Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 11/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα και έχω μια τσαχπινογαργαλιάρικη όρεξη, αφού κοιμήθηκα, ξεκουράστηκα, τεμπέλιασα και είδα και τη φοβερή ταινία «Η Τροία».. Λέω να ξεφύγουμε λιγάκι, να κουτσομπολέψουμε και να γίνω και λίγο καυστική. Αυτός ο Πάρης τελικά
μόνο σεξ ήξερε να κάνει και τίποτα άλλο! Τραγικό αυτό, γιατί ουσιαστικά παρασύρθηκε από τις ερωτικές του τις ορέξεις και προκάλεσε πανικό, από το πουθενά και σκοτώθηκε τόσος κόσμος..
Δηλαδή ρε φίλε, γίνε πρώτα άντρας, μάθε να πολεμάς, σκληραγωγήσου και μετά κάνε και το γόη, αλλά πού πας, με τα χεράκια τα παιδικά και με τη σκέψη πως θα σε σώσει ο μπαμπάς;;; Όχι σημασία δε θα του έδινα, ούτε καλημέρα.. Μπλιαχ..

Και αλλάζουμε κλίμα.. Ανεβάζω θερμοκρασίες. Αυτός ο Αχιλλέας, αχ αυτός ο Brad, ο Αχιλλέας, τι μανάρι Θεέ μου!!! Κόλαση σκέτη.. Εδώ ο Brad, είναι πανέμορφος. Τι μπράτσα, τι κώλος, τι πόδια, τι μαλλιά, τι χειλάκια, πω πω πω.. Τι αρρώστια!!! Αν ήταν έτσι ο Αχιλλέας, συγγνώμη αλλά δε θα του αρνιόμουν με τίποτα και ας ήμουν η σκλάβα του, μέχρι θανάτου…!!! Χα χα .. κολάστηκα λέμε.. Η παρθένα του δόθηκε τσακ μπαμ. Πού να αντισταθεί;;;; Λες όχι σε ένα τέτοιο μανάρι;; Ποτέ! Και ας είναι και για μια φορά.. Βέβαια αυτή καλό έμαθε, γιατί ενώ μπορούσε να φύγει, χα χα πού να πάει;;;;

Πάντως αγαπητοί μου, να γιατί λένε εκείνες τις παροιμίες για τα καράβια, και ποιος σέρνει τι, μεγάλη αλήθεια.. Το σεξ θα είναι πάντα σεξ και όλοι το βρίσκουμε μαγικό, είτε το παραδεχόμαστε, είτε όχι..

Φιλάκια..


Κριός
Η αλήθεια είναι πως δε σα πάει και τόσο το ΣΚ αυτό! Μουτράκια, γκρίνια και μουρμούρα ακόμα και σήμερα! Βέβαια άλλο το σκηνικό, αφού είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε κάποια πράγματα που μέσα στην εβδομάδα δε μπορείτε. Ας πούμε μια μπουγάδα, ή τη ντουλάπα σας, πάντως με θέμα οργάνωσης θα έχει. Ναι βαριέστε, αλλά αν κάτι σας μπει στο μυαλό δε βγαίνει με τίποτα.

Ταύρος
Ναι αγαπητοί μου έχουμε παχύνει και δε χωρούν τα ρούχα! Σήμερα το λένε και τα άστρα αυτό, είναι όλα στα κόκκινα! Ναι διατροφή και γυμναστική και πείνα μέσα στο χειμώνα, αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία καμιά. Αν αποφασίσετε να αδειάσετε το ψυγείο σας, να θυμόσαστε πως υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν. Καλύτερα να τα μοιράσετε σε φτωχούς, παρά να τα πετάξετε στα σκουπίδια. Think about it..

Δίδυμος
Μέρα διαφορετική σας ξημέρωσε πιο χαρωπή και σήμερα θα καταφέρετε να κάνετε συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, έτσι απλά. Μη κανονίσετε τίποτα από νωρίς το πρωί, γιατί η καλή η πρόταση θα προκύψει από το μεσημεράκι και μετά.. Να είστε εν ολίγοις διαθέσιμοι, αλλά όχι να μείνετε σα τη καλαμιά στο κάμπο στο σπίτι σας μέσα.. Κάμπου κοντά, ας πούμε μια Γλυφάδα, για να είστε πιο άνετοι.. χα χα !!

Καρκίνος
Πολύ ρομαντικούς σας βρίσκω και μέσα στη κουζίνα. Πάλι κάτι θα μαγειρέψετε, μια λιχουδιά που θα τους ξετρελάνετε όλους. Κάποιοι μπορεί να μη ξέρετε και τόσο καλά, αλλά τη προσπάθεια θα τη κάνετε, γιατί από το πρωί θα ξυπνήσετε με μια λιγούρα και με μεγάλη όρεξη για φαγητό και διάφορα παχυντικά.. Είδατε τι κάνει το κρύο;; Ανοίγει η όρεξη και μετά πανικός..!!!

