Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Μια Ανατρεπτική Πανσέληνος στις 05/01/2015, στο ζώδιο του Καρκίνου, by F’Ariel!

Λοιπόν ξωτικά μου, σήμερα σας τα είπα μαζεμένα τα αστρολογικά τα γεγονότα, για αυτό ας κλείσουμε με αυτό το φοβερό Φεγγάρι που θα μας βρει στον ύπνο και πιστεύω πως πολλοί θα
ξυπνήσουν με απίστευτα κέφια!!!

Λένε πως το σύμπαν θα κάνει πάλι party, που αυτή τη φορά θα κρατήσει σχεδόν 15 ημέρες!!!! Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα είναι εκεί, τι σημαίνει αυτό;;; Απρόβλεπτα γεγονότα και πολλά σκοτάδια! Αρνητική φαντασία ως εκεί που δε φτάνει! Μα είναι δυνατόν;;;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ετοιμαστείτε να κάνετε χαρακίρι κανονικό!!!!

Η επιρροή θα είναι άκρως χαοτική, αφού ξαφνικά θα ξυπνήσουν τα θέλω και οι επιθυμίες του κόσμου και θα κινηθούν παρορμητικά, γεγονός που θα φέρει ανατροπές στις υπάρχουσες σχέσεις, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε ερωτικές!
Θα διαδραματιστούν διάφορα παράξενα, που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και λογική. Δύσκολο για τα ζώδια που ανέφερα πιο πάνω, για αυτό λοιπόν ας κρατήσουμε τα μπόσικα οι λοιποί!!!

Ας δούμε λοιπόν πώς θα μας επηρεάσει και τι θα πρέπει να κάνουμε..


Κριός
Οικογενειακά θέματα θα προκύψουν, έντονοι καυγάδες, λόγια, παρεξηγήσεις και γενικά δύσκολες ημέρες έρχονται. Δε θα το αποφύγετε όσο καλά παιδιά και αν είστε για αυτό φροντίστε κάθε μέρα να φεύγετε από το σπίτι, παρέα με φίλους και να λείπετε όσο γίνεται περισσότερο. Βέβαια εσείς που είστε παντρεμένοι με παιδιά, μήπως να πηγαίνατε ένα επαγγελματικό ταξιδάκι;;; Πάντως διώξτε την αρνητική ενέργεια και τη μουρμούρα, διασκεδάζοντας ακόμα και στο συνοικιακό μπαράκι..

Ταύρος
Με τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα ασχοληθείτε κυρίως. Έχετε νέα όνειρα, στόχους, βλέψεις και αν δε τα βάλετε κάτω τώρα και να παλέψετε για αυτά, δε θα το κάνετε ποτέ! Θα σας βρουν ή θα τους βρείτε, πάντως καιρός να χρησιμοποιήσετε τις αξιόλογες τις γνωριμίες σας, ή να βγείτε από το καβούκι σας και να διεκδικήσετε κομμάτι από τη πίτα, εφόσον έχετε εργαστεί σκληρά και το αξίζετε! Μη περιμένετε αλλιώς θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Ακόμα και ένα δικό σας πρόσωπο, μπορεί να σας βοηθήσει. Μην απορρίπτετε την οικογένειά σας.

Δίδυμος
Τα λεφτά θα είναι το θέμα σας όλες αυτές τις ημέρες. Βασικά θέλετε να μαζέψετε μερικά και να εξαφανισθείτε. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για δουλειά, είτε για να μάθετε κάτι επιπλέον, είναι μέσα στο μυαλό σας πολύ έντονα. Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, κάποιοι μπορεί να έχετε έτοιμη την απάντηση, αλλά σας λείπει λίγο το ρευστό. Κινηθείτε αναλόγως, πάντως στηριχτείτε στα πόδια σας, δουλέψετε περισσότερο αν χρειαστεί, πάντως αρπάξτε τις ευκαιρίες άμεσα!

Καρκίνος
Όλα στα κόκκινα χρυσά μου κανονικότατα! Αυτό που θα σας συμβεί είναι πως θα τα πάρετε στο κρανίο φουλ, με τους πάντες και τα πάντα και θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα. Βασικά θα εκτονωθείτε όσο εκεί που δε φτάνει, κανείς δε θα σας καταλάβει και φυσικά δε θα υπάρξει και κάποιο αποτέλεσμα. Επανάσταση δίχως αιτία. Κάπως έτσι θα φανεί, αφού ουσιαστικά δε θα λύσετε κάποιο από τα προβλήματά σας, αντιθέτως θα τα κάνετε χειρότερα! Ψυχραιμία λοιπόν..

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά και τα έξοδα. Να εσείς είστε δε θα πάθετε τίποτα το κακό. Αντιθέτως το ρίχνετε έξω και καταξοδεύεστε είτε για πράγματα που σας ικανοποιούν, είτε όχι. Πάντως δε μαζεύεστε με τίποτα και ξέρω, θα σταματήσετε όταν δε θα παίζει σάλιο. Μήπως να κοιτούσατε βαθιά μέσα σας να δείτε τι το προκαλεί αυτό; Μήπως σας λείπει κάτι; Μήπως οι βαθύτερες αιτίες είναι ερωτικές; Δηλαδή καιρός για αλλαγές. Αν κάτι δε σας αρέσει διορθώστε το ή βρείτε κάτι νέο!

