Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 18/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εχθές ήταν μια ανάλαφρη ημέρα, χαρωπή και άκρως επικοινωνιακή. Όλως τυχαίως βρήκα το χρόνο, να κάνω κάποιες συζητήσεις με τις φιλενάδες μου, που πραγματικά με άφησαν πάλι με το στόμα ανοιχτό! Γίνεται της μουρλής
το κάγκελο και εγώ, ως μια παντρεμένη ψυχή, κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου! Αλλά για αυτό υπάρχουν οι φιλενάδες για να με ξυπνούν, πού και πού, να με αναστατώνουν και να με ενημερώνουν για τα σημερινά τα δεδομένα!
Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα! Όλα είναι ίδια, μόνο που η φάση είναι ισοπεδωτική, εξευτελιστική, ανούσια και βαρετή.


Συγγνώμη υπάρχουν ακόμα γυναίκες που ψάχνουν το πλούσιο γαμπρό;; Που θα τα δώσουν όλα, όταν λέμε όλα, τα πάντα, για μια πλαστική στο στήθος, ή στα χείλη, ή οπουδήποτε τέλος πάντων; Που θα απαρνηθούν κάθε επαφή με το χαρακτήρα τους, τη προσωπικότητά τους, για μια βραδιά σε μια ακριβή σουίτα ξενοδοχείου; Για μια βόλτα με ένα φανταχτερό κότερο; Γέμισα από απορίες πάλι.. γιατί;
Δεν υπάρχουν πια χαζοί άντρες! Όλοι ξέρουν μέχρι πού μπορούν να φτάσουν, αρκεί η τσέπη να είναι γεμάτη! Βέβαια, θα κάνουν παρέα με εσένα, που προσφέρεις στιγμές ευχαρίστησης, αλλά θα προτιμήσουν τη κυρία, που έχει μυαλό, που δουλεύει, που είναι ανεξάρτητη και που θα ξεστομίσει και εκατό όχι, μέχρι να πει το ένα ναι..
Επίσης for your info.. καρδιά μου, ο πλούσιος ο άντρας, την έχει έτοιμη τη νύφη.. Του την έχουν πλασάρει από τα 20! Άσχετα αν ακόμα κάνει τη ζωή του. Γιατί είναι και εκείνη πλούσια, γιατί εδώ γίνονται εμπορικά παζάρια, εδώ υπάρχει χρήμα! Τι δουλειά έχεις εσύ; Πόσες ελπίδες νομίζεις πώς έχεις, να αλλάξεις συμπεριφορές και νοοτροπία αιώνων;

Για αυτό, σας λέω, δουλέψτε! Βγάλε τα δικά σας τα λεφτά! Παλέψτε το! Κανείς δε ξεκίνησε με εκατομμύρια. Στη πορεία γίνονται όλα, αρκεί να έχεις μυαλό, όνειρα, πάθος και φαντασία. Τι είναι πιο ωραίο; Να σας θαυμάζει κάποιος για τα κατορθώματά σας; ή να λένε.. κρίμα το κορίτσι.. ;;; Το νου σας! Τίποτα άλλο δε λέω! 

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Πολύ ωραία ημέρα σας ξημέρωσε. Είστε μέσα στα χαμόγελα και την αισιοδοξία. Για αυτό θα ξεκινήσετε από νωρίς το πρωί και ότι εκκρεμότητες έχετε θα τις αντιμετωπίσετε μέχρι το βραδάκι, με μεγάλη επιτυχία. Είστε πλέον σίγουροι για τον εαυτό σας και τίποτα και κανείς δε θα σας ρίξει το ηθικό. Συλλέξτε πληροφορίες σήμερα, δίχως να μιλήσετε.

Ταύρος
Μέρα που θα βρεθείτε με τους φίλους σας και θα κάνετε διάφορες συζητήσεις πολύ χαρωπές. Βέβαια θα μάθετε διάφορα καλά και θα ηρεμίσετε κατά κάποιο τρόπο, γιατί τα νέα είναι ευχάριστα. Πιο κοινωνικοί από ποτέ, χαμογελαστοί και πρόσχαροι, βρίσκετε ένα κομμάτι του εαυτού σας ξανά και λάμπετε κανονικά. Κάπως χαζοχαρούμενους σας βρίσκω, αλλά Θεά Αφροδίτη είναι αυτή. Και τα μυαλά στα κάγκελα!

Δίδυμος
Καλά σήμερα θα τάξετε λαγούς με πετραχήλια. Αρκεί φυσικά να γίνει το δικό σας. Θα είστε τόσο σοβαροί που θα σας πιστέψουν και μετά για πείτε μου εσείς; Προσπαθήστε να είστε λογικοί και μην υπόσχεστε τίποτα τρελά γιατί όλα θα σας τα ζητήσουν και μετά εσείς θα δυσανασχετήσετε. Μπορείτε και με πιο ήρεμο τρόπο, να τους αλλάξετε γνώμη.

Καρκίνος
Τρεχάτε ποδαράκια μου από νωρίς το πρωί. Ξαφνικά έχετε deadline και χρόνος δεν υπάρχει. Βάζετε προτεραιότητες και κανείς δε θα καταφέρει να σας αποσπάσει τη προσοχή. Νιώθετε πολύ τέλεια με τον εαυτό σας και μια σιγουριά τη νιώθετε, για αυτό δε θα αφήσετε κανέναν να σας το χαλάσει. Κάθε μέρα και καλύτερη, φτου μη σας ματιάσω.. Δώστε τα όλα κυρίως στη δουλειά.

