Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 17/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους και μια άσπρη ημέρα, περισσότερο ροζ θα έλεγα, αφού επισκέπτεται η Θεά Αφροδίτη, το ζώδιο του Ταύρου! Της έχω ήδη
στρώσει κόκκινο χαλί και τη προσμένω με ανοιχτές αγκάλες..

Βασικά τώρα επέστρεψε στα χωράφια της. Έχει και γνωστούς. Να πάλι τα φλερτ, οι πονηρές οι ματιές, τα κρυφά τα ραντεβού θα πρωταγωνιστήσουν και να σου και ο κύριος Έρωτας!

Μα Θεά Άφρο, τι σκοπεύεις να κάνεις με το θέμα αυτό; Θα μας τον αφήσεις λίγο ελεύθερο, να τον απολαύσουμε και εμείς; Μη τους θες όλους δικούς σου.. Κάνε πάσα εκείνο το μελαχρινό το μαναράκι προς τα εδώ, να χαζέψουμε και εμείς τους κοιλιακούς του, τα μπράτσα του, τους μηρούς του.. Μην ανησυχείς, πάλι δικός σου θα είναι..

Ξηγούμαι για να μη παρεξηγηθώ, χα χα..


Η Θεά Άφρο, είναι αγαπησιάρα, ερωτιάρα, παιχνιδιάρα, πονηρούλα και πολύ άτακτη. Άντρα θέλει, τώρα τον θέλει, για αυτό είναι και κτητική πολλές φορές, ή απότομη. Έχει ελαττώματα, γιατί είναι και ζηλιάρα. Τους θέλει όλους στα πόδια της..

Μπορώ να το κρατήσω το μελαχρινό το μαναράκι;; Θεά μου, υπάρχει έρωτας εδώ πέρα, μεγάλος έρωτας και δε σου ανήκει, ούτε καν.. !!!

Η αντεπίθεση μιας Ταυρίνας..


Κριός
Πρέπει να σας έχουν ματιάσει. Τόση μαυρίλα, γκρίνια και απαισιοδοξία, πρέπει καιρό να έχετε να νιώσετε μέσα σας. Σήμερα η ημέρα σας θα είναι πολύ δύσκολη, κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Κάτι θα σας πουν, κάτι θα δείτε, που δε θα καταφέρετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και παίζει να προκαλέσετε το πανικό τον ίδιο. Με λογικά επιχειρήματα ανταποδώστε τα πυρρά και μη σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ο καθένας τις ευθύνες του!

Ταύρος
Γλυκά μου σας τα είπα όλα στην εισαγωγή, τι άλλο θέλετε να διαβάσετε; Τουλάχιστον ως και τις 11/04, θα ομορφύνει η ζωή σας, θα χαμογελάσετε ξανά και θα σας συμβούν όσα προσμένατε τόσο καιρό με αγωνία. Θα είναι ένας νέος έρωτας; Μια καινούρια φιλία; Πάντως από σήμερα θα νιώσετε κάπως πιο ανάλαφρα και πιο χαρωποί. Γοητεύετε τα πλήθη, για αυτό μήπως να ζητούσατε διάφορα..;;

Δίδυμος
Το φαινόμενο αυτό δε σας συγκινεί καθόλου. Αντιθέτως σας ρίχνει σε ένα λήθαργο, ξεχνάτε τη περιπέτεια και τις τρέλες και κουρνιάζετε στα σίγουρα. Θα νιώσετε λίγο σα Ταύροι, όχι δε θα σας αρέσει, αλλά τουλάχιστον θα ηρεμίσει το νευρικό σας το σύστημα και θα σταματήσετε να είστε τα παράλογα της παρέας. Βρείτε τα με το σύντροφό σας, είναι μια καλή ευκαιρία να αγαπήσετε ξανά!

Καρκίνος
Από σήμερα πετάει η ομάδα και κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη. Μη δω μουτράκια, θα σας δαγκώσω! Σα να φεύγουν όλα τα μαύρα τα σύννεφα, επιστρέφει η αισιοδοξία και η χαρά και ξαφνικά επικοινωνείτε με το περιβάλλον σας στο απόλυτο. Επιλογή σας είναι να είστε κατανοητοί και προσιτοί. Κάποιος σας βοηθάει. Είστε σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, είτε σε ένα ερωτικό. Ακόμα και το νούμερο στο τηλέφωνο σας παίρνουν. Τόσο πολύ!

Λέων
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Νιώθετε δυνατοί, αισιόδοξοι, έτοιμοι για όλα. Κανονίζετε δουλειές, ραντεβού ακόμα και νυχτερινές εξόδους. Ξαφνικά δε μαζεύεστε και όλως τυχαίως έχετε το χρόνο να κάνετε πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα. Είναι η καλή σας η διάθεση και τίποτα άλλο. Πάντως επικοινωνήστε σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, τους φίλους σας, μια ερωτική συνάντηση.. Μη κάθεστε έτσι. Το έχετε..

