Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Δίδυμος 29/01, τι έγινε ετοιμάζεστε για Shopping Therapy;;; by F'Ariel!

Διδυμάκια μου, να που ξημέρωσε και ήρθε η σειρά σας!

Εντάξει γλυκιά μου φιλενάδα, μπορείς να ηρεμήσεις τώρα και να διαβάσεις τα ακόλουθα..

Ο πανικός ο ίδιος! Άλλα σχεδιάζετε, άλλα προκύπτουν και κανείς δεν έχει τη διάθεση ούτε να
σας ακούσει, ούτε να σας δώσει ιδιαίτερη σημασία! Μέρα παράξενη, αφού θα νιώσετε κατά βάθος πολύ μόνοι και θα τα βάλετε με τους γονείς σας, με τα αδέρφια σας, με ο σύντροφό σας!

Πάλι σας προβληματίζουν οι σχέσεις σας, ο τρόπος ζωής σας και θέλετε απεγνωσμένα να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Αυτό μπορεί να συμβεί, όχι μέσα απο ένα γάμο φυσικά, λάθος δρόμο θα προτιμήσετε, αφού το ζητούμενο σε όλες τις περιπτώσεις, είναι η δουλειά!

Απο εκει ξεκινούν όλα σας τα προβλήματα, γιατί εκεί που όλα είχαν πάρει τη σειρά τους, εκεί και αρκετά διαλύθηκαν και βρίσκεστε κάπως εκτεθειμένοι. Για όλα υπάρχει κάποιος λόγος. Δηλαδή, εδώ πέρα σας λέει ο ποιητής, πως κάτι έχει τελειώσει και πως πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι νέο και διαφορετικό. Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να στηριχτείτε στα πόδια σας γιατί οι δεσμεύσεις σας καταπιέζουν. Πόσο μάλιστα όταν υπάρχουν και λεφτά στη μέση.

Και ναι το άγχος σας το έχετε και το μυαλό σας πάει να σπάσει. Και επειδή ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσετε είναι τα ψώνια, ρούχα και παπούτσια, σας βλέπω αγκαζέ με την ομπρέλα να κάνετε βόλτα στα μαγαζιά και να γυρίζετε σπίτι δίχως ούτε 1 ευρώ. Άλλωστε ζείτε για το σήμερα και το τώρα και αύριο έχει ο Θεός!

Η συμβουλή μου είναι να καθίσετε φρόνιμα και να τα βάλετε κάτω με μια σοβαρότητα γιατί στα δύσκολα βρίσκονται οι καλύτερες οι λύσεις. Ψυχραιμία πάνω απο όλα και λογική.

Εσείς που έχετε ταίρι να βγείτε έξω, να αλλάξετε παραστάσεις, παρέα, αλλιώς σας προειδοποιώ, αν βγείτε μόνοι, μια νέα γνωριμία θα προκύψει και κάποιοι θα μπείτε στο πειρασμό, κάποιοι θα τον αποφύγετε.. Το φλερτ παίζει πολύ σήμερα!

magicfariel@gmail.com