Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 23/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ζητώ συγγνώμη για τις ξαφνικές τις απουσίες μου, αλλά το σκηνικό έχει αλλάξει, είναι αγριεμένο και νιώθω σα να πετώ, εκεί ψιλά στον ουρανό, παρέα με
τα σύννεφα, αλλά δυστυχώς έχει πολύ αέρα, κρύο και παγωνιά και μια πηγαίνω από εδώ και μια από εκεί, νομίζω πάει χάθηκε η κατάσταση στο απέραντο γαλάζιο.


Πόσο λατρεύω το χρώμα αυτό και οτιδήποτε το αφορά. Θα είναι γαλάζιο, μπλε σκούρο, τιρκουάζ, ότι απόχρωση και αν είναι, χάνομαι, βυθίζομαι, ηρεμώ..

Και όπως καθόμουν σε μια παραλία κάποτε και κοιτούσα τη θάλασσα, διαπιστώνω, πως στη πραγματικότητα είναι ένα με τον ουρανό! Αν κοιτάξεις πέρα βάθος, μακριά, χάνεται το βλέμμα σου, ενώνονται τα χρώματα, γίνονται ένα. Πόσο μαγικό είναι αυτό; Κάνουν παρέα ο ένας στον άλλον, ας το πάρουμε και κάπως έτσι. Αλλά το χρώμα της θάλασσας, οι αποχρώσεις της, έχουν να κάνουν με το χρώμα του ουρανού. Τι φοβερός συνδυασμός;;
Θα μπορούσα με τις ώρες να χαζεύω το απέραντο γαλάζιο, γιατί κάθε στιγμή αλλάζει, μεταμορφώνεται, μια είναι φωτεινό και λαμπερό, αφού ο ήλιος κάνει τα κύματα να χρυσαφίζουν, μια είναι σκοτεινό και άγριο, αφού τα σύννεφα παίζουν με τις διαθέσεις του νερού..

Σήμερα είναι γκριζωπή, αγριεμένη, κρύα, σα τα σύννεφα.. αλλά παραμένει όμορφη όπως πάντα..

Πόσο τυχεροί οι άνθρωποι που μένουν δίπλα στη θάλασσα.. Δε το φαντάζονται..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Πολύ καλή και δυνατή η ημέρα σας. Κάτι θα πέσει στην αντίληψή σας, μια λύση ας υποθέσουμε που θα κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη και πιο άμεση. Για το αποτέλεσμα όμως θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί το καλό πράγμα αργεί να έρθει. Πάλι με τα επαγγελματικά σας ασχολείστε, δίνετε το 100% του εαυτού σας. Ο έρωτας πού πήγε καλέ;;;

Ταύρος
Ωραία η ημέρα σας, έτσι λένε τα άστρα και σήμερα δε ξέρω, θα έχετε έντονη διαίσθηση και διορατικότητα; Θα βλέπετε κάτι που οι άλλοι δε θα το βλέπουν; Πάντως αν και είστε άνθρωποι των αποδείξεων, κάτι θα συμβεί που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον και θα ακολουθήσετε μια παράξενη ενέργεια και όπου σας βγάλει. Για να δούμε, λοιπόν..

Δίδυμος
Τι φοβερή ημέρα ξημέρωσε για εσάς. Σήμερα θα σας πουν πως σας αγαπούν, ή ακόμα καλύτερα για τους εργασιομανής της παρέας, το πόσο σημαντικοί είστε για αυτούς. Πάντως υπάρχει μέλλον στην υπόθεση, είτε στη μια, είτε στην άλλη. Ανοίγουν κάποιες πόρτες για εσάς, μήπως να αρπάζατε καμιά ευκαιρία και να αφήσετε τη κλάψα για αργότερα; Μέχρι και τις 28 πετάει η ομάδα! Εκμεταλλευτείτε το!

Καρκίνος
Μέρα θετική, γεμάτη από ελπίδα. Κάτι που θα ξεκινήσετε σήμερα, αυτή τη φορά θα κρατήσει και θα πετύχει, κυρίως αν αφορά ζήτημα επαγγελματικό. Είστε χαρωποί, μέσα στη ζωντάνια, έχετε όρεξη για να κάνετε τα πάντα, ευκαιρία είναι να δημιουργήσετε και όπου σας βγάλει. Πάντως όπως νιώθετε να πράξετε, γιατί τα καλά μπορεί να αργούν να έρθουν, αλλά χρειάζονται κάποιον να τους δείξει τη κατεύθυνση!

