Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 24/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νιώθω αγανάκτηση! Βαρέθηκα! Κουράστηκα! Θέλω καλοκαίρι! Συνέχεια βλέπω στα όνειρά μου, γαλαζοπράσινα νερά, νιώθω ένα
ζεστό αεράκι πάνω μου, είμαι ήρεμη και δε κρυώνω! Καλοκαιράκι πού είσαι; Έλα πιο γρήγορα, γιατί χανόμαστε..

Πώς θα διώξουμε τα ρημαδο σύννεφα, που γκριζάρουν καθημερινά τη ζωή μας; Να ανέβουμε όλοι στις ταράτσες και να φυσάμε δυνατά;; χα χα παραλογίζομαι, το ξέρω!

Ρούχα φέτος, πολλά ρούχα! Το πουλόβερ μου το χοντρό, το ένα και μοναδικό, δε το έχω αποχωριστεί με τίποτα. Και μισώ τα ζιβάγκο! Πάει τρελάθηκα.. Δεν είμαι καλά..
Προτιμώ λίγα ρούχα, τα απολύτως απαραίτητα και ξιπόλητη! Να βρέχω τα πόδια μου, στη βεράντα, στη θάλασσα, στους κήπους, όπου έχει νερό, τσουπ και εγώ μέσα.. Ναι έχω και τέτοιες ικανότητες του δελφινιού..

Θάλασσα, πού είσαι; Ήλιε.. μας ξέχασες; Εδώ Ελλάδα, αγωνιούμε για καλοκαιράκι.. Το θέλουμε σα τα μικρά τα παιδιά.. Τη βλέπω τη στιγμή.. ελάτε να τη δούμε παρέα.. Παραλία, κατά τις 18:00 το απόγευμα, σώματα ηλιοκαμένα, η θάλασσα ήρεμη, έχει αραιώσει ο κόσμος, ησυχία, το αλάτι ακόμα πάνω στο δέρμα και μια φέτα καρπούζι… Το βλέμμα; Στο άπειρο γαλάζιο.. Απόλαυση σωστά;;;

Καλοκαιράκι πού είσαι… ;;;

Καλή φανταστική.. συνέχεια σε όλους..!


Κριός
Ερωτική η ημέρα σας και όχι μόνο. Έχετε βάλει στο μάτι ή το σύντροφό σας, ή κάποιο άτομο και θέλετε διάφορα για σήμερα απεγνωσμένα. Μια βόλτα σε ένα εστιατόριο; Στο μπαράκι το γνωστό; Έχετε τη διάθεση να ντυθείτε ωραία, να φλερτάρετε και να ερωτοτροπήσετε. Για αυτό όσες δουλειές και αν έχετε, μαζευτείτε σπίτι νωρίς και οργανωθείτε για μια ιδανική βραδιά. Στο χέρι σας είναι όλα να πάνε τέλεια.. Αν και τα άστρα θα σας φέρουν μικρά, καθημερινά, εμπόδια!

Ταύρος
Τα άστρα λένε να βγείτε απόψε, να κυκλοφορήσετε, γιατί η νύχτα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Κυρίως για τους ελεύθερους της παρέας, αφού θα προκύψει γνωριμία τρελή! Ο έρωτας είναι εκεί έξω και σας περιμένει. Για αυτό να ντυθείτε ωραία, καλά να μη κρυώσετε και αφήστε τις σπαρίλες τύπου βρέχει, έχει κρύο και τα σχετικά. Ξέρω πεισμώνετε και προτιμάτε το κρεβάτι, αλλά καιρός να αποκτήσετε και παρέα; Τι λέτε;

Δίδυμος
Δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν. Κάποια ψυχή θα σας το δείξει έντονα σήμερα και θα νιώσετε πολύ ωραία και ασφαλής. Θέλετε να κουρνιάσετε σα τις γατούλες, μέσα στην αγκαλιά του συντρόφου σας, ενός φίλου σας, έτσι να νιώσετε λίγη ζεστασιά παραπάνω. Μεταμορφώνεστε, μόνο αν σας αποκαλυφθούν. Ωραίο όλο αυτό που πάτε να κάνετε, μην αρχίσετε όμως να εκμεταλλεύεστε καταστάσεις.. Φρόνιμα!

Καρκίνος
Ερωτεύεστε χρυσά μου στο φουλ! Θα είναι με το σύντροφό σας ξανά από την αρχή; Θα προκύψει νέα γνωριμία; Πάντως κάτι θα σας συμβεί πολύ ευχάριστο που θα σας αναστατώσει γλυκά και αξέχαστε μπορώ να πω. Μπορεί κάποιοι να βιώσετε ένα αχαλίνωτο πάθος. Ελπίζω να είναι στα δικά σας μέτρα και σταθμά, γιατί οτιδήποτε άλλο θα σας καταστρέψει! Βέβαια ότι και να σας λέω, αν το σύμπαν έχει σκοπό να σας τρελάνει, θα το κάνει δίχως πολλά-πολλά!

