Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 13/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η ώρα 07:20 π.μ. τώρα πιάνω να γράψω, αφού ήδη τρέχω και δε φτάνω. Μα πώς να αντισταθώ, τέτοια μέρα που είναι. Και Παρασκευή και 13! Αγαπημένος συνδυασμός, γιατί
δεν έχω τέτοιου είδους προκαταλήψεις.

Βέβαια, εμείς τα ξωτικά που κρύβουμε και τόση μαγεία μέσα μας, ίσως να είμαστε από την απέναντι πλευρά, εκείνων των ζαβολιάρικων των ξωτικών, που προκαλούν πάνω κάτω ένα χάος, τέτοιες μέρες.. Έτσι για να σπάσουμε πλάκα!

Θα ρίξω τη βόμβα μου και θα αποχωρήσω!


Λοιπόν κύριε Έρωτα, δε θέλουμε καμία χάρη από εσένα. Το ενδιαφέρον σου ας είναι αληθινό, γνήσιο που λέμε, υπαρκτό και με όνομα, παρά αόρατο, εγωιστικό, αναγκαίο και δίχως όνομα φυσικά. Σε μια παράλληλη διάσταση, βλέπω το όνειρο να ξετυλίγεται κανονικά και δε μου αρέσει. Δηλαδή επειδή ήρθε η άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, οι πεταλουδίτσες όπου να’ναι θα σκάσουν μύτη και αυτές νιώσαμε λίγο περίεργα;;;
Εμείς τα ξωτικά, έχουμε μια ιδιαίτερη αίσθηση των πραγμάτων. Αντιλαμβανόμαστε πότε κάτι συμβαίνει, για πιο λόγο και γιατί.

..Τη σκέψη σου τη γνωρίζω, το βάσανό σου το ίδιο, ξέρω εκείνο το χάος, το νιώθω και εγώ, μη σε ξεγελά η απόσταση. Το ξένο. Το μη υπαρκτό. Εκείνη η ανεξήγητη ενέργεια. Ανατρίχιασες μήπως;..   
Παρασκευή και 13 και ξέρω.. είμαι ένα ζαβολιάρικο ξωτικό.. σα και εσένα..

Καλή συνέχεια σε όλους!

Κριός
Σήμερα θα πλάθετε ιστορίες για αγρίους. Η φαντασία σας θα καλπάσει και θα σκέφτεστε διάφορα παράξενα πράγματα. Όχι δεν είστε και στα καλύτερά σας, για αυτό σας βλέπω να παραλογίζεστε και να τα βάζετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Πατήστε φρένο χρυσά μου, γιατί θα πάρετε φόρα και θα χαλάσετε και τη δική σας τη ζαχαρένια και των άλλων.

Ταύρος
Μέρα που θα συνεργαστείτε με όλο τον κόσμο και θα εκφράσετε τη γνώμη σας και θα γοητέψετε από τη μια, από την άλλη θα τσιτώσετε λίγο τη κατάσταση. Ασχολείστε με ότι σας αρέσει και αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει και τη διάθεση. Θετική ημέρα από όλες τις απόψεις. Παίξτε ομαδικά για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δίδυμος
Το μυαλό σας είναι μόνο στη δουλειά και πουθενά αλλού. Σηκώστε σήμερα το τηλέφωνο και ζητήστε εκείνες τις χάρες που σας χρωστούν, ή ρωτήστε για να μάθετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Μη το βάζετε κάτω με τίποτα, η ημέρα σας είναι πολύ τυχερή και σίγουρα θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αρκεί να δραστηριοποιηθείτε και να μη περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια. Άντε ακόμα εδώ είστε;;;

Καρκίνος
Βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά και σας αρέσουν. Κάτι καλό έχει συμβεί, κάτι ευχάριστο έρχεται στη πόρτα σας, πάντως παίρνετε μεγάλη ανακούφιση και νιώθετε και ικανοποίηση, τουλάχιστον για τις αποφάσεις που κάποτε πήρατε. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, βρείτε τρόπους να ανανεωθείτε και ξεχάστε για λίγο τις δουλειές. Προς το παρόν είναι όλα στη θέση τους και στη τελική έχετε και εσείς δικαίωμα στη ζωή.

