Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 13/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τρίτη και 13, τι φοβερή ημέρα μας ξημέρωσε;;; Λέτε να φορέσουμε όλοι τα μαύρα μας τα ρούχα, να πιάσουμε και κανά σκουπόξυλο και να κάνουμε τους μάγους και
τις μάγισσες;;; Προκαταλήψεις και πάλι προκαταλήψεις.. Μόνο με τη σκέψη σήμερα, από μόνοι μας, μπορούμε να προκαλέσουμε το κακό, γιατί όλα είναι θέμα αύρας!

Λατρεύω το νούμερο 13, όχι γιατί προτιμώ τη θύρα, χα χα .. αλλά γιατί είμαι μια "μάγισσα".. Κάτι μου βγάζει ο αριθμός αυτός, κάτι μου λέει και μπορώ να πω πως με έχει σώσει, μια φορά και ένα καιρό, στη Πορτογαλία..!!!

Και να σας πω την ιστορία, αφού έχουν περάσει χρόνια, πολλά χρόνια από τότε! Είχα πάει ένα επαγγελματικό ταξίδι, παρέα με ένα βλάχο, άξεστο, χωριάτη, υποτίθεται επιχειρηματία, για να του κάνω τη διερμηνέα. Δεν ήξερε ούτε αγγλικά!
Τον χαρακτηρίζω κάπως έτσι, όχι επειδή ήταν από κάποιο χωριό, αλλά γιατί οι τρόποι του ήταν γλοιώδες, είχε και ένα μουστάκι, κάπνιζε πολύ και νόμιζε πως ήταν και ο super γόης.. Το μπάζο.. χα χα πρωί-πρωί..
Και εκεί που είμαστε σε ένα εργοστάσιο, στο meeting room, παρέα με ένα μάτσο άντρες και συζητάμε ένα κάρο αηδίες, τρώω το φλας! Έχω ξεχάσει κάτι μέσα στο δωμάτιο, πολύ προσωπικό, σε σημείο που σίγουρα θα το έβλεπε η γυναίκα και σίγουρα θα μου το πετούσε στα σκουπίδια! Τρελάθηκα, αρρώστησα, έκοψα φλέβες! Του το λέω του κυρίου, παίρνουμε τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και πιο ήταν το κλου της υπόθεσης;;;

Το βράδυ που επέστρεψα, μου λένε στη ρεσεψιόν, πως έχουν κρατήσει τα σκουπίδια του ορόφου για να τα ψάξουμε παρέα.. χα χα χα !!!! Συγκλονιστικό! Φόρεσα γάντια και τα έψαξα μόνη μου.. Και το βρήκα!!!!! Το νούμερο του δωματίου μου ήταν το 13! Από τότε κλείδωσε η συμφωνία, με το σύμπαν. My lucky number…!!! Όσο για το βλάχο… τι να πω.. πιο βλάχος πεθαίνεις..!!!

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Τα άστρα σήμερα θέλουν τους ελεύθερους της παρέας, να γνωρίζετε ένα νέο άτομο, να ενθουσιάζεστε και ίσως και να το ερωτευθείτε έτσι ξαφνικά. Ωραίο όλο αυτό, αλλά μη βιαστείτε να πείτε πως είναι ο σύντροφος της ζωής σας. Ένα λουκουμάκι στη καθημερινότητά σας θα είναι, για αυτό απολαύστε το δίχως τύψεις και ενοχές! Όσο για τους δεσμευμένους, η γνωριμία παίζει, αλλά παίζει και παντόφλα!

Ταύρος
Γλυκά μου να είστε συγκρατημένοι σήμερα, γιατί λίγο τα νεύρα σας, πολύ ο ενθουσιασμός σας, παίζει να μαρτυρήσετε από μόνοι σας ένα μυστικό και να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Ένας έρωτας κρυφός ανθίζει, ξέρω, δύσκολο να κρυφτεί το γεγονός, όμως θα πρέπει ακόμα να τον κρατήσετε για πάρτη σας και να μη μάθει κανείς τίποτα.. Θα τα καταφέρετε;;;

Δίδυμος
Η ημέρα σας είναι πολύ θετική, κυρίως για τα επαγγελματικά σας θέματα. Καλά θα κάνετε να σηκώσετε το τηλέφωνο, όποιος και αν σας πάρει, γιατί μια έκπληξη θα κρύβεται κάπου εκεί. Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας, ίσως και κάτι το διαφορετικό, αρκεί να παίξετε και εσείς λίγο με το σύμπαν, να το προκαλέσετε και να ενδιαφερθείτε. Μήπως να παίρνατε και εσείς κανά τηλέφωνο;;;

Καρκίνος
Καλά σήμερα να περιμένετε τα απίστευτα. Ξαφνικά θα εμφανισθούν γονείς, φίλοι, συγγενείς, όλο το πακέτο και θα σας τη πέσουν από τις πάντες. Κάτι δε τους αρέσει στη σχέση σας, στο σύντροφό σας, στο τρόπο που ζείτε και από το πουθενά θα εκνευριστείτε και θα τσακωθείτε με όλους! Η ζωή είναι δική σας, βέβαια ακούστε τι έχουν να σας πουν, αλλά προστατέψτε τον άνθρωπο που αγαπάτε!

