Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 12/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησα να ξυπνήσω σήμερα, δε κοιμήθηκα και όλο το βράδυ, στριφογυρνούσα σα τη δαιμονισμένη! Όχι δε σκεφτόμουν κάποιον ή κάτι, αντιθέτως
κάποιος άλλος με σκεφτόταν έντονα και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, χάνω τον ύπνο μου..

Κύριε.. από το να παραμιλάς στο καθρέπτη μόνος σου, ή να ζητάς τις γνώμες των φίλων σου για τη περίπτωσή μου, ναι το κάνω και εγώ αυτό, αλλά σε θέματα αποφάσεων και κινήσεων, λειτουργώ μοναχικά και μυστικά.. Γιατί το τι νιώθω εγώ για εσένα, δεν αφορά κανέναν άλλον, πέρα από εσένα..!!! Μάθημα πρώτο!

Πόσες φορές μιλάμε για τον Έρωτα και τις αταξίες του;;; Συνεχώς! Ε λοιπόν, μια ψυχή εχθές, μου απέδειξε εν ολίγοις πόσο δίκιο έχω, όταν χαρακτηρίζω τον Έρωτα ύπουλο και σκάρτο! Πάει όπου θέλει, ρίχνει τα βέλη του σωρηδόν και όποιον πετύχει! Δε τον νοιάζει σε τι κατάσταση βρίσκεσαι, εάν μπορείς να ανταπεξέλθεις, αν θα είναι αμοιβαίο! Τσουπ το τόξο και άντε γεια..

Και ναι συμβαίνει και στις καλύτερες τις οικογένειες και τα καλύτερα παιδιά! Γιατί να έχεις μια φρόνιμη και βαρετή ζωή; Γιατί να συμβιβάζεσαι με ένα σύντροφο που πλέον δε σου προσφέρει καμία απόλαυση και καμία ηδονή; Ξύπνα εσύ, εγώ, αυτός, να ξυπνήσουμε, γιατί η ζωή φεύγει, οι μέρες εξαφανίζονται, τίποτα δε θα επιστρέψει για να βρούμε εκείνο το χαμένο το χρόνο..

Σε θέλω και με θέλεις;;; Φύγαμε!

Και μετά το χάος.. Αλλά μου αρέσει..

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Εντάξει πάρτε το απόφαση πως μέχρι και τις 16 θα είστε μέσα στα μουτράκια και τη γκρίνια. Όλα σας ενοχλούν. Όλα σας πειράζουν. Ανήσυχοι και νευρικοί θα είστε πολύ, γιατί ο Θεός Άρης κάνει κάτι παράξενα κόλπα εκεί στους Ιχθύες και αυτό συμπαντικά σας προκαλεί μια ταραχή. Ψυχραιμία αγαπητά μου… αύριο κάτι καλό θα συμβεί.. το νου σας!

Ταύρος
Νέες γνωριμίες, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε φιλικό. Ξαφνικά ανοίγουν οι πόρτες για εσάς και μπαίνετε σε άλλους κύκλους, πιο δημιουργικούς, πιο καλλιτεχνικούς, πιο φανταστικούς. Πάντως αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο και εκπλήξεις εμφανίζονται από το πουθενά. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής;; Η νεκροψία θα δείξει..!!

Δίδυμος
Σήμερα θα τα πάρετε κρανίο με το θέμα χρήμα και δουλειά! Θα σας βγει κάπως η όλη φάση, θα σηκώσετε τα τηλέφωνα και θα διεκδικήσετε ένα κομμάτι από τη πίτα! Δε θα σας νοιάξει αυτή τη φορά, αν θα πληγώσετε κάποιον συνάδελφο, ή αν θα τον ποδοπατήσετε. Πρέπει να γίνει το δικό σας και παίζει να κάνετε και κάποια γκάφα! Προσοχή στις αποφάσεις που παίρνετε!

Καρκίνος
Γλυκά μου ωραία η ημέρα σας χαρωπή και ανάλαφρη. Βέβαια κάτι σας τρώει από μέσα και αυτό βασικά σας χαλάει λίγο, για αυτό σας βλέπω να πηγαίνετε στο ψυχολόγο σας. Μπορεί ακόμα να ξεκινήσετε και γυμναστήριο. Πάντως με κάτι θα ασχοληθείτε για να εκτονωθείτε και να διατηρήσετε τη καλή σας τη διάθεση. Και το κομμωτήριο, είναι μια καλή ιδέα..

