Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 24/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο ξανά, μόνο που πάλι πρέπει να μεταμορφωθώ στα πάντα! Με έχει ήδη πιάσει ένας πανικός και ένα άγχος, όχι γιατί δε θα τα προλάβω, αλλά γιατί όλα είναι σημαντικά, πρέπει να γίνουν και δε σηκώνουν καμία αναβολή.. Η γυναίκα ξωτικό, business woman, νοικοκυρά, τι άλλο;;; Κάτι
ξεχνώ, κάτι ξεχνώ.. αλλά δε μου έρχεται τώρα..

Από πού να ξεκινήσω δε ξέρω! Ξέρω πού και πώς θα καταλήξω, αφού μετά τις τρεις το μεσημέρι, έχει ύπνο και την απόλυτη σιγή.. Μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα, καταστροφή!

Ραντεβού πρωί-πρωί για μανικιούρ. Το νύχι, νύχι παρακαλώ, άλλωστε πάνω από όλα είμαι γυναίκα. Όχι μαλλί δε θα φτιάξω, αφού δεν έχω κάπου να πάω, πάλι το σπίτι θα με φάει, αλλά και κάτι απρόοπτο να προκύψει .. ξέρω να σουλουπωθώ!

Όμως έχω γίνει ένα με το γραφείο όπου γίνεται μια κόλαση κανονική! Το νου μου στο χρήμα και εγώ δεν έχω σάλιο! Πόσο τραγικό είναι αυτό.. Βασικά γελάω πλέον γιατί είναι και απολαυστικό. Τελικά είναι αβάντα να είσαι φτωχός. Έχεις τα απαραίτητα και είσαι ευτυχισμένος, με λιγότερα άγχη και σκοτούρες! Άρα μια βόλτα έτσι για να είμαστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς, θα τη κάνω… Όχι δεν είμαι εργασιομανής, καθόλου!!! Είναι θέμα συνείδησης..

Και το σπίτι; Ποιος θα το καθαρίσει; Άλλη πίκρα από εκεί.. Βαριέμαι αλλά ενοχλούμαι! Απαραίτητο κακό, αφού πως θα αράξω στο καναπέ, αν όλα δε μοσχομυρίζουν γύρω μου; Και supermarket .. ο νταβατζής του Σαββάτου;;; Δε θα περάσω να πω μια καλημέρα, να πάρω τα απαραίτητα;;; Και το στομάχι πώς θα γεμίσει;;; Κάποιος δε πρέπει να μαγειρέψει..;;; Και ποιος θα κάνει διάδρομο να κάψει εκεί τη κατάσταση μετά από τόση κούραση;;;

Και στο blog, ποιος θα γράψει;;; Ο φούφουτος;;; χα χα χα .. βλέπετε τι τραβάω η έρημη;;; Και είναι Σάββατο πρωί μόλις 7 η ώρα και τρελαίνομαι!!!


Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Μια χαρά θα είναι η ημέρα σας και δυο τρομάρες. Για αυτό δε θέλω μουτράκια και γκρίνιες. Κλείστε τα αυτιά σας στη μουρμούρα των άλλων. Κόψτε κάθε συζήτηση εάν χρειαστεί, γιατί έχετε τα δικά σας τα βάσανα και τις σκοτούρες. Βασικά οργανωθείτε καλύτερα για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ακόμα και νυχτερινή έξοδο να έχει απόψε, κάντε τις απαραίτητες τις ενέργειες για να λάμπετε κανονικά! Ναι, θα πρέπει να γίνει το δικό σας σήμερα.

Ταύρος
Παράξενο το Σάββατό σας, ίσως να χρειαστεί να κάνετε πράγματα που δε συνηθίζετε. Από κέφια μέτρια η κατάσταση, αφού είστε αγχωμένοι για θέματα που σας απασχολούν σε καθημερινή βάση. Να κινηθείτε διαφορετικά, αυτή τη φορά και έτσι θα νιώσετε και εσείς πιο ωραία και οι άλλοι. Υπάρχουν λύσεις στα θέματά σας, αρκεί να βγάλετε τις παρωπίδες. Θα έχετε τη συμπαράσταση του κόσμου και την απόλυτη κατανόηση. Don’t worry..

Δίδυμος
Τι θέλετε γλυκά μου σήμερα; Να βγείτε έξω; Να πάτε βόλτα; Να σας αγοράσουν κάτι; Κάτι επιθυμείτε έντονα πολύ και καλά θα κάνετε να το ζητήσετε έξω από τα δόντια. Μη περιμένετε από το σύντροφό σας, ή το φίλο σας να σας το προτείνει γιατί αυτό μπορεί να μη συμβεί ποτέ και να απογοητευθείτε. Κάντε τη πρόταση ευθέως, για να λάβετε στα ίσα μια απάντηση, για να ξέρετε τι θα κάνετε και ποια παρέα θα ακολουθήσετε.

Καρκίνος
Δύσκολο το Σάββατο το δικό σας, αφού θα χρειαστεί να δουλέψετε κάτι σαν υπερωρίες. Όπου και αν είστε, είτε στο σπίτι, ακόμα και στη βόλτα που λέμε, όλο και κάποιος θα σας ενοχλήσει, όλο και κάποιος θα σας αγχώσει, πάντως ησυχία δε θα βρείτε με τίποτα. Αυτό θα σας αναστατώσει, θα εκνευριστείτε και πάει χάλασε η διάθεσή σας κανονικά. Κάποια πράγματα που πρέπει να τελειώσουν, δε σηκώνουν άλλη αναβολή.

