Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 07/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Διακοπές τέλος! Τα κεφάλια μέσα ξανά και ότι προκύψει. Ωραίο το χιονάκι, πεθάναμε στο κρύο, αλλά εκείνο το σύννεφο από τη Ρωσία, έκανε τσαλιμιές στο δρόμο και
προσπέρασε κατά πολύ την Αθήνα μας, λες και υπάρχει μια μαγική ασπίδα, να μας προστατεύει από το κακό τον καιρό..

Έχω αρχίσει και πιστεύω πως η τοποθεσία της Αθήνας, δεν είναι καθόλου τυχαία γεωγραφικά! Όπως και με τις πυραμίδες της Αιγύπτου! Κάποια σημεία στο χάρτη, είναι πολύ μαγικά, ανεξήγητα όμως εσκεμμένα.

Όλα τα μεγάλα αρχαία μνημεία, ακόμα και των Μάγιας, είναι μεταξύ τους αλληλένδετα! Κάτι σχηματίζουν. Κάτι μας λένε. Αλλά δυστυχώς, μια κοινή θνητή είμαι, που ψάχνω ψύλλους στα άχυρα! Γιατί αυτοί που ξέρουν την αλήθεια, τη κρατούν για πάρτη τους και σιγά μη μας την αποκαλύψουν ποτέ!

Τα ντοκιμαντέρ, είναι σα μικρά κομμάτια από puzzle. Σου δίνουν τη πληροφορία, όχι βέβαια μαζεμένη, σε βάζουν σε σκέψεις και μετά εσύ και εγώ, ανάλογα με την αντίληψη που έχουμε, κατανοούμε τα ακατανόητα.. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ..!!

Να και τρελο επιστήμονας το ξωτικό.. χα χα ..
Τι να κάνουμε τώρα, είμαι γυναίκα με πολλά ενδιαφέροντα και ανησυχίες..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Άλλα έχετε κανονίσει για σήμερα, άλλα θα συμβούν. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να εκνευρίζεστε, ούτε τα κέφια του κόσμου να χαλάσετε, γιατί εκεί που θα σας τραβήξουν θα περάσετε ακόμα καλύτερα και θα σας αρέσει πολύ! Αφήστε το αυθόρμητο να μπει στη ζωή σας, αρκετά με εκείνο το πλάνο σας. Ακόμα και το σύμπαν σας βαρέθηκε.. you know??

Ταύρος
Ειλικρινά, άγνωστο τι μέρα σας ξημέρωσε! Πάντως κάτι που θέλετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε, όμως θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και κινείστε. Δύσκολο πολύ για ένα Ταύρο, γιατί είμαστε και λίγο αργοκίνητα καράβια, αλλά εάν υπάρξει κάποιο σημάδι αλλαγής, θα πρέπει να το εκμεταλλευθούμε καταλλήλως! Αλλάζω ύφος, γιατί στο ίδιο καζάνι βράζουμε..

Δίδυμος
Μια χαρά θα είναι η ημέρα σας, κόσμο θα δείτε, θα μιλάτε όλη την ημέρα στο τηλέφωνο, ότι σας αρέσει περισσότερο. Βέβαια, να περιμένετε να σας φορτώσουν με διάφορες δουλειές από το πουθενά και ξαφνικά εκεί που νομίζατε πως έχετε άφθονο χρόνο μπροστά σας, να βρεθείτε περιορισμένοι και με λίγα νευράκια. Μη ξεχνάτε πως το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο..!

Καρκίνος
Είστε πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι, σα να μην έγινε τίποτα. Είδατε; Ένα κακό φεγγάρι ήταν για εσάς και τίποτα άλλο. Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε ένα πρόβλημά σας, πιο αντικειμενικά και να βρείτε λύσεις, που τις προηγούμενες ημέρες, ούτε καν σας περνούσαν από το μυαλό. Μπείτε στη πράξη και αφήστε τις θεωρίες.. Αρκετά! Ευχάριστες οι ημέρες σας.. μη γκρινιάζετε!

Λέων
Μια χαρά θα είναι η ημέρα σας και δυο τρομάρες. Κάποιοι θα πάτε δουλειά μετά από καιρό και θα βρείτε διάφορα κουλά και ναι θα ανέβει λίγο η πίεση, αλλά ευτυχώς είστε ζαλισμένοι από το ποτό και το φαί και σώνεται η κατάσταση. Αντί να γκρινιάξετε, καλύτερα να οργανωθείτε καλύτερα, να βάλετε το μυαλό μπροστά να δουλέψει και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Βοηθήστε αν χρειάζεται!