Παρθένος
Δε θα προλάβετε να κάνετε βουτιά στα σκοτάδια, ξανά πάλι στο φως! Σας τραβάει ένα χέρι ως δια μαγείας, γιατί η αλήθεια είναι πως προκύπτει μια νέα γνωριμία από το πουθενά και ο Έρωτας σας κλείνει το μάτι. Ναι ξέρουμε, δεν έχετε χρόνο για παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά, θα τον βρείτε, γιατί κάτι πολύ παράξενο σας πλησιάζει και σας αρέσει πολύ. Να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω μια βόλτα. You never know..

Ζυγός
Ξυπνάει ο άλλος σας ο εαυτός, εκείνος ο παράξενος, ο κακός και ο ζηλιάρης. Τα βάζετε με το ταίρι σας και όχι μόνο. Το ένα σας ενοχλεί, το άλλο σας τρελαίνει, ξαφνικά δεν αναγνωρίζετε ούτε το σπίτι σας το ίδιο. Ηρεμίστε γιατί παίζει να παραλογιστείτε από μια πολύ μικρή αφορμή, αλλά περισσότερο θα είναι αντίδραση της στιγμής έτσι για να ξεσπάσετε. Δείτε το θέμα λίγο πιο σφαιρικά και αναρωτηθείτε εσείς πού ήσασταν τότε..;;

Σκορπιός
Ρίξτε νερό στο κρασί σας και συμβιβαστείτε. Ναι ξέρω, δε σας αρέσει ούτε η λέξη, ούτε η πράξη αυτή, αλλά όσο πιο προσιτοί και συζητήσιμοι είστε, άλλο τόσο κάποια πράγματα θα γίνουν με το δικό σας τον τρόπο. Μην είστε απότομοι, ούτε απόλυτοι, γιατί πολλά έχουν αλλάξει και είτε σας αρέσουν, είτε όχι, πρέπει να τα αποδεχθείτε. Ωραία ημέρα για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Πείτε μια γλυκιά κουβέντα.

Τοξότης
Από σήμερα προβλήματα που είχατε στη δουλειά, αρχίζουν και βρίσκουν τις λύσεις τους. Δηλαδή, ως δια μαγείας ένα πράγμα, αφού τόσο καιρό ήταν μπροστά σας και λόγω της συναισθηματικής σας φόρτισης, απλά δε το βλέπατε. Ασχοληθείτε ουσιαστικά και σε βάθος, με θέματα που αφορούν την εργασία σας. Θα νιώσετε ένα μεγάλο βάρος να φεύγει από πάνω σας, στο τέλος της ημέρας..

Αιγόκερως
Κάθε μέρα και καλύτερη για εσάς, για αυτό μην ακούσω γκρίνιες. Ξαφνικά έχετε την όρεξη να δείτε τους φίλους σας, ακόμα και εκείνους τους ξεχασμένους. Βγαίνετε, διασκεδάζετε, μέσα στις δημόσιες σχέσεις σας βρίσκω, αλλά είναι το φεγγάρι τέτοιο που σας σπρώχνει να βγείτε λίγο από το καβούκι σας. Ντυθείτε καλά στη τελική, πάντως μη λέτε όχι σε προσκλήσεις που θα σας φέρουν και άφθονα κουτσομπολιά στο πιάτο σας.

Υδροχόος
Ως εδώ το βλέπω το χαμόγελό σας! Τόσο χαρούμενοι είστε και θα είστε για αρκετές ημέρες ακόμα. Και αφού έχετε τα κέφια σας, φροντίστε να φτιάξετε λίγο τις σχέσεις σας, με ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας βοηθούν καθημερινά στη μούρλια σας! Ακόμα και μια ιδέα για μια δουλειά μπορεί να κατεβάσετε και ξαφνικά να δημιουργήσετε κάτι δικό σας από το πουθενά. Όλο λόγια είστε. Πράξεις να δούμε χρυσά μου..

Ιχθύες
Εννοείται πως η Θεά Αφροδίτη θα κάνει τα μαγικά της και σε εσάς, από εκεί από το Ταύρο και να περιμένετε να φλερτάρετε, να ερωτοτροπήσετε, να πετάξει λίγο η καρδούλα σας, γιατί, δεν υπάρχει γιατί.. Κοινωνικοί, χαμογελαστοί, χαρωποί, μέσα στο κέφι και τη τρελή τη χαρά, βγαίνετε έξω, βλέπετε κόσμο, ανταλλάσσετε ιδέες και απόψεις και κάπως έτσι γίνεστε πιο δημιουργικοί και πιο αποτελεσματικοί.. κυρίως στη δουλειά σας!

magicfariel@gmail.com