Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια του μήνα, Ιανουάριος 2015, by F’Ariel!

Ξωτικά μου, ο Γενάρης αστρολογικά είναι ένας πολύ δυνατός μήνας για όλα τα ζώδια. Αλλαγές έρχονται, είτε τις θέλουμε, είτε όχι! Η Πανσέληνος που γίνεται
στις 5 θα τρελάνει πολύ κόσμο και επειδή γίνεται στο Καρκίνο, τα συναισθήματα θα είναι κυκλοθυμικά, στραβά κακά και ανάποδα!

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Υδροχόο θα μας επηρεάσουν θετικά, θα γίνουμε πιο φιλικοί και πιο επικοινωνιακοί, τουλάχιστον τα ζώδια που έχουμε άμεση σχέση!
Με το Κρόνο που έφυγε, Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, φτιάχνουν ξανά τις σχέσεις τους με τον κόσμο, παρεξηγήσεις λύνονται και όποιος είναι να μείνει θα μείνει, αλλιώς adios amigos.. !!!

Να σας είμαι ειλικρινής, τα ζώδια που θα περάσουν τρελά ζόρια στις σχέσεις τους, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές, είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες! Σε πλήρη έξαρση τα ψαράκια μπορώ να πω, δε μαζεύονται με τίποτα.


Το κερασάκι στη τούρτα είναι ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από τις 21 και μετά. Εκεί ως γνωστών αντιστρέφονται τα πάντα, η επικοινωνία αποκτά ξανά εμπόδια και επειδή είναι και δημιουργικό το ζώδιο, θα υπάρξει στασιμότητα ακόμα και σε τέτοια θέματα.. Ναι για λίγο θα νεκρώσει το σύμπαν, αλλά δε φοβόμαστε πια.. Επιζήσαμε από κοτζάμ Κρόνο.. ένας ανάδρομος θα μας πειράξει.. χα χα ..

Καλή συνέχεια ξωτικά μου..


Κριός
Το πλανητικό σκηνικό θα είναι τέτοιο που θα αγχωθείτε αρκετά. Από τη μια θα εμφανισθούν οι φίλοι σας, άτομα που λείπουν καιρό τώρα και θα μπείτε σε διαδικασία ψυχαγωγίας και διασκέδασης και από την άλλη η δουλειά θα σας πιέσει, θα σας στρεσάρει και δε θα έχετε ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση κατά βάθος.. Θα πρέπει να το κοντρολάρετε λίγο το πράγμα, γιατί το να κρατήσετε τις ισορροπίες είναι πολύ βασικό. Ακόμα και με το ταίρι σας, θα έχετε γκρίνιες. Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο στις 21/01, θα προκαλέσει ένα χάος στην επικοινωνία σας με τον κόσμο και οι παρεξηγήσεις θα πρωταγωνιστήσουν!

Ταύρος
Τώρα που έφυγε ο Κρόνος από το Σκορπιό καιρός να φτιάξουν οι σχέσεις σας ξανά. Να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις και να επανέλθουν όλα στα φυσιολογικά. Η αρχή του χρόνου σας φέρνει πίσω ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε. Σας ενώνει είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον. Θα τις λάβετε τις απαντήσεις σας, για ένα ερωτικό ζήτημα, εξέλιξη θα υπάρξει, προς τα πού θα κλείσει το θέμα όμως, δεν έχω ιδέα! Εξαρτάται από το πόσο θα είστε διαθεμένοι να επαναστατήσετε και να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά! Μπορεί κάποιοι να πληγωθούν από τη συμπεριφορά σας αυτή, αλλά αν είναι να είστε εσείς ευτυχισμένοι, όλα τα άλλα περισσεύουν..

Δίδυμος
Ο Γενάρης σας θέλει να ξεκαθαρίζετε λίγο τις σχέσεις σας με τον κόσμο. Δεν έχει σημασία εάν θα είναι φιλικές, επαγγελματικές ή ερωτικές. Μιλώ στο πληθυντικό, γιατί είστε άτομα της περιπέτειας και όλο και κάπου δώσατε υποσχέσεις που ποτέ δε τηρήσατε.. Συνεπώς έχετε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά για να μπαινοβγαίνετε όποτε εσείς θέλετε. Πάει τέλος, μένουν οι καλοί, φεύγουν οι σκάρτοι! Αν και θα σας συμβούν διάφορα κουλά, εσείς θα βρείτε παρηγοριά και αγάπη. Να τη δεχθείτε όμως μη ρίχνετε στάχτη στα μάτια σας.. Οι πολλές οι καλοσύνες κρύβουν και κινδύνους από πίσω! Μη σας ξεγελούν οι ξαφνικές οι γλύκες..

