Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 25/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή, η ημέρα του Θεού, για αυτό δε θα αγχωθούμε σήμερα και ιδιαίτερα, ανεξάρτητα από αυτά που συμβαίνουν τριγύρω μας. Ας αγχωθούν αυτοί που πρέπει και εμείς το βιολί μας. Ξύπνησα νωρίς, γιατί
δεν έκανα κάτι το σπουδαίο εχθές το βράδυ, ως συνήθως! Τη ζοχάδα την έχω, γιατί απλά βαρέθηκα, αλλά θα το προσπεράσω και αυτό.
Πίνω το καφέ μου, ελληνικό διπλό με γάλα και πολύ λίγη ζάχαρη, καπνίζω, κακή συνήθεια, όμως απολαυστική και σερφάρω στο διαδίκτυο, στα social media, μπας και δω κάτι να μου αρέσει, να χαρώ, να πάρω λίγο τα πάνω μου, να χαμογελάσω. Τίποτα.

Παίζει πολύ πίκρα εκεί έξω και ειλικρινά απορώ. Τελικά αυτός ο έρωτας κάνει καλό ή καταστρέφει ψυχές; Οι ομάδες, έχουν ανθίσει και είναι μέσα στη καψούρα, στον έρωτα και στο παράπονο. Ποιηματάκια από εδώ, φωτογραφίες από εκεί, μπηχτές, πικρόχολα σχόλια, όλα εξαιτίας εκείνου του έρωτα που απλά δε πέτυχε! Ο κόσμος υποφέρει, γιατί κάποιος αγαπά και κάποιος όχι. Κάποιος δίνει περισσότερη σημασία, κάποιος ενδιαφέρεται και κάποιος γυρίζει πλάτη. Καμία ισορροπία, το αμοιβαίο πάει πέθανε και ψάχνω να βρω το αντίθετο..

Να βρω έναν άνθρωπο ή μια ομάδα, που να εμπνέει την ευτυχία, τη χαρά, την ικανοποίηση και την ελπίδα πως ναι με τη πάροδο του χρόνου, όλα θα πάνε καλά. Θα ανταμειφθεί κάποιος για την υπομονή και την επιμονή του. Και πως το δίκαιο και το σωστό θα αναγνωριστούν με μεγάλη επιτυχία.


Μα τι λέω και το δικό μου το blog μια από τα ίδια. Όμως ίσως να κράζω και τον εαυτό μου κάπως έτσι, γιατί το σκηνικό πρέπει να αλλάξει. Λίγη χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία δε βλάπτουν. Αλλά πάλι θα χτυπήσω σε τοίχο, γιατί συμβαίνουν μαγικά πράγματα εκεί έξω και πολύ παράξενα. Κάτι θέλει να μου πει ο ποιητής, αλλά αυτή τη φορά δε καταλαβαίνω. Το θέλω πιο λιανό. Με πιάνς;;;;; χα χα χα !

Τρελές καλημέρες… & καλή συνέχεια!


Κριός
Ωραία η ημέρα σας, που θα βρεθείτε με πολύ κόσμο. Θα μαλλιάσει η γλώσσα σας, να λέτε τα ίδια και τα ίδια από εδώ και εκεί. Μέχρι κάποια στιγμή θα το απολαύσετε. Μετά αλλάζει το σκηνικό, αφού κάποιος θα σας αμφισβητήσει και εσείς θα πρέπει να αποδείξετε το πόσο δίκιο έχετε. Βαθιές ανάσες, λογική και ψυχραιμία και θα σκεφτείτε την ατάκα ή το επιχείρημα, που θα βάλει μυαλό σε μερικούς! Σε ετοιμότητα να βρίσκεστε!

Ταύρος
Μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Άλλωστε είναι όλα υγρά έξω, κάτι που δε σας αρέσει και τόσο. Βέβαια αν βγει ο ήλιος απλά βγείτε ως τη βεράντα ή το μπαλκόνι, να μαζέψετε λίγο, να σας δει, να ροδίσουν τα μαγουλάκια και μετά πάλι ξάπλα μέσα. Όσο και αν μου αρέσει ως ιδέα, θα διαφωνήσω με τα άστρα, αλλά πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ύπνο, φαί, μουσικούλα, ταινίες και πολύ relax.

Δίδυμος
Κάτι έχετε κανονίσει για σήμερα, είστε ξεσηκωμένοι να πάτε κάπου και ναι θα συμβεί το κουλό και θα ακυρωθεί το ραντεβού. Μιας που είστε έτοιμοι για έξω, μη ξεστολιστείτε, πάρετε εκεί τα τηλέφωνά σας και εξαφανισθείτε. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, μη το ξεχνάτε αυτό. Άλλωστε τα απρόβλεπτα σας ταιριάζουν καλύτερα και μπορεί να προκύψουν πολύ ευχάριστες γνωριμίες από το πουθενά.

Καρκίνος
Θα σας το πω στα ίσα. Δεν είναι ούτε η σημερινή ημέρα καλή για εσάς, αστρολογικά πάντα. Κάτι σας βασανίζει και σκέφτεστε πως θα βρείτε την άκρη. Σε ένα θέμα, υπάρχουν πολλές λύσεις, αλλά μερικές φορές κολλάει το μυαλό. Καλό θα ήταν να συζητούσατε τις ανησυχίες σας με το σύντροφό σας, ή ένα καλό φίλο, γιατί έτσι και το βγάζετε από μέσα σας και μπορεί να ακούσετε απόψεις διαφορετικές αλλά εφικτές. Για δοκιμάστε το..