Λέων
Τι έγινε; Αντί να βγείτε εχθές για διασκέδαση, θα το κάνετε σήμερα; Αύριο πώς θα πάτε δουλειά;; Πάντως τα άστρα σας ξεσηκώνουν για να βγείτε έξω, να εξαφανισθείτε καλύτερα από το σπίτι και να μαζευτείτε άγνωστο το πότε. Πού τη βρίσκετε την όρεξη, πραγματικά απορώ.. Να προσμένετε να παρασυρθείτε από τις καταχρήσεις και τις κακές τις παρέες. Αλλά πού και πού κάνει καλό.. έτσι δεν είναι;


Παρθένος
Μέρα που η διαίσθησή σας θα χτυπήσει κόκκινο. Υπάρχει κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και σας αρέσει πολύ. Μετά όμως από τις κακοτοπιές, φοβόσαστε να ανοιχτείτε γενικότερα. Είστε και κλειστοί τύποι από μόνοι σας, τραγικό το βρίσκω.. Αν η καρδιά σας, σας λέει go for it, τότε δεν υπάρχει λόγος να κάνετε πίσω. Αν δε ρισκάρετε, δε θα μάθετε και είναι χειρότερο να μένετε με την απορία αγκαζέ..

Ζυγός
Πολύ ωραία ημέρα για να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις που τόσο τις λατρεύετε, είτε με το ταίρι σας, είτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Καλά θα κάνετε να μιλήσετε την αλήθεια και να αφήσετε τα πλαγιομετωπικά, γιατί έτσι και θα είστε εσείς ξεκάθαροι και θα δείτε πως θα αντιδράσουν με τα λόγια σας. Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα, γιατί ο άλλος δεν είναι ποτέ προετοιμασμένος για μια επίθεση ας πούμε..

Σκορπιός
Αγαπητά μου πλασματάκια, σήμερα είναι η ημέρα σας. Αφήστε τους άλλους να σας μιλήσουν όμορφα, να σας προσφέρουν ένα πιάτο ζεστό φαί, να σας χαϊδέψουν τα μαλλιά και γενικότερα να σας φροντίσουν και να σας περιποιηθούν. Μην έχετε απαιτήσεις από κανέναν, ιδιαίτερα από το σύντροφό σας και αφήστε να κυλήσει η ημέρα έτσι όπως έρθει.. Θα εκπλαγείτε από την αγάπη που θα λάβετε..

Τοξότης
Κάτι χρειάζεστε, το έχετε άμεση ανάγκη και μόνο ένας φίλος σας, μπορεί να σας το προσφέρει. Όμως έχετε χαθεί και δεν έχετε τα μούτρα να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ζητήσετε εκείνη τη χάρη. Κακώς βάζετε κακές σκέψεις μέσα στο μυαλό, αντιθέτως η ζωή έχει πολλούς δρόμους και είναι δύσκολο όλοι να συμβαδίσουμε παρέα. Για αυτό μη διστάσετε να σηκώσετε το τηλέφωνο. Θα χαρεί πολύ να σας ακούσει.

Αιγόκερως
Σήμερα έχει έξοδο. Πάει και τελείωσε. Δεν έχει σημασία εάν είναι Κυριακή, εσείς άλλωστε είστε του μέτρου και σπανίως ξεφεύγετε. Ντυθείτε ωραία, φτιάξτε μαλλί, να είστε όμορφοι και σεξι, γιατί και εσείς θα νιώσετε καλά με τον εαυτό σας και οι άλλοι θα σας θαυμάσουν. Και χάλια να νιώθετε ή πολύ κουρασμένοι, είναι κάτι που αφορά μόνο εσάς και όχι όλο το πλανήτη.. Άντε γοητέψτε εκεί πέρα καμιά ψυχή..

Υδροχόος
Γλυκά μου σήμερα θα μαλλιάσει η γλώσσα σας, από το πολύ το μπούρου-μπούρου και άκρη πάλι δε θα βγάλετε. Κάτι σας βασανίζει ευχάριστα, αλλά χρειάζεστε βοήθεια στο θέμα και θέλετε να ακούσετε και τις απόψεις των δικών σας των ανθρώπων. Είστε και μαζόχες να το πούμε και αυτό, αφού στο τέλος θα κάνετε αυτό που εσείς θέλετε και σίγουρα θα είναι απρόβλεπτο και ανατρεπτικό.. Γιατί ζαλίζετε το κεφάλι σας με ανούσιες σκέψεις και λόγια..;;;

Ιχθύες
Μεταξύ μας τώρα η καρδούλα σας ψιλο πετάει προς άγνωστη μεριά.. Είστε λίγο ανήσυχοι τις ημέρες αυτές και έχει μπει νομίζω και ένα κακό πνευματάκι μέσα σας και σας ξεσηκώνει να κάνετε ζαβολιές. Σήμερα ίσως να θελήσετε να βγείτε έξω με τη παρέα σας, αλλά άνευ συνοδείας. Το ταίρι σας δε νομίζω να σας δώσει την ευχή του, αντιθέτως θα ανοίξει λάμπα και θα πέσει η κατσάδα του αιώνα.. χα χα.. παντόφλα baby..!!

magicfariel@gmail.com