Λέων
Κάποιος από τα παλιά θα σας θυμηθεί έτσι ξαφνικά και αυτό θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα σας αναστατώσει γλυκά. Μπορεί να είναι ένας φίλος, που θα σας θυμίσει μια ωραία εποχή και θα σας ξεσηκώσει να πάτε έξω βόλτα. Ή ένας παλιός έρωτας. Έτσι να δει πώς είστε και τι κάνετε. Πάντως όποιος και αν είναι, δείξτε του σημασία και αφήστε να ξετυλίξει το κουβάρι, μπας και το σύμπαν κάτι θέλει να σας πει. Πάντως τη περιμένω την επανάσταση από στιγμή σε στιγμή!!!

Παρθένος
Πάλι τα βάζετε με τον εαυτό σας, γιατί έχετε γνωρίσει ένα άτομο πρόσφατα και ενώ σας αρέσει δε το δείχνετε με τίποτα. Καλά κάνετε και είστε μαζεμένοι και καχύποπτοι, όμως σήμερα καλό θα ήταν να το πάρετε απόφαση και να ανοίξετε λιγάκι τη ψυχή σας και το στοματάκι σας. Μπορεί εσείς να νιώθετε διάφορα, αλλά η συμπεριφορά σας να δείχνει το αντίθετο. Για εκφραστείτε πιο άνετα..

Ζυγός
Χρυσά μου φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Σήμερα θα παίξετε εκείνα τα παιχνίδια του μυαλού, που τόσο σας αρέσουν και θα σας περάσουν από ένα test drive! Μπορεί ο σύντροφός σας, μπορεί όμως και ένας συνεργάτης σας. Ευτυχώς που έχετε καλή διάθεση και θα κινηθείτε αναλόγως, δίχως εντάσεις και εξάρσεις. Βασικά η πίστη σας είναι το ζητούμενο το θέμα και το ενδιαφέρον σας, για μια κατάσταση. Για να δούμε θα φτάσετε στο τέλος;;;

Σκορπιός
Θα σας έλεγα να κάνετε γιόγκα για να φύγει το άγχος αλλά δεν είστε τέτοιοι τύποι. Προτιμάτε πιο δραστήρια πράγμα, πιο έντονα! Ναι ξέρω το σεξ είναι το καλύτερο και σας βρίσκω να κάνετε και βάναυσο, έτσι όπως νιώθετε. Βέβαια και ένα γυμναστήριο δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Φροντίστε τον εαυτό σας, κάντε μια βόλτα με τα πόδια, κινηθείτε και κουνηθείτε από τη καρέκλα ή το καναπέ. Κάπως έτσι θα ξεσκάσετε, δίχως το σεξ!

Τοξότης
Τα άστρα σήμερα μιλούν για τις απρόβλεπτες τις γνωριμίες. Για αυτό βγείτε από το σπίτι, βρεθείτε με κόσμο, φίλους που σας αγαπούν και όλο και κάτι θα προκύψει. Τις ημέρες αυτές θα γνωρίσετε κόσμο γενικότερα και θα σας φλερτάρουν έντονα. Μη βιαστείτε να πιάσετε αγκαζέ κάποιον, γιατί μπορεί να έρθει κάτι ακόμα καλύτερο. Άτιμο αυτό, αλλά παίξτε μπάλα, δίχως ιδιαίτερες δεσμεύσεις!

Αιγόκερως
Παίζει σήμερα να περάσουν όλοι από το σπίτι σας, έτσι για μια βόλτα και ξαφνικά να βρεθείτε με μια λάντζα βουνό από τους καφέδες και τα κεράσματα! Κέντρο διερχομένων, καλά το καταλάβατε, αλλά μέρες που είναι, αφήστε να το πάρει το ποτάμι. Χαμογελάστε και απολαύστε το γεγονός πως έχετε φίλους που σας νοιάζονται και αποζητούν τη παρέα σας. Τις δουλειές σας τις κάνετε και αύριο.

Υδροχόος
Φοβερή η ημέρα σας, για αυτό χαμογελάστε και απολαύστε την, είναι όλη δική σας! Κάτι που καιρό θέλατε, θα γίνει τελικά και θα ευχαριστηθείτε όσο ποτέ άλλοτε. Θα το δείτε κάπως, πως μια ευχή σας πραγματοποιήθηκε, όμως αν το καλό σκεφτείτε, εσείς κάνατε όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες, για να συμβεί αυτό. Λοιπόν, μπράβο σας, καιρός ήταν να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Τόση χαρά, φτου μη σας ματιάσω. Μέσα στα χαμόγελα σας βρίσκω και την ευτυχία, αφού επιτέλους είστε κάπως ικανοποιημένοι με τη ζωή σας και με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Σίγουρα έχετε χαπακωθεί, δε βρίσκω καμία άλλη εξήγηση. Το λέω, γιατί δε γίνεται τη μια να φέρνετε τη καταστροφή του κόσμου και από την άλλη όλα να είναι super! Κάτι παράξενο σας συμβαίνει και μας το λέτε με λάθος τρόπο! Τεσπα, απολαύστε την ημέρα σας!

magicfariel@gmail.com