Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 12/03/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι λίγο ως πολύ αλλοπαρμένη τις ημέρες αυτές, βασικά τα νεύρα μου κάνουν party! Όλα με ενοχλούν! Ξαφνικά έχουν διαταραχθεί
οι ισορροπίες στη ζωή μου και για να ανταπεξέλθω θα πρέπει να βάλω βαθιά το χέρι στη τσέπη! Μα σύμπαν μου, ασχολήσου εκεί με το Κριό και άσε εμάς τους Ταύρους στην ησυχία μας! Ο Άρης μήπως με στραβοκοιτά; Είμαι και δίπλα.. πρέπει να με παίρνουν τα σκάγια.. δεν εξηγείται αλλιώς!



Βαρέθηκα σας λέω, βαρέθηκα! Όλο προβλήματα και δε φτάνουν αυτά, έχουμε και τους δήθεν, τη προσποίηση την ίδια να μας κάνει και μαθήματα!

Αν είχα να διαλέξω εποχή, ίσως να επέλεγα εκείνη, που η γυναίκα ήταν στο σπίτι, μεγάλωνε τα παιδιά, μαγείρευε και περίμενε τον άντρα, τον αφέντη να φέρει όλα τα καλά του κόσμου.

Θα διάλεγα το τότε, που όταν μιλούσε ένας άντρας σε με μια γυναίκα, ήταν ρομαντικό, κοκκίνιζαν και οι δυο και για να την αγγίξει, θα έπρεπε να τη φλερτάρει ως κύριος, να της μιλήσει όμορφα, να τη διεκδικήσει, από το σπίτι της, να της κάνει εκείνη τη βραδινή καντάδα.. Ακόμα και να τη κλέψει, γιατί και αυτό είχε τη γλύκα του..

Και ερχόμαστε στο σήμερα, που έχουν χάσει την αξία τους όλα αυτά. Που οι ρόλοι ανάθεμα, τι μορφή έχουν, που χρόνος δεν υπάρχει και ότι προκύψει. Όχι δε μου αρέσει.

Γιατί κατά βάθος είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Μου αρέσει ο άντρας, να είναι άντρας! 

do you?

Καλή συνέχεια σε όλους!

Κριός
Πάει εξαντλήθηκε η υπομονή σας και σήμερα θα τα κάνετε όλα μπάχαλο. Θα βάλετε τις φωνές, θα τσακωθείτε, πάντως το στόμα σας δε θα το κρατήσετε κλειστό και κάπως έτσι γίνονται οι μάχες. Τα βάζετε ή με τους γονείς σας, ή ακόμα και με το αφεντικό σας, αλλά σας πνίγει το δίκιο και έχετε ανάγκη να ακουστείτε και εσείς, μπας και μπουν τα πράγματα λίγο στη θέση τους. Τι να πω.. ψυχραιμία!

Ταύρος
Δε ξέρω αν πήρατε σόδα, πάντως πάνω κάτω τις αποδεχτήκατε τις αλλαγές και έρχονται και άλλες. Εντάξει στη θεωρία όλα ακούγονται πιο εύκολα, αλλά όταν όλες αυτές οι ιδέες μπαίνουν σε πράξη, έρχονται τα δύσκολα. Μέρα που θα γκρινιάξετε και πάλι, θα γκριζάρει κάπως το τοπίο σας, αλλά αν είστε καλά οργανωμένοι, θα αντεπεξέλθετε μια χαρά. Κλείστε όλες σας τις εκκρεμότητες, πριν αναλάβετε κάτι καινούριο.

Δίδυμος
Κάτι σας βασανίζει και σήμερα θα ξυπνήσετε και κακόκεφοι και έτοιμοι για όλα. Βασικά, σας βλέπω να αντιδράτε κάπως παράξενα σε ένα πρόβλημά σας και αντί να λυθεί το θέμα, ξαφνικά για να γίνει ακόμα πιο δύσκολο. Θα σας έλεγα να καθίσετε λίγο φρόνιμα, γιατί την έχετε δει τη συνέχεια του έργου και θα ήταν χαζό εκ μέρους σας, να πάτε και να πέστε κατευθείαν μέσα στη παγίδα. Αφήστε να φύγει η ημέρα, αδιάφορα.. Και ας καίγεστε από μέσα!

Καρκίνος
Και το κακό συνεχίζεται κανονικά. Δεύτερος γύρος στη δουλειά, πάμε για το επόμενο ματς. Κάπως έτσι θα είναι και η σημερινή ημέρα, εσάς θα σας ζητούν λαγούς με πετραχήλια και εσείς πιο σκληροί από ποτέ, θα αρνηθείτε και θα αντιδράσετε γενικώς.. Σπάνιο αυτό για το χαρακτήρα σας, αλλά και εσείς μαζεύετε τόσο καιρό διάφορα μέσα σας και ξεσπάτε τις ημέρες αυτές. Διπλωματική πρέπει να είναι η στάση σας, αλλιώς θα χάσετε! Το νου σας..

Λέων
Πω πω μέρα που σας ξημέρωσε. Φορέστε κράνος καλύτερα γιατί θα γίνει ο χαμός. Συζητήσεις πολύωρες για λίγα προβλήματα θα σας εξαντλήσουν και όχι μόνο. Ξαφνικά αυτά που θα ακούσετε θα σας προκαλέσουν ένα χάος και εκεί που νομίζατε πως βρήκατε την άκρη του νήματος, εκεί και θα τη ξανά χάσετε. Ψυχραιμία, γιατί αστρολογικά η ημέρα δεν είναι καλή σχεδόν για κανέναν. Μη δώσετε τόση σημασία.. Προσπεράστε το!


