Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο Ερμής στον Υδροχόο, 05/01/2015 .. μια ψύχρα θα τη νιώσουμε, by F’Ariel

Τι έγινε ξαφνικά;; Όλοι οι πλανήτες στον Υδροχόο θα πάνε; Έχετε την Αφροδίτη, την ερωτιάρα, έχετε τώρα και τον Ερμή, τον φτερωτό αγγελιοφόρο, έρχεται και
μια Νέα Σελήνη, μήπως έχει party, εκεί ψιλά;;;

Τα Ζώδια που θα τα αγγίξει εκείνο το μαγικό ραβδάκι, της θετικής ενέργειας, του έρωτα και του φλερτ, είναι κυρίως οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

Λίγο παραπέρα, γεύονται τα απομεινάρια τους, οι Κριοί και οι Τοξότες.

Εκείνοι που θα νιώσουν την απόλυτη τη ψύχρα, που θα παγώσει η καρδιά, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια και οι Σκορπιοί! Τι διαχωρισμός είναι αυτός;;; Δε το βρίσκω καθόλου δίκαιο!

Ο Ερμής αν και είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, οι αστρολόγοι τον χαρακτηρίζουν ως ψυχρό! Γιατί; Θα σου τα φέρει τα μαντάτα, όποτε εκείνος θέλει και θα τα ακούσεις θες δε θες.. Μπορεί να είναι χαρμόσυνα, μπορεί και όχι.. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Τα άτομα που θα νιώσουν μια τσίτα, σα να τους τσίμπησε κάτι, είναι αυτά που έχουν γεννηθεί από 30 Ιαν – 8 Φεβρ. Βέβαια, το συναίσθημα αυτό δε θα είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού θα ξυπνήσει ο εγκέφαλός σας, η φαντασία, το όνειρο και το όραμα επιστρέφουν και γίνεστε πιο δραστήριοι από ποτέ! Το ξέρατε πως ο Ερμής τη βρίσκει τρελά κάθε φορά που επισκέπτεται τον Υδροχόο;; Ψύχρα ο πλανήτης, ψύχρα και το ζώδιο, έχουν κοινά πολλά.. χα χα

.. αντιθέτως, η επίσκεψη αυτή, βοηθάει τον Υδροχόο, να ξεμπλοκάρει και να φλερτάρει πιο άνετα και χαρωπά.. Συνεπώς αν το πιο ανέκφραστο ζώδιο έχει τρελά κέφια, γιατί να μην έχουμε και οι λοιποί;;;

Για σένα που είσαι Υδροχόος..

.. από τη μια κλείνεσαι στο εαυτό σου, γιατί έχεις σχέδια για το μέλλον που κανείς δε πρέπει να τα μάθει, από την άλλη όμως σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου τους ανθρώπους, να λύσεις παρεξηγήσεις που προέκυψαν όσο ο Κρόνος σε βασάνιζε και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Δηλαδή, το ψεύτικο φεύγει, το αληθινό μένει. Η Αφροδίτη και τώρα ο Ερμής, είναι ένα δώρο στο προσκεφάλι σου, μια νέα ευκαιρία, να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τα έξω, να γαληνέψει η ψυχή σου και η φαντασία σου να οργιάσει. Νιώσε τον έρωτα αν σου έρθει, απόλαυσε τη κάθε τη στιγμή, δίχως τίτλους και όρια, γιατί μετά από τόσα σκοτάδια και ψύχρα, νομίζω πως το αξίζεις.. Δημιούργησε ξανά! Μέσα από τις στάχτες.. Η σπίθα σου καίει ακόμα και είναι μοναδική.. Ποτέ μη το ξεχνάς αυτό..!!!

Ανάδρομος Ερμής από τις 21/01 – 11/02.. Καταλαβαίνετε τι εννοεί ο ποιητής;; Σε κάποιες περιπτώσεις θα δράσει θετικά, στους συνειδητοποιημένους της παρέας κυρίως, ενώ οι λοιποί που ακόμα δεν έχουμε βρει την άκρη.. το χάος..

magicfariel@gmail.com