Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 19/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί η Αφροδίτη να βρίσκεται στο Ταύρο, μπορεί το κλίμα να άλλαξε, να έγινε πιο χαρωπό, όμως τα γεγονότα που
διαδραματίζονται μπροστά μας καθημερινά, δε μας αφήνουν να χαρούμε και τόσο..

Θα κράξω, γιατί πνίγομαι.. Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν του παιδιού, βγήκαν όλοι να μιλήσουν. Ξαφνικά άνοιξαν τα στόματα, έχουν άποψη! Τόσο καιρό, τόσες μέρες, έκαναν τις πάπιες. Δεν είδαμε, δεν ακούσαμε, δε ξέρουμε! Τώρα δηλαδή τι έγινε; Κάποιο θαύμα; Είδατε το φως το αληθινό;;; Λύθηκε η γλώσσα σας;;; Αποκτήσατε συνείδηση;; Πόσο υποκριτές έχουμε γίνει, είναι απίστευτο!


Και γιατί πάντα πρέπει να γίνει το κακό για να ευαισθητοποιηθούμε; Έχετε καταλάβει εσείς οι μεγάλοι, πόσο έχετε χαλάσει τη κοινωνία που ζούμε; Γιατί το πρόβλημα, ξεκινάει μέσα από τη κάθε οικογένεια. Εκεί είναι η ρίζα του κακού και μετά εξαπλώνεται προς τα έξω.

Όταν είχα κάποιο πρόβλημα, πήγαινα στη μαμά μου. Ντροπή, ξε ντροπή, είχα την ανάγκη να μοιραστώ ακόμα και το πιο άθλιο μυστικό μου, αρκεί να έχω τη προστασία της. Εκείνη θα έβρισκε τον τρόπο, να ενημερώσει το πατέρα μου και μετά όλοι μαζί ως οικογένεια, το αντιμετωπίζαμε. Κάποτε ένας νεαρός πήρε τηλέφωνο σπίτι μου, μίλησε στο πατέρα μου, με το πιο αισχρό τρόπο, για τη περίπτωσή μου. Ο πατέρας μου με υπερασπίστηκε, τον γείωσε εν ολίγοις και μετά;;; Κόλαση! Πρέπει να έφαγα και μερικές μπάτσες, αλλά η οικογένεια, ήταν δεμένη, μαζεμένη, ήταν ένα! Και καλά να πάθω, γιατί ως έφηβη, ήμουν άστατη πολύ!

Σήμερα πού είναι οι γονείς; Καριέρα, χρήμα, λούσα, η πάρτη μου! Ο ένας στην Ανατολή και ο άλλος στη Δύση! Γιατί ποτίσαμε από Life style και φιγούρα. Θέλουμε αμάξια, σπίτια, κότερα και τα παιδιά γλάστρες! Αυτά είναι τα αποτελέσματα. Υπάρχουν μυστικά, ένοχα μυστικά, που τα έχουμε όλοι. Μικροί και μεγάλοι. Ποιος να υπερασπιστεί ποιον; Εδώ έχουμε πρόβλημα.. Πού χρόνος για να τα πούμε; Υπάρχει εκείνο το οικογενειακό το τραπέζι μέσα στην ημέρα; Υπάρχει εκείνος ο διάλογος;

Έχουμε χάσει το δρόμο μας.. Πάει και τελείωσε! Και μη διαβάζω, για αρλούμπες, μούπες, σούπες, γιατί και εσύ που το παίζεις οσία Μαρία, κοίταξε λίγο τον εαυτό σου, τις πράξεις σου, πόσο καλός άνθρωπος είσαι και μετά έλα πες μου..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Σήμερα θα σας αποκαλύψουν ένα μυστικό. Μπορεί να ενθουσιαστείτε, μπορεί όχι και τόσο. Βασικά θα σας ανεβάσουν τη πίεση και θα αντιδράσετε άμεσα, δίχως να σκεφτείτε τις συνέπειες. Καλά θα κάνετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, γιατί μπορεί να υπάρχει δόλος από πίσω. Δηλαδή να σας αποσπάσουν τη προσοχή, να σας εξαπατήσουν και να εκτεθείτε στη πορεία, άνευ λόγου και αιτίας. Το στόμα σας κλειστό!