Παρθένος
Τι πρέπει να αλλάξετε; Το αμάξι σας; Το υπνοδωμάτιό σας; Να αγοράσετε ένα νέο ψυγείο; Πάντως κάτι επιβάλλεται να γίνει, για να ηρεμίσετε και εσείς και να φτιάξει το κέφι σας ξανά. Μήπως χάλασε ο υπολογιστής σας; Πάρτε το απόφαση και βάλτε ένα τέλος σε οτιδήποτε σας προβληματίζει τις ημέρες αυτές. Πρέπει να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και όχι να αφήνετε να συσσωρεύονται πράγματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία για εσάς, όμως είναι απαραίτητα!

Ζυγός
Πιο χάλια δε γίνεται! Συγγνώμη που σας το λέω έτσι χύμα στο κύμα, αλλά είχατε καιρό να νιώσετε τέτοιες ανακατωσούρες και αναμπουμπούλες.. Γύρω σας γίνεται ο χαμός, ο κόσμος σφάζεται κανονικά και αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα τα σοβαρά, κάνετε και το διαιτητή. Βέβαια, δε θα σας αφήσουν ούτε κάπως έτσι να μεσολαβήσετε, συνεπώς θα χάσετε το χρόνο σας άδικα, τη ψυχραιμία σας εντελώς και ή θα μπείτε και εσείς στη μάχη ή θα τη κάνετε από τη πίσω πόρτα!

Σκορπιός
Σήμερα θα τα δείτε όλα στα κόκκινα! Ξαφνικά δε θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και ή θα γίνει με τον τρόπο σας ή καθόλου. Μια από τα ίδια τα χθεσινά βεβαίως, αλλά ακόμα χειρότερα. Μυρίζομαι πως είναι για επαγγελματικά θέματα, γιατί εσείς άλλα ζητάτε και άλλα σας προσφέρουν. Σας χρυσώνουν και το χάπι και αυτό σας τρελαίνει ακόμα πιο πολύ, αφού σιχαίνεστε τα ψέματα και τις απάτες. Όταν τα κάνετε εσείς αυτά είναι καλά; Δύσκολη η ημέρα σας και ναι θα είστε πρώτοι στη μάχη!

Τοξότης
Και με το καλημέρα σας, κοιτάζετε το πορτοφόλι σας και είναι άδειο. Κάποιοι σας χρωστούν χρήματα, κάπου κάτι είχατε δώσει, που τώρα το έχετε μεγάλη ανάγκη. Ζητήστε το όμως με όμορφο τρόπο, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να σας κάνουν το χατίρι. Άλλωστε διαλέξατε και εσείς την ημέρα. Ο κόσμος δεν είναι στα καλά του και θα αντιδράσει μόνο σε καλές συμπεριφορές. Ένα πανικό και μια αγωνία θα τη νιώσετε, αλλά στο χέρι σας είναι να πάνε όλα καλά.. Για να δούμε..

Αιγόκερως
Εννοείται πως και εσάς η ημέρα σας δε θα είναι και τόσο καλή. Το δηλητήριο το έχετε έτοιμο, στάζετε φαρμάκι και δε διστάζετε να το ρίξετε εκεί που χρειάζεται. Παίζει μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά, πάντως μια μάχη θα τη δώσετε και θα ξεφύγει το πράγμα εντελώς. Δεν είναι καλή ημέρα, ούτε για να συνεργαστείτε με τον κόσμο, ούτε να απαιτήσετε διάφορα. Κανείς δεν έχει το μυαλό στη θέση του.. Χαλαρώστε! Είναι συμπαντικό το κακό!

Υδροχόος
Γλυκά μου ξεκουραστείτε. Ασχολείστε με πολλά πράγματα μαζί και τα έχετε παίξει εντελώς. Δεν είστε ο εαυτός σας τώρα τελευταία, δηλαδή ας πούμε εδώ και 4 χρόνια, αλλά πού θα πάει θα στρώσει το πράγμα. Χρειάζεστε ύπνο και λίγο να κλείσετε τον εγκέφαλο γιατί ρίχνετε πολύ σκέψη τις ημέρες αυτές και σε λίγο θα καεί. Δε σας ειρωνεύομαι.. ούτε καν, αλλά σας παροτρύνω να ψάξετε να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό.. Εξαφανιστείτε για σήμερα, ξέρετε εσείς.. έχετε το τέλειο τον τρόπο..

Ιχθύες
Ακόμα μια δύσκολη ημέρα για εσάς. Μιλάτε, συνεχώς μιλάτε και κανείς δε σας δίνει σημασία πια. Σήμερα θα προσπαθήσετε να σώσετε λίγο τη κατάσταση, αλλά ρίξατε τόσο φαρμάκι, που δε νομίζω. Θέλει μέρες ακόμα για να συνέλθουν κάποιες ψυχές. Πάντως πεισμώνετε, επιμένετε και ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Ο πανικός ο ίδιος και όχι δε κάνετε πίσω με τίποτα. Βρε τι πάθατε; Γιατί τόσο μάχιμοι; Τι σας έκαναν; Θα κάνετε ρυτίδες.. χα χα !

magicfariel@gmail.com