Παρθένος
Δουλειά και πάλι δουλειά. Μόνο που σήμερα θα σκαλώσετε με κάτι, θα κολλήσει η βελόνα που λέμε και θα χάσετε πολύτιμο χρόνο, τσάμπα και βερεσέ! Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο, ρίξτε το βλέμμα αλλού, προσπεράστε εσκεμμένα μικρά ασήμαντα πράγματα, εν ολίγοις κάντε τη πάπια. Θα τα καταφέρετε, ή θα ανεβάσετε πυρετό;; Ιδού η απορία!

Ζυγός
Είστε ανήσυχο πνεύμα κυρίως με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Κάτι δε πάει καλά, το βλέπετε, το μυρίζεστε, το διαισθάνεστε. Πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να καβαντζωθείτε! Δηλαδή ή μια νέα δουλειά, πιο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική ή να μάθετε κάτι νέο, για να μπορέσετε να πάρετε προαγωγή και μια μικρή αύξηση. Πάντως καιρός να επενδύσετε στον εαυτό σας ξανά!

Σκορπιός
Έχω την εντύπωση πως αφήσατε όλα σας τα επαγγελματικά τα ραντεβού για σήμερα. Γεμάτο το πρόγραμμά σας, από συναντήσεις, συζητήσεις, νέες ιδέες, μπαίνετε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Καιρός ήταν, για αυτό μη τεμπελιάζετε, αντιθέτως δραστηριοποιηθείτε για να έρθουν τα καλύτερα! Μέχρι και τις 14 πετάει η ομάδα κανονικά!!!

Τοξότης
Λοιπόν, μέρες που ήταν είχατε το χρόνο να σκεφτείτε και τις πήρατε τις αποφάσεις σας. Σήμερα θα τις ανακοινώσετε και όποιον πάρει ο χάρος. Δηλαδή, θέλετε διαζύγιο; Θέλετε να παντρευτείτε; Θέλετε να μετακομίσετε στο εξωτερικό; Μήπως να συζήσετε; Όλα παίζουν κανονικότατα. Βέβαια να περιμένετε ο κόσμος σας να αντιδράσει μια και έξω. Για να δούμε..

Αιγόκερως
Πάλι μέσα στα νευράκια θα είστε. Καλά θα κάνετε σήμερα, να μιλάτε καθαρά και ξάστερα που λέμε και να είστε σίγουροι πως οι άλλοι σας καταλαβαίνουν. Δε πιάνουν όλοι πουλιά στον αέρα, το ξέρετε αυτό. Οι ξεκάθαρες οι κουβέντες, είναι πάντα οι καλύτερες γιατί έτσι θα λάβετε και τις απαντήσεις που ζητάτε και θα αποφύγετε κάθε είδους παρεξήγηση. Αν χρειαστεί, από την αρχή. Ξανά! Ψυχραιμία..

Υδροχόος
Πόσο αγαπητοί έχετε γίνει ξανά.. Το ξέρετε αυτό; Σήμερα οι φίλοι σας θα αποζητήσουν τη παρέα σας, αλλά βέβαια εσείς έχετε άλλα σχέδια και δε μπορείτε να γίνετε και χίλια κομμάτια. Μέρα θετική και εννοείται ερωτική, αφού η Αφροδίτη, δε νομίζω να σας αφήσει έτσι! Ο Ερμής από την άλλη κάνει τα μαγικά του και επιτέλους ανοίγετε το στοματάκι σας και μιλάτε.. Πείτε τα να σας ακούσουμε..!

Ιχθύες
Υπερβολικά συναισθηματικοί και χαρωποί θα είστε σήμερα. Ξαφνικά δε κάνετε δίχως τους ανθρώπους σας, έχετε πάθει μια εξάρτιση, είτε αυτοί είναι από τη δουλειά σας, είτε από το σπίτι. Νιώθετε μια αγάπη και θέλετε να τη μοιραστείτε. Πως τους σκέφτεστε και τους νοιάζεστε. Ωραία, μερικές καλές πράξεις, ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν. Από αύριο τραβάτε ζόρια ξανά.. το νου σας!

magicfariel@gmail.com