέπει να είναι πολύ σίγουρος για να κάνει μια κίνηση, τουλάχιστον ως προς τη θετική την απάντηση. Που σημαίνει κοπελιές μου, τα πιάσατε τα λεφτά σας. Αν δείτε κάποιον να σας χαζεύει με τις ώρες, καλύτερα να κάνετε εσείς το πρώτο το βήμα. Φτάσαμε και στο ραντεβού.. Ας ξεκινήσουμε από το πηγούνι. Εκεί κρύβεται το μυστικό. Είναι πλατύ, σταθερό και δυνατό και πετάγεται προς τα έξω. Ναι γοητευτικό το βρίσκω αυτό.. Έχει χοντρό κοντό λαιμό, δυνατά μπράτσα και μηρούς. Μάτια μεγάλα και πλατύ στόμα. Μπορεί να είναι λεπτός ή χοντρός, αλλά σίγουρα είναι γεροδεμένος. Μμμμ αρσενικό μυρίζομαι εδώ με τα όλα του. Τυχερές κορίτσια, τυχερές, αφού είναι πιστοί και λατρεύουν τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Μονάχα να ξέρετε να μαγειρεύετε.. τίποτα άλλο δε σας λέω!

Άντρας Δίδυμος
Όταν του αρέσει μια γυναίκα, γίνεται πολύ συμπαθής. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Μπορεί να κάθεστε στο ίδιο το τραπέζι, να είστε μια χαρά και οι δυο, εκείνος όμως θα είναι ανήσυχος πολύ. Τα μάτια του θα τον προδώσουν που είναι εκφραστικά και ζωηρά. Μιλάει γρήγορα και κάνει κινήσεις έντονες με τα χέρια του. Ένας θεατρίνος κανονικός, που θα προσπαθήσει να σας εντυπωσιάσει και εσάς, αλλά και τον κόσμο παραδίπλα. Και παππούς να γίνει θα το παίζει τζόβενο γιατί είναι η φύση του τέτοια. Το πρόσωπό του είναι οβάλ με γωνίες. Να και κάτι παράξενο, αλλά μπορείτε εύκολα να το διακρίνετε. Το μέτωπο και το πηγούνι στενό. Μα πώς γίνεται;; χα χα .. Το μυστικό λοιπόν είναι στα μάτια και στο τρόπο που σας παίζει.. Αέρινο το ζώδιο, να περιμένετε φευγάτες καταστάσεις..

Άντρας Καρκίνος
Συνήθως είναι μικροκαμωμένος ο άντρας Καρκίνος. Έχει και δυσανάλογο σώμα. Λίγο παράξενο τον βρίσκω. Συνήθως έχει μεγάλο κεφάλι και μικρά άκρα. Χα χα .. μη πηγαίνει το μυαλό σας στο πονηρό. «Αυτό», αποτελεί εξαίρεση!!! Από τη μέση και πάνω, μπορεί να είναι τετραγωνισμένος, μπρατσωμένος και τα σχετικά και από κάτω να είναι σα μικρό παιδάκι. Μόνο που θα τον συναντήσετε θα πρέπει να το καταλάβετε από χιλιόμετρα μακριά. Λεπτά χεράκια, αδύνατα ποδαράκια και τι να πω, ο γνωστός baby face.. Τα μάτια του έχουν κάτι σα να αλληθωρίζουν. Δεν ισχύει αυτό, απλά είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο. Για προσέξτε!! Έχει στρογγυλό πρόσωπο, με μάγουλα γεμάτα. Το στόμα του είναι πλατύ και ακανόνιστα σχηματισμένο. Δηλαδή στραβό. Τι άλλο να σας πω η έρημη.. Κάτι δε πάει καλά, σωστά;;; χα χα

Άντρας Λέων
Καταρχήν ο άντρας Λέων, θα σας φλερτάρει μέχρι να πείτε το ναι μπας και σας αφήσει σε ησυχία. Φυσικά αυτό δε πρόκειται ποτέ να συμβεί, γιατί το χιούμορ του είναι μοναδικό και γιατί είναι τόσο μαλαγάνας, που θα θελήσετε από μόνες σας να ξανά βγείτε μαζί του. Καταρχήν θα σας πάει κάπου που θα έχει τον αέρα του μαγαζιού και θα σας φέρονται σα να είστε βασιλιάδες. Επιβάλλεται να σας εντυπωσιάσει. Θεατρινίστικες χειρονομίες τον εκφράζουν στο απόλυτο. Αν ακόμα δε καταλάβατε το ζώδιό του, τότε πάμε στη σωματική του διάπλαση. Οβάλ πρόσωπο με ψηλό μέτωπο και ζυγωματικά. Περπατάει αργά και σταθερά, γιατί πρέπει να τον δουν όλοι. Έχει εντυπωσιακό χαμόγελο και η παρουσία του είναι επιβλητική. Μια πολύ καλή περίπτωση για σχέση. Του αρέσει πολύ, να τον φροντίζουν και να φροντίζει πάλι πίσω.