Λέων
Κάτι δε σας αρέσει στη σχέση σας, ή ακόμα και στη δουλειά σας. Θέλετε να μιλήσετε, να τα πείτε, αλλά σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για εσάς. Ίσως ακόμα οι σκέψεις σας, να είναι δύσκολο να ειπωθούν, αλλά το πράγμα πηγαίνει από μόνο του εκεί πέρα. Αφήστε το για σήμερα, αύριο σίγουρα θα είναι μια καλύτερη ημέρα για εσάς. Αποφύγετε τους τσακωμούς και τις εντάσεις, δε βγάζουν πουθενά.

Παρθένος
Τι να σας πω και σας τα έρημα; Είστε μέσα στη μαύρη μαυρίλα και τα ψυχολογικά σας κάνουν party! Τόσο χάλια βρε παιδιά;; Κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής, ίσως να αλλάξετε προτεραιότητες, να δείτε τη ζωή διαφορετικά; Αυτά που σας συμβαίνουν, οι αναποδιές και όταν είναι μαζεμένες, είναι κάτι σα τη καμπάνα. Χτυπά δυνατά στα αυτιά σας, στη καρδιά σας και κάτι σας λέει.. Ψάξτε το!!!

Ζυγός
Λοιπόν σήμερα αγαπητά μου να περιμένετε να συμβεί κάτι πολύ μαγικό. Θα συναντήσετε ένα άτομο, λίγο περίεργο για τα δικά σας τα δεδομένα και αυτό θα σας φλερτάρει συνεχώς. Μια με τα μάτια, μια με το στόμα, θα σας αγγίζει κιόλας. Πάντως θα σας το δείξει και θα νιώσετε και αρκετά αμήχανα, ναι εσείς που δε φοβάστε τίποτα! Δε ξέρω, τι να σας πω, πέρα από το να το απολαύσετε.. χαχα!

Σκορπιός
Πολύ έρωτας σήμερα στον αέρα, να ετοιμαστείτε για το κουφό της ημέρας. Ναι κάποιος θα σας φλερτάρει έντονα και να περιμένετε και μια ερωτική εξομολόγηση να σας κάνει από το πουθενά. Παίζει να είναι από τη δουλειά σας, ίσως και από φιλική παρέα, το ζητούμενο είναι πως θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!!! Αν είστε ελεύθεροι, δεν έχετε κάτι να χάσετε. Αν είστε δεσμευμένοι… don’t know.. danger on the way!

Τοξότης
Και εκεί που θα είστε αμέριμνοι στο κόσμο σας, εκεί θα εμφανισθεί το μαναράκι και θα τα δείτε όλα ξαφνικά ροζ! Ναι ένας ενθουσιασμός, κάτι στο στομάχι θα σας πιάσει. Θα τρέξετε να καλλωπιστείτε και θα κάνετε τα πάντα για να το εντυπωσιάσετε. Ναι μπορεί να είναι έρωτας κεραυνοβόλος, μπορεί όμως απλά ένα φλερτ, μια ευχάριστη νότα στην ημέρα σας. Απολαύστε το δίχως ενοχές αλλά μη ξεφύγετε κιόλας!!!

Αιγόκερως
Έχετε να πάτε σε καμιά γιορτή; Σας έχουν καλέσει κάπου; Πρέπει να αγοράσετε και δώρο. Σωστά; Πω πω έξοδα από το πουθενά, ενώ ετοιμαζόσασταν να πάρετε κάτι για τον εαυτό σας. Δίκοπο μαχαίρι χρυσά μου, κάντε οικονομία και βγάλτε μόνο την υποχρέωση. Όμως αυτά που θα ψωνίσετε να είναι για αυτούς που θα τα δώσετε. Μην είναι κάτι άλλο και μετά ζηλεύετε…!!!

Υδροχόος
Εντάξει θα σας αποκαλύψω τα μυστικά του σύμπαντος, αλλά όχι επειδή το θέλω! Σήμερα θα είστε πάρα πολύ γοητευτικοί και σέξι! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να καταφέρει να σας αντισταθεί. Θα μαγέψετε τους πάντες, κυρίως τον ερωτικό σας το σύντροφο, ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί και να ερωτευθείτε παράφορα και να χάσετε το μυαλό σας κανονικά. Άκρως ερωτική η ημέρα σας! Γεμάτη από πάθος και φαντασία..!! Θα κάνετε κάτι για αυτό;;;

Ιχθύες
Κάτι θα δείτε στις βιτρίνες, ή στο internet και ξαφνικά θα ξεπαραδιαστείτε κανονικά! Θα σας μαγέψει το σύμπαν να είστε σίγουροι για αυτό, γιατί μετά που θα σας φύγει ο ενθουσιασμός και η μούρλια, θα κλαίτε τα λεφτά σας. Τι να σας πω; Να κοιτάζετε μπροστά;;; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Να μη κάνετε τη κλασική σας την έρευνα;; Μεγάλος ο πειρασμός.. Πάντως προσοχή στις ανούσιες τις σπατάλες!!!

magicfariel@gmail.com