Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 28/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Θα ήθελα πολύ να εξαφανισθώ από προσώπου γης, αφού νιώθω το απόλυτο κενό, αλλά εδώ έχουμε φτιάξει τον κόσμο μας, αυτό το φανταστικό, τον ονειρεμένο, των ξωτικών! Είμαστε
καλή παρέα, σας έχω και αδυναμία μεγάλη, άρα, κάνω τη καρδιά μου πέτρα, προσπερνώ τα ψυχολογικά μου και βουτάω στο καζάνι με εκείνο το μωβ, το μαγικό ζουμί, μπας και αλλάξω διάθεση..

Η αλήθεια είναι πως μου την έχει δώσει κανονικά! Το παλεύω από εδώ, το παλεύω από εκεί, κάνω όνειρα, έχω φιλοδοξίες, στηρίζομαι στα πόδια μου εξολοκλήρου και το αποτέλεσμα; Μηδέν στο πηλίκο. Ότι μου αρέσει, ότι με γεμίζει, ότι με κάνει ευτυχισμένη, βρίσκεται στην απέναντι όχθη με γυρισμένη πλάτη. Δεν εντυπωσιάζεται από τις πράξεις μου με τίποτα. Είτε είναι ερωτικό το θέμα, είτε επαγγελματικό, τζίφος η υπόθεση..

Ζούμε στην εποχή της αχαριστίας. Προσφέρεις και σου ζητάνε περισσότερα. Και όταν έρχεται η στιγμή να ζητήσεις, κάτι ως αντάλλαγμα, σου δίνουν αυτό που λέμε.. "Take three"! Ούτε συναδελφικότητα, ούτε συντροφικότητα, ούτε μια καλή κουβέντα. Ένα μπράβο, καλά το πας! Τίποτα! Έχω αδειάσει..

Ποια Αφροδίτη στο Ταύρο; Εδώ έχω κάνει βουτιά στα σκοτάδια μου και πέφτω όλο και πιο βαθιά, γιατί; Κουράστηκα, βαρέθηκα, απογοητεύτηκα..

Προτιμώ να βουτήξω στο καζάνι με τη σοκολάτα.. Να ποτίσει το είναι μου με τη γλύκα της, μπας και τη δω αλλιώς.. τη φάση.. τι λέτε; 

Καλό ΣΚ σε όλους..



Κριός
Ησυχία δεν έχετε τις ημέρες αυτές. Όλο έξω είστε, βόλτες, καφέδες, φίλοι, τόσο κοινωνικοί δεν ήσασταν ποτέ! Σήμερα θα βάλετε κάτι στο μάτι σχετικά ακριβό. Σας έχουν πιάσει και οι σπατάλες σας ένα πράγμα. Δε θα καταφέρετε να το αγοράσετε μια και έξω και σας βλέπω να νιαουρίζετε στο σύντροφό σας, στους δικούς σας τους ανθρώπους, μπας και τσοντάρουν και κάνετε την αγορά.. Μπα δύσκολο για σήμερα! Δε πληρώθηκε ο κόσμος ακόμα.. Από βδομάδα.. χρυσά μου!

Ταύρος
Εντάξει φταίει το σύμπαν, που σήμερα εμείς οι Ταύροι έχομε τα ψυχολογικά μας. Δύσκολο και εκρηκτικό το Σάββατο αυτό, αφού τίποτα δε σας αρέσει, όλα σας φταίνε και τα βάζετε με τους πάντες. Θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα ένα πράγμα. Που σημαίνει, ή θα βγείτε έξω στην αγορά και θα κάνετε εκείνο το shopping therapy και θα γυρίσετε μείον, ή θα πιάσετε τη σφουγγαρίστρα και θα κάνετε το σπίτι σας λαμπίκο. Πάντως τρελαίνεστε κανονικά, μπορεί να ντυθείτε και το βράδυ και να βγείτε μόνοι σας. Λέτε να αλυσοδεθούμε;;; χα χα ..

Δίδυμος
Τι ετοιμάζεστε να κάνετε; Μια τρέλα, σωστά; Περίεργη η ημέρα σήμερα για εσάς, για αυτό καλύτερα να κλειδωθείτε σπίτι. Δεν είστε και στα καλύτερά σας ψυχολογικά, σας βλέπω να ξεσπάτε με ένα τρόπο που ναι μεν θα απολαύσετε τη στιγμή, όμως αργότερα θα το μετανιώσετε και θα χρειαστεί να πληρώσετε το τίμημα. Μπορεί να είναι οικονομικό, μπορεί και συναισθηματικό. Μαζευτείτε όσο είναι νωρίς, αν και το σύμπαν θα βρει τον τρόπο να σας παρασύρει..

Καρκίνος
Χρυσά μου σήμερα να είστε καχύποπτοι πολύ! Με τους πάντες. Ότι και αν σας δώσουν, εσείς να μη το δεχθείτε. Είναι από τις περίεργες τις ημέρες, εκείνες που φέρνουν μελλοντικά προβλήματα. Ακόμα και μονόπτερο ας πούμε να σας κάνουν δώρο, κάντε τη καρδιά σας πέτρα και πείτε ένα όχι ευγενικό. Για τόσο πολύ λέμε.. Μην ανησυχείτε δε θα τη χάσετε την ευκαιρία, αντιθέτως με αυτό τον τρόπο θα δείτε τις αληθινές τις προθέσεις των άλλων!

