Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια ενός βροχερού ανοιξιάτικου Σαββατοκύριακου 07/03-08/03/15, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όλα γκρίζα, βροχερά, εντάξει ποτίζεται η φύση όλη για να ανθίσει και να ομορφύνει τον κόσμο μας, αλλά γιατί ΣΚ, βρε σύμπαν; Τι θα κάνουμε; Πάλι μέσα; Η σουρτούκο μίλησε! Μα
ήθελα να πάω από εδώ και εκεί, να κάνω τα ψώνια μου, να περπατήσω, να αλλάξω λίγο παραστάσεις βρε αδερφέ, αλλά όπως φαίνεται, θα πάρω αγκαλιά το καναπέ, τη καρέκλα, το κρεβάτι και θα περάσουμε πολύ super together!

Βασικά θα φτιάξω γκουρμετιές.. Θα βάλω εκεί τις τεχνικές μου σε εφαρμογή και θα έρθει και μια φιλενάδα μου να τα πούμε, μιας που έχει περάσει καιρός από τη τελευταία τη φορά και έχουμε χιλιάδες νέα, αμέτρητα, χα χα .. Το φτυάρι θα είναι χρυσό και θα σκάψουμε ένα λάκκο, μεγάλο και βαθύ, τέτοιο ρήγμα δεν υπάρχει, πουθενά!

Το μενού έχει κανελόνια, με σολωμό και τυρί φιλαδέλφεια. Είναι μια συνταγή που τη googl-αρα και την ανακάλυψα από το πουθενά. Απίστευτη γεύση, μοναδική, αξεπέραστη και από θερμίδες, μη με ρωτάτε. Δε ξέρω.. Διχασμένη προσωπικότητα, σωστά; Έχω υποσχεθεί και εκείνο το μπανόφι, για όσους δε γνωρίζετε, είναι μπανάνα, τυλιγμένη σε κανταΐφι, με σοκολάτα από πάνω.. Άλλη γεύση, άλλη φάση! Και κάπως έτσι θα γίνω αίλουρος και θα καταλήξω αγκαλιά με το μαξιλάρι μου.. Μετά από τέτοιες καταστάσεις, λιώνουμε κανονικά..

Να αυτά μας κάνει η βροχή.. μας κλείνει μέσα και τι να κάνουμε; Τρώμε και εμείς, λίγο παραπάνω..

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Ήρεμη θα είναι η ημέρα σας. Συμβιβάζεστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, κάνετε πίσω και ακολουθείτε δίχως εντάσεις και υπερβολές. Χαρούμενοι πολύ και ανάλαφροι. Μήπως κάνατε σεξ εχθές το βράδυ; Γιατί η Κυριακή σας ξημερώνει κάπως παράξενα. Μεταμορφώνεστε και γίνεστε πιο μυγιάγγιχτοι από ποτέ. Ξαφνικά τίποτα από αυτά που θα ακούσετε, δε θα σας αρέσουν και αμέσως στην επίθεση. Αναρωτηθείτε πρώτα αν σας αφορούν άμεσα;

Ταύρος
Αδιάφορο το ΣΚ σας από όλες τις απόψεις. Τίποτα το ιδιαίτερο δε θα συμβεί. Κρίμα, γιατί τις άλλες τις ημέρες, είδαμε θαύματα λέω η ζαβή.. Σήμερα είναι μια μέρα που δεν έχετε και πολλά κέφια. Λίγο ο καιρός, λίγο οι υποχρεώσεις σας, θα σας κάνουν να δυσανασχετήσετε. Κάντε ότι είναι να κάνετε, αλλά μη περιμένετε να ακούσετε και καλή κουβέντα για αυτό. Η Κυριακή σας, επίσης θα είναι ουδέτερη, αφού θα μείνετε σπίτι και θα κάνετε έτσι μια οργάνωση καλή στα πράγματά σας. Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι.. Ψάξτε καλά!

Δίδυμος
Χαρωπή η ημέρα σας, ανεξάρτητα από τον καιρό, θα βγείτε έξω, θα συναντήσετε ανθρώπους διαφορετικούς από εσάς και θα φτιάξετε την ημέρα σας, έτσι όπως εσείς θέλετε. Ούτε γκρίνιες, ούτε εντάσεις, μόνο γέλιο. Απολαύστε το αυτό, γιατί η Κυριακή σας, θα είναι εντελώς διαφορετική. Θα σας δώσω την ερωτική την ερμηνεία, όμως εσείς προσαρμόστε την όπου σας ταιριάζει. Και εκεί που θα είστε με το μαναράκι σας, εκεί που θα έχουν ανάψει τα αίματα για τα καλά, εκεί θα σηκωθείτε και θα φύγετε! Μη το κάνετε αυτό, θα γίνει ο χαμός! Πρέπει να ολοκληρώσετε το έργο σας.. !!! χα χα ..

Καρκίνος
Δύσκολη μέρα σας ξημέρωσε, όχι απλά δεν έχετε κέφια για τίποτα, θα είστε και μέσα στη γκρίνια. Θέλετε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα και στο μυαλό σας υπάρχει ένα χάος, δηλαδή δε ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και πώς θα καταλήξετε. Γράψτε τα καλύτερα για να τα βλέπετε και βάλτε προτεραιότητες. Ευτυχώς η Κυριακή σας θα είναι διαφορετική. Καλέστε τους φίλους σας, φτιάξτε ένα μεζέ, εντυπωσιάστε τους και χαλαρώστε!

