Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Κρόνος ανάδρομος στο Τοξότη και μετά η έκπληξη.., by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Σάββατο πρωί, ένα μελαγχολικό ανοιξιάτικο πρωινό, αφού δε λέει να ζεστάνει με τίποτα. Κάπως έτσι είναι και η διάθεσή μου, κάπως έτσι νιώθω. Και εκεί που ήμουν έτοιμη να
γράψω τα κλασικά, καθημερινά μας ζώδια, μου ήρθε η πληροφορία, μου ήρθε και η ιδέα! Μα σήμερα ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος στο Τοξότη. Ω ρε γλέντια, προσθέτω.. Γιατί όπου και αν βρίσκεται φέρνει τη καταστροφή, που να είναι και σε τέτοια θέση;

Εσείς που είστε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ετοιμαστείτε να πάθετε πώς να το πω.. ένα κοκομπλόκο!!! Να μιλάμε και λίγο έτσι, δε πειράζει.. Το κουφό της υπόθεσης είναι πως θα κρατήσει καιρό το φαινόμενο αυτό, δηλαδή θα σας πιάσει καλοκαιράκι, αφού ως και τις 15/06 δε θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα.. σε χλωρό κλαρί που λέμε..

Η έκπληξη, το σοκ φυσικά, είναι πως μετά ο Κρόνος, θα πάει στο Σκορπιό!!! Θέλω να βάλω τα κλάματα από τώρα, αφού μες στο κατακαλόκαιρο θα μας τα κάνει πάλι μαντάρα.. Ξέρετε ποιους εννοώ;;; Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς & Υδροχόους.. Θα θυμηθούμε λίγο τα παλιά, γιατί δε χωρίσαμε τότε, ας το κάνουμε Ιούλιο μήνα.. και τα σχετικά.. Δεν αγωνιώ καθόλου, γιατί νομίζω αυτό το come back, θα μας εξολοθρεύσει αυτή τη φορά και με πολύ άσχημο τρόπο.. Ξεκαθαρίσματα με όλη την έννοια της λέξης!

Ας δούμε λοιπόν τι θα πάθουμε all together.. και βλέποντας και κάνοντας..

Φιλάκια..

Κριός
Επαγγελματικές ανησυχίες. Ο χρόνος σας πιέζει, βρίσκετε εμπόδια παντού. Συγχρόνως σας σκάβουν το λάκκο και σας το δείχνουν κιόλας. Κρατήστε μια στάση σωστή, αλλάξτε προτεραιότητες και στόχους και θα τη βρείτε την άκρη. Οι φιλίες στη δουλειά δεν υπάρχουν, για αυτό θα πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας πάνω από όλα. Βρείτε εκείνο το παραθυράκι και μπείτε μέσα. Οι άλλοι δε ξέρουν.
*Σας απογοητεύουν σήμερα.

Ταύρος
Ωραία τα όνειρα και τα ροζ τα συννεφάκια, ο Κρόνος τα διαλύει όλα αυτά και σας φέρνει αντιμέτωπους με τη πραγματικότητα. Πιο ρεαλιστικοί από ποτέ, το παίρνετε απόφαση, πως κάτι θα προχωρήσει σωστά, ή το τέλος! Έρχονται αλλαγές, μεγάλες και τρανές, αλλά θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να δραστηριοποιηθείτε άμεσα. Ίσως να έφτασε ο καιρός να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα, αλλά να πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Δε φοβάστε έτσι;
*Οργανώνετε της ζωή σας σήμερα.

Δίδυμος
Θα καταπιεστείτε αρκετά, αλλά θα πρέπει να δείξετε πως είστε καλό παιδί και πως θα κάνετε τις σωστές τις κινήσεις, εκείνες που θα διατηρήσουν την ισορροπία στη ζωή σας και στη ζωή των άλλων. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, πάντως μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, δραστηριοποιηθείτε άμεσα, για να είστε συνεπής στις υποχρεώσεις σας. Αν δεν είστε σίγουροι για ένα χωρισμό, μη το κάνετε ακόμα. Μέχρι τις 15/06 θα έχει δείξει το πράγμα από μόνο του. Βάλτε μυαλό!
*Ασχολείστε σε βάθος με την ερωτική σας σχέση!

Καρκίνος
Πολύ δύσκολο το διάστημα αυτό για εσάς, κυρίως για το ψυχικό σας τον κόσμο. Προφανώς έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από κάποιους άλλους και δε θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε, με τίποτα. Αυτό θα σας δημιουργήσει πολύ άγχος και θα είστε μέσα στα νεύρα και στη τσίτα. Θα δείξετε σε αρκετούς έναν άλλον εαυτό, εκείνο που ποτέ δεν έχουν δει και δε θα σας αναγνωρίζουν. Ελπίζω να συμμαζέψετε τον εαυτό σας εγκαίρως. Πείτε στους άλλους μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε!
*Σήμερα έχει beaute.. ημέρα ομορφιάς και κούρας..

Λέων
Οι σχέσεις σας θα περάσουν πάλι από κόσκινο και εντάσεις θα υπάρξουν πολλές. Βασικά τα βάζετε με τα άτομα που συνεργάζεστε καθημερινά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως δε γίνεται πάντα να σας κάνουν το χατίρι. Αλλάξτε στάση, απόψεις, ακόμα και συνήθειες αν χρειαστεί, αρκεί να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Μη φτάνετε στα άκρα. Ήδη βρίσκεστε σε ριψοκίνδυνο σημείο.. τουλάχιστον ως τις 15/06! Γιατί μετά θα έχετε ερωτικές σκοτούρες να είστε σίγουροι για αυτό!
*Δε τραβάει η ομάδα σήμερα..

