Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Κάρμα μια άλλη ιστορία..

Τι να κάνω έχω έμπνευση βραδιάτικο.. Έχω και τους φίλους μου τα ξωτικά που με ξεσηκώνουν...

Μου έστειλε ένας φίλος μου ένα κείμενο
για το Κάρμα. Η άποψη της κοπελιάς, φυσικά και μου άρεσε, κλείνει προς τη δική μου ,τη ρομαντική ας πούμε και της χαζογκόμενας, αλλά προτιμώ  το δικό μου το σύννεφο απο το δικό σου..

Δε θα το πιάσω ούτε Ινδουιστικά, ούτε Βουδιστικά, γιατί είναι θρησκείες που απαιτούν ένα σεβασμό, απο όλες τις απόψεις.. Ναι υποστηρίζω την άποψη της μετεμψύχωσης, πως τόση ενέργεια δε πάει χαμένη, πως κάτι μυστήριο γίνεται.. με τη γέννηση και το θάνατο και να υπάρχουν διαστάσεις, ζωές, που μπορεί να είναι ένα όνειρο, μπορεί όμως και όχι.. Όλα παίζουν και τίποτα..

Το κάρμα είναι μια άλλη ιστορία.. Ναι το έχουμε προσαρμόσει εμείς οι φαντασμένοι, στα δικά μας δυτικά στερεότυπα, το έχουμε ταιριάξει καλύτερα, αλλά η σημασία του είναι μια.

Η γνωριμία με έναν άνθρωπο. Το συναίσθημα. Η συνέχεια. Το αποτέλεσμα.

Όσο πιο δυνατό είναι, άλλο τόσο παράξενο πιστεύω πως είναι, γιατί δε βρίσκω την εξήγηση, όσο και αν σπάω το κεφάλι μου.

Γιατί με το  που σε βλέπω, ανεβάζω θερμοκρασία, η καρδιά μου χτυπά σας τρελή, τα πόδια μου κόβονται, ξεχνάω τις λέξεις, κάνω σα χαζή;;; Αφού σε έχω ξανά δει. Δεν είναι η πρώτη η φορά.. Γιατί επιμένω να σε αγαπώ περισσότερο απο κάθε άλλη φορά και να είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί σου, δίχως να μου λες ούτε μια καλημέρα;;; Γιατί δε φεύγει το ρημάδι το συναίσθημα, μπας και ηρεμήσει η ψυχούλα μου;;; Γιατί και πάλι γιατί και εκατομμύρια γιατί, έτσι επειδή το σύμπαν αποφάσισε να παίξει ένα βράδυ... Αυτό ήθελε, αυτό έγινε.. Και τώρα Κάρμα, έλα να μου πεις, τι παιχνίδια  παίζεις  πίσω απο τη πλάτη μου.. ;;;;

Γιατί εκεί που έχεις κάνει τις επιλογές σου, ξαφνικά όλα διαλύονται;;; Γιατί πρέπει να βρεθείς στο δίλημμα να διαλέξεις ένα δρόμο, όταν ξέρεις πως ο ένας αφήνει πίσω του αγκάθια και πληγές και ο άλλος σου φέρνει την απόλυτη την ευτυχία;;;;

Ναι κύριε Άγνωστε που χλευάζεις τις καρμικές τις σχέσεις και τα γεγονότα. Είσαι σίγουρα καμένος ερωτικά και σκέφτεσαι προς τι ο λόγος η καψούρα;; Είσαι απόλυτος και ξεροκέφαλος και εσύ εκνεύρισες εμένα με τη ψυχρότητα και τη τετράγωνη τη λογική σου..

Γιατί ο έρωτας, οι σχέσεις, το κάρμα, πες το όπως θες.. είναι μοναδικές, αξεπέραστες και αφήνουν πάντα μια γεύση.. Σε άλλους πικρή και σε άλλους γλυκιά.. σα ζάχαρη..

Εγώ θέλω να τα δοκιμάσω όλα.. Δε φοβάμαι. Θα ρισκάρω. Θα  παίξω. Θα καώ! Άλλωστε μπορώ ακόμα να διορθώσω το λάθος.. Εσύ πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις τα ταμπού στον έρωτα και μετά να μου μιλήσεις για το Κάρμα..

γιατί το Κάρμα είναι μια άλλη ιστορία.. με έννοια πολύ φευγάτη.. ασύλληπτη..

magicfariel