Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 11/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιμένω. Είμαι ακόμα εδώ! Κάτι συμβαίνει, κάποιους προφανώς ενοχλεί η παρουσία μου, δέχομαι επίθεση, συμπαντική! Βρήκαν τον άνθρωπο.. Γιατί αν
με διάβαζαν, οι κακοπροαίρετες ψυχές, θα ήξεραν, πως δε το βάζω κάτω εύκολα, πως στα δύσκολα πεισμώνω πιο πολύ και πως θα κινήσω γη και ουρανό για να επανέλθει η ισορροπία, σε ότι μου αρέσει περισσότερο, το blog μου!

Τα θέματά μου! Η πηγή του κακού! Μα μιλούν για αλήθειες, για απόψεις του σήμερα, της στιγμής. Για συναισθήματα που υπάρχουν στη καρδιά μου, στη καρδιά σου και πάει λέγοντας το πράγμα. Η αγάπη και ο έρωτας, δεν είναι ταμπού! Είναι ΖΩΗ! Σε ποιον δεν αρέσει η ζωή, να σηκώσει το χέρι! Ας μη με διαβάζει.. Τι με νοιάζει..

Εκφράζομαι ελεύθερα, μοιράζομαι απελευθερωμένα, διεκδικώ με πάθος, γιατί έτσι με έκανε η μαμά μου.. Με γέννησε εκεί στη πανέμορφη την Έδεσσα, δίπλα στους Καταρράκτες.. Να γιατί είμαι έτσι.. Παιδί της φύσης.. Λατρεύω και τις κερασιές..
Θα μάθω νέα πράγματα. Θα γίνω και τεχνικός.. μπα.. θα προσλάβω έναν! Πάντως θα προχωρήσω, ακόμα πιο δυνατή, πιο αποφασισμένη, γιατί ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου. Ξέρω τι μου αρέσει. Να είμαι ο εαυτός μου. Το ξωτικό το τρελό και αλλοπαρμένο, η γυναίκα σκύλα-business woman, μια ύπαρξη.. παρεξηγημένη.. αλλά επιμένω.. ξέρω το δρόμο, όμως πάνω από όλα θα είμαι ο εαυτός μου..

φιλάκια..

Κριός
Κάτι έχετε πάθει εσείς.. Προεόρτια του σύμπαντος λέω εγώ. Δε μαζεύεστε σπίτι με τίποτα. Σας έχουν φάει οι δρόμοι, οι βόλτες και οι φίλοι. Όπου πρόσκληση και εσείς.. Μήπως κάτι σας ενοχλεί στο σπίτι και αποφεύγετε να το αντιμετωπίσετε; Μαύρους κύκλους έχετε κάνει από τη κούραση, αλλά δε σας νοιάζει και τόσο; Μήπως κάτι σας πνίγει και αντί να το μοιραστείτε, αντιδράτε κάπως έτσι;;; Κοιμηθείτε περισσότερο!

Ταύρος
Μπορεί τα άστρα να είναι φιλικά με εσάς, αλλά προφανώς δεν είστε εσείς μαζί τους. Κάτι συμβαίνει εκεί ψιλά, ή μπορεί και ένα κακό μάτι να σας έχει φάει κανονικά, γιατί .. και το κακό συνεχίζεται. Να κλειδώνετε το σπίτι σας. Το αμάξι σας. Να προσέχετε τα λεφτά σας. Να είστε συγκεντρωμένοι. Γιατί περισσότερο χαμένους στο διάστημα σας βρίσκω παρά κάπου αλλού. Μέρες που μπορούν να συμβούν όλα τα κουλά μαζί και να ξεφύγετε εντελώς!

Δίδυμος
Πώς πάτε από κέφια; Βρήκατε λύσεις στα θέματά σας; Αντιμετωπίσατε τον εχθρό; Οι καταστάσεις σας πιέζουν. Από τη μια τα ερωτικά σας, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, δε ξέρετε ποιο δρόμο να διαλέξετε. Πάντως δύσκολη η ημέρα σας. Πρέπει να κάνετε την ανατροπή, γιατί έτσι θα ξυπνήσετε, έτσι θα βρείτε τον εαυτό σας ξανά. Μη κλείνετε τις πόρτες, αφήστε και κάτι ανοιχτό, γιατί ή θα χρειαστείτε τη δουλειά, ή εκείνη την αγκαλιά. Προχωρήστε σε πράξεις και αφήστε τις θεωρίες..

Καρκίνος
Στο μάτι του κυκλώνα χρυσά μου, ετοιμαστείτε. Δύσκολη η ημέρα σας κυρίως για επαγγελματικά θέματα. Σας στριμώχνουν στη γωνιά και σας τα ψέλνουν κανονικά. Θα πρέπει να ακούσετε με προσοχή, είτε συμφωνείτε, είτε όχι, αλλιώς αν αντιμιλήσετε να περιμένετε να δείτε και τη πόρτα εξόδου. Αφήστε τους εγωισμούς και τις ιστορίες για αγρίους, ξέρω σας χαλούν τη νιρβάνα και κάντε τη πάπια καλύτερα!

