Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 04/03/2015, by F'Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! "Δεν έχω χρόνο, για άλλο πόνο.." έτσι δε λέει και το τραγούδι.. Ε κάπως έτσι κοιτάζω την ώρα και σκέφτομαι, τι
να γράψω, τι να εξομολογηθώ, τι μυστικά υπάρχουν που δε σας τα έχω αποκαλύψει ακόμα..
Όμως θα τα κρατήσω για τον εαυτό μου, γιατί μερικές ψυχές, δε λένε να χωνέψουν, τη πραγματικότητα, τα λόγια αγάπης που εκφράζω, τις σκέψεις μου..

Και επειδή όλα είναι θέμα ενέργειας, θα σου απαντήσω, σα να σε έχω εδώ μπροστά μου.. Γιατί ξέρω, σε νιώθω, σε σκέφτομαι μέρες τώρα και είμαι σίγουρη για το θυμό σου..!!!

Ότι δίνεις παίρνεις στη ζωή αυτή και έφτασε η ώρα, να δεις τι έχεις δώσει τόσα χρόνια σε εμένα. Λιγοστές στιγμές ευτυχίας, αμέτρητες στιγμές σκότους και λύπης.. Ανισόρροπη η κατάσταση, σα τη ψυχή σου ένα πράγμα.. Όμως ακόμα σε αγαπώ, γιατί; Δε ξέρω. Ανεξήγητο το συναίσθημα αυτό, πολλές φορές.. Είμαι δίπλα σου, σε στηρίζω, αλλά με το πιο αόρατο τρόπο. Χαίρομαι για εσένα, για τα κατορθώματά σου, αλλά δε χρειάζεται να σου το επιβεβαιώσω κιόλας..

Οι Ταυρίνες είναι πιστές, αγαπούν με πάθος και αιώνια.. Μόνο που όταν δε τις αποδέχονται, όσο και αν πεισμώνουν, όσο και αν πληγώνονται, όσο και αν θέλουν να πεθάνουν, σηκώνουν το κεφάλι ψιλά και αποχωρούν.. Γιατί είναι υπερήφανες γυναίκες..

Μη θυμώνεις, Αγάπησε.. μπορείς..


Κριός
Κάτι σκέφτεστε να κάνετε, που δεν είστε απολύτως σίγουροι για αυτό. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και μιλήστε έξω απο τα δόντια, γιατί δε φταίνε όλοι αν εσείς έχετε τα ψυχολογικά σας. Μια επανάσταση έχετε κατά νου, καλό είναι να την αφήσετε να παραμείνει ως σκέψη, γιατί σίγουρα θα πληγώσει τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς, ή ακόμα και το ταίρι σας! Να θυμάστε πως το σύμπαν, έχει πόλεμο και σας επηρεάζει άμεσα! Μεγάλη προσοχή!

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να συμβεί ένα απρόοπτο ερωτικό γεγονός. Να εμφανιστεί το ενδιαφερόμενο άτομο απο το πουθενά και να χάσετε τη γη κάτω απο τα πόδια σας; Να σας πάρει τηλέφωνο; Πάντως κάτι θα κάνει που θα σας αναστατώσει απο τη μια γλυκά απο την άλλη κάπως πικρόχολα, αλλά το μυαλό σας το χάσετε μια και έξω! Το νου σας οι δεσμευμένοι, γιατί ο έρωτας, το χρήμα και ο βήχας δε κρύβονται! Πόσες φορές θα σας το πω!

Δίδυμος
Κάτι αλλάζει, προς το καλύτερο, γιατί αυτό που θέλατε καιρό τώρα είναι δικό σας και είστε και απο πάνω. Τι έγινε, βρήκατε τη δουλειά της αρεσκείας σας; Βρέθηκαν λεφτά απο το πουθενά; Τι σας ανέβασε τόσο ψυχολογικά που θα φέρετε τούμπα όλα τη προσωπική σας τη ζωή; Ακόμα και στη δουλειά, ένα μπράβο, σας ανεβάζει τόσο πολύ, που γίνεστε αρχηγοί σε χρόνο ντε τε! Μέσα στα χαμόγελα και την ικανοποίηση σας βρίσκω!

Καρκίνος
Θέλετε κάτι απεγνωσμένα. Μπορεί να είναι στη δουλειά, μπορεί και στο σπίτι και για να το αποκτήσετε θα πρέπει να αποδείξετε πως σας αξίζει! Τίποτα δε χαρίζεται και σήμερα θα πεισμώσετε σε μεγάλο βαθμό και θα χαθεί η λογική. Υπερβολική η αντίδρασή σας, σε κάθε όχι. Ξεσπάτε και απο εκεί που είναι να ζητήσετε κάτι ευγενικά, μπορεί και να το απαιτήσετε. Κρατήστε τις ισορροπίες, όσο μπορείτε, γιατί θα χάσετε αλλιώς και σίγουρα δε θα γίνει το δικό σας.

Λέων
Δύσκολη η ημέρα σας απο όλες τις απόψεις. Τίποτα δε θα  πάει καλά και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ. Βασικά, θα προτιμήσετε να κάνετε τις δουλειές σας με πλάγιο τρόπο και θα βρείτε πόρτα. Αυτό θα σας εξοργίσει γιατί θα χάσετε το χρόνο σας άδικα. Η υπομονή είναι αρετή, για αυτό ότι και αν συμβεί, προσμένετε στο ακουστικό σας και στη σειρά σας, γιατί κάπως έτσι πρέπει να γίνει το πράγμα. Ναι, καλύτερα να χαπακωθείτε ή να πάρετε μια βαλεριάνα.. θα ήταν το τέλειο!

