Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 14/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φοβερό όνειρο είδα, και ξύπνησα μέσα στη τρελή τη χαρά! Φίδι ή φίδια, ευχαριστώ σύμπαν, που μου επιβεβαιώνεις πως έχω εχθρούς! Το θέμα είναι πως ήταν μέσα
στο σπίτι μου, επάνω μου, αλλά το πέταξα και έφυγε. Δε με τσίμπησε, ευτυχώς, αλλά τη τρομάρα τη πήρα και ενώ κοιμόμουν!

Να υποθέσω, πως η πεθερά μου δε με συμπαθεί καθόλου και πως θέλει να με εξολοθρεύσει;;;

Να υποθέσω, πως ο άντρας μου, ψάχνει να βρει τρόπους, να εξαφανισθώ;;;

Να φανταστώ πως δε με γουστάρουν άλλο και πως μου κάνουν βουντού για να φύγω;;;


Ναι, δεν είμαι ούτε καλή σύζυγος, ούτε καλή νύφη, απογόνους δε σκοπεύω να αφήσω, αφού για να λέμε την αλήθεια, είμαι πολύ παράξενη σε αυτό, δε θα φάω τη ζωή μου πάνω από κατσαρόλες, ούτε με μια σκούπα στο χέρι! Συνεπώς η δούλα ξωτικό, δεν είναι καθόλου δούλα, επαναστατεί συνεχώς και καθημερινώς και στη τελική θα πάω στη μαμά μου!!!

Και σας απαντώ, διώξτε με να ησυχάσω! Μου έρχεται πιο εύκολο. Δε θέλω άλλο. Βαρέθηκα. Αλλά φεύγω και μόνη μου μια χαρά… άλλωστε είναι μια σκέψη που δε ξεκολλάει από το μυαλό μου… καιρό τώρα..
Τα φίδια ας μείνουν στη ζούγκλα, εκεί στον Αμαζόνιο.. Γιατί να έρθουν στο κρεβάτι μου.. Αλλού είναι η φύση τους..

Το ξωτικό και η Θεά Ήρα μόνο… χα χα..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Να ετοιμαστείτε σήμερα να τσακωθείτε με κάποιον φίλο σας. Φταίτε, γιατί το θέμα θα είναι το γνωστό και κάποτε, κάποια στιγμή, που ξανά συνέβη το γεγονός, το προσπεράσατε ως ανούσιο και τώρα ξαφνικά σας ενδιαφέρει. Βέβαια τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα. Για αυτό καλύτερα να εξηγήσετε πώς έχει το πράγμα, παρά να ξεκινήσετε καυγά από το πουθενά!

Ταύρος
Κάτι απρόοπτο και απρόβλεπτο θα σας συμβεί, ίσως ακόμα και μια αλλαγή και εσείς θα ανεβάσετε πυρετό. Δε ξέρω αν θα αφορά κάποιο προσωπικό σας ζήτημα ή επαγγελματικό, πάντως η ημέρα δεν έχει κανένα θετικό σημάδι. Σύννεφα, μαύρα σύννεφα αλλά εσείς ως δια μαγείας τα προσπερνάτε. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, πριν αντιδράσετε όπως συνηθίζετε!

Δίδυμος
Κάτι που σας ανήκει και είναι όλο δικό σας, πρέπει να παραμείνει κάπως έτσι. Που σημαίνει πως αν σας τη πέσουν και προσπαθήσουν να σας το πάρουν, εσείς θα πρέπει να δώσετε έστω και μια μικρή μάχη για αυτό. Δυστυχώς, συνέχεια πρέπει να αποδεικνύουμε την αξία μας, τις ικανότητές μας και να δείχνουν και μερικές φορές στους άλλους, τι είναι δικό μας! Αυτό να κάνετε σήμερα. Μην αφήσετε κανέναν να σας φέρει τούμπα!

Καρκίνος
Από τις μέρες που δε σας αρέσουν και τόσο, αλλά τι να κάνετε, είναι και αυτές μέσα στο παιχνίδι. Με τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα ασχοληθείτε, θα δώσετε μεγάλη προσοχή και μετά πονοκέφαλος. Κάτι καλό εμφανίζεται στον ορίζοντα, ας πούμε μια ευκαιρία για να αναλάβετε κάτι νέο και χρήματα να βγάλετε. Μόνο που χρειάζεται προσοχή και να είστε συγκεντρωμένοι. Θα τα καταφέρετε όλα αυτά;;