Ταύρος
Τι ραντεβού θέλετε να κλείστε και με ποιον; Είναι με το γιατρό σας; Να το κάνετε δίχως δεύτερη σκέψη. Είναι με τον εραστή σας; Να πάτε αλλά μη σας δουν! Είναι με τη φιλενάδα σας; Στην ώρα σας παρακαλώ, γιατί έχει πολλά να σας πει. Όπου είναι ανάγκη να βρεθείτε, τα άστρα λένε, να πάτε και όχι άλλη αναβολή. Τυπικοί στα ραντεβού σας λοιπόν, ακόμα και τα επαγγελματικά. Είναι θετική η ημέρα σας.. κρύβει εκπλήξεις!

Δίδυμος
Νομίζω τα έχετε κάνει μαντάρα. Κάτι πάλι κάνατε που προκάλεσε πανικό και καυγάδες. Έχετε μπερδέψει κατά κάποιο τρόπο τα επαγγελματικά σας με τα ερωτικά και δε μπορείτε να βρείτε μια άκρη. Άλλα θέλετε εσείς, άλλα ο σύντροφός σας, πάντως σήμερα τη κατσάδα σας θα την ακούσετε παρέα με απειλές! Δύσκολη η ημέρα σας πολύ και αν δε βάλετε όλη σας τη γλύκα μπροστά, δε θα ξεμπερδέψετε εύκολα..

Καρκίνος
Επιθυμείτε κάτι απεγνωσμένα και θα το πετύχετε στο τέλος. Δε ξέρω τι είναι αυτό. Υποψιάζομαι όμως μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Αν το παλέψετε όπως πρέπει και δείξετε το κατάλληλο το ενδιαφέρον, τότε θα συμβεί. Στο χέρι σας είναι εξολοκλήρου. Μέρα θετική, που θα δείξει τα σημάδια της, αρκεί να είστε λίγο συγκεντρωμένοι. Focus που λέμε.. χα χα! Για κάντε εκεί τα μαγικά σας και μη περιμένετε λεπτό..

Λέων
Σήμερα αγαπητά μου θα πιάνετε πουλιά στον αέρα. Ούτε τη πρότασή τους οι άλλοι δε θα έχουν τελειώσει και εσείς ήδη θα έχετε δει το τέλος. Για τόση διαύγεια λέμε. Θετική και αισιόδοξη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Συναισθηματικά είστε έτοιμοι να εκραγείτε, όμως για κάποιο λόγο συγκρατήστε. Γνωρίζετε τι σκέφτονται οι άλλοι πριν καν ανοίξουν το στόμα τους. Η νεράιδα, ήρθε στον ύπνο σας με εκείνο το ραβδάκι;; Μήπως;;

Παρθένος
Σας έχουν πιάσει τα παράξενά σας, αυτό είναι μια αλήθεια. Άντε τελευταία ημέρα που θα είστε έτσι, κακοδιάθετοι δηλαδή, για αυτό όσο πιο ήρεμα γίνεται. Θέλετε επιτέλους να μοιραστεί το πρόβλημα, να βοηθήσουν όλοι και δε βρίσκετε ανταπόκριση πουθενά. Θα πρέπει πάλι μόνοι σας να δράσετε για να πετύχετε. Συνηθισμένοι στα χιόνια, σωστά; Μην έχετε απαιτήσεις από τους άλλους, για να μην απογοητευθείτε.