Παρθένος
Πάνε οι χαρές και τα γλέντια, αφού από παντού εμφανίζονται ξαφνικά εμπόδια που δε τα περιμένατε φυσικά και ούτε θα σας αφήσουν να δείτε την εξέλιξη είτε σε μια ερωτική σχέση, είτε σε μια επαγγελματική. Γίνεστε πιο αυστηροί, γυαλίζει το μάτι σας και κάνετε μια μικρή βουτιά εκεί στα σκοτάδια, γιατί θα προτιμήσετε αυτό, παρά να το παλέψετε. Νιώθετε και μια κούραση.. Από την άλλη όμως η μάχιμη η πλευρά σας, δε θα σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Τα κάνετε όλα μπάχαλο.. *Αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας..

Ζυγός
Ένα πανικό θα το πάθετε. Να το περιμένετε. Ξαφνικά βλέπετε τη ζωή σας με άλλο μάτι και ή χωρίζετε ή μετακομίζετε, πάντως απομακρύνεστε από τα πολλά-πολλά και τραβάτε δικό σας μπαϊράκι. Αυτό θα νιώσετε, αυτό θα κάνετε και ο Θεός βοηθός, γιατί σίγουρα κάποιοι θα πληγωθούν, κάποιοι άλλοι θα απογοητευθούν και θα καταστρέψετε κυρίως την οικογενειακή σας τη γαλήνη.. Βρε είστε σίγουροι για αυτό; Ξεκινήσετε τις βόλτες στα βουνά καλύτερα.. Φανταστείτε πως είστε αετός.. Τι τάσεις ελευθερίας, είναι αυτές;;;
*Κλείνετε ακόμα και το κινητό σήμερα!


Σκορπιός
Ο κόσμος καίγεται κανονικά και εσείς μια χαρά και δυο τρομάρες. Προς το παρόν δε σας επηρεάζει και τόσο το γεγονός αυτό, συνεπώς ως και τις 15/06, φροντίστε να κάνετε τα πάντα για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, οι σκέψεις και οι επιθυμίες. Θα νιώσετε μια ζεστασιά μέσα στη καρδιά σας, θα βρείτε την ελπίδα ξανά, θα ανέβει το ηθικό σας, θα εμφανισθούν και διάφορες ευκαιρίες. Για αυτό απολαύστε το τώρα που προλαβαίνετε. Γιατί μετά θα θυμηθείτε λίγο εκείνες τις σκοτεινές ημέρες. Μη ξεχνιόμαστε..
 *Κάντε κάτι δίχως να περιμένετε να λάβετε πολλά..

Τοξότης
Το διάστημα αυτό, θα γίνετε πιο κοινωνικοί από ποτέ, ίσως και με υπερβολικό τρόπο. Δηλαδή θα βγαίνετε από εδώ, θα κάνετε παρέα με όλους από εκεί, θα μπερδέψετε λίγο τα μπούτια σας και θα χάσετε τις καθημερινές σας τις ισορροπίες. Από τη μια καλά θα κάνετε να βγείτε έξω να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά δε χρειάζεστε να μοιράζεστε τα προσωπικά σας με τον οποιονδήποτε. Μη δίνετε δικαιώματα στη δουλειά θα εκτεθείτε να το περιμένετε. Κρόνος είναι αυτός, θα σας τρελάνει.. *Αλλάζετε πολλά με το έτσι θέλω!

Αιγόκερως
Πω πω.. θα σας πιάσει μια μανία να οργανώσετε τη ζωή σας, από τις σχέσεις σας μέχρι και τα οικονομικά σας. Πάντως μόνο σχεδιάγραμμα που δε θα κάνετε. Βασικά θα γίνετε πιο τσιγκούνηδες από ποτέ και θα σταματήσετε τις απολαύσεις γιατί θέλετε να μαζέψετε κάτι στην άκρη για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ρίχνετε όλο σας το βάρος στη δουλειά και ο στόχος είναι στόχος και θα πρέπει να τον πετύχετε. Βάζετε βάναυσα όρια στον εαυτό σας.
*Ψάξτε από πού ξεκινάει το πρόβλημα και λύστε το!

Υδροχόος
Τον καιρό αυτό θα κάνετε έναν απολογισμό και θα καταλάβετε τα λάθη σας. Πολύ παράξενο αυτό, γιατί δεν είστε χαρακτήρες που τα αποδέχεστε εύκολα, όμως αυτή τη φορά θα παραδεχτείτε και θα αποδεχθείτε το γεγονός πως φταίξατε και εσείς, σε πολλές περιπτώσεις. Ασχοληθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε πιο πολύ και δείξτε τους πως νιώθετε. Μπορεί να αλλάξουν πολλά από αυτό. Ζητήστε και ένα συγγνώμη. Δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτό.
*Πάλι με τους φίλους σας τα βάζετε!

Ιχθύες
Θα προσγειωθείτε λίγο στη πραγματικότητα τις ημέρες αυτές και θα συμβιβαστείτε κιόλας. Τη ζωή σας εσείς τη φτιάξατε, τώρα πρέπει να τη καλλιεργήσετε για να καρποφορήσει ξανά.. Τι λέτε;; Διώξτε από δίπλα σας την αρνητική ενέργεια και αφιερώστε χρόνο και στη δουλειά σας και στο σπίτι σας. Παντού σας χρειάζονται, είναι απαραίτητη η παρουσία σας, απολαύστε τη στιγμή. Βοηθήστε τους δικούς σας τους ανθρώπους και τηρήστε τις υποσχέσεις σας. Μη κάνετε πίσω επειδή βαριέστε. *Συναναστρέφεστε με παράξενο κόσμο..

magicfariel@gmail.com