Λέων
Μέσα στη γκρίνια και στη μουρμούρα. Κάτι δε σας αρέσει καθόλου. Το γεγονός πως είστε άφραγκοι ας πούμε; Το ότι με το ταίρι σας κάτι δε πηγαίνει καλά; Νιώθετε πως πνίγεστε και πως δε ζείτε έτσι όπως έχετε ονειρευτεί; Πάντως θα τρώγεστε με τα ρούχα σας όλη την ημέρα και μπορεί να κάνετε και φασαρία έτσι από το πουθενά. Αντιμετωπίστε την αλήθεια με ωριμότητα.

Παρθένος
Αγαπητά μου, ανοίξτε τα μάτια σας καλά και αφήστε τις αισθήσεις σας ελεύθερες. Για εσάς που ψάχνετε τον έρωτα, είναι εκεί έξω και ψάχνει για εσάς. Μπορεί να είναι και δίπλα σας. Πάντως μήπως κάποιος φίλος σας λέει κάτι που εσείς δε δίνετε ιδιαίτερη σημασία; Παίξτε σήμερα με τη διαίσθησή σας και ίσως να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Πάντως ξεπεράστε το παρελθόν επιτέλους!

Ζυγός
Τι μέρα είναι αυτή; Φτου-φτου ξανά και ξανά! Με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας ξεκινήστε να κάνετε ευχές. Αληθινές ευχές που θα πηγάζουν από της καρδιάς τα βάθη. Το σύμπαν έχει όλη τη καλή τη διάθεση να σας πραγματοποιήσει μερικές και ναι η ημέρα σας θα είναι πολύ super. Ακόμα και μερικά εμπόδια και αν υπάρξουν, εσείς να τα αντιμετωπίσετε με πάθος και δίχως φόβο!!!

Σκορπιός
Εντάξει δεν έχετε παράπονο. Τόσες μέρες μες στη τρελή τη χαρά. Να μη γκρινιάξετε και εσείς λιγάκι; Να μη χαλάσει λίγο το τοπίο; Κάτι που έχετε κανονίσει για σήμερα, θα αναβληθεί και θα ανεβάσετε πίεση κανονικά. Και φυσικά θα ξεσπάσετε στους δικούς σας τους ανθρώπους, που δε φταίνε σε τίποτα. Ψυχραιμία, γιατί σκεφτείτε, κάθε εμπόδιο για καλό. Όσο και αν το θέλατε το ραντεβού, μπορεί κάποιος λόγος να υπάρχει. Σκεφτείτε το καχύποπτα.. σας ταιριάζει καλύτερα.

Τοξότης
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και δε βγαίνει με τίποτα. Μια νέα δουλειά; Ένας νέος έρωτας; Να κάνετε κορμί; Πάντως ανεβάζετε το πήχη σιγά-σιγά και είστε και φουλ ορεξάτοι, να το παλέψετε με όλο σας το είναι, αρκεί να πετύχετε αυτό που θέλετε. Όσο πιο δύσκολο, άλλο τόσο πιο απολαυστικό. Για αυτό μη χάνετε το χρόνο σας. Από σήμερα κιόλας ξεκινήστε να κάνετε διάφορα.

Αιγόκερως
Σήμερα θα είναι από τις αγαπημένες σας τις ημέρες. Με κόσμο θα βρεθείτε, θα ανταλλάξετε απόψεις και θα βαρεθείτε να μιλάτε. Βέβαια, θα βρεθεί το άτομο, που θα διαφωνήσει μαζί σας και αυτό θα ανάψει τα αίματα κανονικά. Θα παθιαστείτε μπορώ να πω, αλλά μήπως να ακούσετε τι σας λέει και η άλλη η πλευρά; Μην είστε τόσο εγωιστές και απόλυτοι. Έχετε δίκιο, όχι όμως πάντα!

Υδροχόος
Μέρα που θα βρεθείτε με πολύ κόσμο. Το παράξενο είναι πως θα έχετε την επιθυμία να εκφραστείτε ελεύτερα και να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Ναι θα σας ακούσουν, όμως θα πρέπει και εσείς να ακούσετε τους φίλους σας. Όλοι πάνω κάτω την ίδια ανάγκη έχουμε. Να μιλήσουμε, να ακουστούμε και να βρεθεί μια άποψη πιο εφικτή και ομαλή ως λύση! Επικοινωνήστε και θα περάσετε ωραία..

Ιχθύες
Λοιπόν σήμερα θα σας προτείνουν να κάνετε κάτι λίγο ακριβό. Δηλαδή θα πρέπει να ξεπαραδιαστείτε για να περάσετε ωραία. Το θέμα είναι αν σας αρέσει η παρέα. Από και και πέρα όλοι για έναν και ένας για όλους, για αυτό μιλήστε ξεκάθαρα για τις ανησυχίες σας και μη σας νοιάζει. Βέβαια αν τα έχετε, μη τσιγκουνεύεστε να περάσετε καλά. Μέρα που είναι, ρίξτε το στη τρέλα και στη κορδέλα!

magicfariel@gmail.com