Ζυγός
Και τα μυαλά στα κάγκελα. Κάπως έτσι θα είναι η ημέρα σας, δηλαδή ξαφνικά θα φάτε το φλας και θα σταματήσετε να κάνετε οτιδήποτε βρίσκετε βαρετό. Μπορεί να το παίξετε και άρρωστοι, αρκεί να φύγετε από τη δουλειά. Πάντως, τη τρέλα σας τη κάνετε γιατί το έχετε ανάγκη για ψυχολογικούς λόγους. Μπορεί να πέσετε και για ύπνο και να ξυπνήσετε αύριο το πρωί! Οτιδήποτε σας χαλαρώνει, είναι η λύση..

Σκορπιός
Είτε έχετε λεφτά, είτε όχι, σήμερα ειδικά δε θα σας νοιάξει καθόλου. Ξαφνικά θα ξυπνήσει ο ταπεινός σας ο εαυτός και θα επιθυμήσετε πράγματα απλά και καθημερινά για τον εαυτό σας. Κάντε οτιδήποτε σας ευχαριστεί, ακόμα και μια βόλτα με τα πόδια σε μια παραλία, ή στο βουνό, ότι έχετε κοντά.. Μαζέψτε λουλούδια, ψαρέψτε, φάτε ένα παγωτό, συνήθειες όμορφες, που τελικά θα σας κάνουν να νιώσετε σα βασιλιάδες. Ρομαντικοί και προσιτοί πολύ για την ημέρα..

Τοξότης
Φροντίστε να αναβάλετε όλα σας τα ραντεβού γιατί από κέφια όχι και τόσο καλά. Θα ζοριστείτε ακόμα και να χαμογελάσετε. Δεν είναι η ημέρα κατάλληλη ούτε για να δείτε τους φίλους σας, ούτε για να βρεθείτε μέσα σε χώρο με φασαρία. Απομακρυνθείτε από τα κοινά και φροντίστε να μαζευτείτε νωρίς στο σπίτι για ύπνο. Κλείστε ακόμα και το τηλέφωνο, γιατί σας βλέπω να ξεσπάτε στον οποιονδήποτε..

Αιγόκερως
Διάφορες συζητήσεις θα διαδραματιστούν μπροστά σας και θα δώσετε μεγάλη προσοχή στη κάθε λέξη που θα ακούσετε. Ναι κρύβονται διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις από πίσω και θα φροντίσετε να τις αξιοποιήσετε αναλόγως. Βέβαια, παίζει και το άλλα θα ακούν τα αυτιά σας.. γιατί είστε σε πολύ καλή διάθεση και άκρως ρομαντική. Δε πειράζει, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να μπαλώσετε το οτιδήποτε.. είστε μανούλες σε κάτι τέτοια..

Υδροχόος
Αγαπητά μου σήμερα θα μάθετε κάποιες αλήθειες για ένα θέμα που σας καίει. Θα έρθει όλο στο πιάτο σας, πολύ ξαφνικά; Θα το προκαλέσετε; Πάντως θα είναι όλο δικό σας, να το κάνετε ότι θέλετε. Τι εννοεί ο ποιητής; Μόνο εσείς ξέρετε! Θα χαρείτε αρκετά. Θα ικανοποιηθεί το εγώ σας. Το χαμόγελο θα φτάσει ως εκεί δα κάτω.. επιμένω στο Cape Town.. Άντε να δούμε τι θα κάνετε πάλι; Έχω μεγάλη περιέργεια..

Ιχθύες
Μήπως σήμερα να αφιερώσετε την ημέρα, στο ταίρι σας; Να δώσετε λίγη σημασία παραπάνω; Εντάξει το ξέρουμε πως έχετε πάρει μια ανεξήγητη φόρα, ίσως η άνοιξη να σας έχει ήδη πιάσει, αλλά κάπου πρέπει να χωρέσει και ο σύντροφός σας. Ένα δωράκι, έτσι για στάχτη στα μάτια; Μια γλυκιά κουβέντα; ΣΚ και θα είναι παράξενο, γιατί εσείς από τώρα να μη προετοιμάσετε το έδαφος; Μπας και γλιτώσετε εκείνη τα παντόφλα..!

magicfariel@gmail.com