Λέων
Μέρα που θα ακούσετε πολλά γλυκόλογα. Μπορεί να είναι για καλό σκοπό, μπορεί όχι και τόσο. Κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί μπορεί κάτι να θέλει ο ποιητής και να μην έχει άλλο τρόπο να σας το πει. Η παγίδα είναι ένα ακριβό δώρο. Σας βλέπω να πέφτετε από μόνοι σας μέσα. Σας εξαπατούν γλυκά μεν, αλλά το πορτοφόλι αδειάζει.. δε.. το νου σας! Ξέρουμε είστε ευαίσθητα παιδιά..

Παρθένος
Τι να σας πω πρωί-πρωί..; Μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια θα είστε. Τι είναι αυτό που σας έχει ενοχλήσει τόσο πολύ; Καλύτερα να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και να ζητήσετε αυτό που θέλετε έξω από τα δόντια. Κάπως σα μικρά παιδιά θα κάνετε όλη την ημέρα. Δε σας το πήραν το γλειφιτζούρι. Ακόμα δε σας το έδωσαν. Παραλογίζεστε χρυσά μου εντελώς!

Ζυγός
Κάτι θα μάθετε σήμερα και θα τρέξετε να το πείτε παντού. Βασικά καιρό ψάχνατε για μια ίντριγκα, να έτοιμη στο πιάτο σας. Μια παγίδα του σύμπαντος θα είναι αυτή, για να σας παρασύρει, να σας κάνει κακά παιδιά και να μπλέξετε. Το ξέρω ότι σας αρέσουν τα καυτά κουτσομπολιά, όμως πρώτον κοιτάξτε τη γούνα σας, που σίγουρα δεν είναι τόσο αθώα και μετά ψάξτε το λιγάκι, πριν ξεφύγετε.

Σκορπιός
Πιο μαγευτικοί και γοητευτικοί από ποτέ. Σήμερα κανείς δε θα καταφέρει να σας αντισταθεί, για αυτό ντυθείτε ωραία, χαμογελάστε, φορέστε εκεί τα αρώματά σας και κάντε τα μαγικά σας! Αν έχετε κάποιο πρόσωπο κατά νου, είστε έτοιμοι να του μιλήσετε, σηκώστε εκείνο το τηλέφωνο και κάντε εσείς το πρώτο το βήμα. Θα υπάρξει ανταπόκριση και στο χέρι σας θα είναι η συνέχεια..

Τοξότης
Πεσμένα τα κέφια, μόνο τα κλάματα που δε θα βάλετε μέσα στην ημέρα. Ξαφνικά το μυαλό σας τριγυρνά σε εκείνο το παρελθόν, που ήσασταν πιο ξένοιαστοι και ανέμελοι, αλλά σίγουρα δεν είχατε όσα έχετε σήμερα. Για αυτό κοιτάξτε το θέμα σας από την αρχή ως το τέλος και μη κολλάτε στη μέση. Το παρελθόν έφερε την εμπειρία, τώρα εσείς πρέπει να την αξιοποιήσετε!

Αιγόκερως
Πολύ τυχερή και αισιόδοξη η σημερινή ημέρα για εσάς. Ότι θελήσετε, ότι ζητήσετε, ότι ακόμα και σκεφτείτε, θα γίνει πραγματικότητα. Κάτι τέτοια λένε τα άστρα και εγώ σας τα μεταφέρω.. Ναι ξέρω είστε καχύποπτοι, αλλά να μην είστε. Το σύμπαν κατά κάποιο τρόπο θέλει να σας κάνει εκείνα τα δώρα, επειδή το παλέψατε, αγχωθήκατε, το πιστέψατε και τώρα βουαλά. Χαμογελάστε και αδράξτε τους κόπους σας!

Υδροχόος
Εκεί με τη δουλειά σας τρώγεστε κανονικά, αλλά ευτυχώς έχετε τα κέφια σας. Πάλι θα σκαλίσετε διάφορα, πάλι θα ανακαλύψετε κάποιες λεπτομέρειες, πάλι θα κάνετε τα μαγικά σας. Από το πουθενά, θα φανεί το πόσο ικανοί είστε και πόσο σας κόβει. Για να δούμε, θα είστε συγκεντρωμένοι για να το καταλάβετε το υπονοούμενο; Μια χαρά είστε, σα μικρά παιδιά κάνετε. Τι άλλο θέλετε;

Ιχθύες
Εντάξει είπαμε να λάβετε υπόψη και τις κουβέντες των άλλων και το πώς νιώθουν, αλλά πάνω από όλα εσείς τι θέλετε μετράει. Γιατί μετά θα πνιγείτε μέσα σε μια κουταλιά από νερό και θα ξεπροβάλει ο ψυχάκιας και ο χαμός! Αντιδράστε ισορροπημένα, παράξενο αυτό, αλλά σκεφτείτε το καλά, κάντε ένα σχεδιάγραμμα, ζητήστε τη γνώμη κάποιου, μη βιαστείτε να λειτουργήσετε αυθόρμητα. Θα το μετανιώσετε!

magicfariel@gmail.com