Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Το Ζώδιο του μήνα, Υδροχόος, by F’Ariel!

Έφτασε και η εποχή σας, χρυσά μου! Μέσα στο καταχείμωνο γεννηθήκατε, αυτό εξηγεί πολλά, δε νομίζετε; Είστε όμως μεγάλη
αδυναμία, σε πολύ κόσμο, ανεξήγητο και αυτό, αλλά αφού έτσι το θέλει το σύμπαν, τι να κάνουμε τώρα; Επιτέλους έφυγε ο Κρόνος από το Σκορπιό, που τόσα χρόνια σας βασάνιζε και σας προκάλεσε έντονα το συναίσθημα της αυτοκαταστροφής.

Νέος χρόνος, νέος μήνας, φτάσανε και τα γενέθλιά σας, καιρός να κάνετε μια ευχή και να δημιουργήσετε από την αρχή και πιο σωστά, το οτιδήποτε.

Είναι μια σχέση; Μια μόνιμη σχέση;

Είναι μια δουλειά; Ένα νέο όνειρο;

Είναι οι φίλοι σας; Να δείτε ποιοι είναι οι αληθινοί και ποιοι όχι; Να κρατήσετε δίπλα σας αυτούς που πραγματικά σας αγαπούν και αξίζουν;

Τι μάθημα πήρατε όλα αυτά τα χρόνια; Τι σας είπε ο Κρόνος εκεί στο αυτί, τόσο φωναχτά, που σήμερα σημαίνει κάτι πολύ σπουδαίο; Γίνατε καλύτεροι άνθρωποι;

Λοιπόν και κάπως έτσι τα άστρα λένε τα ακόλουθα..

Δουλειά και πάλι δουλειά, λεφτά και πάλι λεφτά. Θα πρέπει να τα βάλετε κάτω και να δείτε τι πραγματικά θέλετε από τον εαυτό σας. Όχι για εγωιστικούς λόγους, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς. Είναι και θέμα γοήτρου, να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι ξανά, να πετύχετε και να φέρετε τα πάνω κάτω, έστω για τελευταία φορά.
Πριν κάνετε όμως το οποιοδήποτε βήμα, δείτε πόσα λεφτά έχετε στη τσέπη και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε, γιατί αυτό είναι το φρόνιμο. Ένα μάθημα που σίγουρα σας το δίδαξε ο Κρόνος! Μη το ξεχνάτε αυτό..

Φτιάξτε τις σχέσεις σας με τον κόσμο. Το σύμπαν κάνει τα μαγικά του, έχει όλη τη καλή τη διάθεση να σας βοηθήσει σε αυτό. Ναι πρέπει να αποκατασταθεί η φήμη σας, γιατί τη ρημάξατε αρκετοί, είτε σε θέματα καριέρας, είτε συνεργασιών, είτε φιλίας! Πλησιάστε τον κόσμο με το δικό σας τον τρόπο, ζεστά, όμορφα, χαμογελαστά και δε θα χάσετε!

Σχέσεις και πάλι σχέσεις! Θα σας το λέω και θα σας το ξανά λέω. Καλύτερα δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Να φροντίστε να συναναστρέφεστε με ανθρώπους ουσιαστικούς, με πλούσιο περιεχόμενο που έχουν τη δυνατότητα και να σας κατανοήσουν και να σας στηρίξουν, στα σχέδια που κάνετε! Στοχεύστε ψιλά, για να φτάσετε ψιλά! Άλλος τρόπος δεν υπάρχει και ναι αυτή τη φορά οι πόρτες θα είναι ανοιχτές, αρκεί να το ψάξετε το θέμα.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας, τη τσέπη σας και το μέλλον σας.

Ο έρωτας δυστυχώς δεν υπάρχει τόσο έντονα, όσο το θέμα της καριέρας και των χρημάτων. Βέβαια επειδή είστε και απρόβλεπτοι τύποι, μπορεί να κάνετε στροφή και να τους αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό. Δηλαδή να επιλέξετε ένα άτομο, πολύ διαφορετικό από τις ως τώρα προτιμήσεις σας, να δοκιμάσετε και αυτή τη περίπτωση.
Ερωτικά βρίσκεστε σε μια πολύ παράξενη φάση, πάλι φταίτε εσείς και κανείς άλλος και είναι στο χέρι σας, να αλλάξει το σκηνικό. Κάντε την έκπληξη στον εαυτό σας και δε θα χάσετε.

Αλλά το μυαλό σας είναι αλλού.

Θέλετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, αλλά βάλτε προτεραιότητες για να μη χαθείτε στη πορεία.. Δύσκολο και αυτό, αφού πράττετε έτσι όπως νιώθετε.

Επαγγελματικά τώρα, ξανά μια από τα ίδια. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να είστε σιωπηλοί, αθόρυβοι και να βλέπετε με υπομονή το τι γίνεται τριγύρω σας. Διώξτε από δίπλα σας ανθρώπους που δε σας κάνουν και συναναστραφείτε με κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με εσάς, ακόμα και τα ίδια όνειρα.

Μη κάνετε κανένα βήμα, δηλαδή μην υπογράψετε τίποτα, μη δεσμευτείτε για τίποτα, μη δώσετε τα χέρια, γιατί θα το μετανιώσετε μετά ή θα ξεπαραδιαστείτε άνευ λόγου και αιτίας. Παίξτε μπάλα όπου φυσάει ο άνεμος, άλλωστε σας ταιριάζει μια τέτοια κατάσταση πολύ, μαζέψτε κανά φράγκο και μετά από Οκτώβρη βλέπετε τι κάνετε!

Μεγάλη προσοχή το διάστημα των εκλείψεων, το Μάρτη και το Σεπτέμβρη. Εκεί μπορεί να σας ξεγελάσουν, να χάσετε τα λεφτά σας άδικα και να μη σας βγει ένα project, με αποτέλεσμα να πάθετε ένα σοκ! Τα μάτια σας, εκατόν δέκα τέσσερα!

Αρκετά διασκεδάσατε, αρκετά με τις ανέσεις και τις απολαύσεις που τόσο λατρεύετε, πρέπει να μαζευτείτε και να κάνετε καλό κουμάντο. Ξημερώνουν παράξενες ημέρες και καλό είναι να βρίσκεστε σε ετοιμότητα!

Αυτά τα αστρολογικά μαντάτα..

magicfariel@gmail.com