Λέων
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε; Θετική από όλες τις απόψεις. Τι σας ενδιαφέρει περισσότερο; Μια δουλειά; Ένας έρωτας; Μια σχέση; Ασχοληθείτε με αυτό και θα νιώσετε τέλεια αφού αυτό που θέλετε, αυτό και θα γίνει. Κάτι πολύ καλό θα σας συμβεί, έτσι λένε τα άστρα και θα φτιάξει πολύ η διάθεσή σας. Βρίσκετε το νόημα της ζωής! Λέτε ο Δίας να ξεκίνησε να σας δίνει λίγη σημασία;;;

Παρθένος
Δεν είστε καλά γλυκά μου. Από όπου και αν το πιάσουμε, κάτι βρωμάει. Γιατί; Βασικά θα πρέπει να επιλέξετε άλλα μονοπάτια, παράλληλα ή εντελώς διαφορετικά και να βαδίσετε στο άγνωστο. Ένα ρίσκο είναι όλα, το λέω και το ξανά λέω και νικούν όσοι τολμούν και δε φοβούνται για το αύριο. Ότι και αν σας έχει συμβεί, υπάρχει κάποιος λόγος. Βρείτε τον και αντιμετωπίστε τον!

Ζυγός
Φευγάτη εντελώς η ημέρα σας, αφού το μυαλό σας θα είναι οπουδήποτε εκτός δουλειάς φυσικά. Κάτι θα συμβεί πάλι, που θα σας αναστατώσει, αλλά όχι και τόσο. Μπορεί γύρω σας να πέφτουν κορμιά, να σκοτώνονται εν ολίγοις, εσείς θα είστε μέσα στην απάθεια και στη καρακοσμάρα σας. Ωραίο και αυτό, αλλά είστε και πονηροί. Επεξεργάζεστε τις πληροφορίες στο δευτερόλεπτο..

Σκορπιός
Αν κάποιος σας έχει δυσαρεστήσει με διάφορα, σήμερα θα βρείτε το χρόνο για να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ναι γκρινιάξτε, κλάψτε, νιαουρίστε, αλλά σε καμία περίπτωση μη σηκώσετε φωνή, γιατί ακόμα δε σας παίρνει. Γιατί αν θυμάστε με το Κρόνο εκεί παρέα, τόσα χρόνια, τσακίσατε το νευρικό το σύστημα όλων. Για αυτό με όμορφο τρόπο, να πείτε αυτά που θέλετε. Με το γάντι και λάου-λάου..

Τοξότης
Κάποιος θα σας προκαλέσει σήμερα και θα σας θυμίσει πως είναι το ακατόρθωτο! Ξαφνικά, ο εγωισμός σας, το πείσμα σας, ότι στοιχείο έχετε μέσα σας δυνατό, θα ξυπνήσει και θα αποδείξετε το αντίθετο. Ναι σας αρέσουν κάτι τέτοια, ζείτε για να αφήνετε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Για αυτό δεχθείτε τη πρόκληση και βγείτε νικητές! Έτσι για να κλείσετε μερικά στόματα!!!

Αιγόκερως
Τι καρφώθηκε πάλι μέσα στο μυαλό σας; Τι δε σας αρέσει και θέλετε να το αλλάξετε; Μήπως πριν ξεκινήσετε, να μιλήσετε με το σύντροφό σας, ή κάποιον συνεργάτη σας για να έρθουν όλα πιο ομαλά; Δηλαδή αν θέλετε να χωρίσετε, μη πιάσετε τη βαλίτσα και εξαφανισθείτε. Να το πείτε πρώτα. Αν θέλετε να κάνετε πάσα αρμοδιότητες, εξηγήστε τους λόγους και μετά. Καλό είναι ο άλλος να γνωρίζει..

Υδροχόος
Σήμερα έχετε κανονίσει διάφορα, αλλά θα βγει ο ήλιος και θα τρελαθείτε. Τι εννοώ; Αντί για εκείνο το επαγγελματικό ραντεβού, θα καταλήξετε κάπου πιο χαλαρά, με τη δικαιολογία, πως κάτι σας έτυχε! Αλλού για αλλού σας βρίσκω, όμως αν έτσι νιώθετε εσείς ωραία, τι να λέμε και εμείς τα ξωτικά.. Μη ζορίζεστε για να κρατήσετε τους τύπους.. Follow your heart.. και όπου σας βγάλει..

Ιχθύες
Κάτι σας βασανίζει ως συνήθως. Κάτι σας τρώει τα σωθικά. Ξέρετε πώς να το λύσετε, αλλά σας είναι κάπως δύσκολο. Κυρίως συναισθηματικά. Αυτό που θα σας έρθει στο νου, το πρώτο πράγμα, αυτό και να κάνετε. Μπορεί να είναι δύσκολο. Όμως θα είναι και το πιο σωστό. Ωραία η ημέρα σας, θετική, ευχάριστη, μη τη καταστρέψετε.. Υπάρχει λόγος!

magicfariel@gmail.com