Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 31/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Σάββατο και τέλος του μήνα, είπα να επανέλθω, να βρεθούμε all together, γιατί έτσι νιώθω σήμερα..

Το έχω ξανά πει, τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή αυτή. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Είναι ωραίες κάποιες συνήθειες, όμως κανείς δε ρωτά τι κρύβεται πίσω από έναν ωραίο πίνακα ζωγραφικής, από ένα
ρομαντικό ποίημα, από ένα τραγούδι, από μια ερωτική εξομολόγηση..

Απλά θαυμάζουμε το αποτέλεσμα και κάποια στιγμή το βαριόμαστε. Αυτό το επιφανειακό με ενοχλεί πολύ τελικά. Το θέμα είναι στην ουσία των πραγμάτων.

Γιατί ο ζωγράφος, δημιούργησε αυτό το έργο τέχνης; Τι το προκάλεσε; Ποια είναι η ιστορία του; Τι πόνο ή χαρά κρύβει μέσα του; Τότε ο πίνακας έχει αξία. Γιατί γνωρίζεις το περιεχόμενο!

Και κάπως έτσι συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις.

Ο καλλιτέχνης όμως έχει διαίσθηση, έχει χαρίσματα, έχει ταλέντο και θα εξαφανιστεί εάν χρειαστεί, εάν είναι να εκτιμηθεί περισσότερο στη πορεία..


Καλό ΣΚ σε όλους!



Κριός
Χρυσά μου βασανίζεστε και δε ξέρω το γιατί. Περίεργο πολύ το Σάββατό σας, αφού όλες οι εκκρεμότητες της εβδομάδας, συσσωρεύτηκαν και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε άμεσα. Αυτό και μόνο θα σας χαλάσει πολύ το κέφι. Όμως τα άστρα σας στέλνουν απρόοπτα και απρόβλεπτα γεγονότα, που θα ξεκινήσετε να φωνάζετε μέχρι να πέσει ο ήλιος! Κάτι θα συμβεί.. Δε θα σας αρέσει και τόσο. Δεχθείτε τη βοήθεια των φίλων ή της οικογένειάς σας.. Ερωτικά, αν βρείτε το κέφι να πάτε μια βόλτα με το ταίρι σας, να ξεσκάσετε!

Ταύρος
Στη τσίτα από το πρωί! Μια που θα ξημερώσει και μια που θα αναλάβετε να φέρετε εις πέρας τα πάντα. Σας βρίσκω να τη κάνετε τη γενική τη καθαριότητα, γιατί αναβολή, στην αναβολή, το σπίτι σας είναι ένα αχούρι σκέτο. Και όχι δεν έχω κάμερα! Με ωραία διάθεση ξεκινάτε την ημέρα σας, μην αφήσετε κανέναν να σας τη χαλάσει. Ότι έχετε κατά νου, μπορεί να συμβεί, όσο υπερβολικό ή παράξενο και αν σας φαίνεται. Για να δω λίγη μαγεία σήμερα.. αγάπες και λουλούδια..

Δίδυμος
Τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά! Όλο ασχολείστε με το παρελθόν και αυτό σας δημιουργεί προβλήματα με το παρόν. Επιβάλλεται να αλλάξετε συνήθειες, σκέψεις, κατεύθυνση, αν θέλετε να ξημερώσει μια ωραία ημέρα. Αρκετοί βασανίζεστε με το θέμα της δουλειάς, πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί κάτι καλό. Βέβαια, σήμερα θα σας πιάσει ένας πανικός και ένα ψυχοπλάκωμα, αλλά και στα πατώματα να πέσετε, δε θα σας σώσει κανείς! Μόνοι σας ότι κάνετε.. Μήπως να κάνατε τρελό σεξ να ξεδίνατε λιγάκι;;;

Καρκίνος
Δε σας φτάνουν τα δικά σας τα βάσανα σας φορτώνουν και μερικά ακόμα, έτσι για να χαίρεστε μέρα που είναι. Θετική και ευχάριστη παρόλα αυτά, η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, γιατί σήμερα οι δουλειές που έχετε, αφορούν το ταίρι σας, τη ζωή σας, το μέλλον σας και όσο να’ναι ζείτε για κάτι τέτοια. Όσο πιο απαραίτητοι είστε στους ανθρώπους σας, άλλο τόσο λιώνετε. Μη κρυβόμαστε τώρα! Πάντως ανεξάρτητα με το τι έχετε να κάνετε, θα δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και θα αγαπήσετε ξανά!

Λέων
Μπορεί να είναι Σάββατο, όμως επιμένει το σύμπαν, για εκείνη την ευκαιρία την επαγγελματική. Ίσως και σήμερα να χτυπήσει το τηλέφωνο και να σας προτείνουν κάτι πολύ ξεχωριστό και ενδιαφέρον. Από την άλλη θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, άκρως δημιουργικοί και ορεξάτοι για τα πάντα. Νομίζω πως έχετε πυρετό, γιατί έξω ο καιρός είναι πολύ χάλια. Εσείς μόνο όταν έχει ήλιο νιώθετε ωραία. Σα να σας μαγεύει ένα πράγμα. Πάντως θετική η ημέρα σας, ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει και δώστε και λίγη σημασία στο ταίρι σας. Όχι τόση όμως για να τσακωθείτε!!!

