Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Παρθένος 30/01, κλείστε τις πόρτες με το παρελθόν, by F'Ariel!

Τι άλλο θέλετε να σας πω..Εκεί με τα ερωτικά σας τα έχετε κάνει κάπως αχταρμά! Μια  ο πρώην, μια  ο νυν πού θα πάει η κατάσταση δε ξέρω;;;

Μέρα που θα
δείτε τη πραγματικότητα κατά φάτσα και κάποιοι ναι θα συγκλονιστείτε, γιατί είστε πέρα δώθε συνέχεια. Μια μπροστά και μια πίσω..

Τι έγινε σας πήρε τηλέφωνο μια  παλιά σας αγάπη; Σας θέλει πίσω; Και εσείς ακόμα δε την έχετε ξεπεράσει; Όμως μήπως σας πήρε τηλέφωνο και το πρόσφατο το φλερτ και θέλει να σας συναντήσει την ίδια μέρα;;; Χα χα.. θα τα μπλέξετε τα μπούτια σας στο τέλος, θα εκτεθείτε και θα μείνετε σα τη καλαμιά στο κάμπο! Προσοχή λοιπόν, αποφασίστε τι θέλετε στη ζωή σας, με ποιον να κάνετε περισσότερη παρείτσα και μετά κανονίστε το οποιοδήποτε ραντεβού!

Πάντως τα άστρα θέλουν να κοιτάξετε τη νέα άφιξη και να κλείστε τις πόρτες με το παρελθόν, μια και έξω! Θα το καταφέρετε αυτό;;; 

Επαγγελματικά μια νέα πρόταση προκύπτει, που θα σας δώσει μερικά χρήματα παραπάνω. Μέχρι να συμβεί αυτό, σταματήστε τις σπατάλες, γιατί πάλι έχετε ξεφύγει και πάλι δεν έχετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

magicfariel@gmail.com