Λέων
Με το πορτοφόλι ακόμα γεμάτο θα θελήσετε να κάνετε διάφορα ψώνια και δώρα φυσικά στους δικούς σας τους ανθρώπους. Βασικά ξεπαραδιάζεστε από το πουθενά και από τη μια καλά κάνετε, από την άλλη κρατήστε και τίποτα στην άκρη για τις δύσκολες ημέρες. Πολύ καλή η διάθεσή σας και ξεσηκώνετε και τους άλλους ένα πράγμα. Σας προτείνω να συγκρατηθείτε, ενθουσιασμός είναι αυτός. Και μετά;;;

Παρθένος
Έχει φύγει ένα βάρος από μέσα σας, μπορεί να βλέπετε και τη ζωή διαφορετικά, πάντως είστε έτοιμοι για όλα και μέσα στις δημόσιες τις σχέσεις. Γνωριμίες από εδώ, φλερτ από εκεί, όλο και κάτι καλό προκύπτει. Μη βάζετε ταμπέλες, γιατί πανικοβάλουν τον κόσμο. Απελευθερωθείτε κάπως και με μέτρο πάνω από όλα και τα καλύτερα έρχονται. Πλησιάζει, ο έρωτας, το μυρίζομαι.. κάτι καλό θα σας συμβεί..

Ζυγός
Να δώσετε σημασία στις εκκρεμότητες για να αποφύγετε τα χειρότερα. Μέρα λίγο δύσκολη που ενώ θα νομίζετε πως έχετε αντιμετωπίσει τα πάντα, θα σκάνε από το πουθενά διάφορα και θα τρελαθείτε εντελώς. Ψυχραιμία πάνω από όλα και δώστε σωστές κατευθύνσεις και άμεσες για να προλάβετε το κακό. Πάντως μέχρι να βραδιάσει, τσίτα τα πράγματα.

Σκορπιός
Μάλιστα σήμερα είναι η ημέρα σας. Θα βάλετε μπροστά όλη σας τη μαγεία και θα εισχωρήσετε ακόμα και στα πιο δύσκολα μυαλά. Η διαίσθησή σας θα χτυπήσει κόκκινο και ναι παίζει να κάνετε έρωτα ακόμα και με το μυαλό. Είστε ειδικοί σε κάτι τέτοια. Δημιουργικοί όσο ποτέ, κάνετε εκεί τα κόλπα σας και γοητεύετε το κοινό!

Τοξότης
Σήμερα θα βρείτε το χρόνο να μιλήσετε στους ανθρώπους σας κυρίως στην οικογένειά σας. Θα είστε ήρεμοι και προσιτοί και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε σε βάθος. Η ευκαιρία και ο χρόνος θα έρθουν από μόνα τους άλλωστε το σύμπαν είναι μαγικό. Πρέπει να γίνει αυτό για να σας καταλάβουν και να έρθουν με το μέρος σας σιγά-σιγά. Πάντως όσο περισσότερο ανοίξετε τη καρδιά σας, άλλο τόσο θα νιώσετε πιο όμορφα.

Αιγόκερως
Ευαίσθητους σας βρίσκω και χαμογελαστούς. Μέρα που θα ασχοληθείτε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και θα δώσετε βάση και στο τρόπο που νιώθουν για εσάς. Εκτιμάτε κάποιες καταστάσεις, βλέπετε επιτέλους πίσω από τη κουρτίνα και νιώθετε και εσείς πιο όμορφα με τον εαυτό σας. Πάντως επικοινωνήσετε με τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας, το σύντροφό σας, γιατί το χρειάζονται και δείξτε κατανόηση.

Υδροχόος
Δουλειά και πάλι δουλειά. Σας βαρεθήκαμε ένα πράγμα. Πάλι νέες συμφωνίες, πάλι θα βάλετε το χέρι στη τσέπη, πάλι θα λάβετε κάτι πίσω. Παιχνίδι να γίνεται λέω εγώ. Και τελικά διαπιστώνω πως αγαπημένο σας χόμπι είναι οι οικονομικές δοσοληψίες. Αρκεί να είναι αμοιβαίο. Πολύ σημαντικό και αυτό. Χαμογελάστε, όλα θα πάνε καλά.

Ιχθύες
Σήμερα θα είστε μέσα στις γλύκες. Μετά τη χθεσινή τη σχιζοφρένεια. Αλλά δε πιάνουν τα κόλπα σας λέω εγώ. Να ζητήσετε συγγνώμη. Υπάρχει τρόπος. Πολλοί μάλιστα! Αν έχετε την ανάγκη να μιλήσετε σε κάποιον κάντε το αυθόρμητα. Θα σας βγει καλύτερα, από ότι αν κάνετε πρόβα και τα σχετικά. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και μη κάνετε κόνξες..

magicfariel@gmail.com