Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ταυράκια, πώς είναι η ημέρα σας 28/01 αστρολογικά;;; by F'Ariel!

Τι λέει;;; Να τα πούμε τώρα που μεσημέριασε και έχουμε εικόνα της ημέρας;;

Δύσκολη, με σύννεφα, αλλά και συγρόνως απρόβλεπτα ευχάριστη!

Ειλικρινά το σύμπαν, κάτι
μαγειρεύει εκεί ψιλά, αλλιώς δεν εξηγείται τόσο μυστήριο!!!

Τώρα, είτε για θέμα συναισθηματικά, είτε για επαγγελματικά, θα πρέπει να το πάτε λάου-λάου και να μη βιάζεστε, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για τις εξελίξεις!

Βήμα-βήμα, αργά και σταθερά! Τότε όλα θα πάνε καλά, δίχως παράπλευρες απώλειες!


Η ημέρα είναι κατάλληλη, για να τα πείτε γενικώς με το κόσμο σας. Να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε, να ελαφρύνει λίγο το τοπίο! Όσο πιο ξεκάθαροι είστε και κατανοητοί, άλλο τόσο θα προχωρήσετε παραπέρα, είτε παρέα, είτε μόνοι!

Οι δεσμευμένοι, βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας, φτιάξτε ρομαντική ατομόσφαιρα και ανεξάρτητα αν είναι Τετάρτη, λίγο σεξ δε βλάπτει. Ξεχάστε κούραση και τα σχετικά, πάρτε δυνάμεις και δώστε τα όλα προς το βραδάκι... Ωραία εκτόνωση, δε λέτε και εσείς;;;

Οι ελεύθεροι της παρέας, ξέρω χειμώνας, κρύο, πού να τρέχουμε τώρα, αλλά δεν είναι έτσι. Ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό το άλογο, δε θα έρθει στο παράθυρο να δέσει το λάσο, αντιθέτως κάτι πρέπει να κάνετε και εσείς..  Να πάτε σε εκείνο το μπαρ...

Επαγγελματικά, βάλτε προτεραιότητες και φροντίστε οι κινήσεις σας, να είναι τέτοιες, που θα φέρουν μια αύξηση ή ένα μπόνους!!!

magicfariel@gmail.com