Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 05/01/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πάει τη ματιάσανε τη F’Ariel, αρρώστησε το ξωτικό! Με το που άλλαξε το έτος, ξανά γεννήθηκα ένα πράγμα, τόση χαρά και ευτυχία μαζεμένη, δε κάνει καλό, πρέπει να
πάθω κάτι για να μάθω!


Θα πάω γραφείο και ας ψοφήσω που λένε.. Γιατί τέτοιες μέρες, ποιος να σε πιστέψει πως είσαι άρρωστος; Αύριο αργία αν θυμάμαι καλά.. Θα χαπακωθώ, θα πάρω αγκαζέ το βιξ και τα χαρτομάντιλα και θα μοιράσω τους ιούς μου παντού.. Προτιμότερο αυτό και πιο πιστευτό από το να πάρω ένα τηλέφωνο και να πω δεν έρχομαι..!!!

Αρρώστια γενικώς το θέμα, αλλά τι να πει κανείς, μπορεί να το στρώσει το χιονάκι απόψε στην Αθήνα και να μείνουμε στα σπίτια μας κάμποσες ημέρες… ή πάλι θα πάει όλο στο Βόλο και εμείς θα το βλέπουμε και θα ζηλεύουμε;;;

Βέβαια έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή, θα προτιμούσα να βρεθώ σε ένα τροπικό κλίμα, να ζεσταθεί λίγο το κοκαλάκι μου, να εξολοθρεύσω τους ιούς με τον ήλιο και τη θάλασσα και να έρθω στα ίσα μου..

Αλλά όνειρα και πάλι όνειρα..

φιλάκια..


Κριός
Χρυσά μου σήμερα θα προκύψουν θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά σχεδόν συγχρόνως! Χαοτικές σκέψεις θα σας πλημμυρίσουν ένα πράγμα, δε θα ξέρετε με τι να πρωτο ασχοληθείτε. Δείτε τι είναι πιο σημαντικό και ξεκινήστε από εκεί.. Πάρτε το απόφαση πως θα είναι μια δύσκολη ημέρα γενικότερα!

Ταύρος
Μέσα στη γκρίνια θα είστε σήμερα και την αντίρρηση. Ότι σας λένε, εσείς θα λέτε το δικό σας και το στόμα σας θα στάζει και φαρμάκι. Μαζευτείτε, γιατί και τα νεύρα των υπολοίπων δεν είναι και στα καλύτερά του. Η πανσέληνος σας κάνει αντιδραστικούς, υπερβολικούς και ξεροκέφαλους. Ακούστε δίχως να μιλάτε!

Δίδυμος
Το πορτοφόλι άδειασε. Σήμερα θα το αντιληφτείτε αυτό σε όλο του το μεγαλείο και θα πάθετε ένα νευρικό κλονισμό. Ότι και αν σας λένε οι δικοί σας οι άνθρωποι, εσείς θα εκστασιαστείτε καλύτερα και θα ψάχνετε τα συρτάρια σας, τις τσάντες σας για κάποια λεφτά που θυμόσασταν πως είχατε αφήσει κάπου για τις δύσκολες ημέρες.

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε σήμερα να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Και στη δουλειά και στο σπίτι, παντού! Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος, για αυτό να ξέρετε πως από το πρωί θα είστε μέσα στη γκρίνια και στα μούτρα. Ξεσπάτε αδικαιολόγητα και λέτε κουβέντες, τσουχτερές και πικρόχολες. Μαζευτείτε!

Λέων
Ντυθείτε καλά γιατί παίζει μέχρι το απόγευμα να έχετε ανεβάσει πυρετό. Πάντως το κρύωμα δε το γλιτώνετε μέρες που είναι.. Από την άλλη μια κατάσταση στη δουλειά σας αγχώνει πολύ και είναι η αιτία να μην έχετε και τα τρελά τα κέφια. Εκτονωθείτε είτε με γυμναστική, είτε με το φαί. Τι να πω, διαλέγετε και παίρνετε!

Παρθένος
Σήμερα θα βρίσκεστε όλη την ημέρα σε μια ρομαντική διάθεση. Οι επιθυμίες σας και τα όνειρά σας πάλι σε πρώτο πλάνο, θέλετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας και αυτό σε προσωπικό επίπεδο. Το παν στη ζωή δεν είναι ένας γάμος, αλλά μια ωραία σχέση. Ξεπεράστε τις τα ταμπού της εποχής και τότε κάτι θα γίνει..

Ζυγός
Κατευθείαν στα νεύρα σας χτυπάει το σημερινό το φεγγάρι και παίζει να γίνει ο χαμός και στη δουλειά σας και στο σπίτι. Βασικά οτιδήποτε σας πουν εσείς θα αντιδράσετε και με πολύ άσχημο τρόπο. Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να προκύψουν από τη συμπεριφορά σας, όπως να απολυθείτε ένα πράγμα..

Σκορπιός
Αν ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε, αλλάζουν τα σχέδια. Προς το παρόν δε πηγαίνετε πουθενά. Αν κάνετε πλάνα για μια δουλειά, ξαφνικά θολώνει το τοπίο. Γενικότερα είναι μια πολύ κακή ημέρα αστρολογικά, για αυτό δώστε τόπο στην οργή. Μη λέτε τίποτα και σε κανέναν. Σπάστε διάφορα είναι προτιμότερο..

Τοξότης
Ερωτικοί καυγάδες για σήμερα, με θέμα τα λεφτά. Πανικός καλύτερα θα έλεγα, αφού αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς θα σας τα παρουσιάσουν και θα σας ανέβει η πίεση κανονικά! Ότι και να σας πω, η ημέρα σας είναι εκρηκτική και ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε, θα δείξει το πράγμα από μόνο του.

Αιγόκερως
Στα κόκκινα όλα! Είναι ήδη θολωμένο το μάτι σας, έχετε νεύρα πολλά και παίζει να τα κάνετε όλα ρημαδιό. Σχέσεις σοβαρές για εσάς, μπορεί να διαταραχθούν και να το μετανιώσετε αργότερα και να είναι πολύ αργά. Για αυτό όπως και αν νιώθετε, καταπιείτε το και θα περάσει.. πού θα πάει..;;;

Υδροχόος
Απίστευτο δε σας πιάνει κανένα φεγγάρι εσάς! Μια χαρά είστε, θα κοιταχτείτε στο καθρέπτη, θα τα πείτε με τον εαυτό σας και θα ξεκινήσετε πάλι γυμναστική, υγιεινή διατροφή και θα πάτε και στο ψυχολόγο σας. Τόσα σας έχουν συμβεί, αρκετά με τα δυσάρεστα, καιρός να πάρετε τα πάνω σας, έτσι δεν είναι;;;

Ιχθύες
Βρε παιδιά, τι έχετε πάθει;;; Σας χτύπησε ο έρωτας κατά κούτελα; Σκέφτεστε κάποιο άτομο πολύ και θα του το δείξετε;; Ξέρετε πιο είναι το κακό;; Πώς μια απιστία σας γυροφέρνει μέρες τώρα και αυτό θα συμβαίνει για όλο το μήνα και ειλικρινά φοβάμαι.. Σήμερα βασικά, θα σιγουρευτείτε για τα συναισθήματά σας. Αυτό-Επιβεβαιώνεστε!

magicfariel