Λέων
Και ξαφνικά θα βάλετε μυαλό και θα ασχοληθείτε με σοβαρότητα πάνω σε θέματα οικονομικά. Για να διαχειριστείτε τα λεφτά, θα πρέπει πρώτα να τα έχετε. Στη θεωρία είμαστε όλοι αστέρια. Στη πράξη χαλάει το πράγμα. Πάντως είστε σε καλό δρόμο. Ερωτικά τώρα κάτι παίζει, ένα φλερτ, που αν δεν έχει μέλλον το πράγμα, καλύτερα να μη χάσετε το χρόνο σας άδικα.. Είστε και του σοβαρού εσείς..

Παρθένος
Ωχ να σηκώσετε τα μανίκια γιατί δύσκολη και σκληρή η ημέρα σας. Ο Θεός Άρης εκεί στους Ιχθύες, φέρνει εμπόλεμες καταστάσεις στα σκαλοπάτια σας και εσείς από νωρίς το πρωί θα πρέπει να είστε μάχιμοι και στην ετοιμότητα φυσικά. Το συναίσθημα του ποιος είναι ο καλύτερος, θα κυριαρχήσει και στη δουλειά και στο σπίτι. Μέχρι και τις 16 θα βολοδέρνετε κάπως έτσι.. Γκρίνια.. πολύ γκρίνια..

Ζυγός
Μια χαρά είστε μέρες τώρα, δε θέλω να γκρινιάζετε ούτε να κακομοιριάζετε! Μέρα που θα μπορέσετε να ασχοληθείτε και με τους δικούς σας τους ανθρώπους και με τη δουλειά σας, χαλαρά, δίχως πίεση και κανένα άγχος. Μπορώ να πω πως ο Γενάρης είναι ο μήνας σας από όλες τις απόψεις. Δραστηριοποιηθείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και αφήστε τα πολλά τα λόγια!

Σκορπιός
Αχ μωρά μου, θέλετε να ερωτευθείτε με πάθος και πολύ τρέλα και να είναι αμοιβαίο. Πάει το χάνετε το μυαλό, αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό. Αν νιώθετε κάπως έτσι και το μυαλό σας πηγαίνει σε ένα άτομο, τότε μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Κάντε τα πάντα! Πάρτε το τηλέφωνο, επιδιώξτε συνάντηση, στείλτε ένα μήνυμα, πάντως το σύμπαν είναι με το μέρος σας και σήμερα γίνονται θαύματα!!!

Τοξότης
Από διάθεση είστε μια χαρά. Ήρεμοι και με μια παράξενη γαλήνη στη ψυχή. Θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με την οικογένειά σας, με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Ξεκινήστε με τα πιο απλά πράγματα, δηλαδή κάντε τους ένα καφέ, ή ένα τρελό πρωινό, να ξεφύγουν τελείως. Μαζέψτε τους, κοντά σας, με ένα μαγικό τρόπο. Δίνοντας σημασία στα ενδιαφέροντά τους, ας πούμε..

Αιγόκερως
Ταξίδι, επαγγελματικό ταξίδι! Γιούπι, πού, πώς, τι;;;; Τα άστρα σας το στέλνουν σα πεσκέσι ένα πράγμα. Κάπου θα χρειαστεί να πάτε, για επαγγελματικούς λόγους, αλλά εσάς κάτι τέτοια σας αρέσουν και βρίσκετε και τρόπο να ψυχαγωγείστε κιόλας. Πάντως κάτι καλό θα σας έρθει, ως πρόταση, ως πρόκληση και εσείς ως συνήθως θα το αναλάβετε, γιατί είναι το στοιχείο σας κάτι τέτοια..

Υδροχόος
Νομίζω το έχετε ρίξει πολύ έξω και σπαταλάτε τα χρήματά σας από εδώ και εκεί για ψυχολογικούς λόγους φυσικά, αλλά όλο αυτό είναι εντελώς ανούσιο και θα τραβάτε τις κοτσίδες σας μέσα στην ημέρα. Εντάξει μερικοί τα βγάζετε πολύ εύκολα, όμως κάποιοι άλλοι όχι και τόσο. Το ζητούμενο είναι η σωστή η διαχείριση, είτε σας περισσεύουν, είτε όχι! Θα μαζευτείτε ποτέ στη ζωή σας;;;

Ιχθύες
Πω πω χαρά πρωί-πρωί.. Φτου μη σας ματιάσω.. Ο Θεός Άρης στο ζώδιό σας, ως και τις 20/02, θα σας κάνει πολύ δυναμικούς, γοητευτικούς και άτακτους.. Πάει το ρομαντικό το ψαράκι, σας χάνουμε γιατί δε θα σας αφήσει ίχνος από αυτό!!! Μέσα στο ερωτικό το παιχνίδι, πολύ φλερτ, το ματάκι παίζει και προσοχή γιατί μέχρι να φύγει ο μήνας, ο κίνδυνος της απιστίας παραμονεύει.. Επαγγελματικές επιτυχίες!

magicfariel@gmail.com