Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Το Ζώδιο του μήνα, Κριός, by F’Ariel!

Κριαράκια μου έφτασε η εποχή σας.. Ναι το σύμπαν σας επιτρέπει να χαμογελάσετε γιατί την ανάσα σας θα τη πάρετε, τουλάχιστον όσοι
έχετε μυαλό! Υπάρχει λόγος που το λέω αυτό, θα καταλάβετε.

Έρχεται μια Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό που συγχρόνως γίνεται και με πανσέληνο! Αυτά τα διπλά φαινόμενα, με συναρπάζουν! Στις 04/04, κρατήστε την ημερομηνία!

Το γεγονός αυτό θα σας επηρεάσει συναισθηματικά, θα σας κάνει πολύ ευάλωτους και θα πάθετε μια εμμονή με το παρελθόν. Θα αναπολήσετε μια παλιά σας σχέση; Μια κατάσταση που σας έκανε πολύ ευτυχισμένους και την απαρνηθήκατε δίχως λόγω; Θα ψάξετε να βρείτε κάτι που είχατε χάσει; Έναν άνθρωπο; Πάντως έρχεται και το Πάσχα, να δέσει το γλυκό! Μετά ευτυχώς, χαμογελάτε ξανά..

Το ιδανικό θα ήταν να αντιμετωπίζατε τα θέματά σας, κυρίως τις σχέσεις σας με λογική και όχι συναίσθημα. Εύκολο για το χαρακτήρα σας, δύσκολο αυτή τη περίοδο. Κρατήστε μικρό καλάθι γιατί θα ακούσετε διάφορα γλυκόλογα, που θα αποδειχθούν μεγάλη απάτη στη πορεία. Βέβαια και εσείς, μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια, αρκεί να γίνει το δικό σας, γιατί μετά θα εκτεθείτε.. ως συνήθως!

Ως και τις 14/04, θα συναναστραφείτε με πολύ κόσμο, κάποιοι θα είναι αξιόλογοι άνθρωποι, κάποιοι όχι και τόσο. Το νου σας, στους απατεώνες, το τονίζω! Όσο είναι η Αφροδίτη στο Ταύρο μέχρι δηλαδή τις 11/04, θα μπείτε στη συντήρηση. Δηλαδή θα προτιμήσετε να συμβιβαστείτε με το σύντροφό σας, για να αποφύγετε τα χειρότερα.
Ευτυχώς αλλάζει το κλίμα, από τη στιγμή που η Θεά Άφρο, πηγαίνει στους Διδύμους. Αυτή η θέση, σας επηρεάζει πολύ ευχάριστα και μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά! Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ζωντανέψετε τη σχέση σας, όσοι βρίσκεστε σε μια, γιατί ώθηση θα υπάρξει συμπαντική, διάθεση εσείς θα έχετε;;; Οι ελεύθεροι, δε το συζητώ. Δε μαζεύεστε με τίποτα. Σήμερα εκεί, αύριο παραπέρα.. Μέρες τώρα, είστε στη γύρα και σας αρέσει πολύ. Βέβαια, προσοχή οι δεσμευμένοι, γιατί αν νιώθετε την οποιαδήποτε καταπίεση, θα κάνετε το μπουμ και εκεί, μπορεί να βρεθείτε παρέα με τους ελεύθερους και ωραίους.. Το νου σας!!

Επαγγελματικά, τι να σας πω.. Πρέπει να δείξετε χαρακτήρα και την αξία σας φυσικά. Δε γίνεται συνέχεια να είστε το άτομο που ξελασπώνει τη κατάσταση. Ας το δουν μερικά μάτια αυτό! Ο Απρίλης θα σας βοηθήσει αρκετά, στο να φανείτε, γιατί είστε και δυναμική παρουσία, πρέπει να είστε μέσα στο παιχνίδι φανερά πλέον!

Προσοχή, πώς οδηγείτε, πού πάτε και γενικά τα παράνομα. Σας πιάνουν και μπλέκετε από το πουθενά. Και όχι μόνο αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε και αυτό δε θα σας αρέσει καθόλου! Και αν χρειαστεί να πάτε στο δικαστήριο, να πάτε και να κλαφτείτε, γιατί η τιμωρία, θα είναι απρόβλεπτη.. you can’t imagine..!!! αυτά τα ολίγα.. 


magicfariel@gmail.com