Λέων
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Ο κόσμος δίπλα σας πέφτει στα πατώματα και εσείς στο κόσμο σας ως συνήθως. Μέσα στη θετική την ενέργεια και την αισιοδοξία, σίγουρα θα ξεχωρίσετε από το πλήθος, σίγουρα θα σας διαλέξουν για παρέα και γενικά θα τους τραβήξετε όλους πάνω σας σα το μαγνήτη, ένα πράγμα. Ερωτικά κάτι καλό παίζει, χαμογελάστε, για να σας χαμογελάσουν. Δίκαια πράγματα!

Παρθένος
Πέφτουν λίγο τα κέφια σήμερα, γιατί; Φταίει η ημέρα αστρολογικά και μια ιδέα που καρφώθηκε μέσα στον εγκέφαλό σας. Είστε έτοιμοι να ρισκάρετε, να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, φοβάστε, όμως κάτι σας τρώει. Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ότι έχει μέλλον θα δείξει. Και εσείς να είστε λίγο αισιόδοξοι και να μη ψαχουλεύετε ένα παρελθόν, που πάει πέρασε.. Το αύριο έχει σημασία!

Ζυγός
Έχετε ξεφύγει πάλι. Σας το λέω! Ξαφνικά είστε συνέχεια με τους φίλους σας, που σημαίνει έξοδα και κούραση. Σας αρέσει να τους φροντίζετε, όμως το πορτοφόλι σας άδειασε και θα αρχίσετε να ενοχλείστε. Αφήστε το για σήμερα καλύτερα. Μη ξεπαραδιάζεστε άλλο, για γεύματα και ποτά και ξενύχτια. Μήπως να σας ανταποδώσουν όλο αυτό που έχετε προσφέρει εσείς τον καιρό αυτό; Γιατί αυτά είναι αμοιβαία και όχι μονόπλευρα.. Όσο καλοί οικοδεσπότες και αν είστε!

Σκορπιός
Σήμερα θα σας στριμώξουν άσχημα. Θα σας βάλουν κάτω και θα σας τα πούνε ένα χεράκι και θα τρελαθείτε κανονικά. Νεύρα πολλά και άγχος, γιατί να το βλέπω, σας βάζουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και πνίγεστε. Λοιπόν, επειδή εσείς δε μασάτε από τέτοια, ξεπεράστε τις ενοχές σας, μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια για να τη σκαπουλάρετε και με διπλωματικό τρόπο, φτιάξτε εξόδους και δραπετεύστε! Αντισταθείτε στη πρόκληση αυτή!

Τοξότης
Ξεχάσετε τις βόλτες και τα σούρα-φέρτα, σήμερα έχει δουλειές! Μαζεύτηκαν οι εκκρεμότητες μιας εβδομάδας και πρέπει να αντεπεξέλθετε μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μπορεί να πήρατε και δουλειά στο σπίτι, ή να πάτε στο γραφείο εκτάκτως! Πάντως τρέχετε και δε φτάνετε και είστε και μέσα στα νεύρα, γιατί ο χρόνος φεύγει και τίποτα δε γίνεται σωστά! Το δε βαριέσαι, απλά δε παίζει!

Αιγόκερως
Μέρα άκρως χαοτική για τα δικά σας τα δεδομένα. Θα βρεθείτε με κόσμο, θα κανονίσετε αρκετά, αλλά στην ουσία, όταν έρθει η στιγμή εκείνη, τίποτα δε θα γίνει και θα εκνευριστείτε αφάνταστα. Γιατί σας ξεσήκωσαν, γιατί δε μαγειρέψατε, γιατί δε κοιμηθήκατε, εν ολίγοις σας πετούν εκτός πλάνου άνευ λόγου και αιτίας. Για αυτό και εσείς, μη δώσετε καμία σημασία και τραβήξτε το δρόμο σας!

Υδροχόος
Τα ψυχολογικά σας κάνουν party! Δε θα έπρεπε χρυσά μου.. όλα μια χαρά είναι.. τι σας λείπει; Μέρα που θα έχετε τα νεύρα σας, θα παραλογιστείτε κάπως και θα τα κάνετε όλα μπάχαλο. Επειδή θα χρειαστεί να συζητήσετε με πολύ κόσμο, μην είστε απόλυτοι, μην είστε απαιτητικοί, μη γκρινιάζετε. Κάντε ένα διάλογο, νορμάλ αν μπορείτε φυσικά και κρατήστε τις ισορροπίες. Δύσκολο αυτό, σωστά; Όλα μπορούν να γίνουν, με όμορφο τρόπο, αρκεί να το χειριστείτε ψύχραιμα. Άλλες συμπεριφορές, φέρνουν άλλα κόλπα.

Ιχθύες
Αν ταξιδεύετε σήμερα, φροντίστε να είστε απολύτως σίγουροι πως τα πήρατε όλα τα απαραίτητα μαζί σας και δε θα τα ψάχνετε στη πορεία. Ακόμα και έξω να βγείτε από το σπίτι, να τσεκάρετε αν έχετε κλείσει το μάτι της κουζίνας, ή το θερμοσίφωνα. Γενικά να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα είστε αφηρημένοι και θα τη κάνετε τη πατάτα. Και μετά ποιος σας ακούει.. Το νου σας στο πορτοφόλι σας, γιατί παίζει και να το αφήσετε κάπου κατά λάθος. Τραγικό αυτό!

magicfariel@gmail.com