Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 02/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξεκινάμε δυναμικά και μαγικά, γιατί σε τρεις μέρες από σήμερα, στις 5 δηλαδή, έρχεται μια Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, που θα ταράξει τα νερά κανονικά! Και όπως σας έχω πει
η επιρροή της κρατάει τρεις μέρες πριν και τρεις μετά! Συνεπώς, πάει η εβδομάδα, έφυγε!

Έτσι λοιπόν μέσα στην ημέρα να περιμένετε να θολώσει το μυαλό και ξαφνικά να νιώσετε πολύ περίεργα, εσείς οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες!

Όλους κάτι θα μας κάνει, να είστε σίγουροι για αυτό, αλλά τα ζώδια που ανέφερα θα το νιώσουν το φεγγάρι για τα καλά!



Τι ωραία ημέρα, ηλιόλουστη προς το παρόν, ακούω μουσικές τρελές και φευγάτες και αναρωτιέμαι, πότε θα χορέψω.. ;;; Μπα, κατάρα έχει πέσει και εκεί, γιατί δυστυχώς, δεν είμαι 20 χρονών, αλλά προσθέτω και κάτι ακόμα και λέω, πως είμαι μια σύγχρονη σαραντάρα! Γουστάρω το ίδιο, με περισσότερο πάθος θα έλεγα, έχω όρεξη, να τα δώσω όλα, σα να μην υπάρχει αύριο, αλλά να που δε κάθεται με τίποτα, παραπονιέμαι ξανά..

Δε πειράζει, έχω τις μουσικές μου να γουστάρω παρέα με τις αναμνήσεις μου.. Ανοίγει και ο καιρός, η φαντασία ξανά έτοιμη να καλπάσει προς το πανέμορφο άγνωστο..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Μια χαρά είστε, ξεκουραστήκατε, έχετε δρομολογήσει τις εκκρεμότητές σας, τώρα μη κάνετε το λάθος να ανακατευθείτε στα πόδια των άλλων, ούτε να εκφράσετε τις απόψεις σας γενικά. Μέρα χαρωπή, αρκεί να μη σκαλίσετε διάφορες καταστάσεις, γιατί να είστε σίγουροι πως κανείς δε θα συμφωνήσει μαζί σας.. Αποφύγετε τις επαφές, γενικώς..

Ταύρος
Δύσκολη μέρα και αφόρητα πιεστική. Μπορεί ο κόσμος από εσάς να περιμένει θαύματα, αλλά αυτό δε γίνεται. Μη χάσετε το χρόνο σας γκρινιάζοντας, απλά βάλτε στη θέση τους μερικούς και κάνετε αυτό που κάνετε με τον τρόπο που το κάνετε! Βέβαια μια κουβέντα είναι όλα, για αυτό ψυχραιμία και υπομονή. Όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει!

Δίδυμος
Μέσα στην αισιοδοξία και τα χαμόγελα. Κάτι μπήκε ή θα μπει μέσα στο μυαλό σας και θα ξετρελαθείτε κανονικά. Μια νέα δουλειά; Ένα ταξίδι; Πάντως ξεσηκώνεστε αυτό είναι το σίγουρο και ξεχνάτε τα πάντα, ακόμα και το σύντροφό σας. Ότι και αν σας πω δε θα δώσετε καμία σημασία, αλλά το νου σας, οι επιθυμίες και τα όνειρά σας, βρίσκουν πόρτα! Τρώτε κόκκινη κάρτα.. χα χα τι θα κάνετε;

Καρκίνος
Γλυκά μου έχει μπει το κακό το διαβολάκι μέσα σας και ετοιμάζεστε να ξεπαραδιαστείτε κανονικά. Καλύτερα να το μοιραστείτε το γεγονός, πριν συμβεί, γιατί αν συζείτε, ή είστε παντρεμένοι και τα έξοδα τα έχετε από κοινού, σας βλέπω να σας κατσαδιάζουν κανονικά. Τι είναι αυτό που είναι τόσο πολύ ακριβό; Μήπως χρειάζεστε και επιπλέον; Μήπως να ξεκινήσετε τα νιαουρίσματα από νωρίς το πρωί;

Λέων
Λίγο γκρινιάρηδες σας βρίσκω πρωί-πρωί, γιατί θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα και από την άλλη δε θέλετε να κάνετε τίποτα απολύτως. Κάτι σας ενοχλεί, κάτι δε σας αρέσει και τόσο και θα το πείτε φωναχτά και δυνατά και για να σας ακούσουν και για να γίνει το δικό σας στο τέλος. Πάρτε τα ηνία και μη περιμένετε τα πάντα από τους άλλους.