Καρκίνος
Ξεκινάω από το δυσάρεστο. Ο Γενάρης δεν είναι καθόλου ερωτικός μήνας για εσάς! Σας ξενέρωσα, σωστά; Δε πειράζει οι εκπλήξεις κρύβονται παντού! Να συνεχίσω με τα κακά.. Στις 5 έχει πανσέληνο στο ζώδιό σας. Αυτή τη φορά θολώνει το μάτι σας, γυαλίζει και αν υπάρχουν πράγματα που σας ενοχλούν, θα ξεσπάσετε και θα τα κάνετε όλα λίμπα. Βασικά θα ξεδώσετε και θα σας φύγει ένα μεγάλο βάρος, που σημαίνει πως το ταίρι σας θα πρέπει να σας αγαπάει πολύ, για να μη φύγει μετά από αυτό που θα συμβεί. Αν επιβιώσετε, μετά όλα θα κυλήσουν ήρεμα. Βασικά τις ημέρες αυτές, εκφραστείτε ελεύθερα, δίχως επιθετικότητα και απαιτείστε αυτά που σας ανήκουν, δίκαια και φρόνιμα!

Λέων
Τι να σας πω.. ;;; Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Οι σχέσεις σας, οι ερωτικές και οι επαγγελματικές θα τραβήξουν τη προσοχή σας όλο το μήνα. Κάτι θα συμβεί, που θα ταραχτείτε μπορώ να πω, εκεί γύρω στις 11, πάνω από όλα ψυχραιμία. Πάντως το κουβάρι ξετυλίγεται και εσείς από τη μια συγκλονίζεστε από την άλλη να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια αλήθεια, που θα καθορίσει το μέλλον σας, από εδώ και στο εξής. Κρατήστε τις ισορροπίες πάνω από όλα! Από τις 21 και μετά με ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία σας. Κυρίως τη γραπτή, γιατί αν έχετε μυστικά, ίσως και να αποκαλυφθούν, κατά λάθος..!!

Παρθένος
Λυπάμαι που θα σας το πω έτσι απλά, αλλά πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια. Εξαφανίζεται το μήνα αυτόν ο Έρωτας για εσάς. Και πολύ ξαφνικά μάλιστα. Δύσκολος μήνας αφού ο Θεός Άρης θα βάλει το χεράκι του και από τις 12 και μετά θα νιώσετε σα να είστε ένα καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί. Αν γνωρίσατε κάποιον πρόσφατα και θέλετε να παραμείνει στη ζωή σας, θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες απαραίτητα όπως και τη ψυχραιμία σας. Δηλαδή θα χρειαστεί πολλές φορές να κάνετε πίσω. Οι επόμενοι μήνες θα είναι κάπως καλύτερα. Υπάρχει ακόμα ελπίδα..

Ζυγός
Το σύμπαν προφανώς σας έχει βάλει στο μάτι. Άλλη εξήγηση δε δίνω. Επιμένει να σας τα κάνει δύσκολα, αλλά ουσιαστικά αυτό που θέλει να σας δείξει είναι πως δε πρέπει να επιμένετε σε σχέσεις που δεν έχουν μέλλον και που έχουν τελειώσει. Ότι είναι προβληματικό, πρέπει να φύγει από τη μέση, για να έρθουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας μέσα, να σας προσφέρουν ευτυχία και αγάπη και να ηρεμίσετε και εσείς επιτέλους. Αν όμως έχετε εκκρεμότητες και ενδοιασμούς και μπουρδουκλώσετε τη κατάσταση, ξέρετε θα γίνουν χειρότερα.. Αφήστε την αναποφασιστικότητά σας, στην άκρη! Κάνει κακό..

Σκορπιός
Βασικά τώρα που έφυγε ο Κρόνος, ξυπνήσατε από τα κακά τα μάγια! Το τοπίο δίπλα σας είναι βομβαρδισμένο και το μήνα αυτόν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φίλους σας, το ταίρι σας, την οικογένειά σας, όλους αυτούς που σας ανέχτηκαν τόσο καιρό. Δεν είναι εύκολο να λυθούν οι παρεξηγήσεις, ούτε είναι αιτία να εκνευρίζεστε και να επιμένετε σε κάτι που πάει πέρασε. Ακόμα και με το ταίρι σας παθαίνετε κάτι, σα να σας τσίμπησε εκείνη η μύγα. Ή αλλάζει συμπεριφορά ή χωρίζετε! Hello.. ρωτήσατε τι έκανε τα τελευταία χρόνια μαζί σας;;; Ζήλεια, πάθη, έντονες συμπεριφορές σας τυφλώνουν και ξεφεύγετε εντελώς! Μετά τις 28 θα δείτε κάποιος φως!