Άντρας Παρθένος
Εδώ έχουμε μια πολύ δύσκολη περίπτωση άντρα. Ας πούμε πως καταφέρατε να φτάσετε στο ραντεβού, γιατί και αυτός άθλος θα είναι πιστέψτε με! Τα μάτια του είναι το παράξενο της υπόθεσης, αφού έχει βαριά βλέφαρα που τα σκεπάζουν. Μπορεί να είναι λεπτός και νευρώδης, μπορεί όμως και με πιο στρογγυλά στοιχεία. Δείχνει ευγενικός και πράος, αλλά κρύβει μια έντονη ανησυχία μέσα του. Προσέξτε τον λίγο με προσοχή και θα το καταλάβετε. Το πρόσωπό του είναι οβάλ, με ψηλό μέτωπο και αιχμηρό πηγούνι. Λέτε ο Δον Κιχώτης να ήταν Παρθένος; Του μοιάζει κάπως.. Έχει διαπεραστικό και διεισδυτικό βλέμμα. Αυτό όμως που μπορεί να τον προδώσει είναι πως σφίγγει τα δόντια του, όταν βρίσκεται σε αμηχανία. Καλή επιτυχία, είναι μια δύσκολη περίπτωση!

Άντρας Ζυγός
Να και μια ρομαντική ύπαρξη. Θα σας πλησιάσει με τρόπο πολύ διακριτικό και όμορφο και το ραντεβού είναι ότι πιο εύκολο. Το πιο πιθανό είναι να σας πάει σε ένα μικρό καφέ, λίγο σκοτεινό, με περίεργη μουσική, μυστήριο το κλίμα, για να μπορέσει να σας σαγηνεύσει έτσι όπως έχει κατά νου. Ο άντρας Ζυγός είναι κομψός. Όμορφα ντυμένος, με ψιλά αδύνατα πόδια. Χαρακτηριστικό στο πρόσωπό του είναι τα λακκάκια. Το πρόσωπό του είναι οβάλ, με πλατύ μέτωπο. Τα μάτια του είναι μεγάλα και αμυγδαλωτά, το στόμα του πλατύ και έχει και κομψή μύτη. Γαλλική θα την έλεγα αφού ταιριάζει με το ύφος του, εκείνο του Δον Ζουάν. Είναι πολύ γοητευτικός και έχει εντυπωσιακούς τρόπους. Βέβαια, μόνο όπου θέλει εκείνος.

Άντρας Σκορπιός
Πιο αρρενωπός άντρας δεν υπάρχει. Το ξέρετε αυτό, δε χρειάζεται να σας το πω! Θα φτάσετε στο ραντεβού αφού όταν θέλει κάτι το διεκδικεί δίχως πολύ σκέψη. Σίγουρα θα σας πάει σε ένα απόμακρο μέρος, με χαμηλό φωτισμό, μακριά από γνωστούς και αδιάκριτα μάτια. Το μυστικό είναι στο βλέμμα του. Σε υπνωτίζει ένα πράγμα. Είναι άντρας που θέλει να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων, που δε περιμένει και το ύφος του είναι ψυχρό και παγερό. Έτσι δείχνει, δεν είναι όμως. Από κάτω βράζει στο ζουμί του. Φλέγεται, το μανάρι μου λέμε.. χα χα .. Το πρόσωπό του είναι πλατύ με βαρύ μέτωπο και φρύδια. Το στόμα του είναι σφιγμένο και έχει σαρκώδη χείλη. Η μύτη του χοντρή και το πηγούνι του δυνατό. Μπορεί να είναι μικρόσωμος, μπορεί και ψιλός, σίγουρα όμως είναι ευλύγιστος πολύ. Ότι καταλάβατε κορίτσια..

Άντρας Τοξότης
Φτάσαμε και στα δύσκολα αφού δε ξέρω γρι για τον άντρα το Τοξότη, αφού έχει φάει Χ μεγάλο από τη ζωή μου, χρόνια τώρα. Δε ξέρω κανέναν. Απίστευτο και όμως αληθινό. Για αυτό πρέπει να συγκεντρωθώ και να κάνω τα μαγικά μου… Είναι μια πολύ φευγάτη περίπτωση, άκρως καλλιτεχνική και κουλτουριάρικη μπορώ να πω. Θα σας πάει σε μια γκαλερί, ή ένα κουτούκι, πάντως η τέχνη είναι η ζωή του και γενικά του αρέσει η ιστορία. Είναι χαμογελαστός, πρόσχαρος, αλλά απρόσεχτος πολύ. Μπορεί να σκοντάψει ή να πάθει το οτιδήποτε έτσι απλά. Συνήθως έχει μακριά πλάτη, δυνατούς πλατιούς ώμους, στενούς γοφούς και δυνατά πόδια. Το βλέμμα του είναι ευθύ και καθαρό και δεν έχει καθόλου τακτ. Το πρόσωπό του μακρύ, οβάλ, με ψηλό μέτωπο και αμυγδαλωτά μάτια. Φλογερός ο κύριος και αεράτος..