Λέων
Αυστηροί θα είστε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους, όλο το ΣΚ. Έχετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας, θα προσπαθήσετε να τα κάνετε, όμως αυτή τη φορά θα είστε κοφτοί και ψυχροί. Σήμερα κάπως έτσι θα κινηθείτε, δίχως συναισθηματισμούς. Θα γίνει το δικό σας. Αύριο Κυριακή ακόμα χειρότερα, αφού θα απαιτήσετε από τους δικούς σας ανθρώπους, να σας προσφέρουν κάτι, λίγο ακατόρθωτο. Η προσπάθεια μετράει πάνω από όλα.. Ηρεμίστε!

Παρθένος
Μέσα στα κέφια και τη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα. Κάποιο άτομο έχετε βάλει στο μάτι εσείς οι ελεύθεροι της παρέας και θα ενδώσει με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο. Πάντως ανοίξτε τα ματάκια σας, γιατί μια πολύ απλή κίνηση, ή κουβέντα, μπορεί να είναι το κλειδί της επιτυχίας. Αυτό ισχύει και για του δεσμευμένους φυσικά! Δε ξέρω τι απατεωνιά θα κάνετε σήμερα, πάντως αύριο Κυριακή, θα έχετε τύψεις για κάτι και θα αρχίσετε τα νιαουρίσματα. Αφήστε τις τούρτες και τα γλυκά και τα περιττά τα έξοδα. Κάντε τη πάπια καλύτερα!

Ζυγός
Ότι και αν σας ρωτήσουν, ότι και αν συμβεί, εσείς σήμερα θα είστε πιο ειλικρινής από ποτέ. Καλά θα κάνετε για να αποφύγετε τα χειρότερα, γιατί ψέματα από εδώ, υπεκφυγές από εκεί, όλο και κάπου θα μπλέξετε τα μπούτια σας και σίγουρα θα εκτεθείτε μια ωραία στιγμή! Πείτε τα χύμα και τσουβαλάτα και σε όποιον αρέσουν! Βέβαια, να περιμένετε αντιδράσεις, από αύριο Κυριακή, γιατί θέλουν μερικοί το χρόνο τους για να επεξεργαστούν τα νέα τα δεδομένα. Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω και τη μανούρα!

Σκορπιός
Σήμερα γλυκά μου θα αποφύγετε τους ενοχλητικούς. Βέβαια, τόσες μέρες κάνατε τον κόσμο μπάχαλο και σήμερα που θα σας ψάξουν για να σας το ανταποδώσουν, εσείς θα τη μυριστείτε τη δουλειά και μπουχός! Χα χα.. Σάββατο ποιος έχει κέφια για γκρίνιες και πολύωρες συζητήσεις.. Βέβαια, αύριο Κυριακή θα σας στριμώξουν, θα τη δεχθείτε την επίθεση, face to face και θα πρέπει να μιλήσετε έξω από τα δόντια. Η αλήθεια μπορεί να πονάει ή να ενοχλεί, όμως χρειάζεται σε πολλές περιπτώσεις!

Τοξότης
Μέρα που θα έχετε απίστευτη όρεξη για να μιλήσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Θα σας πιάσει μια λογοδιάρροια, θα τους ζαλίσετε κανονικά, όμως αυτό έχετε ανάγκη να κάνετε και αυτό θα συμβεί. Εσείς στο κόσμο σας, οι άλλοι στο δικό τους, μια άκρη όμως θα τη βγάλετε. Πάντως να περιμένετε να ανάψουν λίγο τα αίματα, αλλά έχετε όλα τα επιχειρήματα υπερ σας! Η Κυριακή σας κάπως πιο σκοτεινή. Μη σκαλίζετε καταστάσεις και μη θυμίζετε γεγονότα, που σας αφορούν άμεσα. Σας στριμώχνουν άσχημα!

Αιγόκερως
Θα κάνετε σήμερα τα μαγικά σας και ακόμα και ο πιο δύσκολος άνθρωπος θα σας συμπαθήσει. Πάντως σας προκαλούν σε συζητήσεις διάφορες και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τη κατάσταση, θα είναι τέτοιος που θα φέρει πολλά καλά κοντά σας. Γοητεύετε τα πλήθη. Η Κυριακή σας θα είναι απρόβλεπτη. Αφήστε την να σας παρασύρει και μη φέρετε πολλές αντιρρήσεις. Θα περάσετε ωραία κατά βάθος.

Υδροχόος
Ξυπνάτε με απίστευτα κέφια και μέσα στη τρελή τη χαρά. Τόσο πολύ δε νομίζω να είναι νορμάλ, γιατί τέτοιες έννοιες δε σας ταιριάζουν. Ντυθείτε έτσι ώστε να μη χρειαστεί να γυρίσετε στο σπίτι, σας βλέπω σερί, μέχρι ότι ώρα τραβήξει. Θα βγείτε, θα κυκλοφορήσετε, θα δείτε κόσμο και ότι προκύψει. Η Κυριακή σας όχι και τόσο χαρωπή, γιατί κάτι σας μπήκε στο μάτι και είναι μια δύσκολη περίπτωση. Δε ξέρω αν είναι ερωτικό ή επαγγελματικό, πάντως υπομονή και ψυχραιμία πάνω από όλα!

Ιχθύες
Πω πω δύσκολο ΣΚ για εσάς τα αγαπημένα μου ψαράκια. Θα σας ζαλίσουν οι δικοί σας οι άνθρωποι και δε θα καταφέρετε να ξεφύγετε εύκολα. Σήμερα θα σας εκνευρίσουν με διάφορα κουλά που θα σας πουν, αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να ηρεμίσετε, γιατί παίζει να τα κάνετε όλα μπάχαλο και μετά το χάος. Αύριο, θα σας στριμώξουν και θα σας ρωτήσουν για το τραπεζικό σας το λογαριασμό. Η διαχείριση που κάνετε δεν είναι και τόσο πρέπουσα. Μήπως έχετε ξεφύγει λιγάκι; Παντόφλα day!

magicfariel@gmail.com