Λέων
Τι έγινε με εσάς; Ερωτοτροπείτε ξαφνικά; Κάνατε νέα γνωριμία; Πάντως κάτι τέτοιο λένε τα άστρα και σας βρίσκουν μέσα στη τρελή τη χαρά και τα χαμόγελα. Ακόμα και εσείς που είστε ήδη σε σχέση, σας βλέπω να ξυπνάτε με ορεξούλες, τραγουδάκια και μια διάθεση κάπως ανοιξιάτικη.. Λάθος μέρα βρήκατε, βρέχει έξω! Αλλά εσείς γλυκά μου έχετε πάντα τον ήλιο μέσα σας. Απολαύστε την ημέρα σας, τόσο απλά.

Παρθένος
Σταματήστε να φαντάζεστε διάφορα πράγματα ή καταστάσεις και να πλάθετε ιστορίες για αγρίους μέσα στο μυαλό σας. Τίποτα δεν είναι έτσι όπως τα σκέφτεστε για αυτό ξεκολλήστε και προχωρήστε παραπέρα. Εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, όμως είναι προσωρινά ή άνευ σημασίας. Μη τα μεγαλοποιείτε γιατί σας κάνουν κακό και ενοχλείτε και τον κόσμο τριγύρω. Ψυχραιμία..

Ζυγός
Καλά σήμερα έχει σεξ! Είτε το θέλετε, είτε όχι! Ναι θα κάνετε και τους δύσκολους, αλλά στο τέλος θα υποκύψετε γιατί και σας αρέσει πολύ και το ταίρι σας ή κάποιο άτομο τέλος πάντων δε θα σας αφήσει σε ησυχία. Φλερτ, χαμόγελα, πειράγματα, πολύ πικάντικη τη βρίσκω την ημέρα σας. Σταματήστε να φέρνετε αντιρρήσεις και φροντίστε να το απολαύσετε. Μέχρι και τις 25 πετάει η ομάδα! Και όχι μόνο.. χα χα!

Σκορπιός
Κάτι θα αναλάβετε δίχως να χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι, κάτι δημιουργικό, που θα σας αρέσει πολύ και θα βγάλετε και πέντε φράγκα που λέμε. Μια πρόταση από ένα φίλο θα τη δεχθείτε με μεγάλη ευχαρίστηση, θα είναι κάτι σα μια μικρή βοήθεια που θα προσφέρει ο ένας στον άλλον. Μην αρνηθείτε το οτιδήποτε σας προτείνουν, μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα και δε θα το μετανιώσετε.

Τοξότης
Πιο τυχερή ημέρα από τη σημερινή δε πιστεύω να βρεθεί στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον! Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία στα πόδια σας, που όχι μόνο θα πρέπει να την αρπάξετε, αλλά ξεκινάτε δουλειά αμέσως! Ίσως να είναι αυτό που ψάχνατε καιρό τώρα, πάντως θα χαρείτε πάρα πολύ και μπαίνετε στο παιχνίδι πιο δυναμικά από ποτέ. Αφοσιωθείτε στο έργο σας με πάθος!

Αιγόκερως
Η υπομονή είναι αρετή. Δε πρέπει να τη χάνετε αυτή με τίποτα. Επίσης τα φαινόμενα απατούν. Δεν είναι τίποτα έτσι όπως το φαντάζεστε. Η ημέρα σας είναι θετική από μόνη της τουλάχιστον αστρολογικά, για αυτό χαλαρώστε και απολαύστε την. Όλα θα πάνε μια χαρά στο τέλος θα το δείτε, άρα αν πεθάνετε από το άγχος δε θα είστε εκεί για να απολαύσετε το έργο σας.. Για αυτό λοιπόν, μη φαντάζεστε διάφορα.. Όλα παίρνουν το δρόμο τους..

Υδροχόος
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και δε βγαίνει με τίποτα. Πιστεύετε πολύ στο ένστικτό σας και δε δέχεστε εύκολα τις αρνητικές κουβέντες των φίλων σας. Σήμερα κάντε αυτό που εσείς θέλετε και διώξετε τις απαισιόδοξες τις σκέψεις μακριά. Αυτό που πιστεύετε πως πρέπει να γίνει, αυτό και θα γίνει, είτε αρέσει σε μερικούς, είτε όχι. Σημασία έχει η δική σας η άποψη και όχι των άλλων. Και φυσικά το τι λέει η καρδούλα σας..

Ιχθύες
Έχετε ξεκινήσει κάτι νέο και ενώ σας αρέσει πολύ, όλο εμπόδια προκύπτουν και κάνετε σκέψεις να τα παρατήσετε. Τα άστρα λένε να επιμείνετε, ας είναι δύσκολο πολύ, θα έρθει η ώρα και η στιγμή της ανταμοιβής. Ο στόχος, είναι στόχος και εσείς πρέπει να το παλέψετε μέχρι να εξαντλήστε όλα τα περιθώρια. Θετική η ημέρα σας, έχετε όλα τα φόντα για να μαγέψετε τα πλήθη! Ντυθείτε ωραία!

magicfariel@gmail.com