Άντρας Αιγόκερως
Κορίτσια, ηρωίδες! Μπορεί να του αρέσετε καιρό και να εκδηλωθεί μετά από χρόνια, πάντως δυσκίνητος και αποφασιστικός πολύ. Για αυτό ας φτάσουμε στο ραντεβού και ας πιούμε σε αυτό πρώτα! Καταρχήν περπατάει γρήγορα. Από εκεί και μόνο θα πρέπει να το καταλάβετε. Είναι ήρεμος, επίμονος, με αυταρχικό και αυστηρό ύφος. Θα σας πάει κάπου κυριλέ να το περιμένετε. Είναι και τσιγκούνης, για αυτό μη φαντάζεστε διάφορα. Έχει κοφτερά μάτια, έξυπνα, με καμπυλωτά φρύδια. Η μύτη του είναι μικρή και επίπεδη. Μια κακή συνήθεια που έχει είναι πως όταν μιλάει, σμίγει τα φρύδια του. Η πλάτη του είναι ίσια, οι ώμοι του τετράγωνοι και το στήθος και οι γοφοί στενοί. Τόσα σας είπα, δε γίνεται να μη το καταλάβετε το ζώδιό του. Και δε πιστεύει σε αυτά, με τίποτα!!!

Άντρας Υδροχόος
Ότι και να γράψω θα μου το καταρρίψει ο άντρας Υδροχόος, γιατί δε θέλει ποτέ να πέφτω μέσα. Αλλά θα επιμείνω γιατί αυτό είναι το σωστό και ότι προκύψει. Μέχρι να σας ζητήσει σε ραντεβού, φέξε μου και γλίστρησε. Είναι τόσο εγκεφαλικός τύπος που θέλει πρώτα να βασανίσει το μυαλό και τη ψυχή του, να ονειρευτεί, να παθιαστεί, να του χτυπήσουν τα καμπανάκια κόκκινα, για να πάρει μπροστά. Δεν ασχολείται, δεν ασχολείται.. Από την άλλη, αν του αρέσει μια ύπαρξη, θα βάλει κάποιον να του τη φέρει, έτοιμη στο πιάτο, γιατί απλά βαριέται ακόμα και τη διαδικασία. Φτάσαμε στο ραντεβού. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Σίγουρα θα κρατήσει τις αποστάσεις, γιατί όσο γλυκά και αν σας κοιτάει, είναι ψυχρός τύπος και απόμακρος. Δε μιλάει πολύ και παίζει συνέχεια με τα μάτια του. Η έκφραση του προσώπου του είναι ασαφής και ταραγμένη. Το χάος το ίδιο λέω εγώ. Μπορεί το σώμα του να είναι γεροδεμένο και παχύ, μπορεί όμως και λεπτό και κομψό. Δύσκολα προσεγγίζεται από όλες τις απόψεις. Θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο.

Άντρας Ιχθύες
Είναι μια ρομαντική ύπαρξη ο άντρας Ιχθύες και φαντασμένη. Εύκολα προσεγγίζεται, αφού συνήθως είναι κοινωνικός και η ψυχή της παρέας. Θα έρθει στο ραντεβού με μεγάλη χαρά και θα φορέσει πάνω του τι να πω, βραχιόλια, κασκόλ, το μαλλί θα είναι εντυπωσιακό;;; Πάντως παίζει να είναι πιο περιποιημένος από εσάς και να σοκαριστείτε. Τα μάτια του είναι υγρά σα του ψαριού και εξέχουν λίγο προς τα έξω. Μπορεί να είναι μεγάλα και στρογγυλά. Βασικά το βλέμμα του μιλάει από μόνο του. Είναι τόσο έντονο και διαπεραστικό, που μπορείτε κατευθείαν να διαβάσετε τη ψυχή του. Μια λάμπει και μια είναι σκοτεινό. Συνήθεια ετών και όχι απλά καθημερινή. Από λεπτό σε λεπτό παρακαλώ πολύ. Έχει γεμάτο στρογγυλό πρόσωπο, με χαμηλό μέτωπο, υπάρχει περίπτωση να είναι λεπτό και ακανόνιστο. Αλλάζει όψεις ο άντρας αυτός αλλά είναι ένας σωστός ιππότης.

magicfariel@gmail.com