Παρθένος
Σκέφτεστε να κάνετε κάτι κουλό. Κάτι που δε συνηθίζετε ως προσωπικότητες τέτοιες που είστε. Χρειάζεται ρίσκο και τόλμη και εσείς το έχετε. Κάπως έτσι θα νιώσετε σήμερα. Πριν κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε στη πορεία, ξανά σκεφτείτε το. Μετά δε θα υπάρξει πισωγύρισμα και ίσως και να βασανιστείτε, από τις τύψεις ας πούμε..

Ζυγός
Σήμερα θα σας βάλουν κάτω και θα σας φορτώσουν με ένα κάρο συμβουλές. Εσείς δεν έχετε καμία όρεξη για κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, γιατί κάτι εννοεί ο ποιητής. Διαφωνίες, εντάσεις, νευράκια, ναι θα παίξουν πολύ, κυρίως με συνεργάτες από τη δουλειά. Αφήστε το ύφος, δε τα γνωρίζετε όλα!

Σκορπιός
Τι είναι αυτό που έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και δε φεύγει με τίποτα; Αφορά τη δουλειά σας, κάποια νέα βήματα που ετοιμάζεστε να κάνετε και είστε σχεδόν σίγουροι πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Βέβαια, η ανασφάλεια πάλι στα κόκκινα για αυτό μη πάρετε καμία απόφαση ζωής αυτή την εβδομάδα γενικότερα. Αφήστε να φύγει το φεγγάρι πρώτα!

Τοξότης
Τρώγεστε κάπως με τα ρούχα σας και σήμερα ειδικά θα είστε μέσα στη γκρίνια. Μαύρο θα σας λένε, άσπρο θα λέτε εσείς. Επίσης και μέσα στην αντίδραση, αφού τίποτα δε σας αρέσει και στη τελική έχετε και τις παραξενιές σας. Αποφύγετε τις συζητήσεις με συνεργάτες ή την οικογένεια, γιατί σας βλέπω μέσα σε ρινγκ να χώνετε μπουκέτα!

Αιγόκερως
Τα βάζετε με το ταίρι σας αφού ξαφνικά εκείνο έχει ξεπαραδιαστεί και εσείς μόλις ξεκινήσατε να κάνετε τα κουμάντα σας. Και ο κλήρος για ακόμα μια φορά θα πέσει σε εσάς, να σβήσετε τις φωτιές, να καλύψετε τα χρέη. Αυτό θα σας εξαγριώσει εντελώς και σήμερα παίζει να σας ακούσει όλο το τετράγωνο, όπου και αν μένετε! Ψυχραιμία..

Υδροχόος
Μέσα στη τρελή τη χαρά σας τάζουν διάφοροι λαγούς με πετραχήλια. Κρατήστε μικρό καλάθι σε οτιδήποτε και αν ακούσετε, για να αποφύγετε τα δυσάρεστα στο μέλλον. Πάντως μια νέα συνεργασία προκύπτει, κάτι που καιρό κυνηγούσατε και μπορεί να σας βοηθήσει στα μελλοντικά σας τα σχέδια. Εσείς όμως κρατήστε τα φύλλα σας κλειστά!

Ιχθύες
Πολύ ωραία η ημέρα σας, ευχάριστη και ξένοιαστη. Θα βρεθείτε με κόσμο, θα πείτε διάφορα εκεί, καλά μη πιστέψετε ότι ακούσετε, γιατί κάποιος προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει και να σας ξεγελάσει. Βέβαια και να πέσει στην αντίληψή σας το ψέμα, κάντε τη πάπια και αφήστε να δείτε που το πάει ο ποιητής και τι εννοεί.. Είστε γατούλες σε αυτά..

magicfariel@gmail.com