Τοξότης
Ωχ και πάλι ωχ! Ο Κρόνος γλυκά μου έπιασε δουλειά και ετοιμαστείτε να ζήσετε απίστευτες καταστάσεις. Το έχετε πάρει απόφαση πως πρέπει να αλλάξει η ζωή σας ριζικά και είτε κάνετε κάτι για αυτό, είτε όχι, το σύμπαν θα σας παρασύρει κανονικά και θα έρθουν όλα από μόνα τους. Ερωτικά θέματα ξανά στο προσκήνιο και οι σχέσεις σας. Θα απαιτήσετε με τρόπο παράξενο, να μάθετε αν ο γάμος σας θα συνεχίσει ή θα τελειώσει. Αν θα προχωρήσετε σε γάμο ή θα το κρατήσετε ελεύθερο; Αν θα κάνετε ένα παιδί, ή όχι; Πάντως ο Γενάρης και ως τις 28/01 θα σας τρελάνει το μυαλό και ξαφνικά θα ξεκαθαρίσετε πολλές καταστάσεις που σας βαραίνουν.

Αιγόκερως
Το μήνα αυτόν θα το ρίξετε στις νέες γνωριμίες και στις δημόσιες τις σχέσεις. Μπορεί η πανσέληνος στις 5 να σας τρελάνει λίγο και να ξεφύγει το πράγμα, αλλά κατά βάθος όλα είναι μια χαρά. Τίποτα δε θα είναι τυχαίο, αφού λίγο πολύ οι ερωτικές σας οι σχέσεις, βρίσκονται σε κοινό χώρο με σας, κυρίως επαγγελματικό. Κάποια ύπαρξη θα σας αναστατώσει με τις ιδέες του και κάπως έτσι θα ξετρελαθείτε και θα επενδύσετε σε αυτό.. Μπορεί να είναι ένα απρόσμενο φλερτ.. Μπορεί όμως και μια νέα συνεργασία που θα σας συμπληρώσει κατά πολύ το εισόδημα. Ως τις 27 λοιπόν, θα είστε κάπως άτακτοι, κάπως επαναστατικοί, αρκετά αντιδραστικοί στα γνωστά. Πάντως κινείται το πράγμα πολύ!

Υδροχόος
Ο Γενάρης είναι ένας φοβερός μήνας για εσάς, κυρίως για τις σχέσεις σας και την ερωτική σας τη ζωή. Μια η Αφροδίτη, μια ο Ερμής, θα συμβούν τα απίστευτα. Βασικά τώρα που έφυγε ο Κρόνος από το Σκορπιό και ξεθόλωσε το μυαλό σας, θα δείτε ποιοι άνθρωποι πραγματικά σας αγαπούν και σας εκτιμούν και θα βρείτε τον τρόπο να τους βάλετε μέσα στη ζωή σας. Από το 2012 ως και προχθές, ταλαιπωρήσατε και βασανίσατε αρκετό κόσμο. Όμως φάνηκαν οι πραγματικοί φίλοι, οι προθέσεις του συντρόφου σας. Εσείς που ήδη είστε δεσμευμένοι να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να αγαπήσετε ξανά με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μπόλικες γνωριμίες.. αλλά το νου σας μην αδικήσετε κάποιον ξανά!

Ιχθύες
Το σύμπαν γλυκά μου σας έχει τρελάνει κανονικά! Ο Γενάρης είναι ένας μήνας, που θα αναρωτηθείτε πολλές φορές εάν το ταίρι σας, σας κάνει ή όχι. Αν μπορεί να σας ακολουθήσει με ενθουσιασμό, ή απλά είναι όλα αδιάφορα. Το θέμα του χωρισμού θα είναι έντονα μέσα σας και όχι μόνο. Υπάρχει κάποιο άτομο που σας αρέσει πολύ. Κάποιοι κιόλας προχωράτε και σε απιστία, αλλά κυρίως ως παράλληλη σχέση. Δηλαδή θα κάνετε ένα τελευταίο test drive και θα διαλέξετε το καλύτερο. Ποιοι είστε βρε;;; Τι κάνουν τα άστρα… Γενικότερα όμως θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα ακόμα και στους φίλους σας και στους συνεργάτες σας. Όποιος γουστάρει, αλλιώς ο καθένας το δρόμο του.. Πολύ επαναστατικούς σας βρίσκω και ανησυχώ..!!!

magicfariel@gmail.com