Παρθένος
Θα το κάνετε το ξεκαθάρισμα και θα είναι μεγάλο μάλιστα. Φίλοι και γνωστοί ξανά στο προσκήνιο και αυτή τη φορά θα ψάξετε την ουσία των πραγμάτων. Δηλαδή ωραίες οι παρείτσες αλλά αν δεν έχουν να σας δώσουν κάτι, όπως συναισθήματα και γνώση, δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε το χρόνο σας άδικα. Δε σας περισσεύει άλλωστε. Επαγγελματικά θα χρειαστεί να τρέξετε με μεγάλη ταχύτητα, για να κλείσετε τις εκκρεμότητες που αφήσατε πριν τις γιορτές. Γιατί έρχονται νέα βάσανα! Πιο αυστηρά..

Ζυγός
Δεν είστε καλά. Δεν είστε καλά! Τα επαγγελματικά σας πάλι θα σας βασανίζουν και ότι έχετε θάψει μέσα στη ψυχή σας όλο αυτό τον καιρό, θα το βγάλετε στην επιφάνεια και θα γίνει της τρελής! Το έχετε ανάγκη αυτό μεγάλη και κανείς και τίποτα δε θα σας σταματήσει. Ακόμα και με το ταίρι σας θα τα βάλετε, αν υπάρχει, μέσα στη κλάψα και τη μουρμούρα θα είστε και αυτή τη φορά θα είστε μόνοι και έρημοι, γιατί κανείς δε θα έχει την όρεξή σας! Πάντως εκτονωθείτε να σας φύγουν τα νεύρα, αλλά μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση. Μπορεί να το μετανιώσετε!

Σκορπιός
Εσάς δε σας αγγίζει καν το φεγγάρι αυτό! Αντιθέτως σας βοηθά να νιώσετε πιο έντονα τις επιθυμίες σας και να τις ικανοποιήσετε! Κάπως έτσι θα κινηθείτε και ίσως να εκπλήξετε και τους πάντες τριγύρω. Έχει καθαρίσει το μυαλό σας κανονικά και θα πάρετε αποφάσεις που θα είναι και οι πιο σωστές. Θα είναι για τη προσωπική σας τη ζωή; Θα είναι για μια νέα δουλειά; Πάντως μετά τη πίκρα που φάγατε με το Κρόνο τόσα χρόνια, όλα σας φαίνονται ρόδινα πια.. Καιρός να επανέλθετε!!!

Τοξότης
Αλλαγές πολλές αλλαγές. Θα πάτε κομμωτήριο και θα αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας; Θα αλλάξετε τη γκαρνταρόμπα σας; Πάντως μέσα σε λίγες ημέρες θα κάνετε όλα αυτά που είχατε στο μυαλό σας και για κάποιο λόγο συνεχώς τα αναβάλατε. Από την άλλη θα βάλετε χρήματα στην άκρη. Δε ξέρω πώς θα το καταφέρετε αυτό, αλλά θα τη βρείτε την άκρη. Πάντως ιδιαίτερα εκφραστικοί και πολύ σοβαροί θα είστε!

Αιγόκερως
Τι ψυχραιμία και κουραφέξαλα, θα κάνετε μπουμ. Συνέχεια σας λένε τι να κάνετε και πως, αλλά η άποψή σας αυτή τη φορά δε θα ακουστεί και τόσο. Ναι να χαπακωθείτε, θα είναι ότι καλύτερο για να μη τα κάνετε όλα λίμπα. Θα κοιτάξετε τη πάρτη σας και το συμφέρον σας πάνω από όλα. Ναι οικονομικά ζητήματα θα σας στρεσάρουν αρκετά, θα σας εξαντλήσουν για την ακρίβεια. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στη συγκεκριμένη τη περίπτωση για αυτό μπείτε κατευθείαν στη πράξη!

Υδροχόος
Θα βαρεθείτε ως εκεί που δε φτάνει. Για τόσο πολύ. Καιρός να κοιτάξετε λίγο τον εαυτό σας, την υγεία σας και ναι να σταματήσετε το αλκοόλ και γενικότερα τις καταχρήσεις. Το μυαλό σας βέβαια ανήσυχο όπως πάντα, θα ψάξει να βρει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το αξιόλογο, κάτι το πρωτότυπο και μέχρι να βρεθεί η άκρη δε θα ησυχάσετε με τίποτα. Καιρός για αλλαγές και τόλμη, δε λέτε; Βασικά να κάνετε οτιδήποτε σας αρέσει και σας εκφράζει στο απόλυτο. Τότε θα γίνουν τα θαύματα που τόσο λατρεύετε..

Ιχθύες
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Βέβαια, τις ημέρες που ο κόσμος θα κόβει τις φλέβες του κανονικά, εσείς θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Γνωστό αυτό πλέον. Το ρίχνετε στη διασκέδαση και στον έρωτα. Όμως ο μήνας σας γενικότερα είναι ανησυχητικός, αφού οι περιπέτειες και τα φλερτ θα πρωταγωνιστήσουν… Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Κοιτάξτε εκεί που εκτονώνεστε στο μπαράκι με το φιλαράκι, μη προκύψει και το απρόβλεπτο.. Άλλα θα σκέφτεστε, άλλα θα κάνετε. Μια τρέλα κανονική.. Τουλάχιστον θα χαμογελάτε επικίνδυνα!

magicfariel@gmail.com