Λέων
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Κάτι θέλετε να κάνετε πάρα πολύ και δε θα κοιτάξετε αν θα σας ακολουθήσουν οι άλλοι αυτή τη φορά. Ξαφνικά θα εκπλαγείτε από τη στάση τους, μπορεί και να γκρινιάξετε, αλλά κανείς δε θα σας δώσει σημασία. Για αυτό λοιπόν πράξτε αναλόγως και να είστε και έτοιμοι να υποστείτε τις συνέπειες. Πάντως δεν είναι καλή ημέρα για τον κόσμο.. έχουν νεύρα!

Παρθένος
Πείσμα και κακό. Σήμερα θα σας πιάσει εκεί το παράξενό σας και θα θελήσετε να δείξετε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Να περιμένετε κάποιοι να αντιδράσουν ή ακόμα και να σας αντιμιλήσουν. Μη το προχωρήσετε το θέμα, γιατί δε σας παίρνει σε κάποια ζητήματα και θα βγουν από πάνω. Θα σας έλεγα να αποφύγετε τις επαφές τρίτου τύπου και να απομακρυνθείτε από τη πυρά!

Ζυγός
Γκρίνιες και πάλι γκρίνιες. Παντού. Στα προσωπικά σας, στη δουλειά, όπου λέτε καλημέρα τέλος πάντων. Περίεργη η ημέρα σας, προφανώς αυτά που θα ακούσετε ή θα σας ζητήσουν, θα σας ενοχλήσουν και θα νιώσετε ένα πνιγμό από το πουθενά. Όχι δε θα κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Αντιθέτως θα επιτεθείτε και θα πείτε και λόγια τσουχτερά. Το νου σας γιατί σήμερα έχει πόλεμο, νικητές και ηττημένους!

Σκορπιός
Νεύρα πολλά νεύρα κυρίως στη δουλειά. Δύσκολη η ημέρα σας, αφού κάτι θα σας ενοχλήσει και ξαφνικά θα βγείτε στην επίθεση. Ο πανικός ο ίδιος, γιατί παίζει να μη μαζεύεστε με τίποτα. Αποφύγετε την οδήγηση, ή τα αιχμηρά τα αντικείμενα, γιατί θα υπάρξουν απώλειες.. χα χα .. μπορεί κανά δάχτυλο, ή ακόμα και να στουκάρετε πουθενά και να σας τρέχουμε.. Ούτε με τα πόδια.. Τόσο πολύ!

Τοξότης
Ασυγκράτητοι! Ανεβασμένοι! Μια χαρά σας βρίσκω, μια χαρά θα παραμείνετε όλη την ημέρα. Κάτι σας μπήκε στο μάτι, ή σας κατέβηκε μια φοβερή ιδέα, που θα κάνετε τα πάντα για το κάνετε δικό σας, ή να το υλοποιήσετε. Δε θα περιμένετε ούτε λεπτό, ούτε καμιά σειρά, ούτε τίποτα. Με ένα μαγικό τρόπο, θα προσπεράσετε και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την επιθυμία σας. Τι είναι αυτό; Να μας το πείτε, να μαθαίνουμε..

Αιγόκερως
Η ημέρα που θα τα πάρετε στο κρανίο με την οικογένειά σας και θα ξεσπάσετε κανονικά. Σας ζητούν τα παράλογα και εσείς από υπομονή τέλος. Θα εκραγείτε, θα φωνάξετε, πάντως στο τέλος θα βάλετε μια τάξη στα πράγματα, αλλά μέχρι τότε θα έχετε ανεβάσει πίεση 100 που λέμε.. Δύσκολη η ημέρα σας και στη τσίτα από το πρωί ένα πράγμα, για θέματα όχι τόσο σοβαρά, όμως ή θα γίνουν με τον τρόπο σας, ή καθόλου!

Υδροχόος
Αγαπημένα μου παιδιά, ετοιμαστείτε να κάνετε μπουμ! Θα εκραγείτε κανονικά. Θα ξεφύγετε ένα πράγμα. Καιρό τώρα γεμίζει η ψυχή σας με διάφορα, δε μιλάτε, είστε ήσυχοι που λέει ο λόγος, όμως σήμερα κάτι θα σας ενοχλήσει ξανά, που θα ξεφύγει το πράγμα. Σας βλέπω να φωνάζετε, να κλωτσάτε, να σπάτε διάφορα, γιατί αστρολογικά και μόνο η ημέρα σας είναι χάλια. Τώρα αν ήσασταν άτακτα παιδιά, μη ζητάτε και τα ρέστα!

Ιχθύες
Ναι μια μούρλια σας έχει πιάσει και μια ανασφάλεια μπορώ να πω και τα βλέπετε τα πράγματα κάπως μονόπλευρα. Ή πρέπει να γίνουν διάφορα με τον τρόπο σας, ή ο χαμός ο ίδιος. Πάντως καταπιέζετε το περιβάλλον σας με παράλογες συμπεριφορές και χαλάτε και τη ζαχαρένια μερικών. Ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι στη τσέπη γιατί φτάνετε στα άκρα. Δεν εξαφανίζεστε για την ημέρα πριν καταστρέψετε ότι βρείτε μπροστά σας;

magicfariel@gmail.com