Παρθένος
Ξαφνικά βρήκατε το νόημα της ζωής και έχετε πάρει φόρα και κανείς δε σας σταματά. Παράξενο πολύ αυτό για τα δικά σας τα δεδομένα, όμως ποτέ δεν είναι αργά για να τρελαθεί κανείς!!! Ηρεμήστε, χαλαρώστε, σκεφτείτε και μετά δράστε. Δε σας ταιριάζουν τα αυθόρμητα και μετά χτυπάτε το κεφάλι σας στο τοίχο. Οι δεσμευμένοι να περιμένετε ερωτικά καυγαδάκια. Εσείς που είστε ακόμα ελεύθεροι και ωραίοι, να το ρίξετε έξω, να κάνετε ότι σας ευχαριστεί και το φλερτ να είστε σίγουροι πως θα πάει σύννεφο. Πάντως κάτι σας συμβαίνει..

Ζυγός
Είστε μια χαρά και δυο τρομάρες. Μην ακούσω το αντίθετο. Η ημέρα σας σήμερα θα είναι μυστήρια. Έχετε την ανάγκη να μιλήσετε στους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά όχι να κάνετε διάλογο. Περισσότερο θα τους στριμώξετε στη γωνιά και θα βγάλετε τα εσώψυχά σας. Να το κάνετε αυτό γιατί έτσι θα νιώσετε καλύτερα, θα σας φύγει ένα βάρος και θα μάθουν και οι άλλοι τι εννοείτε και τι ζητάτε γενικότερα. Εσείς θα παραμείνετε μέσα στη τρελή τη χαρά, για τους άλλους δεν είμαι και τόσο σίγουρη. Και μετά από όλο αυτό, παίρνετε το ταίρι σας αγκαζέ και βολτάρετε..

Σκορπιός
Επιτέλους σταματήστε να ρίχνετε στάχτη στα μάτια σας. Πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, έτσι όπως έχει. Δε γίνεται να την αποφεύγετε συνεχώς. Αυτή τη φορά καταπιέζεστε κιόλας, είναι ζόρικα τα πράγματα, όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αν ξεπεράσετε με επιτυχία το κακό που τόσα χρόνια πάθατε, με εκείνο το Κρόνο, να είστε σίγουροι πως έρχονται καλύτερες ημέρες. Γιατί τώρα πήρατε το μάθημά σας και ξέρετε. Ξεκαθαρίστε τα θέλω σας, τα πάθη σας, τη ζωή σας γενικότερα! Αλλάξτε, έχετε την ευκαιρία!

Τοξότης
Γλυκά μου δε ξέρω τι σχέση έχετε με τα ψαράκια, τους Ιχθύες αναφέρομαι, πρέπει να το ψάξω, όμως η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της επάνω σας από εκεί που βρίσκεται και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε αυτό. Δηλαδή να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας, να ντυθείτε όμορφα και να βγείτε έξω να διασκεδάσετε. Μια βόλτα στα μαγαζιά θα ήταν πολύ ωραία, έτσι για να ανανεωθεί και η γκαρνταρόμπα σας. Και σε ένα ταβερνάκι δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Πάντως ξεχάστε για λίγο το σπίτι, βγείτε έξω να ξεχαστείτε!! Κάτι καλό έρχεται. Μια νέα γνωριμία.

Αιγόκερως
Εντάξει φορέστε και τη στολή του στρατηγού και δώστε διαταγές πρωί-πρωί. Ναι με τέτοιες ορέξεις θα ξυπνήσετε, θα οργανωθείτε και θα ξεκινήσετε τις δουλειές. Βέβαια θα τους παρασύρετε όλους αφού ας πούμε σε ένα σπίτι, το πνεύμα είναι ομαδικό. Όλοι μαζί για να έχει φαγητό το μεσημέρι.. Μόνο όσοι δουλεύουν ανταμείβονται. Πάντως βαστάτε τα άλογα, γιατί περισσότερο μου θυμίζει στρατόπεδο η φάση, παρά ένα απλό Σάββατο. Πάντως αλλαγές έρχονται, μεγάλες και τρανές. Πάνω από όλα πρέπει εσείς να νιώθετε καλά. Ξεκαθαρίσματα.. τι εννοεί ο ποιητής;;;

Υδροχόος
Τα άστρα το λένε.. όχι το ξωτικό.. Εγώ απλά κάνω τη διερμηνέα..!!! Εξηγούμαι να για να μη παρεξηγηθώ.. χα χα.. Λοιπόν σήμερα χρυσά μου, θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας, θα πρέπει να ρίξετε το πήχη, ίσως και να γίνετε λίγο κοινοί θνητοί και να επικοινωνήσετε με τον κόσμο σας, σε βάθος. Δύσκολο πολύ! Το ξέρω, αλλά έφτασε η ημέρα, που θα πρέπει εσείς να κάνετε το πρώτο το βήμα. Ακόμα πιο δύσκολο! Μη κάνετε το λάθος και δώσετε το λόγο σας, δίχως να το εννοείτε. Επιβάλλεται να είστε ειλικρινής. Μέρα μυστήρια που απαιτεί μεγάλη προσοχή. Κάποια φιλία ή συνεργασία μπορεί να έφτασε στο τέλος της.

Ιχθύες
Γλυκά μου είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Τι σημαίνει αυτό; Και τα μυαλά στα κάγκελα. Θέλετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε, έχετε τόσα κατά νου και δε γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Βάλτε προτεραιότητες, οργανωθείτε, δε ξέρω τι σας τσίμπησε τόσο ξαφνικά. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να περάσετε ένα όμορφο ΣΚ, να χαλαρώσετε και να αγαπήσετε το ταίρι σας ξανά. Οι ελεύθεροι καιρός να βγείτε λίγο από το σπίτι, γιατί εκεί έξω, υπάρχει κάποιος ή κάποια για εσάς. Η ζωή δε τελειώνει μετά από ένα χωρισμό, ούτε μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Και τα καλύτερα έρχονται.. Έτσι να σκέφτεστε!

magicfariel@gmail.com