Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τι Δεν έπρεπε να κάνει σήμερα το κάθε Ζώδιο, by F’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Σκέφτηκα, η μέρα πέρασε, τώρα έμεινε η νύχτα, αλλά θα φύγει και αυτή, τα σημάδια όμως υπάρχουν, τα γεγονότα έχουν ήδη συμβεί, τουλάχιστον τα
περισσότερα και όσο να είναι ένα πόρισμα, για το Τι Δε θα έπρεπε να κάνει ο καθένας από εμάς σήμερα, το γνωρίζουμε. Βέβαια, για τους νυχτερινούς τύπους της παρέας, τους γνωστούς Αέρηδες, έχει ακόμα μέλλον η υπόθεση. Ακόμα και οι Φωτιές, μπορούν να ανάψουν φωτιές απόψε και ας μη το ξέρουν ακόμα.


Πάμε να ξεκινήσουμε το φανταστικό μας voyage και ότι προκύψει..!


Κριός
Εσείς αγαπητά μου να το περιμένετε να πάθετε τα πάντα μέσα στο μήνα. Συμβαίνουν απίστευτα κουλά πάνω από το κεφάλι σας και δε το ξέρετε ακόμα. Λοιπόν, για σήμερα αντί να συμβιβαστείτε σε ένα προσωπικό σας ζήτημα, βάλατε τις φωνές στο ταίρι σας, πεισμώσατε και θα γίνει το δικό σας. Νομίζω δε βάλατε γλώσσα μέσα.

Ταύρος
Αντιδράσατε σε οτιδήποτε σας ενόχλησε. Σε κάθε πρόκληση να και το κόκκινο το χρώμα, στην επίθεση κατευθείαν. Αλλαγές στη δουλειά, στο τρόπο που δουλεύετε σας κουράζουν και πεισμώσατε μέχρι θανάτου. Ακόμα τα βάλατε και με το ταίρι σας, από το πρωί. Μέσα στη γκρίνια και η μπηχτή που στάζει φαρμάκι, έτοιμη και εκτοξεύτηκε!

Δίδυμος
Είχατε όλη τη καλή την όρεξη να οργανώσετε διάφορα πράγματα και ενώ ξεκινήσατε, βρέθηκαν τόσες εκκρεμότητες που εκνευριστήκατε και τα αφήσατε όλα στη μέση. Χάος κανονικό, ακόμα και με το ταίρι σας πρέπει ήδη να μη μιλιέστε! Εντάξει, ρίξτε τώρα τα μούτρα και πάρτε τον τηλέφωνο. Τι φταίει το έρημο το πλασματάκι;

Καρκίνος
Μπορεί να είχατε όλη τη καλή τη διάθεση από το πρωί, αλλά πρέπει τα απρόοπτα να σας ξενέρωσαν κανονικά. Μέρα που θα έπρεπε να βάλετε τα δυνατά σας σε όλες τις περιπτώσεις, όμως κάνατε πίσω και το παίξατε για ακόμα μια φορά θεατές. Επηρεαστήκατε από τους πάντες και τα πάντα και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση..

Λέων
Υπάρχει ένα θέμα από το παρελθόν που σας βασανίζει το μυαλό. Ενώ όλοι σας έχουν πει να κάνετε πίσω και να το λύσουν εκείνοι, εσείς όλως τυχαίως, πάλι μέσα στο μάτι του κυκλώνα βρεθήκατε και πάλι δε συγκρατηθήκατε όπως έπρεπε. Μυαλό δε βάζετε με τίποτα. Ξεσπάτε στο ταίρι σας, αδικαιολόγητα και αντί για ψυχραιμία, πανικός!

Παρθένος
Σίγουρα η ημέρα σας ήταν δύσκολη και απρόβλεπτη. Πολλά κουλά μαζεμένα και ναι εσείς οι άνθρωποι της οργάνωσης, βρίσκεστε μέσα σε ένα χάος κανονικό. Συμβαίνει αυτό και στις καλύτερες τις οικογένειες. Πάντως αν κάποιος σας μιλήσει για τα συναισθήματά του απόψε, μη κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Δηλαδή αυτό θα κάνετε και σας το λέω από τώρα, θα είναι μέγα λάθος!

Ζυγός
Σήμερα θελήσατε να λύσετε διάφορα θέματα που σας απασχολούσαν. Κυρίως στο σπίτι. Αντί λοιπόν να το κάνετε όμορφα και ωραία, εκνευριστήκατε και ξαφνικά να και τα μαχαίρια. Πάει το καλό το κλίμα το ρημάξατε. Ούτε στο ταίρι σας δε θα μιλήσετε για αυτό. Θα προτιμήσετε να μείνετε με τα μούτρα ως το δάπεδο.. Πω πω γκρίνια!

Σκορπιός
Αντι να λύσετε ένα πρόβλημα, πεισμώσατε και απομονωθήκατε. Δεν έπρεπε να το κάνετε αυτό, αλλά το κάνατε. Επιμείνατε σε κάτι, όμως δε βγήκε κάτι καλό και η ημέρα σας έγινε ακόμα πιο χάλια. Αφήστε το, το ρημάδι και αύριο μέρα είναι. Πάντως όχι μόνο δε δώσατε λύσεις, αλλά το κάνατε το θέμα σας περίπλοκο. Ένα κουβάρι.

Τοξότης
Όχι μόνο ψύχραιμοι δε μείνατε, αλλά τα βάλατε με τους πάντες, ακόμα και με τους αγαπημένους σας. Ξεσπάσατε ένα πράγμα και δεν έπρεπε. Βρήκατε τη λάθος τη στιγμή. Και αντί να κάνετε πίσω σε ένα θέμα που αφορούσε τη δουλειά σας, όλο και ρίχνατε λάδι στη φωτιά. Βρε θα σας μαλώσω. Πιο καλή η μοναξιά. Όπου πάτε κάντε πανικό και φασαρία.

Αιγόκερως
Πολλά λάθη, εκκρεμότητες και παρατράγουδα από το πουθενά. Αφού δεν είστε συγκεντρωμένοι, κάτι σας έχει πάρει το μυαλό. Πάντως ούτε με το σύντροφό σας θα ασχοληθείτε ουσιαστικά αν και θα έπρεπε. Μα κάτι καίει μέσα σας, τι θα κάνετε για αυτό; Δε μαζεύεστε χρυσά μου, δε μαζεύεστε..!!

Υδροχόος
Αντί να αράξετε το κορμί σας και να το χαρείτε, τα κάνατε πάλι όλα μπάχαλο. Πείτε μια γλυκιά κουβέντα στους ανθρώπους σας, δε κοστίζει μια. Και βιαστήκατε να βγάλετε το πόρισμα και ξεφύγατε με υπερβολικές συμπεριφορές. Χάος, το φέρατε, μαζί με την απαισιοδοξία.. Νομίζω πως έχετε θέματα.. Χαλαρώστε και απολαύστε..

Ιχθύες
Και ενώ δεν έπρεπε να ανακατευθείτε σε ένα καυγά, εσείς τσουπ στη μέση να ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Ντροπή σας τίποτα άλλο δε λέω. Εσείς μπορεί να το απολαμβάνετε όμως οι άλλοι είναι έτοιμοι να βγάλουν τα μαχαίρια.. Το φαντάζεστε δυο γυναίκες σε ένα ρινγκ;;; Της τούφας θα γίνει.. χα χα .. ξέρετε εσείς τι κάνετε..!!

magicfariel@gmail.com