Παρθένος
Η συμπεριφορά σας σήμερα θα είναι των άκρων! Πάει τρελάθηκε το μυαλό σας, έχει και Πανσέληνο αύριο στο ζώδιό σας, δε θα μπορέσει να σας μαζέψει κανείς! Οι δεσμευμένοι μισείτε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι βγαίνετε για σεργιάνι. Ξοδεύετε ασύστολα τα λεφτά σας απο εδώ και εκεί και ναι δεν είστε ο εαυτό σας. Μαγεμένοι είστε απο το σύμπαν, για αυτό, αυτό που θα σκεφτείτε, καλύτερα να κάνετε το αντίθετο! Χαοτική η ημέρα σας απο όλες τις απόψεις.

Ζυγός
Και εκεί που θα είστε μια χαρά, ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση θα σας αναστατώσει για τα καλά. Μπορεί να σας τα ψάλουν κιόλας, να το περιμένετε και αυτό. Βασικά σας χαλούν το κέφι, ξενερώνετε και πάλι απο την αρχή. Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, μπορεί ακόμα και θέματα σπιτιού. Σήμερα δε θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε αυτό, κρατήστε τη ψυχραιμία σας και φυσικά μη κάνετε καμία λαμογιά. Το φεγγάρι στέλνει κρυφές κάμερες.. χα χα ..

Σκορπιός
Καλά, το αγαπημένο σας! Σήμερα θα τα δείτε όλα κατά ένα περίεργο τρόπο και πάλι θα παίξετε το παιχνίδι των φίλων. Δηλαδή θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα, θα αραδιάσετε παράπονα ή μπορεί και το αντίθετο. Να επιτεθείτε και να στάξετε δηλητήριο στα άτομα που πιστεύετε πως σας το παίζουν φίλοι. Πάντως ξανά κάνετε ένα test drive, γιατί είστε ανασφαλής και ο τρόπος σας θα είναι άγαρμπος. Πάλι ξεπερνάτε τα όρια, στις σχέσεις σας!

Τοξότης
Δε ξέρω τι έχετε πάθει, αλλά σίγουρα έχετε τρελαθεί. Κάνετε πράγματα όχι και πολύ συνηθισμένα και εκπλήσσετε τους γύρω σας. Θέλετε να τραβήξετε τη προσοχή τους; Αποζητάτε λίγη κατανόηση στο πρόβλημά σας; Είστε ανήσυχοι πολύ και αδικαιολόγητα. Αυτό δεν αρέσει στα άτομα που είναι δίπλα σας και αν δε χαλαρώσετε θα είστε μόνοι όλη την ημέρα. Απο την άλλη κάνοντας κάτι extreme μπορεί να εντυπωσιάσετε όμως και να εκτεθείτε. Προσέξτε τις κινήσεις σας!

Αιγόκερως
Πω πω νεύρα πρωί-πρωί! Σας έχουν πρήξει με τις παραξενιές τους, με τα σχόλια τους, με τις απαιτήσεις τους και σήμερα θα κάνετε το μεγάλο το μπαμ. Δύσκολη η ημέρα σας απο όλες τις απόψεις, βασικά στη τσίτα σας βρίσκω και με το δηλητήριο στο στόμα. Έχετε τα δικά σας, είστε κουρασμένοι, αποζητάτε λίγη φροντίδα και στοργή και μόνο αυτά δε σας προσφέρουν. Πεισμώνετε και ρίχνετε και ένα πέπλο ψύχους, έτσι για να φροντίσετε να μη σας πλησιάσει κανείς!

Υδροχόος
Έχετε στο μυαλό σας, να κλείσετε ένα ραντεβού λίγο μυστήριο και άκρως ερωτικό. Δε ξέρω πώς το φαντάζεστε και μέχρι πού είστε διατεθειμένοι να φτάσετε, πάντως αν καταφέρετε να βρεθείτε στο σωστό το μέρος, με το άτομο που σας ενδιαφέρει, φροντίστε να είστε μέσα στη γλύκα και τα σχετικά. Υπάρχει η περίπτωση, οτι δώσετε να πάρετε, δηλαδή αν είστε μέσα στη ψύχρα, να λάβετε το ίδιο όμως με πικάντικη συνομιλία, που θα φέρει εντάσεις και εκνευρισμό. Το νου σας. Τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο; Να τα βρείτε ή να πλακωθείτε;

Ιχθύες
Αναστατωμένους σας βρίσκω, μέσα στον έρωτα και το πάθος! Φαντασίες του μυαλού, σας λέω, για αυτό τουλάχιστον οι δεσμευμένοι, καθίστε φρόνιμα για η προσγείωση στη πραγματικότητα θα είναι πιο ανώμαλη απο ποτέ. Κάτι έχει μπει στο μυαλό σας, κάποιον θα συναντήσετε τυχαία, μια αναλαμπή θα τη πάθετε και δε θα μαζεύεστε με τίποτα. Παράξενη η ημέρα σας, που κρύβει έντονες επιθυμίες και πάθη, που ως το βράδυ θα έχετε ξεπεράσει εντελώς! Αν είστε φρόνιμα παιδιά..

magicfariel@gmail.com