Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 03/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί ο ήλιος να μας έκανε τη χάρη, όμως έχει μέλλον η υπόθεση..
Σκέφτομαι, πόσο κακός, ύπουλος και κομπλεξικός έχει γίνει ο κόσμος. Όχι όλοι φυσικά, αλλά δυστυχώς με τόσα
χτυπήματα που δεχόμαστε καθημερινά κάτω από τη ζώνη, ταράσσεται η προσωπικότητά μας και ενεργούμε, αυθόρμητα, καχύποπτα και με άσχημη συμπεριφορά!
Λυπάμαι, αλλά η ηλικία, δεν εκφράζει και την ωριμότητα. Ή το έχεις το καλό το στοιχείο, ή δε το έχεις!

Εχθές λοιπόν, μια ψυχή, προτίμησε το πλάγιο τον τρόπο για να πετύχει το σκοπό του. Πήγε κλάφτηκε, έβαλε τις σάλτσες του, παρέβλεψε τη θέση μου, βασικά δε συνεργάστηκε καθόλου μαζί μου και ενώ είχε την ευκαιρία μέχρι και τη τελευταία τη στιγμή, να φερθεί αντρίκια και σωστά, την έκανε σαν αλεπού, γιατί κατά βάθος ήξερε και ξέρει πως είναι λαμόγιο!
Ένας άνθρωπος, που έχω κακό χαρακτηρίσει από την αρχή της γνωριμίας μας, έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες για να συμπαθήσω, όμως κάθε φορά μου αποδεικνύει πόσο μέσα έχω πέσει και πόσο θέλω να του χώσω ένα μπουκέτο να δει όλα τα αστέρια του κόσμου μαζί!!!

Το εύκολο είναι να αρπάξεις κάποιον από το γιακά και να γίνετε μπίλιες. Το δύσκολο είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και φυσικά με το βλέμμα σου να του λες κάθε φορά πόσο φάουλ είναι και πόσο το περιφρονείς! Γιατί το λαμόγιο, δεν έχει μπέσα! Πάντα θα σου τη κάνει, γιατί έτσι έχει μάθει!

Για αυτό και εγώ, ένα τρελό και αλλοπαρμένο ξωτικό, θα σε φτιάξω, έτσι όπως πρέπει.. έχω υπομονή η Ταυρίνα… που σκάει γάιδαρο!!!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Σήμερα παίζει να φλερτάρετε όλη την ημέρα από εδώ και εκεί. Χαρωπή η διάθεσή σας, τόσο πολύ που μπορεί να μπείτε ακόμα και στο πειρασμό της απιστίας. Το νου σας!

Ταύρος
Κάτι θα σας προτείνουν, ίσως να αναλάβετε, που θα σας αποσπάσει αρκετό χρόνο από τη προσωπική σας τη ζωή. Σκεφτείτε το καλά πριν απαντήσετε. Αξίζει το κόπο;

Δίδυμος
Πιστεύω εισιτήριο να βγάλατε, γιατί φεύγετε. Μια νέα πρόταση επαγγελματική σας ξεσηκώνει, έχετε ανάγκη και τα λεφτά. Ωραία όλα αυτά, αλλά με τη σχέση σας τι γίνεται;

Καρκίνος
Ανεβασμένη η διάθεσή σας, λεφτά έχετε, σας λένε και ένα μπράβο στη δουλειά. Ποιος σας πιάνει.. Κάντε καλό κουμάντο και να πάτε ένα κομμωτήριο. Αξίζει να είστε και όμορφοι συγχρόνως..

Λέων
Ανοίξτε σήμερα τα ματάκια σας, γιατί μια ευκαιρία βρίσκεται εκεί μπροστά σας και πρέπει να την αρπάξετε. Μπορεί να είναι επαγγελματική, μπορεί και ερωτική. Τι κουνιέται; Σας κάνει σήμα..

Παρθένος
Μέρα που θα σας προτείνουν διάφορα. Δεν έχετε το χρόνο για να ασχοληθείτε, ιδιαίτερα με κάτι επιπλέον. Μην απαντήσετε. Θα μπλέξετε και μετά θα το μετανιώσετε. Κάντε τη πάπια..

Ζυγός
Δυνατή μέρα που θα χρειαστείτε όλη σας την αυτοπεποίθηση. Μια πρόταση θα σας αναστατώσει κάπως, γιατί ξαφνικά θα χρειαστεί να κολυμπήσετε σε βαθιά νερά. Μη φοβάστε!

Σκορπιός
Κάτι πολύ καλό σας συμβαίνει. Στη δουλειά, στη προσωπική σας τη ζωή. Ξαφνικά είστε αγαπητοί στους πάντες, αποζητούν τη παρέα σας και να μια επιτυχία θα είναι όλη δική σας!

Τοξότης
Και εκεί που είχατε απογοητευθεί από τα πάντα, θα συμβεί κάτι που θα σας ανεβάσει πολύ το ηθικό. Ξαφνικά ελπίζετε ξανά και μια σκέψη σας, μπορεί να βγει αληθινή. Πιστέψτε στον εαυτό σας!

Αιγόκερως
Κρυμμένους άσους έχετε στα μανίκια σας και σήμερα θα το μοιραστείτε το γεγονός, γιατί θέλετε να δείτε τους ανθρώπους σας να χαμογελούν. Ωραία διάθεση, μοιράζετε δώρα ξαφνικά!

Υδροχόος
Ταξιδεύετε, για πού το βάλατε πάλι; Φεύγετε, πάτε κάπου να ηρεμίσετε, να ανανεωθείτε, να βρείτε τον εαυτό σας. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, φλερτάρετε και όχι μόνο!

Ιχθύες
Πάλι κάτι σας μπήκε στο μάτι, όμως θα χρειαστείτε λεφτά για να το κάνετε δικό σας. Ξεπαραδιάζεστε αυτό είναι μια αλήθεια, αλλά θέλετε απεγνωσμένα να ικανοποιήσετε το εγώ σας!

magicfariel@gmail.com