Λέων
Ότι και να μου λέτε εσείς, έχω μύτη το ξωτικό. Υπάρχει ένα άτομο στη δουλειά σας, που σας φλερτάρει έντονα και σας αρέσει πολύ. Δε ξέρω τι σκοπό έχετε; Αν και οι άντρες δε νομίζω να το αφήσετε έτσι. Αργία και αύριο, να μια καλή ευκαιρία να ζητήσετε εκείνο το ραντεβού. Τώρα οι γυναίκες είστε πολύ υπερήφανες για να προβείτε σε τέτοιες ενέργειες. Όμως σας αρέσουν τα παράνομα, ανεξαρτήτου φύλλου. Στο τέλος πάλι θα κάνετε του κεφαλιού σας και ότι προκύψει..

Παρθένος
Βασανίζεστε με τα ερωτικά σας. Τα έχετε βάλει πάλι με το σύντροφό σας, γιατί άλλα θέλετε εσείς, άλλα εκείνο. Νιώθετε πως είστε πιο μόνοι από ποτέ αλλά δεν είναι έτσι. Κάπως απογοητευμένοι θα νιώσετε, είστε έτοιμοι να προτιμήσετε μια άλλη παρέα, λάθος μεγάλο. Καθίστε λίγο φρόνιμα, συζητήστε, μη τα κρατάτε μέσα σας και λίγο υπομονή.. Αυτά που επιθυμείτε για τον εαυτό σας, ναι μεν είναι πολλά, ίσως μερικά παράλογα, αλλά έτσι είστε εσείς και σε όποιον αρέσετε..

Ζυγός
Σήμερα θα το παίξετε καλοί Σαμαρείτες. Κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά σας και θα τη προσφέρετε απλόχερα. Δε ξέρω τι έχετε κατά νου.. Κάτι μου μυρίζει εδώ πέρα, αλλά το προσπερνώ. Κάντε εκεί τα μαγικά σας τα κόλπα, αλλά μη ξεχνάτε πως έχετε να αντιμετωπίσετε και τα δικά σας τα θέματα, που δεν είναι λίγα. Γιατί στο τέλος κανείς δε θα σας βοηθήσει και ενώ οι άλλοι θα είναι έτοιμοι για βόλτες, εσείς θα πρέπει να μείνετε πίσω. Το νου σας..

Σκορπιός
Καλά κάνω παύση και σας το λέω έξω από τα δόντια… Πληγώσατε μήπως κάποιον πρόσφατα με τη κάκιστη συμπεριφορά σας; Σας τρώει το σαράκι; Ένα απλό συγγνώμη, ή μια ανθρώπινη κουβέντα μπορεί να λύσει τα πάντα. Θα το κάνετε; Ερωτική η ημέρα σας κατά βάθος, αφού κάποιο άτομο θα συναντήσετε και θα θελήσετε να θυμηθείτε λίγο τα παλιά.. Νομίζω ξεφεύγετε ευχάριστα..

Τοξότης
Πολύ καλή η διάθεσή σας, νομίζω θα πάρετε λεφτά από κάπου; Και αμέσως θα τρέξετε να το σπαταλήσετε; Για φρόνιμα.. Σήμερα η βοήθεια των φίλων σας θα αποδειχτεί πολύτιμη και απαραίτητη, αφού θα φανούν τα αποτελέσματα από μια υπόθεση που σας βάραινε τη ψυχή. Θα σας έλεγα, να βγείτε έξω παρείτσα, να τα πιείτε, να τα φάτε, σε ένα ταβερνάκι με ωραία μουσική, έτσι ως δείγμα εκτίμησης.. Άντε κεράστε και κανά γύρο τσικουδιά..

Αιγόκερως
Σήμερα θα μεταμορφωθείτε στα πιο γλυκά πλασματάκια όλου του κόσμου. Θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και θα τολμήσετε να κάνετε εκείνο το τηλεφώνημα. Νομίζω ζητάτε ένα ραντεβού από το άτομο που σας ενδιαφέρει και η θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας απογειώσει κανονικά. Άντε μη φοβάστε, μπορεί το άτομο αυτό, να το προσμένει πώς και πώς και να κρέμεται από τα χείλη σας χρόνια τώρα..

Υδροχόος
Μέσα στη τρελή τη χαρά! Ακόμα μια μέρα. Νομίζω μόνο εσείς χαίρεστε, κρυφά από μέσα σας, γιατί δε το δείχνετε καθόλου! Βασικά ζέστανε κάπως η καρδιά σας, προσαρμοστήκατε στα σημερινά τα δεδομένα και αποφασίσετε να μοιράσετε λίγη αγάπη στους γύρω σας. Μπράβο σας, έτσι θα κερδίσετε και τις εντυπώσεις και θα σας συμπαθήσουν λίγο περισσότερο. Βασικά πάλι ψυχοθεραπεία στον εαυτό σας κάνετε και αφήστε τα σάπια..

Ιχθύες
Ετοιμαστείτε να ακούσετε πολύ ευχάριστα νέα από παντού. Βασικά κάτι που είχατε στο μυαλό σας, το πετυχαίνετε και είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Σα τα μικρά τα παιδιά θα ξεσηκωθείτε και σας βλέπω να τη κάνετε τη παράτολμη εκείνη τη κίνηση. Πάντως όλα πηγαίνουν κατ ευχή και δε πρέπει να γκρινιάξετε για κανέναν λόγο. Μέρα θετική και αισιόδοξη από όλες τις απόψεις. Θα το δείτε..

magicfariel@gmail.com